Kirli Çıkılar )))

senfatcım görümcem kütahyada oturuyor evet belki öyle düşündüler ama bu her defasında böyle oluyo biz dışlanıyoruz o görümcem eğer burdaysa kendisi biraz kıskançtır hep banacıdır .Evet bugün bu halde gitsem bile sinirli bi şekilde oturcam hiç keyif almıycam gergin olucam ama bu yaptıklarının hoş olmadığınıda söylüycem hoş bende pek bi safım bende dün düşünüyorum yaprak sardım yanınada kek,kurabiye filan yapar götürürüm yardım ederim diye düşündüm ve eşime söylemiştim ama nerden bilirdimki istenmediğimizi

derftcım günaydın cnm
gitmemekte haklısın bence,sonuçta niye diğer çocuklar göze batmıyoda seninki mi batıyo,niye getirme diyo,pek ii niyet göremiyorum ben
eşin bi konşsun bu konuyu ailesiyle
umarım siz bizi yanlış anladınız,derfat alınganlık yapıyo diye olayı ötrpas etmezler

Günaydın hanımlar güzel bi gün geçirmeniz dileğiyle hepinizi
Bugün sınava gireceklere rabbim zihin açıklığı versin(amin:)
Bende girecektim ama bende daha uyuyayım sınav başvurusu beklerken bugün sınav varmış bu senede kaldı
Selincim maşallah canımçok düzenli yapmışsın ben bu kadar ince işe gelemem ama çok özendim bilesin

aynen öyle canım eşim bu konuda beni haklı gördü kavga etmedik,hiç tartışmadık vee gidince konusacak söyleyecek bakalım ne diyecekler ama eminimki alınganlık yapıyo biz o anlamada söylemedik iki çocuk olunca rahat edemeyiz çok şımarırlar diye öyle dedik diyecekler ama bence bu çağanı getirmeyin demesini gerektirmez diyorum ya daha öncekilerdede eşim tek gitmişti yine biz davet edilmemiştik ne düşünebilirim başka anlayışlamı karşılamam gerekir böyle bi durumu.Diğerlerindede gitmemiştim gitmezdim bundan sonrakilerdede bu böyle olacak ben gelinim diyemi böyle yapılıyor aynısını diğer çocuğu olan görümceme desinler bakalım derlermi asla ama asla demezler afedersiniz onun b.... yiyolar derlermi ona hiç sinirim geçmedi bi türlü ya.Görümcem kaynının düğününe giderken böyle deselermiş o gidermiymiş kırılmadan gitmezdi çünkü pek kırılgandır hemen küser kırılır ona diyemezler küsmesin,kırılmasın diye ama ben el kızıyım küssem ne olacak,kırılsam ne olacak.

Selincim bu ne düzen böyle...ben de bugün biryerleri düzeltsem de ne yapsam ki acaba...
gardrobumu geçen haftalarda düzenledim. mutfağımda aynen sen gibi kavanoz dolu. fakat ben kavanoza boşaldıktan sonra poşette kalanları ne yapacağımı bilemiyordum. onları da paket lastiği ile bağlayıp büyük çekmeceye koyuyordum. ilk işim seninkiler gibi büyük saklama kapları alıp onlara koymak olacak. çok iyi fikir...
derfat ben olsam gitmezdim. torun insana yük mü olurmuş hiçççç
darkcım çocuğum tam olarak kaç yaşındaydı. benim oğlum da geç konuştu. hatta dua ederdim allahım konuşsun da hiç sus demicem diye. şimdi de susturabilene aşkolsun...
eşim ve oğlum yarım saat önce kayağa gitti. akşam 6'ya ancak gelirler. akşama kadar ne yapıcam bilmiyorum. mutfak çekmecelerimi düzenlerim, çamaşılarımı katlar ütülenmesi için hazırlarım. spor yaparım, sonra da tatil işine asılıcam bugün....yemek de balık yapıcam akşama.
amannn ne çok işim var ya....

amannnnn beeee derfat boşşşş ver gitsin bi evin bi gelinisin ama kıymetini bilmiyorlarsa sende boşver
baktın gönlünü aldınlar affedersin
ama aynı hamam aynı tas sende bıçak gibi kes bağını kopart at ağır oldu ama olsun
hiç arama sorma gitme gelselerde kabul etme düğün yakındır anlaşılan boşver gitme
taaaaa ki sen kendi değerini kıymetini bilip eşinede ailesinede ağırlıgını gösterene kadar haaaa anlarlar ne alaaaa
hiç anlamasalar bile düğünde gein gelmedi mi diye soranalrdan utanacakalrına yine senin gönlünü alacakalr
yanlış anlaşılmak istemem ama
arada bir ileriyi hatırlat keser döner sap döner gün gelir hesap döner de
sonradan ihtiyaç duyacaklar ama sen gönlünü ferah tut içini daraltma

