- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
rent an apartment in ŞEHİR .... yazınca siteler çıkıyor oradaki misafirlerin yorumlarını okuyoruz iletişimindeki kişiyi arayıp telde görüşüyoruz ücreti nakit veriyoruz; yani anahtarı aldığımzda ücreti vermiş oluyoruz. Ben bu konularda biraz cesurumdur ousumu da kendime uyduruyorum işte.
rent an apartment in ŞEHİR .... yazınca siteler çıkıyor oradaki misafirlerin yorumlarını okusyoruz iletişimindeki kişiyi arayıp telde görüşüyoruz ücreti nakit veriyoruz; yani anahtarı aldığımzda ücreti vermiş oluyoruz. Ben bu konularda biraz cesurumdur ousumu da kendime uyduruyorum işte.
herkese hayırlı sabahlar...
kızlar birazdan babamların mahkeme var.
parasını tamı tamına ödeyip de verdiğimiz tüm parayı galerinin cebine indirdiği mahkeme.
lütfen dua edin.
arabamız hayırlısıyla bize verilsin.
o arabayı senelerce kazasız belasız sağlıkla kullanabilelim.
Amin.
sirkeci,şu eşine ous deme,yazık adama yaaa...... :)
yurtdışı seyahatleri baya sıkıntılı oluyor.....
turla gitsen,koyun gibi her zaman,her yerde birlikte,ziyaretler hep sabit yerler...ı ıh....uymaz.... :)
özgür gideceksin,o da hem maliyeti arttırır,hem de dil bilmiyorsan,üstüne üstlük bi de ilkkez gidiyor,gittiğin yerin acemisiysen,başına gelmedik kalmaz... :))
eee o zaman ne yapacağız,dediğinizi duyar gibiyim.... :)
gıcığım ya, arada hatırlatayım diyorum.... :))
Türkiye yi gezeceksin canım..... :)
mesela, İtalya daki como gölünü mü görmek istiyorsun,gideceksin Artvin e karagöl ü göreceksin....
çok daha güzel.... :))
bi bakın bakalım google amcadan,karagöl,como dan daha güzel değil miymiş? :))
günaydııııııııınnnnnnnnn arkadaşlar..... :18:
günaydın meyracım
çok şekersin ya
bi de eşimle yurt dışına gitmeyi düşünüyoruz dediğimizde bizimklerde aynı şeyleri sölemişti
dejavu oldum sanki
canım ben de buldum. budapeşte de günlük. 28-40 euro arasında. dediğin gibi banyolarına dikkat ettim de ne bileyim nasıl güvenilir. eşim de sen bilirsin dedi. bu sorumluluğu alırım üstüme sonra gidince çoluk çocuk kalmayalım ortda...verdiğin bilgilere göre akşam bakayım evde bir daha. alıcı gözle...
afiyet olsun pek güzel canım bende mi yapsam bugun . masa değil sehpamı oyemeğimi hazırladım ve yedik:)
şimdidei resim paylaşim:)))) pembe lila sofram:))))))
Eki Görüntüle 663475
Eki Görüntüle 663476
:)))
insallah karanfilim o zaman önümüzdeki ay adak kızım için dilediğm kurbanımı kestireyim insşallah ihh yaihh ya ben çok güvenirim canım.
mavi marmara gemisi de onlarındı.
çok güzel görünüyor canm.
ben de çok severim onu.
ayyy:26:
hiç farkında bile değilim bugün nasıl yoruldum nasılll
kızılaymı . neden euro fertili düsünmüyorsun yapılan eleştirileri bilmem ama oranın kurucularından olan dilek incesu 20 yıl önce annemi tedavi ederek kardesim olmustu . 20 yıl önceki tedaviyle bi çok sey deiti ve zaman çok iyi biriydi. kapalı bir bayan çok iyi bir git görüs bence .tüp bebek merkezi değil canım.
büyük bi hastane. yani tutulan bi hastane
göz, ortapedi ve tüp bebekte öne çıkmış bi hastane
insallah hayırlısı olur canım sizin arabanızmıherkese hayırlı sabahlar...
kızlar birazdan babamların mahkeme var.
parasını tamı tamına ödeyip de verdiğimiz tüm parayı galerinin cebine indirdiği mahkeme.
lütfen dua edin.
arabamız hayırlısıyla bize verilsin.
o arabayı senelerce kazasız belasız sağlıkla kullanabilelim.
