Kirli Çıkılar )))

boşver uzak olsun daha iyimiş

papatya biliyor musun benim de eşim tarafından hiç bir akraba evimize gelmedi ( yurt dışında yaşayan amca kahve içmeye uğradı 30 dk lığına o kadar bir o hariç) ama ben bu duruma üzülmüyorum gönül de koymuyorum. Çünkü biliyorlar bizim yoğun insanlar olduğumuzu bayram ziyaretinde ananneye geldiklerinde bize de uğruyorlarmış ama biz küçük olduğumuz için biz de gezdğimizden denk getiremiyorlar ne diyelim gelmek isteyen adam arar buyurur gelir.

hiç hatırlamıyorum canım:26:
Allah Allah ben miydinm emin misin:26:
ya da yaşlandım artıkın

13 sayfa gitmişiniz bi günde ygs günü naptınız böyle

canım aslında ben de üzülmüyordum ama bazen aklıma takılıyodu. çünkü eşimin babası eşim doğmadan ölmüş ve eşim çok kıymetliydi. bu kadar kıymetli olan eşime neden destek olmuyorlar diye düşünüyodum ara sıra...meğer kv istemiyormuş gelmelerini.
kv'min komşularınden biri eşime demiş ki bigün "biz topluca size bebek görmeye gelecektik ama annen dedi ki papatya bizi kabul etmemiş". düşünsenize kv bana demiş güya ben de kabul etmemişim onları ki böyle bir olay olmadı bile. kv böyle birşey demedi....
kv benim yoğunluğumu falan bilmez. bilse de işine gelmez...
zaten bu saatten sonra gelmesinler de istemez....
şimdi umrumda değil. biraraya geldiğimizde ki çok nadir görüşüyoruz.
o soru sorarsa kısa yoldan cevap veriyorum. ben hiçbirşey konuşmuyorum. bakalım ne zamana kadar devam edecek böyle...

papatya kayınvaliden hakkında yazdıklarının çoğunda kendi kayınvalide sultanımın 12 sene önceki hallerini gördüm
yoksa senin kayınvalide hanımla benim kayınvalide sultan ikizler mi

ölüyorum geberiyorum yorgunluktan
ama yılmamam lazım :)))

halılarımı da yıkamaya versem tam bahar temizliği olacaktı

papatya kayınvaliden hakkında yazdıklarının çoğunda kendi kayınvalide sultanımın 12 sene önceki hallerini gördüm
yoksa senin kayınvalide hanımla benim kayınvalide sultan ikizler mi

tatlım sen yola getirmişsin de benim öyle bir niyetim yok...
benden uzak olsun da ne yaparsa yapsın...
biz aynı apartmanda otursak yapış yapış olurduk kesin...
çok sever öyle şeyleri...
misafiri geldiğinde gelin hizmet etsin falan...
durup durup yemeğe gelmek isterdi bize...
arardı bi yemek hazırla da yiyelim diye...
ama ben kendisinin elinden bayramdan bayrama yemek yerim. o da sofraya denk geldiysek...
hoş şimdi yapamıyo artık..
yüzü yokki nereye gelecek...
nasıl yola getirdin sen kv'ni. merak ettim doğrusu. böyle bir insan nasıl eğitilir...
benziyorlar dedin ya ondan soruyorum..

benziyorlar ama benim kayınvalidenin en azından sündüklük huyu yoktur
az buçuk arlıdır o nedenle kolay oldu :))))))))))

benden öyle temizlik yemek vs beklentisi olmaz
olsaydı cevabını alırdı emin ol ...

ama ben aramızdaki bu tatlı resmiyeti sevdiğimden yemek de yapsam pasta çörek de göndermeyi severim gönüllülük esas olunca hoşuma gidiyor

Bugün temizlik günü oldu sanırım bende gardrobumu boşalttım düzelttim selincim sağol canım yoksa daha beklerdim yapmak için bende çok yoruldum ama daha bitmedi işim dinleniyorum acıktım bişeyler yiycem bi çay koycam çay keyfi yapıcam ee nasıl olsa eşim akşam geç gelir çağanda erken uyur bende rahatça dinlenirim işlerim bitince.

Papatyacım görüşmemen daha iyi herkes ne kadar dertli bu aile ilişkilerinden.Ne acayip insanlar var hey allahım ya

cuma sabah 7 de uyandım, oğlan kalkmadan 3 cam sildim. camlar çamurluydu, pat yağmur yağdı
bu sabahta mutfagı sildim, cam boydan olunca hemen camda minik minik el izleri
zaten her mobilyada, tv de el izi oluyor
ölğyorum silmekten

gelen misafire (emmim gelmişti) tek kişilk yorgan verdim. geriye 4 dene kaldı.

