Kirli Çıkılar )))

sabah öyle bir şekilde uyandım ki hiç pazartesi sendromu filan yaşamadım resmen kahkaha attım

biz yumurtaları tavukçuluk enstitüsü var tarım ın ordan alıyoruz arasıra da anannemlerin ordaki pazardan... Son yumurtalar tavukçuluktan alınanlardı (yaklaşık 10 gün önce)
sabah eşim erken kalkmış derse bakarken kahvaltı hazırlamaya başlamış bizde h içi her sabah yumurta haşlanır kahvaltıya; beni uyandırıyor ya sirkeci kızma ama sana bir şey göstereceğim... elinde cezve içinde iki yumurta bu yumurtalardan cik cik ses çıkıyor gibi geldi bunların içinde durduğu yerde civciv oluşmuş olabilir mi diyor ses duymuş huylanmış getir ver benim çocuklarım onlar neden haşlıyorsun ben kuluçkaya yatayım dedim kaldı öylece iki yumurta çıkarken bana soruyor napayım bunları diye dedim gömelim onları

sabah sabah şaka gibiydi yaa. sağlam geyik konusu buldum

fırındaki tavuktan gelen ciyaklama sesi gibi
bi de burda bi konu vardı kadın hamile
bebeğim ağlıyo karnımda diyodu:18::18::18::18:
ben böle durumlarda kafayı yirim yirim

herkeşlere aydın günler olsun
doğumgünleri kutlu mutlu olsun

kalbim asım elektrik elektronikciydin demi sen
televizyon patlarmı bi de hele bana düşmeden çarpmadan durduğu yerde:44::44::44::44:

patlayabilir canım devrelerde bir sorun olmuşsa şase yapmışsa ısınma olmuşssa falan ama ufak bi ihtimal :S

patlayabilir canım devrelerde bir sorun olmuşsa şase yapmışsa ısınma olmuşssa falan ama ufak bi ihtimal :S

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
nası ya
renkler bozuldu kenarlardan ortaya doğru zaten 10 senelik tv
şimdi tehlikeli mi bu
öle bomba gibi falan mı patlıyor
tozun mozun etkisi olur mu arkaya biriken:18::18::18::18:
napim ben şimdi

eski tüplü devasa olanlardan

herkeslere günaydın.
maalesef bende fazlasıyla var pazartesi sendromu
çalışmak istemiorum, çalışmayı sevmiyorum. evde müge anlı izlemek, sarma sarmak istiyorum

pisliğinden pasaklılığından tv patlatıyon kız sen

bizim anannenin televizyonunda da aynı sıkıntı var; kenarlarındaki renkler yeşilimsi olmaya başladı ama çalışır durumda. Hala tamirciye götüreceğiz hep ihmal ediyoruz Seninkisi çalışır durumda mı?

he çalışıyor ama aynı duurmda öle renkler değişti ortaya doğru gökkuşağı gibi izliyoruz
bişi olur mu ki ya oturduğum yerde duruyor ve çalıştığım dikkatimi dağıtsın diye çalışrıken açıyorum:18::18::18::18:

evet aynı durum; ananneninki yaklaşık 3 aydır öyle çalışıyor henüz patlamadı.

atanırsam acaip bi görmemiş gözgüsüz olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…