Kirli Çıkılar )))

canım ben de buldum. budapeşte de günlük. 28-40 euro arasında. dediğin gibi banyolarına dikkat ettim de ne bileyim nasıl güvenilir. eşim de sen bilirsin dedi. bu sorumluluğu alırım üstüme sonra gidince çoluk çocuk kalmayalım ortda...verdiğin bilgilere göre akşam bakayım evde bir daha. alıcı gözle...

sirkeci,şu eşine ous deme,yazık adama yaaa...... :)

yurtdışı seyahatleri baya sıkıntılı oluyor.....
turla gitsen,koyun gibi her zaman,her yerde birlikte,ziyaretler hep sabit yerler...ı ıh....uymaz.... :)
özgür gideceksin,o da hem maliyeti arttırır,hem de dil bilmiyorsan,üstüne üstlük bi de ilkkez gidiyor,gittiğin yerin acemisiysen,başına gelmedik kalmaz... :))
eee o zaman ne yapacağız,dediğinizi duyar gibiyim.... :)
gıcığım ya, arada hatırlatayım diyorum.... :))
Türkiye yi gezeceksin canım..... :)
mesela, İtalya daki como gölünü mü görmek istiyorsun,gideceksin Artvin e karagöl ü göreceksin....
çok daha güzel.... :))
bi bakın bakalım google amcadan,karagöl,como dan daha güzel değil miymiş? :))

günaydııııııııınnnnnnnnn arkadaşlar..... :18:

inşallah sonuç istediğiniz gibi çıkar cnm
haberdar et bizi

günaydın kızlar.
karanfilce diz içi iğne yapılacak sanırım annene.
bir ara ben de yaptırdım ama sonrasında istirahat şart olduğundan faydasını göremedim,çocuğum küçüktü,yatamadım.
ama o yaz denize gittim,15 gün boyunca en az 5 saat yüzdüm,yürüyemezken,koşturur hale geldim.
öyle yararlı ki eklemlere.
bu yaz gidebilseniz ne iyi olur annen için.
gelmiş geçmiş olsun inşallah.
ablam da 3 kere oldu ameliyatını ama fayda etmedi,bizim aile bel ve diz konusunda pek dertli maalesef.
mahkeme için de dualarımızdasınız,helal para bu,sahibine geri döner inşallah.
selin sofran çok hoştu canım.uyku konusunda da bu akşam dayan uyuma,vakitli yat ki güzelce dinlen.
hala bıdığı bekliyorum,dünkü mesajın sebebi nedir diye.hayırdır inşallah.

günaydın meyracım
çok şekersin ya
bi de eşimle yurt dışına gitmeyi düşünüyoruz dediğimizde bizimklerde aynı şeyleri sölemişti
dejavu oldum sanki

neden sorumluluk sadece senin üstüne kalıyormuş? ikinizin birlikte bakması lazım...
bir daireye sadece tek yerden bakmıyorsun başka sitelerden de doğruluyorsun. Biz bi sorunla karşılaşmadık risk almak istemem dersen bir sonraki güne bir otelden de rezervasyon yaptır ama bir gün önceden free cancellation u olsun ki kendinizi garantiye almış ol. Yani aklıma şu an böyle geldi.

dün arkadaşa gittim.
tam muhabbeti koyultmuşken benim bıdış geldi içeriden.
sen 1 kutu jöleyi al,saç,baş,yüz,her yerine sıva.
bir de bak anne cöle sürdüm diyor.
aman zor temizledik mendillerle.
eve geldik soktum duşa,yıka yıka gitmez.
hem güldüm hem söylendim artık.
arkadaşım burada popüler olan ayakkabıcıda indirim olduğunu söyledi,bir bakayım dedim,hem piyasadaki koşu bantlarını araştıracaktım.
çıktım dışarı,bizim cadı,bütün gün koşturup,üstüne de yıkanınca uyuyakaldı oto koltuğunda.
onu babayla bırakıp büyük kızımla alışveriş yaptık.
90-100 civarında olan kinetix in bot ve çizmeleri indirimdeydi,19.90 a birer tane aldık,günlük giymek için.
bant bulamadım maalesef,internetten sipariş edeceğim artık.
öyle çok çeşit ve özellik var ki kafam iyice karıştı.
seçimlerimi ikiye indirdim,bugün alayım artık.fitleşmek lazım zaar.

yemeğimi hazırladım ve yedik:)
şimdidei resim paylaşim:)))) pembe lila sofram:))))))
Eki Görüntüle 663475
Eki Görüntüle 663476
:)))
afiyet olsun pek güzel canım bende mi yapsam bugun . masa değil sehpamı o
ihh ya ben çok güvenirim canım.
mavi marmara gemisi de onlarındı.

