selincim maşallah bayıldım evinin düzenine heleki o kıyafetlerin mağazadan bile daha düzgün duruşuna aynı boyda aynı düzende
ben resimlere bakmadım bıdığa koymuş selin
ya gece gece hiç gülcem yoktu:))
kız dolabımı yeni düzenledim diom:))))) gerçi eskidende düzenliydi ama çok toz olmuştu bide giymediklerimi ayırdım:)
ama tabi şimdi daha düzenli oldu:)
derfatcım önce bi sakin ol kızlar zaten yorum yapmışlar
şöle düşünüorum kaynananlar daha önceden kzım sizi beklioruz deselerdi ve sen gitseydin:)
yada çağanla ilgilenmeyen bi kadın olsaydın çocugu salsaydın çayıra:) bu gayet normal derdim:)
sonuçta böle bi günde çocuklar ın mızmızlanması falan evet haklı olabilirlerdi:) amaaaaaaaaaaaaaaa zaten bu insanlar vukuatlı daha önceden
yaptıkları malum bu yüzden sölediklerini iyi niyetle karşılamaman gayet normal:) ama bunu eşinle tartşarak çözme madem eşinle tartışcana eminsin
tamam gitmeyerek tavrını koy ama eşine bişey deme ben gerçen seferki gibi gelmicem de kaynana söle ne söliceksen :))) ama sana şunu sölim benim eşimde olsa aynı şartlarda senin eşin gibi davranabilirdi böle şeyleri pek umursamaz:))))
darseacım sen nasıl bi hamielelik geçirdin o psikolojiyle yahu Allahım vermiş sabrını ...
bide çocugun üstüne çok gitme lütfen ya konuşur elbette...
şaka şaka maşşalh diyelim
bi de bunları hamile halinle yapıyosun ya
o çamaşırların üstündeki sabun mu
kıyafet dolabında kavanozda ne var
en çok bebişe ayırdığın kısmı beğendim
selinin içinde büyük bir aşk var her ne yapıyorsa coşkulu yapıyor
nasıl bir heves ve isteğe geldim bir bilsen
yarın ilk işim evi baştan ayağa tepeden tırnağa düzenlemek
bakliyatları şekeri mercimeği plastik bir kaba koymuşsun değil mi
ben ne kadar düzenlesemde ev bit kadar olunca üst üst oluyor mutfakta herşey
yatak odasında dolabım dört kapak hiç bir işeleve yaramayan tuvalet masası iki tanede komidin var
ondan herşeyi gruplayım hurçlara koydum bende ben kapakalrı açsam bi askıdakiler birde hurçlar görünür
eve geçince yatak odası alama hevesinde olduguma hiç değiştirmiyorum elimde olanları
ama bin şükür yinede sığıyoruz yuvamıza
bir teyzemiz anlatmıştı
ne zaman eşimin ailesiyle sorun yaşasam eşime ufak çapta anlatıp sonra hiç üstüne düşmezdim
amaaaa gecesinde süslenip püslenip cilve yapardım taki muhabbet ilerleyince ara ara bahsedip üzdüklerini söylediğimde kocam ya durumu anlar gereken söylerdi ailesine
yada baktım ki hala onları haklı buluyo benim öfkemi kırgınlıgımı görmüyo o an da buz gibi davranıp onu oldugu gibi bırakırdım
tabi sinirden kudururdu sırf bir daha bırakmamam için sinirinden bile olsa zamanı gelince yapardı söylerdi ailesine
herkeste ayağını denk alırdı
bize kızım eşini tatlı dille yola getiremiyorsan yatakta yola getireceksin yoksa üstüne binenler çok olur demişti
affınıza sığınarak anlttım ama aklıma başka birşey gelmedi
en güzelini diyorsun da
neden hep kadın fekadar olmak zorunda
neden kadın beklemek zorunda
neden kadın arayı bulmak zorunda
neden erkekler yattıkları yerde bütün nimetler ayağıan gelsin
bunu anlamıyorum
bunu okuduğumda çocuğun yerine kendimi koyduğumda inan dünya başıma göçtüYa canım açıldı. Öyle sus pus oturan hiç konuşma gereği duymayan çocuk artık derdini konuşarak anlatmaya çalışıyor ama bugün dikkat ettim de alfabenin nerdeyse yarısını çıkaramıyor
Üzüntüden çocuğa kızdım.neden konuşmuyorsun bütün arkadaşların konuşuyor,seni doktora götürecek dedim:
-hayır bak,anne baba Araba diyo ya
Bana konuşabildiğini gösteriyor
Yüreğim yandı ya o öyle deyince
Allah anneleri evladıyla sınamasın
Benim tüm isteğim onun ilerde zorluk yaşamamış
Çocuklar çok acımasız olur bilirsin e okul yaşında olmuş 5.5 dalga geçerler filan....
Bi altı ay daha bekleyeceğim sonra nereye gidilmesi gerekiyorsa oraya artık..
Ama bülbül suyundan umutluyum :)))
anne olmakla ilgisi yok bence..
bunu söyleyen kişinin iyi kötü niyetini bilmek lazım..
mesela derfat görümcesini tanıyodur artık..çocuğu getirme demesindeki mana''gürültü yapmasın ,ayak altında dolanmasın''sa kırılmakta haklı
ama ''çağan olmazsa bana yardım edersin '' düşüncesindeyse kırılmaya gerek yok..
ama belliki önceden sabıkalılar
Oof örf...
Herkesin derdi ayrı ayrı. Şu dünyada dört dörtlük hiç bir hayat yok. Evlendikten 1ay sonra annemin kanser olduğunu öğrendim.
Hamileliğim boyunca onun üzüntüsü bitirdi beni.
Şimdide oğlumun konuşamamış çok yakıyor canımı.
Allah başka dert vermesin tabi ki ama buna ne derman olacak bilmiyorum.
Konuşma terapisti tek umudum. İnş işe yarıyorlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?