senfatcım görümcem kütahyada oturuyor evet belki öyle düşündüler ama bu her defasında böyle oluyo biz dışlanıyoruz o görümcem eğer burdaysa kendisi biraz kıskançtır hep banacıdır .Evet bugün bu halde gitsem bile sinirli bi şekilde oturcam hiç keyif almıycam gergin olucam ama bu yaptıklarının hoş olmadığınıda söylüycem hoş bende pek bi safım bende dün düşünüyorum yaprak sardım yanınada kek,kurabiye filan yapar götürürüm yardım ederim diye düşündüm ve eşime söylemiştim ama nerden bilirdimki istenmediğimizio adamda pek safmış. ben normalden bir tık farklı davransam bile eşim hemen ne istiyorsun, ne diyeceksin, saadete gel der. işini yatakta halleden, gece hocalarına da sinir olurum. normalde kadının sorun halletmeye kendine güveni olmaz, o işi kullanır, işveyi cilveyi kullanır, adamda safın teki inanır. benimki yutmaz öyle yunları, aklına yatmıyorsa bir şey kabul ettiremezsin.
derfatın olaya gelince ilk istemede neden çağırılmamış, ona ben de olsam üzülürdüm. ancak çocukların ses yapma olayında belki hakllı olabilirler. yani görümcenin çocugu bırakabileceği kimse yoksa, sen annene bırakabilirsin diye düşünmüşler sanırım. derfat gelmesin dememişler. ben de isteme olayım olsa el ayak altında, dikkati dağıtacak, adayı incelememize engel çıkaracak bir şey istemezdim. sen bu söylediklerine kırıldıgın ve gecen seferde adam yerine koymadıkları için çocugunu al ve annene git. zaten istemede bulunsan da mutlu olmayacaksın. istemediğin bir şeyi yapma o zaman.
perşembe akşamı bir otelde yemek vardı eşli gidiliyormuş. eşimi tek başına gönderdim. ben çocugun peşinde koşmaktan ne yediğimi anlıyorum, ne sohbet edebiliyorum. alan büyük olunca ordan oraya koşturmak istiyor, mutlu oluyor. küçük alanlarda sıkılıyor. öyle yerinde oturacak bir çocuk değil. komşulara da cıkmıyorum, rahatsız olduklarını her hallerinden anlıyorum. yeni bir yer gören oğlum her yeri kurcalamak istiyor, ben de gittiğim yerde onu gözümle ve elimle takip etmekten çayımdan bir şey anlamıyorum. gittiğimde çay içmem, keyifle sohbet etmem gerekiyor. artık hiç bir şey eskisi gibi ndeğil, en azından 3-4 yıl daha. öyle görünüyor. ve ben her gecen gun zayıflıyorum, çöktüm resmen. sevimsiz gibi 47 kg değilim ama. zayıfladım yine de.
derftcım günaydın cnm
gitmemekte haklısın bence,sonuçta niye diğer çocuklar göze batmıyoda seninki mi batıyo,niye getirme diyo,pek ii niyet göremiyorum ben
eşin bi konşsun bu konuyu ailesiyle
umarım siz bizi yanlış anladınız,derfat alınganlık yapıyo diye olayı ötrpas etmezler
amannnnn beeee derfat boşşşş ver gitsin bi evin bi gelinisin ama kıymetini bilmiyorlarsa sende boşver
baktın gönlünü aldınlar affedersin
ama aynı hamam aynı tas sende bıçak gibi kes bağını kopart at ağır oldu ama olsun
hiç arama sorma gitme gelselerde kabul etme düğün yakındır anlaşılan boşver gitme
taaaaa ki sen kendi değerini kıymetini bilip eşinede ailesinede ağırlıgını gösterene kadar haaaa anlarlar ne alaaaa
hiç anlamasalar bile düğünde gein gelmedi mi diye soranalrdan utanacakalrına yine senin gönlünü alacakalr
yanlış anlaşılmak istemem ama
arada bir ileriyi hatırlat keser döner sap döner gün gelir hesap döner de
sonradan ihtiyaç duyacaklar ama sen gönlünü ferah tut içini daraltma
Evet okuyor ama çok sık değil herkesin ayıla bayıla okuduğu kişileri (örneğin ilk aklıma gelen İskender Pala oldu) aman ne öyle diye beğenmez filan işlerini çok iyi biliyolar filan der. Eşim daha çok fantastik romanlar okumayı seviyor. Ama senin eşin gibi bizde de daha çok bilimsel dergiler yayınlar okunur bunlar zaten olmazsa olmazdır vakit kalırsa da vicdan rahatlatmaca yapılır.sirkeciye soracagım unutuyorum. eşin güncel romanlardan okuyor mu? pek edebi değeri yoktur bir çoğunun onun için. makale falan okumaktan onlara zamanı kalıyor mu? zamane yazrlarından takip ettiği ve sevdiği var mı? işiyle biraz ilgili sayılır.
