ohoooo benim hikayem uzun yer yer yazmışımdır burayaaa
ben 3 kez boşanmaya kalkmışımdır
neyseki en son eşimin yaşattıkalrı ile psikiytarlık durumu ortaya çıkınca öncesinde dava açmıştım
nisanda davam
o tedavi göryor diye aynı evde yaşadık derken düzeldi geri çektim ama
boşanmayı
başka davalarda açmıştım
onları çekmedim
olurda bir vukuatı olursa diyeee yoksaaa ohoooooo neler yaşadım neler
allah dosta yazık düşmana vermeyeee:)
şimdi resme baktımda avatarındakiiii kızzzzzzzz yerime ısırrr bu civcivii ördekçik adetaaaa selocan gibiiii ciddennnn olaydıda yanımda ne pis yorardım onuuuuuYazdıysanda kaçırmışım canım inş düzelir herşey gerçekten zor şeyler .
hoşgeldin bacımmmmkızlaaaaar,
uzuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba
aksiliklerle, hastalıklarla dolu bir haftayı atlattımçarşamba nöbet yorgunluğu, perşembe adet sancısından acillik, cuma ve cumartesi internet arızası ve son olarak cumartesi gecesini de mide bulantıları ve besin zehirlenmesi şüphesiyle hastanede geçirince yılın en kötü haftasını geçirmiş oldum
şimdi de benim sıpayı yıkadım ve eğer yatırabilirsem buraya tekrar bakmaya çalışacağım :)) yaklaşık son 10 sayfayı okumak gibi bir planım var .. inşaallah nasip olur :)))
kızlaaaaar,
uzuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba
aksiliklerle, hastalıklarla dolu bir haftayı atlattımçarşamba nöbet yorgunluğu, perşembe adet sancısından acillik, cuma ve cumartesi internet arızası ve son olarak cumartesi gecesini de mide bulantıları ve besin zehirlenmesi şüphesiyle hastanede geçirince yılın en kötü haftasını geçirmiş oldum
şimdi de benim sıpayı yıkadım ve eğer yatırabilirsem buraya tekrar bakmaya çalışacağım :)) yaklaşık son 10 sayfayı okumak gibi bir planım var .. inşaallah nasip olur :)))
çağan uyudu canım bende sizlerle sohbetteyim eşim gelene kadar tabiaman be deryaaaa ayıp ediyon beeee
alıp götürcen çağanıdaaa
kurulcan salonaaaa
ayakalrnı uzatacan
pışpış pışşş önce azacak çağan
sonraaa getirin yastık
bunu uyutayım diyecen yapacan orta yerdeeee
:)
asıl sonra laflara bak sennnn hehehheee
ya evet şaka bir yanaaaa
son anda davet edilir ya yenidennn
eşde anlaamdan hazırlanmayı çoluğu çocuğu giydir üst baş makyajj pehhhhhhhhhhh sank ikısa süreç ha birde gidecek olsan iki saate hazırlanaamdın olayı
abovvvvvvvvvvv
sen oğluşunla kudur evde
yor onuda sağlam uyusunnnn boşverr
ama varyaaaa bizim ailede de var öyle bir halam aynını derdi gelinnine ben diyimm
hani şimdiii böyle yazyomda sanaaa onlarda yok ayşe gelemsin alperen yaramazzz
diye diye kızı evde kaldıııııııııııııı
gelenelrrr bir daha gelmez oldu her nedenseeee
merhaba kızlar umarım keyifler yerindedir
bugün malum evimi pırıldattım yemek yapmadım dışarda yedik içtik eğlendik kürkçü dükkanımıza geldik :))
üzerimde tatlı bir yorgunluk var ama selin'in dediği gibi değer
yazdıklarınıza da bir bakayım
sen nesin yaa..karanfilcecim bu psikolojik bişey sanırım
bi sınavdan yüzü kim gülerek çıkar biliomusun ki biliosundur öğretmensin yani:)
ya hiççççbirşey bilmeyen yada herrrrrrşeyi %100 bilenler:)
ortada kalanlar sınavdan çıkınca snaki yapamamış gibi gelir ama yapmıştır yada kazanamıcak gibi gelir ama kazanır ha belki istediğiniz bölüm istediğiniz şehirde diil başka şehirde olur ama olur:)))
önc kabullenme dönemini bi atlatsın sonra napcam dönemine gircek kontrollerini yapar ne yapabilcene bakr başka bi sınav daha onu beklio:)
aynen ben kazandığım bütün sınavlardan çıktıgımda olmamış gibi geliodu
ama oluodu ve ünide hangi sınavda tamam oldu dediysem o sınavdan kalıodum:)))))) tuhaf bişey:)))
okey vercektim sonraki mesajlarda satış yaptığını gördümcanım enes şanslı bir çocuk
son çocuk ya
ona kısmet buldum
kız kardeşimi ona verşiyorum
çok komik kızdır evde güldürür, boyu bnim gibi kısa değil
uzundur
ben sayısalcı ile evlen diyorum ona
verdim gitti
hayrını görün
evet zorrrrkgokce...senin de durumun cok zor vallahi..Allah yardimcin olsun...insallah bir duzelme olur da mutlu mesut yasarsiniz... :)
Mecbur karşılıycak canım ben baştan gitmem demedimki hatta bişeyler yapayım katkım olsun diye düşünüyordum ama onlar çocuğumu istemeyince bende çocuğumsuz gitmek istemedim hepsi bu haklı benim
ben seni anliyorum,benzer seyleri ben de yasadim...ama gokcenin yazdiklarini okuyunca koptumbazen onun tam da anlattigi gibi olmak lazim yaaa :))vardir boyleleri cok.Ben de vakti zamaninda biriyle tanismistim.kaynanamlar ve onlarin cocuklari falan pek aramiz iyi olmadigindan gitmezdim,bu bayan da demez mi,ben olsam inadina ,suslenir ,puslenir giderdim demisti ve aynisini kayinvalidemin ortanca gelini de yapiyor..istenmediklerini bildikleri halde toplar cocuklarini gider yer icer,cocuklar da cocuklar hani,oynarlar,durmazlar yerinde.herkes sinirlenir,kizarlar ama bir sey de diymezler..ayni gokcenin dedigi gibi valla..olaylar canlandi gozumde...ama yapi meselesi,her kes yapamaz,ben istenmedigimi bildigim halde giciklik olsun diye hic boyle ortamlara girmem..
