siz sevimliyle sevimsiz mi oldunuz oy oyyy
dediğin gibi kimine temel matematik kime dif... ya banaaa bizeeee kompleks sayılar teorisi dersi diyorum artık:)
yaaa bizde öyle böyle diye diye 3 yılı devirdikkk hala yapamdık çocuğu yok kredi yok o yok bu sonra rahatsızlıklar birikimlerle çıktı değil 2 yi 1 e bile el atamadık hayırlısı diyorum artık:)
halada evliliğmizi düzene sokak gerek diye yorum yapıyorum kendimeee...
:):):)bende hep çocuk çok pahalı bir şeyyy bakamayız derdim adam istediği zaman
şimdi 2yıldan sonraaa o istemez oldu ben isteroldum
3.yılı devirdik ve hala yok
dediğin gibi kimine temel matematik kime dif... ya banaaa bizeeee kompleks sayılar teorisi dersi diyorum artık:)
anammmmmmmmm ne güzellll çok hoşşşş yaaaa çok etkileyiciiii.. herkes der ama çok az kişi etkileyiciği bu şekilde güzel ifade eder.... :) isteyen herkese rabbim versin dimi :)
ben bu duayaaa birde hayırlı kocadan versin diye ekleme yapmaktayım bacım:)
meyraa bacım okumuşdum aşk-ı sükunu bendeee
maşallah sare ye de hacere de diyorum na kadınlar var dinimizde tarihimizde.... allahım azcık banada onların ruhundan versin diyorum
ne sare olabilirim nede hacer
güzel eserdi tavsiye ederim... kadınlara :)
erkeklere etmemmm
bizim adam elimde göryor diye aldı okudu ince de diyeee
aşkı üskün adından dolayı okudu
neyse tuttturdu sende nerdde o yürek bak sareyeee kocasını evlendirmiş
bak haceree kumasına kocasına sesini çıkarmammış
anlayacağın cımbızlaaa çekip aldı gıcık etti beni yineee...
bende bak ibrahimeee kadınalrını gökte tutmuş sarenin sözüyle haceri evden çıkarmış ama sen şimdi kadının sözünde olmadan yeğenin için karını üzersin felan desemde boşşşşşşş anlayanaaaaaaaaa
bacım şimdiden doğumda yaklaşması hediyeler mediyeler ayyy ne güzellll
gönlün hangisindeyse o olsun abcım
amaaa 1500 tl vercek mebla varsaaa
nacizaneeee ve 3lü takımın varda kolyen yoksaaaa altından
şöyle ediverebilrsin
alıp o kelepçe bilezzziği
ona uygun ince bir zincir ucuyla basit amaaa
300 ü geçmeyecek şekildeee olursaaa ikiside olmuş olurrr
bende şu sıralar kelepçe bilezziğe taktımda o bakımaaaa kendi yorumu mu kattım hani:) :13:
Günaydın hanımlar.. hayırlı cumalar.....
Banucum sende destek olmuşsun Saol.valla gittim aldım. Zebra stor u bakalim nasil olacak. Eşyalarda hafta gelecek
miş hepsi hallolsun eklicem resim ozaman.daha iyi görülür eksik gedik.... Ben son gaz bahar temizliğine dewam ediiyorum camlarla yetinemedim duvarlarıda siliyorum .... Atandıktan sonra insalah atanirsam tabi bu ew hanimligi görevime son verecegim. O sebeple suan yapabildigimi yapiyim bari....
biz topikçe herbişeyi birlikte yapıyoz ya. hadi şu bebişler içinde cesaretlendirelim birbirimizi.
birbirimize gaz verebiliriz.
yoksa çok pis tırsıyorum :26:
ve ben böyle korkarken, eşim akşam marketten sonra eczane aramaya başladı. ben de oğlanın balık yağı bitti de onu arıyor sandım.
meğer folik asit almaya gitmiş. ben girmem eczaneye diyince oda almadı artık
aman darkseacim bir cesaretle bebiş işine koyul gerisi kendiliğinden gelir
zaten ilk çocuğun değil korkma
hem kuzucukların birbilerine arkadaş olurlar mutlu mesut büyür giderler :))))))))))
kızlar günaydın....
herkese hayırlı cumalar. cuma en sevdiğim gün...
dün birsürü para harcadım. iç çamaşırı falan aldım. bugün de lazere gideyim diyorum. özle bölgenin seans zamanı geldi de geçiyor bile...
şimdi ben dün kafam da evde yapılacak işler diye bir liste çıkardım. listeyi size yazıp doğruca bankaya gidiyorum. kampüsteki banka şubelerini soyarsam anca çıkarım işin içinden....
1. yatak odasının balkonu kapatılacak. giyinme odası gibi dizayn edilip içine dolap yaptırılacak.
2. kapalı olan salon balkonunun içine tavana kadar yüklük yaptırılacak...
3. mutfak halısı değiştirilecek.
4. oturma odası tv haricinde atılacak yenileri alınacak....
5. yatak odası komple değişecek....
hadi ben kaçar...
soyup gelivereyim....
oh oh tebdili mekanda ferahlık vardır
keyifle oturursun inşallah
herkese günaydın hayırlı günler ve de cumalar
teşekkür ederim...
ah bir de para olaydı iyiydi....
sırayla yapıcaz artık....
:)))
hani geçen gelip veeee,
"ben de buraya,nasıl para biriktirilir,nasıl tasarruf yapılır diye girdim,ama görüyorum ki,para ve birikim dışında herşey konuşuluyormuş burada"
diyen arkadaşa ithafen yazdım....
yanlış anlaşılmaya.... :)
:)))
hani geçen gelip veeee,
"ben de buraya,nasıl para biriktirilir,nasıl tasarruf yapılır diye girdim,ama görüyorum ki,para ve birikim dışında herşey konuşuluyormuş burada"
diyen arkadaşa ithafen yazdım....
yanlış anlaşılmaya.... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?