benim eşim bilimsel, mesleki yayın çok okur hemen hemen her akşam 1-2 sayfa bakar, ama hiç roman okudugunu görmedim, ona gereksiz gelir romanlar falan. bişey katmıyor ki diye düşünür.
eşimi erkenden işletmeye gönderdim
çocukların kahvaltısından sonra çocuklara banyolarını yaptırdım .
sonrası ev temizliğine giriştim
bugün yapılacak o kadar çok işim varki dinlene dinlene akşama kadar ev işi yapacağım
camları sileceğim makinaya perde atmaya başladım bile
ben geçen mutfağın camını sildim hem tek parça dedim hem balkonlu riski yok dedim:) sildim 1 saat sonra fırtına çıktı toz duman oldu her yer sonna yağmur yagdı:)
camlarım çamur oldu:) sonna hevesim kaçtı hava durumuna bakim bi eşimin evde oldugu günüde ayarlim sonna cam sildirim:)) heralde bi ay sonna anca denk gelir:)
derfar olan şu olayda en çok eşinin sana hak vermesine sevindim:)))))
Yok canım düğün filan yok ortada daha bakmaya geliyorlar beğenirlerse olacak.Salladım ya iş yapıcam kafamı dağıtayım biraz unutayım boşver ne üzülcem onlar üzülüyomu hiç
farmasi canım kolay gelsin...
derfat boşver be tatlım. benim kaynım evlendi. başka bir şehirde nikah olacaktı. oğlum da küçüktü o zaman. dedim ki kına gecesi olacak mı. yok dedi olmayacak. sabah 5 de yola çıkacaklar, 12 de varacaklar. 13'de nikah kıyılacak. tekrar geri dönecekler. gitmeyeyim dedim. 1 yaşındaki çocukla 7 saat git, 7 saat gel...
bu bana kına olmayacak dedi ya yarım saat sonra oğlum kapısı kapalı odaya girmiş, ışığı da açamadığından ağlıyor...
ışığı bir açtım ne göreyim...
kına gecesi için alınmış malzemeler.....küçük kınalar, tepsiler, halay mendilleri....
tabi eşim de bu durumu anneannesine anlattı...papatyadan sakladı annem diye. bunlar gittiler bir gün önceden. yanında hiç kimse yok. görümcem falan da yok benim. tek gelin de bendim. kalmış orda dımdızlak...
şimdi bir kaynım daha var evlenecek. çağırsa da hiçbirşeyi ne gitmicem...
1 yıl sonra kız kardeşimin düğünü olacaktı....
malzemeleri de ben alacağım oğlan evi yerine. bunu bir denk getirdim sen nerden almıştın kına malzemelerini diye sordum. bir hevesle anlatmaya başladı. yok bilmem nerde pahalı, yok şuranın şusu iyi...
sonra birden aklı başına geldi, kızardı bozardı...
benim içime soğuk sular serpildi...
bi de dedi ki bize düğünden çönce gidin kıyafet alın ben verecem parasını. kıyafetleri aldık giydik, üstünden tam 6 yıl geçti...
hala sormadı...
parasında değilim de enayi yerine koydu bizi.
o kıyafetleri saklıyorum...
bekar kaynım evlenirse onun düğününde de aynılarını giyeceğim...
yine aynı muhabbeti yaparsa alın parasını verelim diye, x 'in düğününde aldıklarını giyeceğim diyeceğim....