Amin.
papatyacım insallah kerdesi gibi sevebileceği bir dostu olur büyüyünce. Allh herseyin en iyisini bilir . düşman olan kardesler de var sonuçta. düsünsene kardesin var atsan atılmaz ama düsmandan kötü, dost var elin oğlu ama her zaman yanında olur.Banucum çok teşekür ederim...rabbimin bana verdiklerinin farkındayım. yavrum kardeş duygusunu tadabilseydi diyorum. ben evlat sevgisini tattım çok şükür...
karafilce hakkınızda hayırlısı...
bu arada günaydınnn....
bugün bol bol toplantım var....
sirkeci,şu eşine ous deme,yazık adama yaaa...... :)
yurtdışı seyahatleri baya sıkıntılı oluyor.....
turla gitsen,koyun gibi her zaman,her yerde birlikte,ziyaretler hep sabit yerler...ı ıh....uymaz.... :)
özgür gideceksin,o da hem maliyeti arttırır,hem de dil bilmiyorsan,üstüne üstlük bi de ilkkez gidiyor,gittiğin yerin acemisiysen,başına gelmedik kalmaz... :))
eee o zaman ne yapacağız,dediğinizi duyar gibiyim.... :)
gıcığım ya, arada hatırlatayım diyorum.... :))
Türkiye yi gezeceksin canım..... :)
mesela, İtalya daki como gölünü mü görmek istiyorsun,gideceksin Artvin e karagöl ü göreceksin....
çok daha güzel.... :))
bi bakın bakalım google amcadan,karagöl,como dan daha güzel değil miymiş? :))
günaydııııııııınnnnnnnnn arkadaşlar..... :18:
dün arkadaşa gittim.
tam muhabbeti koyultmuşken benim bıdış geldi içeriden.
sen 1 kutu jöleyi al,saç,baş,yüz,her yerine sıva.
bir de bak anne cöle sürdüm diyor.
aman zor temizledik mendillerle.
eve geldik soktum duşa,yıka yıka gitmez.
hem güldüm hem söylendim artık.
arkadaşım burada popüler olan ayakkabıcıda indirim olduğunu söyledi,bir bakayım dedim,hem piyasadaki koşu bantlarını araştıracaktım.
çıktım dışarı,bizim cadı,bütün gün koşturup,üstüne de yıkanınca uyuyakaldı oto koltuğunda.
onu babayla bırakıp büyük kızımla alışveriş yaptık.
90-100 civarında olan kinetix in bot ve çizmeleri indirimdeydi,19.90 a birer tane aldık,günlük giymek için.
bant bulamadım maalesef,internetten sipariş edeceğim artık.
öyle çok çeşit ve özellik var ki kafam iyice karıştı.
seçimlerimi ikiye indirdim,bugün alayım artık.fitleşmek lazım zaar.
rica ederim ne demek :)) direk rest çekmek çok sert olur bence paylaşın iş bölümü yapın herkes baksın hoşuna giden yerleri kaydetsin birlikte karar verin sonra...selincim sofra mükemmel...ellerine sağlık...
pepeti canım çok haklısın. başımda var benim. eşimin 2 kardeşi var. biriyle çok nadir görüşür. hemen hemen hiçbirşey paylaşmaz. diğeriyle eh idare eder modunda...
meyra ne güzel anlatmışsın. eee nedicez o zaman...
ben o otellere o kadar para bayılmak istemiyorum artıkın. oğluşum büyüdü. heryere gelir benlen...
sirkeci genelde tatil işleri bana bakar...
bu sefer eşime mi bıraksam..
yada resti çekeyim...
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için...
bende aynennn yeşilinden var bacımmmm sonuçta plastik pek bir anlamı yok bir kez almış bulundum su kokmaz dediler kokuyor 2gün kalıncaaa:) yani şimdiki aklım olaydı almazdımmm... sonuçta pet şişede plasti yapınca kullan at yapınca daha sağlıklı olunacağnı söyledi millet bencede cam daha iyide çantada zor oluyor taşıması......tupperware kullananız var mı tavsiyelerinizi önerielrinizi alabilirmiyim
suluğu nasıl almayı düşündüm ama kararsızım16tl bir tane şişesi
Eki Görüntüle 662769
pepetiii bacımmm ah birde imzalayabileydik neyseeeee ufffgünaydın kızlar selam hepinize
sükür okuldaki neti hallettim evdede kapalı su an hiç mi açtırmasam diye düsünüyorum 20 tl lik 5gb data hat alsam diyorum sadece foruma girerim aman yaa bosuna aylık 90 tl .
bu arada farması aldıklarını güle güle giy
selin bende park yatak almıstım. benim genç odam vardı o duruyordu bir odamda onu bir iki rutusla perde halı aksesuar düzenledim kızım çok seviyor simdi ama benim bir arkadasımn kendi eviydi kızına bebek odası aldı bir arkadasımda kiradaydı ama oğluna denizci renklerle harıka bir oda yaptı .hep içimde kaldı diyebilirim . çok sirindilerneden çocuuma yapmadım diye kızdım kendime . ama kiracıyım sonuçta . simdi de planım evi alınca oraya bu odayı hiç götürmeden country tarzı beyaz krem gibi bisi bakıyorum . çok sirin bir oda yapıcam ilerdede genç odası sekline düzenlenebilir.