çok güzel görünüyor canm.
ben de çok severim onu.

ayyy:26:
hiç farkında bile değilim bugün nasıl yoruldum nasılll
insallah karanfilim o zaman önümüzdeki ay adak kızım için dilediğm kurbanımı kestireyim insşallah ihh ya

tüp bebek merkezi değil canım.
büyük bi hastane. yani tutulan bi hastane
göz, ortapedi ve tüp bebekte öne çıkmış bi hastane
kızılaymı . neden euro fertili düsünmüyorsun yapılan eleştirileri bilmem ama oranın kurucularından olan dilek incesu 20 yıl önce annemi tedavi ederek kardesim olmustu . 20 yıl önceki tedaviyle bi çok sey deiti ve zaman çok iyi biriydi. kapalı bir bayan çok iyi bir git görüs bence .

insallah hayırlısı olur canım sizin arabanızmı
papatyacım insallah kerdesi gibi sevebileceği bir dostu olur büyüyünce. Allh herseyin en iyisini bilir . düşman olan kardesler de var sonuçta. düsünsene kardesin var atsan atılmaz ama düsmandan kötü, dost var elin oğlu ama her zaman yanında olur.

bugun sabah 30 dk mekik gibi kültür fizik hareketleri yaptım uff zayıflamalıyımmmm artıkkk

bizim gücümüze giden bir konu var güneyde tatillere bakıyoruz bize çok pahalı geliyor elin almanı ingilizi rusu geliyor benim memleketimde benden daha ucuz tatil yapıyor. Biz de madem bu kadar para bayılıyoruz neden y dışı olmasın farklı kültürler görmeyelim diyoruz...

Tek başına gitmenin avantajları çok fazla istediğin kadar istediğin yerde kalabiliyorsun ne yiyeceğine nerelerde ne kadar süre gezeceğine kendin karar veriyorsun. Tabi ya kandırılırsam kazıklanırsam gibi kaygılar da olabiliyor ama önceden iyi araştırınca pek zorlanmıyorsun tabi dil şart; etrafımda bu şekilde gezen insanlar o kadar çok ki hiç kimse de şuraya gittim şöyle bi olay başıma geldi demedi. Biz çocuk yokken hazır rahatken daha hareketli tatiller yapalım kanısındayız.

aldıklarını güle güle giy banucum
ben de küçükken annem işe gidince jölesini alıp oyuncak bebeklerimin saçına sürer yıkardım
tabi bi hafta sonra annem olayı fark etti
bencağız jöleyi şampuan sanıyodum
köpürmedikçe bebeğin kafasına basıyodum jöleyi

selincim sofra mükemmel...ellerine sağlık...
pepeti canım çok haklısın. başımda var benim. eşimin 2 kardeşi var. biriyle çok nadir görüşür. hemen hemen hiçbirşey paylaşmaz. diğeriyle eh idare eder modunda...
meyra ne güzel anlatmışsın. eee nedicez o zaman...
ben o otellere o kadar para bayılmak istemiyorum artıkın. oğluşum büyüdü. heryere gelir benlen...
sirkeci genelde tatil işleri bana bakar...
bu sefer eşime mi bıraksam..
yada resti çekeyim...
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için...

rica ederim ne demek :)) direk rest çekmek çok sert olur bence paylaşın iş bölümü yapın herkes baksın hoşuna giden yerleri kaydetsin birlikte karar verin sonra...

kardeş konusunda ise benim de söyleyeceklerim var; iki teyzemin çocuğu da tek çocuk; ama bizim aramızdaki ilişki kardeş gibidir
zaten çok sık görüşüyoruz kuzenler bizden bahsederken kardeşlerim diye bahsederler... Umarım senin oğlun da kuzenleriyle çok sıkı birbirlerine bağlı olurlar.

Son düzenleme:
tupperware kullananız var mı tavsiyelerinizi önerielrinizi alabilirmiyim
suluğu nasıl almayı düşündüm ama kararsızım16tl bir tane şişesi
Eki Görüntüle 662769
bende aynennn yeşilinden var bacımmmm sonuçta plastik pek bir anlamı yok bir kez almış bulundum su kokmaz dediler kokuyor 2gün kalıncaaa:) yani şimdiki aklım olaydı almazdımmm... sonuçta pet şişede plasti yapınca kullan at yapınca daha sağlıklı olunacağnı söyledi millet bencede cam daha iyide çantada zor oluyor taşıması......

ben bu tupperları bebek biberonları ile aynı plastik mıkadan sandıydım meğer değilmişşşş anlayacağın almadıysannnn allllllllllll dememmm bacım:)

pepetiii bacımmm ah birde imzalayabileydik neyseeeee ufff

bacım bennn millet bana özensin diyorum bendeki numune eş anne aile kimsede yoktur diyerekten .....
yoksaaa kıskançlık boyutum olmadı kimseye çok şükür herşeyim oldu bir huzur da olsa:):):)
işte dışardan bakan bana özeniyor bilseki neler neler içimizde saklı :)

bunu paylaşmadan edemiciiiim. bugünkü menüm kurufasulye salata ayran veeee
en en en eeen sevdiğim yemeklerden sıkma köftem
Eki Görüntüle 663383
anammmmmmmmmm enfes duruyor sabahın bu saatinde bileee canım çekti bakkk