farmasi canım kolay gelsin...
derfat boşver be tatlım. benim kaynım evlendi. başka bir şehirde nikah olacaktı. oğlum da küçüktü o zaman. dedim ki kına gecesi olacak mı. yok dedi olmayacak. sabah 5 de yola çıkacaklar, 12 de varacaklar. 13'de nikah kıyılacak. tekrar geri dönecekler. gitmeyeyim dedim. 1 yaşındaki çocukla 7 saat git, 7 saat gel...
bu bana kına olmayacak dedi ya yarım saat sonra oğlum kapısı kapalı odaya girmiş, ışığı da açamadığından ağlıyor...
ışığı bir açtım ne göreyim...
kına gecesi için alınmış malzemeler.....küçük kınalar, tepsiler, halay mendilleri....
tabi eşim de bu durumu anneannesine anlattı...papatyadan sakladı annem diye. bunlar gittiler bir gün önceden. yanında hiç kimse yok. görümcem falan da yok benim. tek gelin de bendim. kalmış orda dımdızlak...
şimdi bir kaynım daha var evlenecek. çağırsa da hiçbirşeyi ne gitmicem...
1 yıl sonra kız kardeşimin düğünü olacaktı....
malzemeleri de ben alacağım oğlan evi yerine. bunu bir denk getirdim sen nerden almıştın kına malzemelerini diye sordum. bir hevesle anlatmaya başladı. yok bilmem nerde pahalı, yok şuranın şusu iyi...
sonra birden aklı başına geldi, kızardı bozardı...
benim içime soğuk sular serpildi...
bi de dedi ki bize düğünden çönce gidin kıyafet alın ben verecem parasını. kıyafetleri aldık giydik, üstünden tam 6 yıl geçti...
hala sormadı...
parasında değilim de enayi yerine koydu bizi.
o kıyafetleri saklıyorum...
bekar kaynım evlenirse onun düğününde de aynılarını giyeceğim...
yine aynı muhabbeti yaparsa alın parasını verelim diye, x 'in düğününde aldıklarını giyeceğim diyeceğim....
canım amacının ne olduğunu ben de bilmiyorum. tek başına kaldı sap gibi. yalnız başına oturmuş orada.çok ilginç ya amaç ne burda
orda sap gibi kalması daha mı iyi oldu
insan öle yerlere kalabalık gitmek istemez mi normalde
yalnız kalmayalım biz de görünelim istemez mi
neden yapıyor bunu
utanmadı mı bu kadının kimsesi yok mu neden yaldız geldi dedirtmeye
amacı neydi istemedi seni
çok teşekkürler canımmm
yakmış mı tek başına bir yerlerine kınayı
düşüncelerini de beğendim
canım amacının ne olduğunu ben de bilmiyorum. tek başına kaldı sap gibi. yalnız başına oturmuş orada.
benim bildiğim de insanlar öyle yerlere kalabalık gitmez ister. erkek evisin sonuçta.
ay bu da bişey mi...
eşimin memeleketi ile arası 30 dakika olan bir yerde oturuyorum.
ne bebek görmeye ne de ev görmeye hiç kimse gelmedi eşimin tarafından. hatta eşimin bir dayısı da bizimle aynı şehirde oturuyor..
kimse gelmediği gibi ne aradılar ne de sordular...
eee ben de haliyle hep gönül koydum. neden gelmiyolar neden aramıyolar diye...
benim kv ne diyormuş biliyor musunuz...
bunlar beni ararsa ben hemen arkasından kv yi arayıp çemkiriyomuşum neden arıyorlar diye...
evime falan gelseler kapıyı açmaz mışım...kameradan bakar mışım...onlardansa açmıyomuşum...
yani ben kv sakın evime gelmesinler, sakın aramasınlar diyor muşum.
ey allahım ya.....
kadın tam bakırköylük...
kıyafet konusundaki mi??
atmıyom kıyafetleri....
aynılarını giyecem
inat değilmi...
peki ama bi sebebi olmalı ne geçti aranızda yan bişey oldu da mı böle
ben boğuveririm bölesini ya düşman başına bile değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?