Kirli Çıkılar )))

ciddi misin ya
ya bu şizofren falan olmasın
ya da başka böle kişillikler çoklu kişilik bozukluğu mu ne
şimdi senfat varken ne diyim bilemedim
korkutmak gibi de olmasın da
yani zor işler
allah yardımcın olsun
ne bilem hacettepenin doç. psikologu ve eşi doç psikiyatriri opsesisf dedi kafalarından attı bizi kenaraaa adamın işi iyi olunca onalrda korkuyor bişe demeyeee varyaa zaten yakada uyuturrrrbizim adamdaaa
ailelerinde de var bazı deliermeler:):):)
bilemeycem
şizofren olursaaa şaşırmamm

belki de öyledir zaten
bakalımmm ne edim
şizofrense boşayım mı ne etsemki

merhaba kızlar;
oğlanı uyuttum. bulaşık makinesi boşalttım. yarın ki menüyü ayarlayıp buzluktan kıymayı çıkardım. sol elimimn tırnaklarına oje sürdüm. oğlumun giyeceklerini ayarladım yarın için. kendiminkileri ayarlayıp takısından çorabına herşeyi çıkardım...
her akşam böyle yapıyorum. sabah da hop hop giyip çıkıyorum. aramıyorum hiçbirşeyi...
bu aralar mutfaktaki bataryama taktım kafayı.
http://www.polatmermer.com/wp-conte...fak-tezgahlari/granit-mutfak-tezgahi (13).JPG
aynen buradaki gibi alçak. ben musluk kısmı daha yüksek olsun istiyorum.
nasıl birşey alayım bilmiyorum. çeşit çeşit model var. boyunlu hortumlu falan.
var mı tavsiyesi olan...

eeeee ben geçmişi okuyup gelene kadar herkes gitti neyse kızlar, akşam üstü misafirlerimi gönderdik. onları uğurlamaya çıktık eşimle, ordan dönerken de sahilde güzel bir yürüyüş yaptık. hava da çok güzeldi iyi geldi. dönüşte de dünden kalan yemekleri yedik. çayımızı içiyoruz şimdi de. sabah hastane randevumuz var, öğleden sonra da komşumun bebek mevlüdü var oraya giderim inşallah.

papatya ben de musluklarımdan memnun değilim. eğer bir gün bozulursa eski usüldeki çevirmeli olan modellerden alıp taktırmayı düşünüyorum. bu yeni musluklar çok su kullandırıyor bence. öncekşler iyiydi. çevirmeli musluklular en kullanışlısı herhalde

Eklentiler

• $musluk.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 41
yaklaşık olarak son 15 sayfayı okudum ...
royem ,senin kaynının biraz değişik versiyonu bende de var... eşim zamanında en riskli dönemde doğuda çalışırken çift maaş alıyormuş..ve maaşının yarısını hiç düşünmeden kardeşine veriyormuş... sonra batıya gelince ister istemez maaş tek maaşa düşünce gönderememiş...sonrası malum.... ta ki 6-7 yıl sonra küçük görümcemin düğününde içip içip ortalığı dağıtınca eşim kızmış, sonra laf dönüp dolaşıp eşime "sen bana ne yaptın?" demiş.. sonrası iki kardeş birbirine giriyor , zor ayırıyorlar.. şimdi ayda yılda bir arar kaynım ama onda da mesaj atar "ben şuradyım, bana acil şu kadar para" diye.. ama eşim dönüp bakmıyor bile artık... eşim bu konuda epey dersli... bir insana edebileceği tüm iyilikleri yapar ama karşıdakinin bunun kullandığını hissettiği anda bıçak gibi keser ilşkiyi...

derfatçım, senin yaşadıklarının biraz değişini annem yaşadı... bizler 12-13 yaşındayız ...amcamın kıznın bir otelde düğünü olacaktı... davetiyeye göre çocuklu gelinmeyecekmiş.. düğüne gittiklerinde bir de ne görsünler sadece biz ve bir halamın çocukları fazlalıkmış !!! aradan kaaaç yıl geçti ama hala annemin içindedir... "bir benle nesimenin (halam) çocukları fazlalıkmış" diye.. gerçekten sinir bozucu bir durum...
derfatçım, RAbbim arkadaşına sabrı cemilini versin.... zor... okurken bile içimde bir şeyler düğümlendi (

