Kirli Çıkılar )))

karanfilce ve sirkeci ne yaptı sizinkiler
bizimki türkçeden 5, sosyalden 5 yanlış yapmış, matematikten 9,5 neti var, çok düşük istediği yerler için. matematik olaydı iyiydi

ablasının bi tanesi..
sınavı kötü geçmiş.
tv de bile bakmadı sonuçlara..
110 net anca çıkar dedi.
dünya başına yıkıldı sanırım.
şu an uyuyor uyu dedim.
bütün çalıştığım boşa gitti diye düşünüyor. tahmin edebiliyorum o duyguyu.
ilk denemelerindeki nete karşılk bu rakam ki daha kötü bile olabilir.
bilmiyorum teselli etmeye çalıştım ama ne denir çok da bilemiyorum.
matematikte 5-6 boş varmış çok zorlanmış onlarda morali bozunca da yetiştirememiş.
felsefeye hiç bakmamış sanırım
matematik yapamayınca sosyale baktım dedi.

aslında netlerine baksa bi yol çizerdi kendine.

Son düzenleme:

bizimkine göre oldukça iyi ama hedefi yüksek çocugun

bizimkine göre oldukça iyi ama hedefi yüksek çocugun

canım son denemelerinin ortalaması 126 idi.
ki içlerinde 143 ve 138 olan bile var.
enes hiç konuşkan biri değildir.
ama ben halinden anlarım e kaç yıllık ablasıyım.
belki 110 dan bile kötü gelebilir.

gündüz görümcemi aradım açmamıştı.
dün gece başarılar dilemek için aramamıştım heycan yapmasın diye.
az önce geri döndü.
onunki nispeten daha iyi zaten görümcem meslek lisesi olmasına rağmen diğer arkadaşlarına göre daha iyi. morali bozuk değildi..
İnşallah o da istediği yeri kazanabilir onun da ikinci girişi bu yıl.
Allahım kardeşime ve görümceme de sizlerin kardeşlerine de hayırlısıyla güzel yerler nasip etsin.
şu okunan ezanın yüzü suyu hürmetine amin..

Benim canım kardeşciğim de sınav sonrası depresyona girdi.
İkinci girişi bu yıl ve matematikte çok zorlanmış aynı şekilde 9 boşu var ve 6-7 de yanlışı çıktı.
Şimdi odaya kapandı, öyle düşünceli kuzum benim, ağlamaklı bir hali var.
Allah'ım dertlerini hafifletsin bu çocukların.

ölüyorum geberiyorum yorgunluktan
ama yılmamam lazım :)))

halılarımı da yıkamaya versem tam bahar temizliği olacaktı

farmasi o temizlik yapıp özellikle perdeleri yıkayınca ev misssss gibi kokarya ama sendede hal kalmamıştır böle koltuga kendini atarsın
tüm kemiklerin tüm kaslarının herrrr yeri arıodur ama içinde böle bi huzur vardır:))))
keşke şimdi bendede olsa:)))) uzun süredir o duyguyu yaşamadım:) çok özledim:)

Arkadaslar keyfim kaçtı biraz önce kk dan bi arkadasım aradı beni 13 haftalık hamileydi uzun zamandan sonra olmuştu bebeğini kaybetmiş bebeğin kalbi durmuş çarşamba yada perşembe alacaklarmış çok üzüldüm rabbim sabır versin

enes cevaplara baktıgında beklediğindn iyi gelcek inşaallah. ilk sınavdan cıkınca insan öyle hissediyor

inan böyle diyince kalbim pır pır attırdı biliyor musun.
inşallah öyle olur. İnşallah sizinkiler de öyle olur.
onun öyle baygın gibi uyuması beni o kadar üzdü ki anlatamam.