gökçe eşinle anlasmanıza bayıldım her ne kadar imzalayamasanda sunny nin yorumu çok güzeldi eşine demisya baskasının temzlığıyle titizlik oh ne ala
herkesi okudum kimsenyi kaçırmadım bu kez
bacım bennn millet bana özensin diyorumbanu yazmış ya...
takıldım bu cümleye nedense....
etrafıma baktım, çevremi gözden geçirdim...
herkesin herşeyine özenen bir toplum mu olduk ne....
o onu giymiş, o araba almış, o tatile oraya gitmiş...
ben şahsım adına şunu söyleyebilirim...
insanlarda özendiğim tek şey var...
bunu daha önce konuşmuştuk....
siz de durum ne merak attim...
sizin var mı başka insanlarda özendiğiniz şeyler....
anammmmmmmmmm enfes duruyor sabahın bu saatinde bileee canım çekti bakkkbunu paylaşmadan edemiciiiim. bugünkü menüm kurufasulye salata ayran veeee
en en en eeen sevdiğim yemeklerden sıkma köftem
Eki Görüntüle 663383
anammmmmmmmmmmmmm pakizecimmmmmmmmmmmm nerelerdesin yaaaa durumun nasıl okul nasıl eşinle ilişkin nasıl bacımmmmmmmmmm neler yapıyon bebiş durumu ne aşamadaaaa bennnnnnnnn artıkım bıraktım bebek istemiyom zatendeeee öyle işte aman.... aminnnnnnnnn bacımmm allahım sanada kolaylık versin.... şaka maka cidden dünür olacazzzzz ikimizdede tık yok :)gökçeciiimmm nabrr uzun zamandır görüşemiyoruzzz sevgili dünürüm..geriden takipteyim bu ara.pek giremiyorummm.sen neler yapıyorsun.bikaç bişey okudum da geçmişte çokkkk üzüldüm canımmm.seni evdden atması falann...gerçi atlatmışsınız herhalde..Allahım kolaylık gelsinn..benim başımda da olduğu içinnn çok çokkk iyi anlıyorum seniii.
banuuusultannn anammmmmmm yerimeee git hafifçikten ısır o cöle sürdüm anne diyen bıdığını anammmmmm yerim onu yerim.... anammmmmmmmm ne datluuuuuu bir şey yapmışşşş öyleeedün arkadaşa gittim.
arkadaşım burada popüler olan ayakkabıcıda indirim olduğunu söyledi,bir bakayım dedim,hem piyasadaki koşu bantlarını araştıracaktım.
çıktım dışarı,bizim cadı,bütün gün koşturup,üstüne de yıkanınca uyuyakaldı oto koltuğunda.
90-100 civarında olan kinetix in bot ve çizmeleri indirimdeydi,19.90 a birer tane aldık,günlük giymek için.
dün arkadaşa gittim.
ne bilim hepimiz bir takım bişeyler yaşıyoruzzz da yani olur evlilikde böyle durumlar....Merhaba bayanlar,
Evlenmeden önce para biriktirmeye başlamıştım, hala da biriktirmeye devam ediyordum, eşim de biliyordu kenarda biriktirdiğimi ama miktarını bilmiyordu. Geçen sıkıştık ben de dedim böyle böyle vereyim ben ne kadar lazımsa o dönem çözüldü problem hiç istemedi bendeki paradan. Dün akşam muhabbeti açıldı dedi ne biriktirdiysen ver ortak hesaba atalım onuda evde durmasın, ben de vermek istemedim elimin altında dursun istiyorum... bahsettiğim rakamda öyle çok yüksek değil hee 500-600 TL civarı bişey. anam akşam bir konuştuk sende güven problemi mi var da ayrıca para biriktirme ihtiyacı hissediyorsun, ben senden gizli para biriktiriyor muyum, ortak hesap var sanki paranı elinden alıcam ben senin... uzadı gitti. Ne ben onun neden bu kadar alındığını anladım ne de o benim neden bu şekilde biriktirmek istediğimi. Hakkaten gizlimiz yoktur birbirimizden öyle ayrı hesaplar falan da yoktur ikimizin maaşı da kazandıklarımızda hep ortak hesapta durur. Ama ne bileyim böyle kenarda biriktirmek de hoşuma gidiyor. Güvensizlikten değil, hobi gibi aslında tamamen haz alıyorum boncuk biriktirmek gibi bişey yani. Yok anlatamadım derdimi... Yine biriktir at oraya neden benden gizliyorsun diyor. Ne dediysem ikna olmadı, dedim tamam yatıralım bunu da hesaba ama ben yine biriktirmeye devam edicem aynı şekilde hiç kızmaca yok :) Tamam biriktir ama ben benden gizlemene kızıyorum diyor, e zevki o bu işin... Sonuç olarak siz yaşadınız mı böyle bir şeyi ne diyorsunuz...Hakkaten ben mi yanlış birşey yapıyorum acaba diye düşündüm...
merhaba bacımmmmKızlar merhaba ben aranıza yeni katılıyorum,benide aramıza alırmısınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?