allahım sabır versindaha 13 haftalıktı canım bi kaç gün önce kalbi durmuş.
bende var yaaaa bu aileyleeee iyce fellah bişey oldum be royem bacımmmm
ikiside normal değil
senfat msjmı alamadan çıkmışşşşşşşşşşşşş
ne edecem ben şimdii okadarda yazdımmmmmmmmmmmmmm ve posta girişi dolu olduğu içinnn görmedi burdaki boşaltsın deyişimideeee tühhh kötü olduuuu
ve eşim uyanmadan çıkmam gerek netten ne edecemmmmm daha banyo yapcammmmmmmmm birde regl sancımmmmmm uffffffff
ütü yapcammmmmmmmmmm
sofrada kurarrım adamaaaa uyuyor ölü gibii
dün gece uyuyamadıda hiç
ufff bu psikolojik rahatsızlıklar feci kötü kocam iyce tırlattı deli adeta gece konuşyorrrr uyumuyorrr adeta çocuk gibii gündüzde zor attı yatağa kendiniii hala uyuyorrrr
iyigeceler sizeeeeeeekızlar ben yatıorum biraz erken olcek ama:) çok yorgun hissediorum kendmi nedense:) sanki bi dünya taş taşımışım:)
alt tarafı sahilde bi tur yaptım baharı görüp:) artık böle çabukmu yorulcam hiç bana göre şeyler diil:)))
kızlar ben yatıorum biraz erken olcek ama:) çok yorgun hissediorum kendmi nedense:) sanki bi dünya taş taşımışım:)
alt tarafı sahilde bi tur yaptım baharı görüp:) artık böle çabukmu yorulcam hiç bana göre şeyler diil:)))
senfat msjmı alamadan çıkmışşşşşşşşşşşşş
ne edecem ben şimdii okadarda yazdımmmmmmmmmmmmmm ve posta girişi dolu olduğu içinnn görmedi burdaki boşaltsın deyişimideeee tühhh kötü olduuuu
ve eşim uyanmadan çıkmam gerek netten ne edecemmmmm daha banyo yapcammmmmmmmm birde regl sancımmmmmm uffffffff
ütü yapcammmmmmmmmmm
sofrada kurarrım adamaaaa uyuyor ölü gibii
dün gece uyuyamadıda hiç
ufff bu psikolojik rahatsızlıklar feci kötü kocam iyce tırlattı deli adeta gece konuşyorrrr uyumuyorrr adeta çocuk gibii gündüzde zor attı yatağa kendiniii hala uyuyorrrr
aminnnnnnnnn :) ama geçen hafta burda biri yazmıştııı sanırsamAllah sana da bana da sabir versin....bu arada ben regl olucam kacinlimaz,bir kase cilolatayi mideye indirmdim....kusacam ve seker komasina gircem yaa..biri beni durdursun
seyyahh belki senin hakkında konuşyordukkkgönder bana
ilk 1 yıl baya korktum bacımya gökçe ciddi soruyorum bu soruyu
korkmuyor musun o öyle kendi kendine konuşurken
ne diyor yani sayıklıyor mu
baya ciddi ciddi kendi kendine konuşuyor mu:18::18::18::18:
biliyom gari benden konuştuğunuzuseyyahh belki senin hakkında konuşyordukkkilahi adalet bak gıybet etmemizi istemediii :) şaka bir yanaaa adın geçmiştiii bacımm
senfatın bakacağı yok
sana aynını onun gönderdiği ile cvbmı yzmıştım sana gönderyorum allah razı olsun senden
3 vakte dek mutlu olacağın güzel bir şey olsun emi
h.ggokce geldim
oğlan malum
tamam yazarım bacımgokce bacımmm sen yaz, ben girdikçe görürüm.
evett geldiii msjı attımbiliyom gari benden konuştuğunuzu
senfat geldi baksana hele
gözün de görmiiir
iyi geceler bacımhanımlar bende çıkıyorum ya çok yorulmuşum belimin ağrısından oturamıyorum eşim gelene kadar uzanıp dinleneyim bari herkese iyi geceler
ilk 1 yıl baya korktum bacım
şimdi alaıştım deliyle yata kalka delirince bende:)
valla bugunnnn sabah uyanınca ben öss görevme gitmek için erkekn kalktım oda yeni dalmıştı kaltııı
birlikte çıktık
diyorki pakistan toplantısını hallettttim
ya enzamannn dedim gece hollandayı ayarlıyordun
ya sen uyudun ben gece beynimdeki ile konuştum hep
diyorrr
sonrada yazık
ya gökçe ne olacak bu beynimdeki kişi
ne güzel ilk 4 ay ilacın etkisi ile rahatlamıştım şimdi yeniden bana hakim olyor diye cidden yakındı
bende dozunumu düşüdün yoksa ilacının dedim
yok son dozda dedi
bakalım nisanda dr randevosu almamızda gerek ne edecez bilmiyorummmm:)
annem babamda korkmuyonmu der
birde ben eskiden böyle deliye cine minee acaip tırsak bişeydimm şimdiiiifarklı oldum sevgi olmasa olmaz korkarım galiba herşeye rağmennnn sevgi....
ki
nerdeyse kendini kaybetmiş derecesinde öldüresice durumlarını bile yaşadım uffff
iyi gecelrrrrrhayırlı geceler canlar yarına görüşebilmek dileğiyle azıcık da eşimle muhabbet edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?