çok şükür okulla sınavla ilgili problem yaşamadık. giderken heycan yapmadı.
sanki onun sınavı yokmuş gibi davranabildik ailecek bir denemeye girermiş gibi girdi. zaten babamla ben vardık onu bekleyen. sınav yeri de 10 dk uzaktaydı.

enes o kadar içli bi çocuk ki anlatamam.
kafaya bazı şeyleri çok takar.
özellikle de konu ailesiyse.
sınavsa, maddi bi sıkıntıysa, annemin benim sağlığımsa.
çok değil de kalbini rahatlatacak seviyede rahatlık olsa iyi olurdu.
hani gaflet iyi değildir dinimizce ama çok azcık bi gaflet de lazımdır ya o bakımdan.
eğer hiç zerre gaflet olmasa bir insan sukunet yaşayamazmış sürekli ahiret gününü düşünür bir dakika duramazmış uyuyamazmış.
öyle insanlara yani salih kullara Allah çok az gaflet verirmiş ki dünya hayatında uyumayı sukuneti de yaşayabilsin diye.
inşallah tam anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:
karanfilcecim bu psikolojik bişey sanırım
bi sınavdan yüzü kim gülerek çıkar biliomusun ki biliosundur öğretmensin yani:)
ya hiççççbirşey bilmeyen yada herrrrrrşeyi %100 bilenler:)
ortada kalanlar sınavdan çıkınca snaki yapamamış gibi gelir ama yapmıştır yada kazanamıcak gibi gelir ama kazanır ha belki istediğiniz bölüm istediğiniz şehirde diil başka şehirde olur ama olur:)))
önc kabullenme dönemini bi atlatsın sonra napcam dönemine gircek kontrollerini yapar ne yapabilcene bakr başka bi sınav daha onu beklio:)

enes cevaplara baktıgında beklediğindn iyi gelcek inşaallah. ilk sınavdan cıkınca insan öyle hissediyor

aynen ben kazandığım bütün sınavlardan çıktıgımda olmamış gibi geliodu
ama oluodu ve ünide hangi sınavda tamam oldu dediysem o sınavdan kalıodum:)))))) tuhaf bişey:)))

Allah sabır versin kimbilir ne haldedir

Allah sabır versin kimbilir ne haldedir

Amin selincim tlfa çok ağlıyodu inş çabuk toplanır bana derya ilk hamile haberimi sana vermiştim bebeğimin öldü haberinide ilk sana verdim deyince ben çok kötü oldum biriyle dertleşmeye ihtiyacım var dedi ağladı ağladı kıyamam ya

off Arkadaslar,ekonomi yapicam diye kendimi paraliyorum ama esimin hic mi hic umurunda degil.sasirmis durumdayim.son bir kac aydir surekli icerdeyiz,gecen ay bir de kaynim,cocugu ve karisi buna eklendi.kendileri calismiyorlar ve hic te calismaya niyetleri yok.bu arada hic kapimdan girmemis insanlar,zor durumda olduklari icin geldiler ve bu sefer tam bir hafta yatili kaldilar.biz onceleride elimizden geldigince yardim ediyorduk ,hatta gereginden fazla,hanimefendinin o pralarla cocuga bir sey almak yerine tirnaklarini yaptirdigini gorunce cok kizip zorunlu olmadica bir sey vermiyorduk.ama anliyorum ki bu bizde kalislarinin sonu yok gibi gibi gorunuyor,cunku bu hafta sonuda burdaylardi ,yeni gittiler...gecen ay zor bela elimizde kalanla ayi gecirirz diye programaimi yapmistim,sonra bunlar cikageldiler ve ustune bir bucuk haftada kalinca bir haftada 350 liramiz cebimizden fazla cikimis,yemesini icmesini demiyorum cunku biz kendimize ne yaptiysak onlarada bizuimlen yedi.Elimden geldigince iyi agirlayip,asla kotu davranmadim ve ne kendimi ne esimi mahcup ettirmedim,bunun haricinndeki giden parada sigarasyimis cocuga mamaymis atistirmalikmis,cep harcligiymis derken oyle gitti...anlayacaginiz iyilik yapayim derken ben zor durumda kalip ustune eksiye dustuk...

