Kirli Çıkılar )))

ay canım,ne heyecan yaşamışsındır kimbilir.
şükür sağsalim çıktınız ya.
hele anneni hiç düşünemiyorum.canım ne üzülmüştür seni görene kadar.
annem zaten hastaneye de gelemedi
gelseydi bi oda da ona lazımdı, kesin yatırırlardı
hiç dayanamaz böyle şeylere
doğum yapınca haber verdiler, geldi
sevimli olduğun yerde şok market varsa

http://www.sokmarket.com.tr/wp-content/uploads/2013/03/SOK_INSERT20_mart.pdf

babystar da çocuk bezinde güzel tavsiye ederim fiyatı da çok uygunmuş

yalnız, verdiğin sayfada bebek bezinden çok, abur cuburlar beni cezbetti

geçen hafta depoladığım uykuyu bu hafta harcıyorum sanırım.
bu hafta da hep normal vakitte yatıp çok erken kalktım.
ama sallanmaya başladım:89:

sarma sarmak minnak bi tencere yapsan bile 1 saat içini hazırla yaprağı ıslat bi ton uğraş sonrada 10 dakkada ye kalk revamı:)
bende bugün mantı yaptım tam 1 saat sürdü yapması pişmesi etmesi etmesi derken 1.5 saat noldu 10 dakkada ortada hiçbişey kalmadı

karanfilce bişe sorcam sana bundan 4-5 aay önceydi
çeyiz hazırlayan kızçelerden biri banyo takımı alcam falan demişti bende cam alma demiştim sende bi olay yaşadını sölemiştin sonra anlatırım demiştin
hatırladınmı? o neydi:)
kızlarr sizlere bişey sormak istiyorum şimdi biz mutfak dolaplarının rengini hiç beğenmiyoruz ve boyamak istiyoruz biraz baktım netten boyayan varmış sizce nasıl olur?
canım ben sandık almıştım nişanlıyken sandıgım kahverengiydi vede eşyaları alırken beyaz aldım:) evi yerleştirdik öyle bi sırıttıki:)
sonra ben mobilya sandığı üstü cilalı falan attım balkona:) boyacıdanda beyaz yağlıboya aldım bide parmak fırça:)
yağlıboyayala boyadım:) 1 saat kurudu sonra ikinci katını boyadım süpper oldu:)
sen mutfak dolabı yapcan için üstüne bide cila atarsın cillop gibi olur
ama boya düştüğü yerden çıkmıo ben balkondan tinerle çıkardım:)
vede kokusu 1 ay gitmiyo evden:)

fırında mücver bende denemiştim canım:)
ben kabağı rendeledim suyunu süzmeden yaptım benimki sulu olmuştu ama ben kelepçeli kek kalıbında yapmıştım hiç yapışma sorunu yaşamadım:)

Çok sinirlerim bozuldu hanımlar yarın görümceme görücü gelecek demiştim ya daha öncede gelmişti bana teklif etmediler tek eşim gitmişti bende eşime sordum tekmi gideceksin ailen benim olmamı pek istemiyor böyle konularda diye oda olurmu beraber gideriz dedi iyi tamam ama ailenle bi konuş yinede dedim ablasını aramış oda sorun olmaz ama çağanı getirmeseniz olurmu demiş diğer görümcemde burda kütahyadan geldi onunda 2 yaşında kızı var bende oğlum yoksa bende gelmem dedim sığdıramadılar oğlumu neymiş anneme bırakacakmışım eğer ben böyle deseydim kıyamet koptuydu yok sen çağanı göstermiyosun vs..çok bozuldum gitmiycem bende sinirden elim ayağım titriyor

evet selincim 1 saatte sardım yaprağım sertti 2 saate yakın pişirdim eşim gelince hiçbileş kalmayacak
selincim boya alıcam boyuycam halılarım siyah beyaz ve griden oluşuyo dolaplarıda açık renge boyamayı düşünüyorum inş güzel olur

derfat yangına körükle gitmek olmasın ama çocuğumu istemeyen beni de istemesin bir zahmet.
sen bunu söylediğinde de duyacağın yanıt yanlış anladın olacak,bak görürsün.

derfat yangına körükle gitmek olmasın ama çocuğumu istemeyen beni de istemesin bir zahmet.
sen bunu söylediğinde de duyacağın yanıt yanlış anladın olacak,bak görürsün.

aynen canım şu anda o kadar sinirliyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ne demek ya siz gelin ama çağanı getirmeseniz olurmu?Eşimde bana tamam biz gitcez ama çağanı annene bırakıcaz diyo neymiş görümcemin kızıda varmış durmazlarmış varmı böyle bi laf ya hep böyle yapıyolar zaten ben aileden değilim tek eşim gider ben istenmem bu defada oğlum istenmedi o kim ya onların yeğeni değilmi

her türlü boya işi elimden gelir,temiz de iş çıkarırım.
şimdi su bazlı boya al,bazı markalarınki çok kokuyor,ona dikkat et,ufak boy ruloyla da çok hızlı halledersiniz.
yüzey vernikliyse zımpara ister yalnız.2 kat arasında da yeterli zaman bırak.
kolay gelsin güzelim.