:)))) şimdi kalktım :) nohut ısladım:) akşama nohut yemeği yapcam ne zmndır canım çekiodu:)
bide milföy çıkardım kahvaltıya:)))) buzlukta bekliodu bayadır yapim bari didim:) çözülsün milföy yapıp eşimi kaldırcam:)
milföy çözülene kadar tuvaleti banyoyu temizlerim dün geeki çay meyve bulaşıkları var onları yıkim:)
bide kendim yıkanim makinayada çamaşır atim:)
evide eşim süpürür ben silerim bide ortak toz alırız:) bittide gitti:)

bugün canım dışarılara çıkıp dolaşmak gezmek istioy ama nasıl böle seke seke koşasım var neden çünkü hava güzel:)
Allahım bahar ne kadar güzel bişey böle ya:)

Yok canım düğün filan yok ortada daha bakmaya geliyorlar beğenirlerse olacak.Salladım ya iş yapıcam kafamı dağıtayım biraz unutayım boşver ne üzülcem onlar üzülüyomu hiç

Evet okuyor ama çok sık değil herkesin ayıla bayıla okuduğu kişileri (örneğin ilk aklıma gelen İskender Pala oldu) aman ne öyle diye beğenmez filan işlerini çok iyi biliyolar filan der. Eşim daha çok fantastik romanlar okumayı seviyor. Ama senin eşin gibi bizde de daha çok bilimsel dergiler yayınlar okunur bunlar zaten olmazsa olmazdır vakit kalırsa da vicdan rahatlatmaca yapılır. Benim daha çok vaktim olduğu için ofiste bile internetten kitap sömürüp okuduğum olur

eşimi erkenden işletmeye gönderdim
çocukların kahvaltısından sonra çocuklara banyolarını yaptırdım .
sonrası ev temizliğine giriştim

bugün yapılacak o kadar çok işim varki dinlene dinlene akşama kadar ev işi yapacağım

camları sileceğim makinaya perde atmaya başladım bile

ben geçen mutfağın camını sildim hem tek parça dedim hem balkonlu riski yok dedim:) sildim 1 saat sonra fırtına çıktı toz duman oldu her yer sonna yağmur yagdı:)
camlarım çamur oldu:) sonna hevesim kaçtı hava durumuna bakim bi eşimin evde oldugu günüde ayarlim sonna cam sildirim:)) heralde bi ay sonna anca denk gelir:)

derfar olan şu olayda en çok eşinin sana hak vermesine sevindim:)))))

Bende en çok ona sevindim ve beni avutan o oldu yoksa bu kadar sakin olamazdım selincim

Yok canım düğün filan yok ortada daha bakmaya geliyorlar beğenirlerse olacak.Salladım ya iş yapıcam kafamı dağıtayım biraz unutayım boşver ne üzülcem onlar üzülüyomu hiç

işte bu canım
biz burada kendimizi yiyip bitiriyoz,onların umrunda diil
niye biz bu kadar önemsiyoruz ki
evet canımızı yakıyolar,şu anda çocığum yok ama olsa berbat olurdum
ama galiba en iisi mesafeli durmak,umursamamak,Allah a havale etmek
eşin de senin yanındaysa tamamdır zaten

farmasi canım kolay gelsin...
derfat boşver be tatlım. benim kaynım evlendi. başka bir şehirde nikah olacaktı. oğlum da küçüktü o zaman. dedim ki kına gecesi olacak mı. yok dedi olmayacak. sabah 5 de yola çıkacaklar, 12 de varacaklar. 13'de nikah kıyılacak. tekrar geri dönecekler. gitmeyeyim dedim. 1 yaşındaki çocukla 7 saat git, 7 saat gel...
bu bana kına olmayacak dedi ya yarım saat sonra oğlum kapısı kapalı odaya girmiş, ışığı da açamadığından ağlıyor...
ışığı bir açtım ne göreyim...
kına gecesi için alınmış malzemeler.....küçük kınalar, tepsiler, halay mendilleri....
tabi eşim de bu durumu anneannesine anlattı...papatyadan sakladı annem diye. bunlar gittiler bir gün önceden. yanında hiç kimse yok. görümcem falan da yok benim. tek gelin de bendim. kalmış orda dımdızlak...
şimdi bir kaynım daha var evlenecek. çağırsa da hiçbirşeyi ne gitmicem...
1 yıl sonra kız kardeşimin düğünü olacaktı....
malzemeleri de ben alacağım oğlan evi yerine. bunu bir denk getirdim sen nerden almıştın kına malzemelerini diye sordum. bir hevesle anlatmaya başladı. yok bilmem nerde pahalı, yok şuranın şusu iyi...
sonra birden aklı başına geldi, kızardı bozardı...
benim içime soğuk sular serpildi...
bi de dedi ki bize düğünden çönce gidin kıyafet alın ben verecem parasını. kıyafetleri aldık giydik, üstünden tam 6 yıl geçti...
hala sormadı...
parasında değilim de enayi yerine koydu bizi.
o kıyafetleri saklıyorum...
bekar kaynım evlenirse onun düğününde de aynılarını giyeceğim...
yine aynı muhabbeti yaparsa alın parasını verelim diye, x 'in düğününde aldıklarını giyeceğim diyeceğim....

