Kirli Çıkılar )))

bıdığın dediği gibi eşine teklif etsen
sen de gitme bakalım ne diyecekler nasıl bir açıklama yapacaklar o zaman anlarız niyetlerini desen

böyle bi teklifi sunamam bile benimle kavga eder ama yinede gider kızlar bu çözüm değil tam tersi kavga sebebi bizde

farmasicim çok güzel özetlemişsin canım ben gitmiycem eşimede demem gitme diye evet ailesi önce gelir her zaman bu hep böyleydi bu konuda eşim hiç taviz vermez kendimi üzmekle kalırım bu konuda hissettireceğim tabi ama vicdanlarının rahatsız olacaklarını hiç ama hiç sanmıyorum zaten oğlumu istemediklerine göre bende gitmeyeceğime göre bende evde çayımı yapar eşimi beklerim

Güzel çıkmış sarı kafalar

Banu koşu bandın gelimi 20 gün var onun indirimin bitmesine sen bin bende alican ondan arkadaşımın koşu bandına baktım altısı hd 5000 2, 5 hd fiyat bulamadım ama ikinci el 500 tl istiyor arkadaş bende aman sıfır alayım diye düşünüyorum . Birde 1000 tl altındakiler 6 7 hızda pat pat ses yapıyormuş. Sen bakbakalim canım seninki yapıyor mu tüm sınava gireceklere başarı diliyorum :101:

bende olsam anlayışlı olmazdım çünkü taviz tavizi doğurur
garyana getirir gibi hissettim amma velakin yıpratılmasına da dayanamıyorum
heleki çocugumu beni kaile almadan davranmaları özellikle istememeleri gururuma dokunur
anlamadıgım bu tarz durumlarda aileler kardeşler bir arada olunması en güzelidir ayrım yapılarak değil
veee evleri sadece tek odalı bier yerde herkese yer varda iki küçük çocuğu tutacak bier yok da damat adayının tepesinde mi oturacak
hayır o damatsa sende gelinsin
ona bu kadar itibar olurken seni kırmaları ve eşinin de hangi açıdan bakarsa baksın sırf sen eşi oldugun için bile ailesine karşı seni savunmalı olumlu yaklaşmalarını sağlamalı
yeni tatlıya bağlanması için sadece sen alttan alarak değil onlarda çaba sarfederek yapılmalı

ben eşine çok kızdım

böyle bi teklifi sunamam bile benimle kavga eder ama yinede gider kızlar bu çözüm değil tam tersi kavga sebebi bizde

eşin seni suçlayarak üste çıkmaya alışmış demek.
o anasına gitsin,sen de al çocuğunu git annene.
ne konuş,ne kavga et.
2 cümlede söyleyeceğini söyle,sonra sus.
anlamayacak olana dil dökmenin gereği yok.
kendimizi ifade etmek adına paralanıp duruyoruz da ne oluyor.
önce eşin sayacak ki seni,diğerleri de saysın.
elin umrunda bile olmuyorsun.

bıdıkçım diyecek bi kelime bulamıyorumsüper anlatmışsın.

daha bugün kargolanmış canım
gelince hemen yazarım.

annemede gitmiycem canım evde kalıcam akşam çağan erken uyuyo bende burda takılırım şu anda çok doluyum ağlayacak kadar ama çok zor tutuyorum kendimi 5 senedir gelinleriyim bi türlü aileden göremediler hep bişey sakladılar benden ama benim bildiğimi bilmedennapalım istemesinler istemedikleri lim banu yeğeni ve torunları diyecek bişey bulamıyorum

kızlar eşim geliyormuş ben kaçıyorum bakalım neler olacak sabah okurum artık yazdıklarınız hepinizi öpüyorum iyi geceler hepinize

banucumun yazdığı gibi önce eşi sayacak ki derfatı sonrasın da eşinin ailesi mecbur sayar ama
maalesef bütün iş eniştede bitiyor

kızlar eşim geliyormuş ben kaçıyorum bakalım neler olacak sabah okurum artık yazdıklarınız hepinizi öpüyorum iyi geceler hepinize

iyi geceler canımmmmmmmmmm

hiç de canını sıkma seni istemeyeni sen hiç isteme ne halleri varsa görsünler

çok rahat olacaklarsa düğünlerine de gitmeyiver
hayrını görsünler tepe tepe kullansınlar birbirlerini

bir teyzemiz anlatmıştı
ne zaman eşimin ailesiyle sorun yaşasam eşime ufak çapta anlatıp sonra hiç üstüne düşmezdim
amaaaa gecesinde süslenip püslenip cilve yapardım taki muhabbet ilerleyince ara ara bahsedip üzdüklerini söylediğimde kocam ya durumu anlar gereken söylerdi ailesine
yada baktım ki hala onları haklı buluyo benim öfkemi kırgınlıgımı görmüyo o an da buz gibi davranıp onu oldugu gibi bırakırdım
tabi sinirden kudururdu sırf bir daha bırakmamam için sinirinden bile olsa zamanı gelince yapardı söylerdi ailesine
herkeste ayağını denk alırdı
bize kızım eşini tatlı dille yola getiremiyorsan yatakta yola getireceksin yoksa üstüne binenler çok olur demişti
affınıza sığınarak anlttım ama aklıma başka birşey gelmedi

seliiiiniiii beklerim ne zaman uğrar ki buraya
banu sultan senin koşu bandı senden çok ben bekliyorum
gelsinde sendeki şevkten feyiz alayım bende
sıkılmadan kullanmak istiyorum koşu bandını

derfatcım haddim değil ama yanında olacağına güvenemediğin bi adama neden ikinci çocuğu düşünüyorsun
merakımdan soruyorum dediğim gibi yanlış anlama lütfen

darkcım bodrum merkez ne diye geçiyor bitez mi yalı mahallesi mi

derfatcım haddim değil ama yanında olacağına güvenemediğin bi adama neden ikinci çocuğu düşünüyorsun
merakımdan soruyorum dediğim gibi yanlış anlama lütfen

çok hassas bir konu,aman diyeyim.
ve hemen bir ekleme yapayım;
istiyoruz ki eşlerimiz doğruyu yanlışı ayırsın,ne ezsin,ne ezdirsin,adil olsun.
mesafeyi iyi ayarlasın,ailesini dışlamasın ama bizi de o ailenin içinde görsün ve saydırsın.
çok şey mi bekliyoruz bilmiyorum.
tek bildiğim erkekler geç olgunlaşıyor.
o arada olan kadına oluyor.

Son düzenleme:

işte tam da böyle durumlarda en güzeli görmez , duymaz , umursamazlıktan gelebilmek
çünkü olan kişinin sinirlerinin yıpranmasına sağlığının bozulmasına
ilişkilerin çıkmaza girmesine neden olur

ben haklıyım bazen işe yaramaz
sabretmek ,Yaradana sığınmak en güzeli

kişi olgun tavırlarıyla da karşısındakini eğitebilir

yoksa her iki taraf da haklılık davasında asılırlarsa kopmalar olabilir

hayatta ne yaşamak istiyoruz ne için istiyoruz ne tür sonuçlara katlanabiliriz iyi irdelemek lazım B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…