yangına benzinle geliyorum ben de
hiiiç işin yok canım otur evinde
eşimn de hır çıkarırsa dinleme derim ne kadar alttan alırsan o kadar tepene çıkarlar
sesini çıkarıp deliliğe vurursan senden iyisi olmaz emin ol
şimdi aile kavgası çıkarmak gibi olacak ama
ne demek o ya o zaman o getirmeseydi çocuğunu
eminim de ilerde senin çocuk vefalı olur öbürü yüzlerine bakmaz hep böle olur bu işler
acaip sinirlendim

hiç sinirlenme,sakin bir şekilde fikrini söyle.
insanlar cenazeye bile çocuğunu getiriyor,kimse de yadırgamıyor.
şahsen sosyal ortamlardan çocukları soyutlamaya çalışanlar,burun kıvıranlar bana itici geliyor.
kendi çocukları olduğunda tam aksi davranıyorlar çünkü.

yok gitmiycem seyyahcım ama kavgada etmiycem takiii eşiim damarıma basana kadar ben bu konuyu açmıycam ama eğer eşim açarsada tartışma çıkarırsada yapıcam yoksa paşa paşa kendi gitsin hatta kaynanamlar ararsa onlarada söylüycem çocuğumu istemiyorsanız benimde işim yok biliyorum banunun dediği gibi bana anlatmaya çalışacaklar yok sen yanlış anladın yok 2 çocuk olunca gürültü çok olur konusulan anlaşılmaz biz o yüzden dedik yoksa neden istemeyelim vs.. ama ne olursa olsun bu laf denmez

hayatım güzelce söylerim anlamaz tartışma çıkarırsa yapacak bişey yok ama bu konuda kırıldığımıda gitsin söylesin ama eşim ailesinin tarafını tutacak bu konuda ondan adım gibi eminim oda benim yanlış anladığımı hatta fesat olduğumu söyleyecek

derfatçım kaynana tarafının yaptığı tek kelimeyle '' TERBİYESİZLİK ''

isteyen istediğini düşünür söyler,evladı için en iyisini yine de annesi bilir.
kimse bana davet edildiğim yere çocuksuz gelmemi teklif edemez.
köşke resepsiyona gitmiyorsun heralde.
tövbe tövbe.
eşine ablan bebeğini bırakıp bize gelsin desen sana ayıp olur,söyleyemem derdi.
senin gözünden bakmasını sağla,kavga etmek çözüm olmayacak,alem koca bulacak diye sizin keyfiniz kaçacak yoksa.

ben olsam eşimi göndermezdim ilkinde beni çağırmamışlar ikincide çocugumu istemiyorlar
ama unuttukları çocuk anne baba birdir bir ailedir
desemki 4-5 çocuklusun ondan istemediler
şayet eşin gitmezse senden özür bile dilerler ve ona göre ayalarını denk alıp davranırlar

banucum çok haklısın ilk başta güzelce anlatırım ama eşim tahminimce fesat olduğumu söyleyip üste çıkıp beni haksız çıkaracaktır bu hep böyle olmuştur çünkü ama o konuyu açana kadar açmıycam hiçbişey yokmuş gibi davrancam yoksa eminim biz çok kötü tartışcaz

eşim gider canım çünkü eşime görede ben haksızım o yüzden ne eşim kesin gider hatta yarınki akşamcıydı oraya gidebilmek için sabahçı oldu onlarda asla özür dilemezler çünkü ben anlayışlı değilim onlara göre

bıdığın dediği gibi eşine teklif etsen
sen de gitme bakalım ne diyecekler nasıl bir açıklama yapacaklar o zaman anlarız niyetlerini desen

Karanfil evet adeşe den aldım suları ve tüm erkekler ole , temizlik bilmezler, evi süpürüyor siliyor mutfağı toplar ama ruhunda yok ki benim dememle yapar herşeyi :98:
Der fat haklısın sinirlenmekte canım
Tabletten yazinca tam anlatamiuorum ama son 1 aydır kızım amuda kalkıyor her an koltuğun üstünde başı koltuk minderinde ayaklar yukarda duvarda nereye dayarsa ışte yapma annem dedikçe yapıyor ve anne çok seviyorum diyor, oyuncak resim yemek gibi ayaklar yerde bir eylem yapmıyorsa hep amuda kalkik :18: vaziyette ve biraz önce takla atılma derken saçını çekmiş ve 20 25 tel kopmuş annem neyaptın dedim acimadiki dedi aşırı hareketli merkezde olsam ritmik cimnastik e verirdim tablette sarı kafalar çıkmıyorlar bende yazım renklerini diye salliyorum bakalım neler cçıkacak :13:

bıdıkçım benim hissedebildiğim kadarıyla derfatın eşi gitmemezlik yapacak biri değil tam tersine kendi ailesi daha önce geliyor sanırım

derfat yanlış anlamışsam düzelt lütfen

eğer durum buysa da eşin gitsin sen çocuğunla istenmediğin yere hiç gidip de ağırlığından taviz verme herkes anlayabiliyorsa hatasını kendi anlasın
hiç polemiğe girme bile

değmez
polemiğe girersen haklıyken haksız duruma düşersin
üzerine gelirlerse de az ve öz kırıldığını da hissettir uygun ifadelerle vicdanlarına seslen rahatsız olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…