yaklaşık olarak son 15 sayfayı okudum ...
royem ,senin kaynının biraz değişik versiyonu bende de var... eşim zamanında en riskli dönemde doğuda çalışırken çift maaş alıyormuş..ve maaşının yarısını hiç düşünmeden kardeşine veriyormuş... sonra batıya gelince ister istemez maaş tek maaşa düşünce gönderememiş...sonrası malum.... ta ki 6-7 yıl sonra küçük görümcemin düğününde içip içip ortalığı dağıtınca eşim kızmış, sonra laf dönüp dolaşıp eşime "sen bana ne yaptın?" demiş.. sonrası iki kardeş birbirine giriyor , zor ayırıyorlar.. şimdi ayda yılda bir arar kaynım ama onda da mesaj atar "ben şuradyım, bana acil şu kadar para" diye.. ama eşim dönüp bakmıyor bile artık... eşim bu konuda epey dersli... bir insana edebileceği tüm iyilikleri yapar ama karşıdakinin bunun kullandığını hissettiği anda bıçak gibi keser ilşkiyi...
derfatçım, senin yaşadıklarının biraz değişini annem yaşadı... bizler 12-13 yaşındayız ...amcamın kıznın bir otelde düğünü olacaktı... davetiyeye göre çocuklu gelinmeyecekmiş.. düğüne gittiklerinde bir de ne görsünler sadece biz ve bir halamın çocukları fazlalıkmış !!! aradan kaaaç yıl geçti ama hala annemin içindedir... "bir benle nesimenin (halam) çocukları fazlalıkmış" diye.. gerçekten sinir bozucu bir durum...
derfatçım, RAbbim arkadaşına sabrı cemilini versin.... zor... okurken bile içimde bir şeyler düğümlendi
(
seliiiin düzenine bayıldım
darısı benim başıma .. gerçi bu haftasonu bir şeyler yaptım ama seninkinin yanında esamesi bile okunmaz
üniversitedeyken inanılmaz dağınıktım
dolabımı açtığım zaman dolap üzerime gelirdi resmen :) ikinci yılımda bir oda arkadaşım vardı.. benim kıyafetlerimin nerdeyse 3 katı kıyafeti vardı ve dolabı aynı senin dolabın gibiydi... bir gün dayanamadım bana bu işin sırrını öğret diye .. sağolsun bana yardım etti ve o günden sonra daha düzenli bir dolabım oldu... çocuktan önce hafta içi dağıttığım dolabı haftasonları toplamaya çalışırdım... şimdi ise ... yazmayayaım
gerçi kaldığımız lojmanın dolaplarının içinde raf olmaması da çok kötü ...ne yaparsam yapayım toplayamıyorum... içine raf yaptırmayı düşündük ama bu sene tayinci olduğumuzdan dolayı kaldı... dolap içinden geçtim evim derli toplu olsun ona da razıyım ana bende bu cadı varken nerdeeeee ... kime çekmiş bilmem ki
hepinize iyi geceler
ben de birazdan öğrencilerimin testlerini okuyacağım ... kaç gündür okul işlerini boşladım ...