- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
evaaaaa hoşgeldiiiiininşallah artık daha fazla gelirsin, özledik seni
banucum eşinin doğum günü kutlu olsun, birlikte daha çooook yaşlar alın inşallah
sirkeci kuluçkaya yattı kızlarhayırlı uğurlu olsun
meyracım bende bugün domatesli şehriye çorbası, mantarlı tavuk sote, muhtemelen bir de bulgur pilavı olacak. bir de salata
e biz civcivlere ne takacaz ya. her birine 1 çeyrek takacak olsak 10-12 çeyrekten aşağısı kurtarmaz
1 saaatlik öğle tatili arasında ayak üstü yemek yedim, kabak sote yaptım, askıdaki çamaşırları katlayıp yerleştirdim. kirlileri makinaya attım, evi topladım koşa koşa işe geldim.
iyiyim canım çok şükür,ne bileyim öyle bi kopukluk oldu sonra fransız kalınca mevzulara ara açıldı falan filannerelerdesin kız evaaa. bir sorun yoktur umarım.
evet meyracım hasetlik işte naparsın. ''ayna ayna söyle bana'' dedim cevabı alınca da sana zehirli elma vermeye geldimçalışan insanlardaki şu pratikliği çok seviyorum ben... :)
ben de öyleyim,bi fırsatını bulur, 5 dakikada toparlarım ortalığı,normalde bir günde yapılamayacak işleri,üşengeçlikten... :))
devremülk ve menü tavsiyeleriniz için de,ayrıca teşekkür ederim....
eva yı merak edenlere de...
merak etmeyin...
eva, ben ondan daha güzelim diye uğramıyor buralara...yediremiyor kendine...başka da bir sebep yok...:))
bütün ego ve gıcıklığım da üzerimde bugün.... :)
kızlaaar, az sonra toplanıp, atabilirsiniz beni topikten.....
evaaaaa hoşgeldiiiiininşallah artık daha fazla gelirsin, özledik seni
banucum eşinin doğum günü kutlu olsun, birlikte daha çooook yaşlar alın inşallah
sirkeci kuluçkaya yattı kızlarhayırlı uğurlu olsun
meyracım bende bugün domatesli şehriye çorbası, mantarlı tavuk sote, muhtemelen bir de bulgur pilavı olacak. bir de salata
iyiyim canım çok şükür,ne bileyim öyle bi kopukluk oldu sonra fransız kalınca mevzulara ara açıldı falan filan
evet meyracım hasetlik işte naparsın. ''ayna ayna söyle bana'' dedim cevabı alınca da sana zehirli elma vermeye geldim
hoşbulduk ablacım
hoşgeldin canım... :))
ben de, nasılsa okumazsın diye, atıp tutuyordum,fena yakalandım.... :)))
evet bi kopunca,bi daha kaynaştırmak baya zor oluyor... :)
drksea çeyreğe ne gerek var atarsın önlerine iki arpa bugday yeter
eva hoşgeldin uzun zamandır ses soluk yoktu sende
sen gel biz özet geçeriz sana
evet meyracım şöyle bi 50 sayfa okuyunca muhabbete biraz ısındım ama bi 300 sayfa daha eksiğim var onlar öyle kalacak amaoldum çünkü.
kızlar aslında iyiyim dedim yalan söyledim. biraz sıkıntılarım var kafam karışık. somut hiçbirşey yok ama ortada
seyyahım nasılsın sırf senin için döndüğümü biliyor musun
kusura bakma msja cevap veremedim ayağımın tozuyla da 10 dak engeline takıldım.
eşime sordum o dediklerini başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin şeklinde iletmemi istedi
hımmm.........
sıkıntısı olmayan var mı canım?
sanırım çağımızın gerçeklerinden biri de,stres,sıkıntı....
ben bazen kriz geçiriyorum,sorarsan sıkıntıdan,ama dışardan bakınca.....
sağlığım yerinde elhamdülillah,sevdiklerimin de....
sevdiğim,sevildiğim bir eşim,iki tane nur topu gibi evladım var....
sevdiğim mesleği yapıyorum....
kayınvalidedir,eltidir,kimseyle sorunum yok....
maddi manevi bir sıkıntım da yok, çok şükür,olmaz da inşallah,hiçbirimizin olmasın....
ama arada olmadık şeylere takıp,kendimi harap ediyorum....
stresli bir hayat,sağlıksız beslenme,hava....
hepsi birleşince, başka bir şeye hacet kalmıyor sanırım,hepimiz olduk,psikolojik hasta....
senfat, ne biçim psikologsun,derdimize derman olsana.... :)
iki günlük tatilden sonra iyi değilim ben ,farkındayım,enerji patlaması yaşıyorum... :))
elif cinconum sıla domuz gribi oldu
bünyen sağlamsa pek bişi olmuyo
ama kayınvalide hastayken tabi daha dikkatli olmalı
geçmiş olsun kendine dikkat et
bünyeyi güçlendir
ben de tirp atıp,ne zaman sevgi mesajları gönderip kendini affettirecen diye bekliyodum
hadi affedildin
bilmez miyiz latifen bi hayırbakın,yaptığım latifeyle bile para kazandırıyorum.... :)
kıymetimi bilin ha.... :)))
hoşgeldin canımherkese merhaba okumaya çelışıyorum geçmişe dönüp ama olmuoyr. ben yokken neler olmuş neler en son bade hamileydi şimdi sevimli doğum yapmış.Allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsun inşallah sevimlicim.başka kaçırdıklarım varsa kusura bakmayın.bundan sonra daha sık girerim inşallah.
bazen çok özeniyorum öğle arası tatile acaba bizim de öyle olsa daha mı iyi olur diye..e biz civcivlere ne takacaz ya. her birine 1 çeyrek takacak olsak 10-12 çeyrekten aşağısı kurtarmaz
1 saaatlik öğle tatili arasında ayak üstü yemek yedim, kabak sote yaptım, askıdaki çamaşırları katlayıp yerleştirdim. kirlileri makinaya attım, evi topladım koşa koşa işe geldim.
evet meyracım şöyle bi 50 sayfa okuyunca muhabbete biraz ısındım ama bi 300 sayfa daha eksiğim var onlar öyle kalacak amaoldum çünkü.
kızlar aslında iyiyim dedim yalan söyledim. biraz sıkıntılarım var kafam karışık. somut hiçbirşey yok ama ortada
meyracım hislerime tercüman oldun
nur topu gibi 2 çocuk kısmı hariç (o da olur inşallah hayırlısıyla) hepsine katılıyorum
ortada bi durum yok ama sıkılıp bunalıyorum daralıyorum
şükürsüzlük yapmak istemiyorum ama ne bileyim takılacak bişeyler buluyorum saçma olduğunu gerçekte sorun olmadığını bile bile
sizlerin pozitif enerjinizden iyi dileklerinizden uzak kaldığım için mi yoksa :44:
valla sırf bu yazdıklarını okumak bile iyi geldi Allah razı olsun canım
evet senfat görev başına yeter bize de mi doğum iznindesin kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?