anammmmmmmmmmmmmm pakizecimmmmmmmmmmmm nerelerdesin yaaaa durumun nasıl okul nasıl eşinle ilişkin nasıl bacımmmmmmmmmm neler yapıyon bebiş durumu ne aşamadaaaa bennnnnnnnn artıkım bıraktım bebek istemiyom zatendeeee öyle işte aman.... aminnnnnnnnn bacımmm allahım sanada kolaylık versin.... şaka maka cidden dünür olacazzzzz ikimizdede tık yok :)
neyse hayırlısı olsun bakalımmm

banuuusultannn anammmmmmm yerimeee git hafifçikten ısır o cöle sürdüm anne diyen bıdığını anammmmmm yerim onu yerim.... anammmmmmmmm ne datluuuuuu bir şey yapmışşşş öyleee

alınanalarda hayırlı olsun bacım
karanfilce bacımmm anneciğine geçmiş olsunnn cidden sonrasında istirahat şart
farmasi bacım ne kadar güzelhikayeler kıssaslar paylaşmışınnn ahirete çalışacam azcuk hazır perşembe ikennn iyi işaret oldu yazın bana sağol bacım

selin bacım pembe runnerlarını (amerikan servislerini) çok beğendimmm içindekiii yemekleri demiyim bile:)

sirkenci papatya bacılarım sizlerde oyy maşallah tatil ayarlamaya başlamışınızzzgönlünüzce olsun yazınız kışınızz

Canım biz sonunda aldık. Voit speed f2 1350tl. 10 taksitle. Aslında bana pahalı geldi ama. Eşim iyi birşey alalım dedi. Kurmaya gelen yetkili servise de sordum. Onlar diğer markalarında yetkili servisiymişler. Siz iyisini almışsınız dediler. 2yıl garantili. Motoru da 5 yıl garantili.

Son düzenleme:
Masaj aleti var. Bel için twist mi adını tam hatırlamıyorum ondan var. Bonus karta da 125 gün erteletmeli 10 taksit yaptılar. Dün kullandım. Hoşuma gitti. Yarım saat 1,5-2-2,5-3-3,5-4-4,5 da yürüdüm 1,5 km. yaptım. verdiğim kalori miktarı 90 yazıyordu.

Merhaba bayanlar,
Evlenmeden önce para biriktirmeye başlamıştım, hala da biriktirmeye devam ediyordum, eşim de biliyordu kenarda biriktirdiğimi ama miktarını bilmiyordu. Geçen sıkıştık ben de dedim böyle böyle vereyim ben ne kadar lazımsa o dönem çözüldü problem hiç istemedi bendeki paradan. Dün akşam muhabbeti açıldı dedi ne biriktirdiysen ver ortak hesaba atalım onuda evde durmasın, ben de vermek istemedim elimin altında dursun istiyorum... bahsettiğim rakamda öyle çok yüksek değil hee 500-600 TL civarı bişey. anam akşam bir konuştuk sende güven problemi mi var da ayrıca para biriktirme ihtiyacı hissediyorsun, ben senden gizli para biriktiriyor muyum, ortak hesap var sanki paranı elinden alıcam ben senin... uzadı gitti. Ne ben onun neden bu kadar alındığını anladım ne de o benim neden bu şekilde biriktirmek istediğimi. Hakkaten gizlimiz yoktur birbirimizden öyle ayrı hesaplar falan da yoktur ikimizin maaşı da kazandıklarımızda hep ortak hesapta durur. Ama ne bileyim böyle kenarda biriktirmek de hoşuma gidiyor. Güvensizlikten değil, hobi gibi aslında tamamen haz alıyorum boncuk biriktirmek gibi bişey yani. Yok anlatamadım derdimi... Yine biriktir at oraya neden benden gizliyorsun diyor. Ne dediysem ikna olmadı, dedim tamam yatıralım bunu da hesaba ama ben yine biriktirmeye devam edicem aynı şekilde hiç kızmaca yok :) Tamam biriktir ama ben benden gizlemene kızıyorum diyor, e zevki o bu işin... Sonuç olarak siz yaşadınız mı böyle bir şeyi ne diyorsunuz...Hakkaten ben mi yanlış birşey yapıyorum acaba diye düşündüm...

ne bilim hepimiz bir takım bişeyler yaşıyoruzzz da yani olur evlilikde böyle durumlar....

sen hamilesin anladığım kadarıyla bacım bu yüzden hayır ortak hesaba değilde canım bebişime bişey almak ister onun için elimin altında olsun para desen yani topu bebeğe atsan ne derdi ki acaba????
yoksaa erkekler bir noktadan yakalar yok güvenmiyonmu yok benden gizli... derlerrrr sanki güven 500-600tl ilemi olacak onlarda onun farkındada bam teline basmak meseleee... sıkma canını ayrıca maşallah hobi gibi biriktiriyormuşun azcık bizede tiyolar ver bacım

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katılıyorum,benide aramıza alırmısınız....
merhaba bacımmmm hoşgeldinnnn ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…