Kirli Çıkılar )))

güzel bir güne uyanabilmek dileğiyle ,hayırlı geceler canlar

oyun cermodern de oynuyor ben bileti daha önceden almış ama yarın işi çıkmış gidemeyecek olan birinden oyundan yarım saat evvel edineceğim ama baktım mybilet te görünüyor öğrenci 15 tam 30 lira ediyormuş. Giden arkadaşlarımızdan çok güzel yorumlar duyduk.
3 nisanda da eskişehirden gelen bir oyun var onu izleyeceğiz gökçe seninle tiyatrolarda buluşalım ne dersin?

papatya o borcamın tabanına yağlı kağıt serecektin borcamın hiç pislenmeyecekti ayrıca mücverler de yapışmayacaktı....

Son düzenleme:
en güzelini diyorsun da
neden hep kadın fekadar olmak zorunda
neden kadın beklemek zorunda
neden kadın arayı bulmak zorunda
neden erkekler yattıkları yerde bütün nimetler ayağıan gelsin
bunu anlamıyorum

sen hiç sezercik olup da incecik olanları görmedin mi bacımmmmmmmmmmm
seni gördüm

du ağzımı kapayım da bi taraflarımla güleyim

gül bende güldüm..3 de yetmez 5 tane ,5 de yetmez 7 taneee ye bağlayacaklar..
gidip tüp bebek merkezlerini görsünler,insanlar bi taraflarını yırtıyo 1 çocuk için,
çıkardılar dandik yasayı 3.deneme anca 2 embriyo transferi ediliyor
e be zeka yoksunları..3 tüp bebek hepsini say 6 binden..kimde var bu para!!!!!!!
iyi kötü bi tane çcuğu olan 2.ye nerden para bulacak..
rapor hakkı vermişler güyya peh..bildiğin tıbbi işkence..
sanki millet çok meraklı tüp bebek yapmaya ,bide Dr.lara ispat ediyosun valla çocuğum olmuyo diye!!!!!!!
Allahın akılsızları birbirinden habersiz devlet yönetiyolar
bi taraf 5 çocuk der ,diğer taraf imanını gevretir rapor alabilmen için

selam kızlar
biz de eşimle il merkezine gittik,eşime 126 tlye spor aykkabı aldık,31 tlye yudum zeytinyağı aldık 5 litre indirime girmiş
hamburgerleimizi yiyip evcazımıza döndük
derfatcım
sana yapılan muamaleye o kadar çok üzüldüm ki arkdaşım ifade edemiyorum şu anda
benim daha çocuğum yokikayınvalidem senden olan çocuk benm torunum diil,sadece kızımın çocukları benim torunum diyor
daha şimdiden içim yanıyo,canım acıyo,Allah bildiği gibi yapsın,kötülüklerinden,kötü laflarından uzak tutsun
derfatcım eşin sizi ön plana çıkarmalı,tabi ana baba atılmaz ama siz de ailesiniz,eşim,oğlum yoksa ben de gelemem diyebilmei,belki yanlış düşünüyor olabilirim ama ne bilim işte
selincim
güle güle giysin bebişin aldıklarını
badecim
sen bol bol dinlen,biz sana yemek getiririz bacım,hatta gel bizim apartmana,ALLAH bozmasın o kadar ii ki komşularım
sevimlicim
nazar değmesin bebişle sana
ve kızlar ne güzel şeyler paylaşmışsınız doğumla ilgili,hepsini yazıyo bi tarafa
seyyahcım
seni unutmadım tabi ki nasıl gidiyo çalışmalar,Allah emeğini boşa gidermesin
karanfilce
kardeşine başarılar

derfat ben eskiden olanları bilmiyorum ama şu anki durumu çok abartmışsın gibi geldi. Ne var ki Çağan ı annenlere bırakıp gitsen aslında k validenlerde daha rahat edersin bence iyi yönünü görmeye çalış. Diğer türlü olsa sürekli Çağan ve kuzeni daha böyle gürültü patırtı halinde olacaklar sen sürekli Çağanla ilgi halinde olacaksın. Ay Çağan da geldi çocuklar hiç durmadılar lafını işitmektense o seremonide bulunmak istiyorsan git eşinle bırak çocuğunu ailene. Bu arada eşinin öncekine sensiz gitmesi gerçekten hiç şık olmamış...

