- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
annem zaten hastaneye de gelemediay canım,ne heyecan yaşamışsındır kimbilir.
şükür sağsalim çıktınız ya.
hele anneni hiç düşünemiyorum.canım ne üzülmüştür seni görene kadar.
sevimli olduğun yerde şok market varsa
http://www.sokmarket.com.tr/wp-content/uploads/2013/03/SOK_INSERT20_mart.pdf
babystar da çocuk bezinde güzel tavsiye ederim fiyatı da çok uygunmuş
sarma sarmak minnak bi tencere yapsan bile 1 saat içini hazırla yaprağı ıslat bi ton uğraş sonrada 10 dakkada ye kalk revamı:)sarmamı yaptım pişiyo şu anda,bişeyler yedim mutfağı toplucam,yarın akşama en büyk görümceme görücü gelecekmiş bizde gideceğiz belki oraya götürmek için kek filan yaparım ama yoruldum yaww
karanfilce bişe sorcam sana bundan 4-5 aay önceydibi de öğretmen olmak
pepeti bu banyo konusunda tüm erkekler mi aynı
sen de mi adeseden aldın suları???
senfat sana da mesaj yazcaktım aldığım alıntılar uçmuş. kardeşim oturdu pc nin başına. ben sana ne diycektim ki :44:
canım ben sandık almıştım nişanlıyken sandıgım kahverengiydi vede eşyaları alırken beyaz aldım:) evi yerleştirdik öyle bi sırıttıki:)kızlarr sizlere bişey sormak istiyorum şimdi biz mutfak dolaplarının rengini hiç beğenmiyoruz ve boyamak istiyoruz biraz baktım netten boyayan varmış sizce nasıl olur?
sunny ablacım teşekür ederim. tavsiyeni okuduğumda mücver fırındaydı. ama emin ol bir dahakine senin tavsiyeni denicem....
seyyahcım çok merak ederdim nasıl olacak diye. yaptım merakım gitti.
bir kere tat olarak çok farklı olmadı üstelik yağı az olduğu ağır gelmedi bana.
ama borcama yapıştığı için kabağın neredeyse 1/4 ü çöpe gitti. üstelik temizlemesi de zor oldu. bir daha yapar mıyım. yapmam....
derfat yangına körükle gitmek olmasın ama çocuğumu istemeyen beni de istemesin bir zahmet.
sen bunu söylediğinde de duyacağın yanıt yanlış anladın olacak,bak görürsün.
her türlü boya işi elimden gelir,temiz de iş çıkarırım.evet selincim 1 saatte sardım yaprağım sertti 2 saate yakın pişirdim eşim gelince hiçbileş kalmayacak
selincim boya alıcam boyuycam halılarım siyah beyaz ve griden oluşuyo dolaplarıda açık renge boyamayı düşünüyorum inş güzel olur
Çok sinirlerim bozuldu hanımlar yarın görümceme görücü gelecek demiştim ya daha öncede gelmişti bana teklif etmediler tek eşim gitmişti bende eşime sordum tekmi gideceksin ailen benim olmamı pek istemiyor böyle konularda diye oda olurmu beraber gideriz dedi iyi tamam ama ailenle bi konuş yinede dedim ablasını aramış oda sorun olmaz ama çağanı getirmeseniz olurmu demiş diğer görümcemde burda kütahyadan geldi onunda 2 yaşında kızı var bende oğlum yoksa bende gelmem dedim sığdıramadılar oğlumu neymiş anneme bırakacakmışım eğer ben böyle deseydim kıyamet koptuydu yok sen çağanı göstermiyosun vs..çok bozuldum gitmiycem bende sinirden elim ayağım titriyor
aynen canım şu anda o kadar sinirliyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ne demek ya siz gelin ama çağanı getirmeseniz olurmu?Eşimde bana tamam biz gitcez ama çağanı annene bırakıcaz diyo neymiş görümcemin kızıda varmış durmazlarmış varmı böyle bi laf ya hep böyle yapıyolar zaten ben aileden değilim tek eşim gider ben istenmem bu defada oğlum istenmedi o kim ya onların yeğeni değilmi
yangına benzinle geliyorum ben de
hiiiç işin yok canım otur evinde
eşimn de hır çıkarırsa dinleme derim ne kadar alttan alırsan o kadar tepene çıkarlar
sesini çıkarıp deliliğe vurursan senden iyisi olmaz emin ol
şimdi aile kavgası çıkarmak gibi olacak ama
ne demek o ya o zaman o getirmeseydi çocuğunu
eminim de ilerde senin çocuk vefalı olur öbürü yüzlerine bakmaz hep böle olur bu işler
acaip sinirlendim
hiç sinirlenme,sakin bir şekilde fikrini söyle.
insanlar cenazeye bile çocuğunu getiriyor,kimse de yadırgamıyor.
şahsen sosyal ortamlardan çocukları soyutlamaya çalışanlar,burun kıvıranlar bana itici geliyor.
kendi çocukları olduğunda tam aksi davranıyorlar çünkü.
hayatım güzelce söylerim anlamaz tartışma çıkarırsa yapacak bişey yok ama bu konuda kırıldığımıda gitsin söylesin ama eşim ailesinin tarafını tutacak bu konuda ondan adım gibi eminim oda benim yanlış anladığımı hatta fesat olduğumu söyleyecek
Çok sinirlerim bozuldu hanımlar yarın görümceme görücü gelecek demiştim ya daha öncede gelmişti bana teklif etmediler tek eşim gitmişti bende eşime sordum tekmi gideceksin ailen benim olmamı pek istemiyor böyle konularda diye oda olurmu beraber gideriz dedi iyi tamam ama ailenle bi konuş yinede dedim ablasını aramış oda sorun olmaz ama çağanı getirmeseniz olurmu demiş diğer görümcemde burda kütahyadan geldi onunda 2 yaşında kızı var bende oğlum yoksa bende gelmem dedim sığdıramadılar oğlumu neymiş anneme bırakacakmışım eğer ben böyle deseydim kıyamet koptuydu yok sen çağanı göstermiyosun vs..çok bozuldum gitmiycem bende sinirden elim ayağım titriyor
isteyen istediğini düşünür söyler,evladı için en iyisini yine de annesi bilir.
kimse bana davet edildiğim yere çocuksuz gelmemi teklif edemez.
köşke resepsiyona gitmiyorsun heralde.
tövbe tövbe.
eşine ablan bebeğini bırakıp bize gelsin desen sana ayıp olur,söyleyemem derdi.
senin gözünden bakmasını sağla,kavga etmek çözüm olmayacak,alem koca bulacak diye sizin keyfiniz kaçacak yoksa.
ben olsam eşimi göndermezdim ilkinde beni çağırmamışlar ikincide çocugumu istemiyorlar
ama unuttukları çocuk anne baba birdir bir ailedir
desemki 4-5 çocuklusun ondan istemediler
şayet eşin gitmezse senden özür bile dilerler ve ona göre ayalarını denk alıp davranırlar
banucum çok haklısın ilk başta güzelce anlatırım ama eşim tahminimce fesat olduğumu söyleyip üste çıkıp beni haksız çıkaracaktır bu hep böyle olmuştur çünkü ama o konuyu açana kadar açmıycam hiçbişey yokmuş gibi davrancam yoksa eminim biz çok kötü tartışcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?