çok ilginç ya amaç ne burda
orda sap gibi kalması daha mı iyi oldu
insan öle yerlere kalabalık gitmek istemez mi normalde
yalnız kalmayalım biz de görünelim istemez mi
neden yapıyor bunu
utanmadı mı bu kadının kimsesi yok mu neden yaldız geldi dedirtmeye

amacı neydi istemedi seni

çok teşekkürler canımmm

yakmış mı tek başına bir yerlerine kınayı

düşüncelerini de beğendim

yemek ve dinlenme molasının ardından farmasi iş başına

canım amacının ne olduğunu ben de bilmiyorum. tek başına kaldı sap gibi. yalnız başına oturmuş orada.
benim bildiğim de insanlar öyle yerlere kalabalık gitmez ister. erkek evisin sonuçta.
ay bu da bişey mi...
eşimin memeleketi ile arası 30 dakika olan bir yerde oturuyorum.
ne bebek görmeye ne de ev görmeye hiç kimse gelmedi eşimin tarafından. hatta eşimin bir dayısı da bizimle aynı şehirde oturuyor..
kimse gelmediği gibi ne aradılar ne de sordular...
eee ben de haliyle hep gönül koydum. neden gelmiyolar neden aramıyolar diye...
benim kv ne diyormuş biliyor musunuz...
bunlar beni ararsa ben hemen arkasından kv yi arayıp çemkiriyomuşum neden arıyorlar diye...
evime falan gelseler kapıyı açmaz mışım...kameradan bakar mışım...onlardansa açmıyomuşum...
yani ben kv sakın evime gelmesinler, sakın aramasınlar diyor muşum.
ey allahım ya.....
kadın tam bakırköylük...

çok teşekkürler canımmm

yakmış mı tek başına bir yerlerine kınayı

düşüncelerini de beğendim

kıyafet konusundaki mi??
atmıyom kıyafetleri....
aynılarını giyecem
inat değilmi...

peki ama bi sebebi olmalı ne geçti aranızda yan bişey oldu da mı böle
ben boğuveririm bölesini ya düşman başına bile değil

peki ama bi sebebi olmalı ne geçti aranızda yan bişey oldu da mı böle
ben boğuveririm bölesini ya düşman başına bile değil

aslında çok kötü birşey geçmedi. ben oğluma hamile kaldığımda 4,5 yıllık evliydim. o zamana dek normal bir ilişkimiz vardı. o cıvık cıvık ilişkilerden hoşlanırdı. hani hafta sonları sabahtan gidelim. gece yatmaya gelelim eve. yada o bize geliyorsa o gece yatıversinler gibi. ben tabi bunların hiçbirine izin vermnedim.
hamile olduğumu öğrendiğimizde eşim babasını aramış. ilk torun bi de...bunlar beni aramadılar. 5 gün sonra geldiler eve. hayırlı olsun dediler. ben de neden hiç aramadınız. benim buarad kimim var senden başka dedim. sonra eşim babası ile bir yere gitti. bzi muhabbet ettik. onlar gelince bu kendini sıkmaya başladı. papatya bana bunu dedi, şunu dedi diye...bayıldı attı kendini...
o günden sonra ben mesafe koydum. oğlum doğdu gelmedi, 2 gün sonra elinde bir altınla geldi. ki oğlum nasıl zor doğdu ne zor günler geçirdik.
oğluma bakılacak hiç sormadı kim bakacak diye...
ameliyat oldum ne aradı ne sordu....
oğlum sünnet oldu tam bir ay sonra geldi...
ev aldım taşındım 2 ay sonra geldi...
ne sordu nasıl aldınız, yapabileceğimiz birşey var mı nede taşınmada falan yardıma geldi....
işim de yükseldim bir kere bile aramadı hayırlı olsun diye...
ayyyy şiştim vallahi....
bir kere bunları aldım karşıma siz benim ne iyi günümde ne kötü günümde yanmımda olmadınız dedim...
ama kim anlar....
hiç kavgamız gürültümüz olmadı....
yaşadığım şehirde bir evleri var. buranın bir ilçesinde oturuyorlar ama bazen gelip şehirde 3-4 ay kalıyorlar. hatta kv ilçede olduğu zamanlarda bile burada günü varsa günübirlik gelip pastasını yiyip gidiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…