gel dövekkkgökçe sen yazdıkça benim gelip kocanı dövesim geliyo
bugunude sizde yapsammm ablaalrın kralı :)kızlar misafirlerim yedi gibi gelceklermiş. ben de izmir köftemi koydum pişiyo. makarnalar haşlandı. turta pişti mis gibi. çorba hazır. barbunya soğudu. bir salatam kaldı. o da en son. ben şöyle bir dolanayım evimi tekrardan. akşam giremem sanırım size şimdiden iyi sohbetler. az konuşun demicem. konuşun bol bol, yarın onlar gidince okurum artık. hoşçakalın
kızlar misafirlerim yedi gibi gelceklermiş. ben de izmir köftemi koydum pişiyo. makarnalar haşlandı. turta pişti mis gibi. çorba hazır. barbunya soğudu. bir salatam kaldı. o da en son. ben şöyle bir dolanayım evimi tekrardan. akşam giremem sanırım size şimdiden iyi sohbetler. az konuşun demicem. konuşun bol bol, yarın onlar gidince okurum artık. hoşçakalın
darkım seaım pek popülersin güzelim
dün senden biri daha telefon istemiş
O benim kocam :/ dün telefonu evde unutunca beni burda bulabileceğini düşünmüş akıllım:26:
Evet canım
ben muğlada görüşebilmek için tel istedim darktan onun diğer konusunda da biri tel istemiş akıl vermek için meğer kocasıymış benimde nickinden aklıma gelmiştinoluyo yav banada anlatın:26::26:
ben muğlada görüşebilmek için tel istedim darktan onun diğer konusunda da biri tel istemiş akıl vermek için meğer kocasıymış benimde nickinden aklıma gelmişti
farmasi sezeryanla olan doğumlar için geçerli değil sanırım bu kuşak korse olayı daha çok normal doğumlar için
hem hiç anannelerimiz zamanında sezeryan mı vardı ki?
gökçeeee yarın hayvan çiftliğine bilet buldum akşam ousumu ona götürecem öğrenci bileti 15 lira yaşasın okumak öğrenci olmak
hadi ya ne zaman oldu bu?hangi sayfa?
sunny ablacım teşekür ederim. tavsiyeni okuduğumda mücver fırındaydı. ama emin ol bir dahakine senin tavsiyeni denicem....
seyyahcım çok merak ederdim nasıl olacak diye. yaptım merakım gitti.
bir kere tat olarak çok farklı olmadı üstelik yağı az olduğu ağır gelmedi bana.
ama borcama yapıştığı için kabağın neredeyse 1/4 ü çöpe gitti. üstelik temizlemesi de zor oldu. bir daha yapar mıyım. yapmam....
dün canım daarkın eski konusunda
iyi bir yer yaparsa boyayı güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?