aslında çok kötü birşey geçmedi. ben oğluma hamile kaldığımda 4,5 yıllık evliydim. o zamana dek normal bir ilişkimiz vardı. o cıvık cıvık ilişkilerden hoşlanırdı. hani hafta sonları sabahtan gidelim. gece yatmaya gelelim eve. yada o bize geliyorsa o gece yatıversinler gibi. ben tabi bunların hiçbirine izin vermnedim.
hamile olduğumu öğrendiğimizde eşim babasını aramış. ilk torun bi de...bunlar beni aramadılar. 5 gün sonra geldiler eve. hayırlı olsun dediler. ben de neden hiç aramadınız. benim buarad kimim var senden başka dedim. sonra eşim babası ile bir yere gitti. bzi muhabbet ettik. onlar gelince bu kendini sıkmaya başladı. papatya bana bunu dedi, şunu dedi diye...bayıldı attı kendini...
o günden sonra ben mesafe koydum. oğlum doğdu gelmedi, 2 gün sonra elinde bir altınla geldi. ki oğlum nasıl zor doğdu ne zor günler geçirdik.
oğluma bakılacak hiç sormadı kim bakacak diye...
ameliyat oldum ne aradı ne sordu....
oğlum sünnet oldu tam bir ay sonra geldi...
ev aldım taşındım 2 ay sonra geldi...
ne sordu nasıl aldınız, yapabileceğimiz birşey var mı nede taşınmada falan yardıma geldi....
işim de yükseldim bir kere bile aramadı hayırlı olsun diye...
ayyyy şiştim vallahi....
bir kere bunları aldım karşıma siz benim ne iyi günümde ne kötü günümde yanmımda olmadınız dedim...
ama kim anlar....
hiç kavgamız gürültümüz olmadı....
yaşadığım şehirde bir evleri var. buranın bir ilçesinde oturuyorlar ama bazen gelip şehirde 3-4 ay kalıyorlar. hatta kv ilçede olduğu zamanlarda bile burada günü varsa günübirlik gelip pastasını yiyip gidiyor...
sarma sarmak minnak bi tencere yapsan bile 1 saat içini hazırla yaprağı ıslat bi ton uğraş sonrada 10 dakkada ye kalk revamı:)
bende bugün mantı yaptım tam 1 saat sürdü yapması pişmesi etmesi etmesi derken 1.5 saat noldu 10 dakkada ortada hiçbişey kalmadı
karanfilce bişe sorcam sana bundan 4-5 aay önceydi
çeyiz hazırlayan kızçelerden biri banyo takımı alcam falan demişti bende cam alma demiştim sende bi olay yaşadını sölemiştin sonra anlatırım demiştin
hatırladınmı? o neydi:)
canım ben sandık almıştım nişanlıyken sandıgım kahverengiydi vede eşyaları alırken beyaz aldım:) evi yerleştirdik öyle bi sırıttıki:)
sonra ben mobilya sandığı üstü cilalı falan attım balkona:) boyacıdanda beyaz yağlıboya aldım bide parmak fırça:)
yağlıboyayala boyadım:) 1 saat kurudu sonra ikinci katını boyadım süpper oldu:)
sen mutfak dolabı yapcan için üstüne bide cila atarsın cillop gibi olur
ama boya düştüğü yerden çıkmıo ben balkondan tinerle çıkardım:)
vede kokusu 1 ay gitmiyo evden:)
fırında mücver bende denemiştim canım:)
ben kabağı rendeledim suyunu süzmeden yaptım benimki sulu olmuştu ama ben kelepçeli kek kalıbında yapmıştım hiç yapışma sorunu yaşamadım:)
papatya biliyor musun benim de eşim tarafından hiç bir akraba evimize gelmedi( yurt dışında yaşayan amca kahve içmeye uğradı 30 dk lığına o kadar bir o hariç) ama ben bu duruma üzülmüyorum gönül de koymuyorum. Çünkü biliyorlar bizim yoğun insanlar olduğumuzu bayram ziyaretinde ananneye geldiklerinde bize de uğruyorlarmış ama biz küçük olduğumuz için biz de gezdğimizden denk getiremiyorlar ne diyelim gelmek isteyen adam arar buyurur gelir.
papatya kayınvaliden hakkında yazdıklarının çoğunda kendi kayınvalide sultanımın 12 sene önceki hallerini gördüm
yoksa senin kayınvalide hanımla benim kayınvalide sultan ikizler mi
tatlım sen yola getirmişsin de benim öyle bir niyetim yok...
benden uzak olsun da ne yaparsa yapsın...
biz aynı apartmanda otursak yapış yapış olurduk kesin...
çok sever öyle şeyleri...
misafiri geldiğinde gelin hizmet etsin falan...
durup durup yemeğe gelmek isterdi bize...
arardı bi yemek hazırla da yiyelim diye...
ama ben kendisinin elinden bayramdan bayrama yemek yerim. o da sofraya denk geldiysek...
hoş şimdi yapamıyo artık..
yüzü yokki nereye gelecek...
nasıl yola getirdin sen kv'ni. merak ettim doğrusu. böyle bir insan nasıl eğitilir...
benziyorlar dedin ya ondan soruyorum..
Papatyacım görüşmemen daha iyi herkes ne kadar dertli bu aile ilişkilerinden.Ne acayip insanlar var hey allahım ya
senfat dün sana dedim ya, yatmadan bi saat falan önce yemeyi içmeyi keserim
dün gece yemek zorunda kaldım
baktım, bebek memeyi boş boş çekiyor ve de uykuya dalıp 10 dk sonra uyanıyor doymadığı için
biraz pestil ve zeytin-ekmek yedim
ama midem hemen sızlamaya başladı
reni içtim azıcık, sen bilirsin, acaba emzirme döneminde bi zararı olur mu
bir de napsam ki, bu çocuk tam doysa
sütüm az değil, gündüz yetiyor da, gece yetmiyor
ee uyuyamadığım için de süt gelmiyor
her gün hoşaf içiyorum bol bol
havuç yiyorum
var mı tavsiyeniz, özellikle gece için
ay canım kıyamam ben size.
bu sitede bir çok konu var bu şekilde.
çok fazla da öneri.
en çok arttıran malt içeceğiydi sanırım.
o konuları bulup bir oku bakalım,mutlaka işine yarar bir şey çıkacaktır.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-sutunu-arttirmak-icin-neler-yapilabilir.html
hatta bulduğum linki vereyim.
ben de googledan aratıyorum, kadınlar kulübü geliyor genelde
ordan da okuyorum ama sanki buraya sormak daha iyi geliyor bana
çünkü sanki bi ablama, bi büyüğüme danışmış gibi oluyorum
güveniyorum ayrıca
yani söylediklerinizi hemen uygulamaya hazırım
ama o sayfalara da bi bakayım
teşekkürler banucum
senfat dün sana dedim ya, yatmadan bi saat falan önce yemeyi içmeyi keserim
dün gece yemek zorunda kaldım
baktım, bebek memeyi boş boş çekiyor ve de uykuya dalıp 10 dk sonra uyanıyor doymadığı için
biraz pestil ve zeytin-ekmek yedim
ama midem hemen sızlamaya başladı
reni içtim azıcık, sen bilirsin, acaba emzirme döneminde bi zararı olur mu
bir de napsam ki, bu çocuk tam doysa
sütüm az değil, gündüz yetiyor da, gece yetmiyor
ee uyuyamadığım için de süt gelmiyor
her gün hoşaf içiyorum bol bol
havuç yiyorum
var mı tavsiyeniz, özellikle gece için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?