seliiiin düzenine bayıldım darısı benim başıma .. gerçi bu haftasonu bir şeyler yaptım ama seninkinin yanında esamesi bile okunmaz üniversitedeyken inanılmaz dağınıktım dolabımı açtığım zaman dolap üzerime gelirdi resmen :) ikinci yılımda bir oda arkadaşım vardı.. benim kıyafetlerimin nerdeyse 3 katı kıyafeti vardı ve dolabı aynı senin dolabın gibiydi... bir gün dayanamadım bana bu işin sırrını öğret diye .. sağolsun bana yardım etti ve o günden sonra daha düzenli bir dolabım oldu... çocuktan önce hafta içi dağıttığım dolabı haftasonları toplamaya çalışırdım... şimdi ise ... yazmayayaım gerçi kaldığımız lojmanın dolaplarının içinde raf olmaması da çok kötü ...ne yaparsam yapayım toplayamıyorum... içine raf yaptırmayı düşündük ama bu sene tayinci olduğumuzdan dolayı kaldı... dolap içinden geçtim evim derli toplu olsun ona da razıyım ana bende bu cadı varken nerdeeeee ... kime çekmiş bilmem ki

hepinize iyi geceler

ben de birazdan öğrencilerimin testlerini okuyacağım ... kaç gündür okul işlerini boşladım ...

ben de böyle yüksek boyunlu birşey istiyorum. benim mutfağımdaki alçak olunca tencere falan yıkarken rahat olmuyor. bir de uzayanlar var...
Kale-Domino Profesyonel Mutfak Bataryası-Domino-Kale Grubu
bunlar nasıl acaba.

yerin müsaitse, yani musluğun uzaması sana avantaj kazandıracaksa güzel olabilir aslında. ama bu özelliğini kullanamayacaksan gerek yok.

helincim geçmiş olsun neler yaşamışsın bu hafta

off ne çok yazmışsınız okumaya başladım ama çok da yorgunum

işlerimi tutup evden çıktım alışveriş yaptım zaten akşamı ettik ordan da oyuna geçtik sonra anneme geçtik yemek yedik biraz yemek arakladık eve geldik

gökçe oyun çok güzeldi çok güzel göndermeler vardı tavuklarla koyunlara bayıldım bence mutlaka eşini götürmelisin biz bugün kardeşime de bilet aldık o da bizimle geldi

kardeşimin sınavı güzel geçmiş önce matematikten başlamış sonra türkçe çözmüş sonra fen sosyal diye gitmiş süre sıkıntısı olmamış fen biraz zorlamış ama kimyayı full bekliyorum diyor dil bilgisi hiç kaçırmadım anlatım bozukluğu bile çözdüm diyor umarım netleri 100 üstünde gelir de LYS ye moralli olur. Bizim bir sıkıntımız var kardeşim hedefi olan bir çocuk değil

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı sabahlar hanımlar neşeniz bol olsun

günaydın hatunlar.
bugüne kalan işlerimi halledip hazırlık yapmalıyım.
eşimin d.günü bugün,araya pasta sıkıştırabilecek miyim bakalım.

herkese günaydın

banu eşinin doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara. Pasta sıkışmaz mı tabi sıkışır sen yaparsın güzel bir pasta hatta resmini çeker buraya bile eklersin

günaydın hatunlar.
bugüne kalan işlerimi halledip hazırlık yapmalıyım.
eşimin d.günü bugün,araya pasta sıkıştırabilecek miyim bakalım.

Banucannnnnn demek enişte de koç burcundan

bizim evler hep koç dolu demek
yarın da minik kuzucuğumun doğumgünü 6 yaşına girdi eşek sıpası :)))))))))))

hayırlı günler hepinizeeeeeee ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dinlenmek iyi gelmiş olmalıki keyifli bir pazartesiye merhaba dedim sizler nasılsınız ne var ne yok ???

günaydınnnnn....
banucum eşinin doğum gününü kutkuyorum.
farmasi canım kocaman olmuş ya senin ufaklık..doğum günü kutlu olsun miniğin...

herkeşlere aydın günler olsun
doğumgünleri kutlu mutlu olsun

kalbim asım elektrik elektronikciydin demi sen
televizyon patlarmı bi de hele bana düşmeden çarpmadan durduğu yerde:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…