evet zorrrr
amaaaa
zorlaştıranınkileride zora sokarımmmmmmmmm gideceksemde öyle giderim iflah olmazlar dahaaa her şekilde balalı olurum :):):)
madem mantıklı ailesel konuşmuyor ben bunalrı öğrendim eşim ve kıymetli (kendilerince kıymetli yoksa bir b... değiller) s...k ailesinden
böyleeee ayyy vallaaa onalrın aile öyle bozuk kiii
bak yaaa tıpkı onların aileye girmişim gibi oldum yazımlaaaaa
naparsınızzzz üzüm züme baka baka ... misaliii
ama yok yinede alalhım korusun benzemeyiii
ancakk ciddden hanımlarrrrr hayatımı zora sokanın hayatını zora sokmam gerekmezmi
anasıysa anası
kardeşi ise kardeş
eş ise eş
iş ise iş
ev ise ev
böyleee
çivi çiviyi söker
annem babam bunun aksini derler canalrım itle dalaşacağına çalıyı dolaş kızımmmm itle it olunmaz derlerdi çok afedersiniz de
eeee
ben çalıyı dolaşırken çalıalrı gözüme gözüme sokarlardaaaa onuda engellerlerseee
ne edeyimm
neyseeee konuşmayımmmm zaten regl oldum 1 saattirrr:) bunun stresimi ne delirmiş beni hafta sonune
gökçe de dediğinin yarısını uygulasaaaaaaaaaa keşkeeee..ben seni anliyorum,benzer seyleri ben de yasadim...ama gokcenin yazdiklarini okuyunca koptumbazen onun tam da anlattigi gibi olmak lazim yaaa :))vardir boyleleri cok.Ben de vakti zamaninda biriyle tanismistim.kaynanamlar ve onlarin cocuklari falan pek aramiz iyi olmadigindan gitmezdim,bu bayan da demez mi,ben olsam inadina ,suslenir ,puslenir giderdim demisti ve aynisini kayinvalidemin ortanca gelini de yapiyor..istenmediklerini bildikleri halde toplar cocuklarini gider yer icer,cocuklar da cocuklar hani,oynarlar,durmazlar yerinde.herkes sinirlenir,kizarlar ama bir sey de diymezler..ayni gokcenin dedigi gibi valla..olaylar canlandi gozumde...ama yapi meselesi,her kes yapamaz,ben istenmedigimi bildigim halde giciklik olsun diye hic boyle ortamlara girmem..
derfatçım Allah arkadaşına sabırlar versin
royemcim inan burada okudukça şiştimmmmmmmmmmmAllah sana sabır versin eşine de akıl fikir
Ben yapi olarak kacarim hep kagali,hir gurlu ortamlardan.hep allaha havale ederim.acikcasi bugune kadar kavga edicek gucu bulamadim kendimde...ama gecen gun ilk defa is arkadasim,hakkimda haksiz yere konusunca,nu sefer susmayip savundum kendimi...aile olsun,aile disi olsun,her konuda kendini savunan,hakkini savunan insanlara cok ozeniyorum,aksi taktirde cok eziliyor insan..ben ilk adimi atmis oldum,,gerisini simdilik bilmyiorum,tek bildigim susmak ve haksiz gorulmek istemeiyorum...
derfat bacım bu arada arkdşn kaç aylıkdı bebişiii evet okudummmmmm
konu o nokta olunca bir şeyler yazamıyorummmm farmasi yazdı diye sorayım dedim.... ufff çok acı helede aylar geçip iyice bebişe alışıncaaaa gerçi hisssetttiğin ilk andan itibaren parçan olyor o amaaaa yinede ilerledikçee süre daha büyük önem kazanyor allahım kimselere yaşatmasın
hamilelerde kendini çok yormasınnnnnnnnnnn
üzmesinnnnnnnnnnnn
derfatçım Allah arkadaşına sabırlar versin
royemcim inan burada okudukça şiştimmmmmmmmmmmAllah sana sabır versin eşine de akıl fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?