tam banka eksimizi kapatip,evimize alisveris yapip eve geldik ki bunlar da cikageldiler....kizdigim ve beni sabrimin sonuna getiren nokta, evde hersey olmasina ragmen esimin tekrar cikip alisveris yapmasi oldu,artik patlayip kizzamda kar etmedi gene bildigini okudu.bu durumda kaynima bisey diyemem cunku esim kendisi yapiyor herseyi,kaynimada dedim sizinle bu durumun alakasi yok,evimde hic bir ihtiyacim olmadigi halde eksta alinan seylere tahmamul edemiyorum ,yenmiyor cope gidiyor dedim.oda yok anliyorum gordum dolap dolu zaten yer yok dedi ama,benim huzurzuzlugum bu sefer cok hakimdi,ozellikle bu sefer saklayip,etrafa hersey yolunda demek istemiyorrum..

size soruyorum arkadaslar acaba tepkim yanlismi,bir taraftan abartma diyorum,bir tarftan oyle yapmamaliydi diyorum,cunku kendi alisinden biriyle bir ortamdaysak direk,en kucugu en onemsizi,en fikirsizi oluyorum,bir asagilamalar,bir seni ilgilendirmez,sen karisma demeler,fikirlerimin sayilip onemesenmemesi bu sefer cok zoruma gitti,hem de cokk
kaldiki ben insanlara nereye kadar aciyip bakicam,ben hasta oldugum halde calisip cabalayip kimseye muhtac olmazken insnalardaki bu rahatligi anlayamaiyorum.ama dusunuyorumda cok aptalim ben bastan taviz vermeyecektim,yoksa sonu buraya varmazdi (

Arkadasina Allah sabir versin derfat (

karanfilce,senfata katiliyorum sinav psikolojisidir.Birde soyle birse duymustum,genelde sinavinin kotu gectigini dusunen insanlarin cogunu yuksek derece aldiklari goruluyormus.Bilimsel olarak bir arastirma yapilmis.dusunuyormda ogenciykne ben de oyleydim ,kotu gecti der hep iyi not alirdim :) insallah kardesinde iyi bir derece ile alir :)

kızlar hemen üzülmeyin
ben de 2010 kpssde sınavdan çıkınca tamam bu sene atandım ben dedim ama kazın ayağı öyle değil işte
o moralsiz çıkma da genelde herkesde olur
o yüzden şimdiden üzülmeyin zaman bırakın inşallah iyi olur
bir de artık heryerde okul var belki istediğiniz şehir olmaz ama iş bulabiceği iyi bir bölüm kazanrılar inşallah
zaten sizin gibi kızların kardeşleri sizin yarınız olsa yeter buna

derfat çok üzüldüm allah sabır versin sağlıklı bebekleri olsun inşallah canım

royem ben bu aile ilişkileri konusunda hiç tecrübeli değilim allah yardımcın olsun

canım enes şanslı bir çocuk
son çocuk ya
ona kısmet buldum
kız kardeşimi ona verşiyorum
çok komik kızdır evde güldürür, boyu bnim gibi kısa değil
uzundur
ben sayısalcı ile evlen diyorum ona
verdim gitti
hayrını görün

royem rahat insanları zaten anlamıorum ben:)
nasıl yapıolar nasıl ediolarda bu kadar rahat oluolar onun için şu an sorunu eşinle çözceksin onunla çözemezsen kimseyle çözemezsin malesef...
hangi dilden neden anlar bilemiorum ama iş eşinde bitio

bizde nişanlıyken eşimn abisie gittik davet ettiler:)
eşim abisi kardeşi oturuoruz:) abisi deki ilqerde dört katlı ev yaptırırız memlekette hepimiz orda otururuz:)
küçük eltim dediki ''abi kusura bakma ben senle aynı apartmanda oturmam'' eşide deidki ''dogru sölüo hanım abi aynı apartmanda biz yapamayız hepimiz'' dedi benim çok hoşuma gitmişti eşinin arkasında durması:)
aklıma geldi birden nerden geldiyse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…