ben kaçıyorum canlar.
hepinize hayırlı geceler,tatlı rüyalar.
heyyyyyyyyyyyyy sirkenci bacımmmm çok iyiiiii nerden buldun my bilettenmi bacımmmm
yanlış anlaşılma yok dimi hayvan çiftliği george orwell in eseri tiyatro
bu arad geçen ay okudum o eseri
domuzların devrimi ve stalinin komünist düzeni kızzz ous (kocandı dimi) az önce oğluşum gibi anladımmm
feci eğiitiyonnnn deseneee
ben demi gelsemmmm ne etsem
acaba eser gibimi oyundaaaa
şimdiden iyi seyirler bacım
en güzelini diyorsun da
işte tam da böyle durumlarda en güzeli görmez , duymaz , umursamazlıktan gelebilmek
çünkü olan kişinin sinirlerinin yıpranmasına sağlığının bozulmasına
ilişkilerin çıkmaza girmesine neden olur
ben haklıyım bazen işe yaramaz
sabretmek ,Yaradana sığınmak en güzeli
kişi olgun tavırlarıyla da karşısındakini eğitebilir
yoksa her iki taraf da haklılık davasında asılırlarsa kopmalar olabilir
hayatta ne yaşamak istiyoruz ne için istiyoruz ne tür sonuçlara katlanabiliriz iyi irdelemek lazım B]
seni gördümsen hiç sezercik olup da incecik olanları görmedin mi bacımmmmmmmmmmm
du ağzımı kapayım da bi taraflarımla güleyim
derfatcım haddim değil ama yanında olacağına güvenemediğin bi adama neden ikinci çocuğu düşünüyorsun
merakımdan soruyorum dediğim gibi yanlış anlama lütfen[/QUOT
seyyahcım eşim aslında benim yanımdadır ama ailesi olunca baba yok evde tek erkek o yüzden onları korumaya geçiyo hemen ama özünde iyi bi insandır 2 nci çocuğu düşünmemem için bi gerekçem yok.
selam kızlar
biz de eşimle il merkezine gittik,eşime 126 tlye spor aykkabı aldık,31 tlye yudum zeytinyağı aldık 5 litre indirime girmiş
hamburgerleimizi yiyip evcazımıza döndük
derfatcım
sana yapılan muamaleye o kadar çok üzüldüm ki arkdaşım ifade edemiyorum şu anda
benim daha çocuğum yokikayınvalidem senden olan çocuk benm torunum diil,sadece kızımın çocukları benim torunum diyor
daha şimdiden içim yanıyo,canım acıyo,Allah bildiği gibi yapsın,kötülüklerinden,kötü laflarından uzak tutsun
derfatcım eşin sizi ön plana çıkarmalı,tabi ana baba atılmaz ama siz de ailesiniz,eşim,oğlum yoksa ben de gelemem diyebilmei,belki yanlış düşünüyor olabilirim ama ne bilim işte
selincim
güle güle giysin bebişin aldıklarını
badecim
sen bol bol dinlen,biz sana yemek getiririz bacım,hatta gel bizim apartmana,ALLAH bozmasın o kadar ii ki komşularım
sevimlicim
nazar değmesin bebişle sana
ve kızlar ne güzel şeyler paylaşmışsınız doğumla ilgili,hepsini yazıyo bi tarafa
seyyahcım
seni unutmadım tabi ki nasıl gidiyo çalışmalar,Allah emeğini boşa gidermesin
karanfilce
kardeşine başarılar
derfat ben eskiden olanları bilmiyorum ama şu anki durumu çok abartmışsın gibi geldi. Ne var ki Çağan ı annenlere bırakıp gitsen aslında k validenlerde daha rahat edersin bence iyi yönünü görmeye çalış. Diğer türlü olsa sürekli Çağan ve kuzeni daha böyle gürültü patırtı halinde olacaklar sen sürekli Çağanla ilgi halinde olacaksın. Ay Çağan da geldi çocuklar hiç durmadılar lafını işitmektense o seremonide bulunmak istiyorsan git eşinle bırak çocuğunu ailene. Bu arada eşinin öncekine sensiz gitmesi gerçekten hiç şık olmamış...
Kendimi senin yerine koyuyorum şu an küçük görümcemi isteyecek olsalar daha eşim demeden ben derim bizim bebeği annemlere bıraklım öyle geçelim diye. Ya da ben henüz anne olmadığım için mi böyle farklı düşünüyorum?
derfatcım haddim değil ama yanında olacağına güvenemediğin bi adama neden ikinci çocuğu düşünüyorsun
merakımdan soruyorum dediğim gibi yanlış anlama lütfen[/QUOT
seyyahcım eşim aslında benim yanımdadır ama ailesi olunca baba yok evde tek erkek o yüzden onları korumaya geçiyo hemen ama özünde iyi bi insandır 2 nci çocuğu düşünmemem için bi gerekçem yok.
ne diim bacım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Oof örf...
Herkesin derdi ayrı ayrı. Şu dünyada dört dörtlük hiç bir hayat yok. Evlendikten 1ay sonra annemin kanser olduğunu öğrendim.
Hamileliğim boyunca onun üzüntüsü bitirdi beni.
Şimdide oğlumun konuşamamış çok yakıyor canımı.
Allah başka dert vermesin tabi ki ama buna ne derman olacak bilmiyorum.
Konuşma terapisti tek umudum. İnş işe yarıyorlardır
Oof örf...
Herkesin derdi ayrı ayrı. Şu dünyada dört dörtlük hiç bir hayat yok. Evlendikten 1ay sonra annemin kanser olduğunu öğrendim.
Hamileliğim boyunca onun üzüntüsü bitirdi beni.
Şimdide oğlumun konuşamamış çok yakıyor canımı.
Allah başka dert vermesin tabi ki ama buna ne derman olacak bilmiyorum.
Konuşma terapisti tek umudum. İnş işe yarıyorlardır
canım sen demedin mi kreşe gidince açıldı başladı yavaş yavaş
ne çocuklar var 5 yaşında konuşuyor bi de dahi çıkıyo
annene çok üzüldüm
alalhım göstermesin sevdiklerimizin acısını
Ya canım açıldı. Öyle sus pus oturan hiç konuşma gereği duymayan çocuk artık derdini konuşarak anlatmaya çalışıyor ama bugün dikkat ettim de alfabenin nerdeyse yarısını çıkaramıyor
Üzüntüden çocuğa kızdım.neden konuşmuyorsun bütün arkadaşların konuşuyor,seni doktora götürecek dedim:
-hayır bak,anne baba Araba diyo ya
Bana konuşabildiğini gösteriyor
Yüreğim yandı ya o öyle deyince
Allah anneleri evladıyla sınamasın
Allahım şifa versin annene..
bi koca karı formülü var bende:)
bizim memlekette çok yapılır
geç konuşan çocuğa ,papağan olur ,keklilk olur ötücü bir kuşun su içtiği kaptan su içirilir
aynı su değil tabi ..önce kuş içiyo sonra sen alıyosun yıkıyosun kabı istersen kaynat.. çocuğa su içiriyosun
çok saçma ama işe yaradığını gördüm
çok üzülüyosan dene işe yara belki :44:
ama üzme kendini büyüdükçe çılır inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?