Papatyacım görüşmemen daha iyi herkes ne kadar dertli bu aile ilişkilerinden.Ne acayip insanlar var hey allahım ya

yok canım ben hiç takılmıyorum. eşimin hatrı için çünkü onun üzülmesini istemiyorum ama içim de ancak bu kadarını sineye çekebiliyo. bayramlarda gidiyorum. onun dışında gitmemeye özen gösteriyorum. düğün falan olursa görüşürüm. bi de gelmek isterlerse. geldiklerinde de hiç konuşmam. sorulana kısaca cevap veririm. çayını meyvesini verir götürürüm.
dediğim gibi benim yerimde başlkası olsa hayatta görüşmez de eşime kıyamıyorum ama eşim için de daha fazlasını yapamıyorum. bu sefer de kendime olan saygım biter...
bu arada yazdıklarım yaşadıklarımın çok azı...

senfat dün sana dedim ya, yatmadan bi saat falan önce yemeyi içmeyi keserim
dün gece yemek zorunda kaldım
baktım, bebek memeyi boş boş çekiyor ve de uykuya dalıp 10 dk sonra uyanıyor doymadığı için
biraz pestil ve zeytin-ekmek yedim
ama midem hemen sızlamaya başladı

reni içtim azıcık, sen bilirsin, acaba emzirme döneminde bi zararı olur mu

bir de napsam ki, bu çocuk tam doysa
sütüm az değil, gündüz yetiyor da, gece yetmiyor
ee uyuyamadığım için de süt gelmiyor

her gün hoşaf içiyorum bol bol
havuç yiyorum
var mı tavsiyeniz, özellikle gece için

ay canım kıyamam ben size.
bu sitede bir çok konu var bu şekilde.
çok fazla da öneri.
en çok arttıran malt içeceğiydi sanırım.
o konuları bulup bir oku bakalım,mutlaka işine yarar bir şey çıkacaktır.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-sutunu-arttirmak-icin-neler-yapilabilir.html
hatta bulduğum linki vereyim.

ben de googledan aratıyorum, kadınlar kulübü geliyor genelde
ordan da okuyorum ama sanki buraya sormak daha iyi geliyor bana
çünkü sanki bi ablama, bi büyüğüme danışmış gibi oluyorum
güveniyorum ayrıca
yani söylediklerinizi hemen uygulamaya hazırım

ama o sayfalara da bi bakayım
teşekkürler banucum

iki gündür iyi dolaştım,bayağı yoruldum.
bugün hava güneşli ve rüzgarsızdı,çocukları deniz kenarındaki parka götürdüm,hem hava aldılar hem oynadılar.
oradan alışverişe geçtim.
bandımda kullanmak için spor ayakkabı aldım.
şu zizigodaki nike indirimleri beni çok cezbetse de deneyerek almaya karar verdim.
baharlık bir mont ve çanta aldım.
indirimden beğendiğim kazağı aldım.
iyi ki sezonda almamışım,44 tl den 14.90 a inmiş.
saç boyamı aldım,bu akşam boyarım artık.
aradan marketi de çıkardım.
yerleştir,toparla derken yoruldum.
temizlik yarına kaldı bu durumda.
bu akşam ütüleri,kalan çamaşırları,ince temizlikleri bitirsem,geri kalan 2 saatte hallolur.

ne demek,yeter ki işin görülsün.
süt çocuk emdikçe üretiliyor,ne kadar sık emerse o kadar çoğalacak yani.
en doğrusu bu bence.
bebeğin mide ebadı düşünülünce doymaması imkansız gibi bir şey.
sütün mideden geçişi hızlı olduğundan çabuk acıkıyor.
o uyuduğunda sağsan nasıl olur,sonuçta saklanabilecek bir şey,yiyecek içecekler harici aklıma gelen bunlar güzelim.

çocuk emdikçe süt artar, 2 gun süt verme, sütün azalır, bitme noktasına gelir.
öncelikle çok emzirmen gerekiyor, yorulabilirsin ama
bol sıvı özellikle su tüketeceksin
ben gece mutlaka yerdim, karnım çekilirdi
kilo konusunda korkma geceleri de bence. yediğin anında gidiyor, karnın boşalıyor.
eğer sütün yetmezse çok az mama verebilirsin (gold sma falan)
ben ilk 1 ay geceleri verdim, uyumuyordu, eşim aç olabileceğini düşünüp verdi, 1 kutu bitirdik, 2. kutuyu çok az kullandım
sonra baktım yetiyor, kestim. ama biberon alışkanlıgı olmasın
sütün artması için dinlenme çok önemli ve moralll(kv. sağolsun moralini bozmuyordur)
çocuk her uydugunda sen de uyu. ben iş yaptıgımda hemen memeler boşalırdı
humana still çayı al, rezene, kimyon, anason karıştır iç.

Son düzenleme:
banunun dediği malt içeceği de süt arttırıyor. onu da içebilirsin. alkolsüz oluyor onlar
ben yemek yiyordum gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…