Kendimi senin yerine koyuyorum şu an küçük görümcemi isteyecek olsalar daha eşim demeden ben derim bizim bebeği annemlere bıraklım öyle geçelim diye. Ya da ben henüz anne olmadığım için mi böyle farklı düşünüyorum?

sağol canım:)keşke topakçak aynı mahallede otursaydık

anne olmakla ilgisi yok bence..
bunu söyleyen kişinin iyi kötü niyetini bilmek lazım..
mesela derfat görümcesini tanıyodur artık..çocuğu getirme demesindeki mana''gürültü yapmasın ,ayak altında dolanmasın''sa kırılmakta haklı
ama ''çağan olmazsa bana yardım edersin '' düşüncesindeyse kırılmaya gerek yok..
ama belliki önceden sabıkalılar

sabah ygs ye benim de kız kardeşim girecek ve bu yıl ikinci girişi olacak

Allah tüm çocuklara zihin açıklığı versin emeklerini boşa çıkarmasın...

karanfilin sirkenn senfatın kardeşine komşu teyzenin kızına
bildiğim bilmediğim emek harcayan öğrencilere allah zihin açıklığı versin sevecekleri iş bulacakları mutlu olacakları meslekleri olsun iyi bölümler kazansınlar inşallah amin
allah yarın yardımcıları olsun

Oof örf...
Herkesin derdi ayrı ayrı. Şu dünyada dört dörtlük hiç bir hayat yok. Evlendikten 1ay sonra annemin kanser olduğunu öğrendim.
Hamileliğim boyunca onun üzüntüsü bitirdi beni.
Şimdide oğlumun konuşamamış çok yakıyor canımı.
Allah başka dert vermesin tabi ki ama buna ne derman olacak bilmiyorum.
Konuşma terapisti tek umudum. İnş işe yarıyorlardır

canım sen demedin mi kreşe gidince açıldı başladı yavaş yavaş
ne çocuklar var 5 yaşında konuşuyor bi de dahi çıkıyo
annene çok üzüldüm

alalhım göstermesin sevdiklerimizin acısını

Allahım şifa versin annene..
bi koca karı formülü var bende:)
bizim memlekette çok yapılır
geç konuşan çocuğa ,papağan olur ,keklilk olur ötücü bir kuşun su içtiği kaptan su içirilir
aynı su değil tabi ..önce kuş içiyo sonra sen alıyosun yıkıyosun kabı istersen kaynat.. çocuğa su içiriyosun
çok saçma ama işe yaradığını gördüm
çok üzülüyosan dene işe yara belki :44:
ama üzme kendini büyüdükçe çılır inş..

Ya canım açıldı. Öyle sus pus oturan hiç konuşma gereği duymayan çocuk artık derdini konuşarak anlatmaya çalışıyor ama bugün dikkat ettim de alfabenin nerdeyse yarısını çıkaramıyor
Üzüntüden çocuğa kızdım.neden konuşmuyorsun bütün arkadaşların konuşuyor,seni doktora götürecek dedim:
-hayır bak,anne baba Araba diyo ya
Bana konuşabildiğini gösteriyor
Yüreğim yandı ya o öyle deyince
Allah anneleri evladıyla sınamasın

seni döverim ha
çocuğu korkudan konuşturmayacaksın
şimdi neler düşündü o çocuk annem konuşamıyorum diye beni sevmiyo bile demiştir

söylüyo işte o kadar söylemesi devamının geleceğini gösterir zaten hiç konuşamıyor değil ki
tabi ki götür doktora ama çocuğa da böle yapma ve çok takma allah çözümsüz dertler vermesin

Onu bende duydum.
Gerçekten yararmı ki.
Denemekten başka yol yok deneyin görmem lazım.
Kuş su kabını nerden bulacam ya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…