Kirli Çıkılar )))

e biz civcivlere ne takacaz ya. her birine 1 çeyrek takacak olsak 10-12 çeyrekten aşağısı kurtarmaz
1 saaatlik öğle tatili arasında ayak üstü yemek yedim, kabak sote yaptım, askıdaki çamaşırları katlayıp yerleştirdim. kirlileri makinaya attım, evi topladım koşa koşa işe geldim.

Son düzenleme:
selam millet;

sevimsiz; sütünün artması için doğru şeyler tüketiyorsun, ama humana da mutlaka tavsiye ederim. arada milupanın granül halde rezene çayı var, o da sütünü arttırır, ayrıca onu bebeğin gazı olduğunda ya da uyku sorunları olduğunda bebeğe de verebilirsin.

sütü arttıran şeylerin dışında, sütü kesen besinler de var, onları tüketmemen gerek. bunlar; turşu, sirke, tuz, limon hatırladığım kadarıyla. uykuna da dikkat etmen gerek. uyku kalitesi önmeli, özellikle gece uykusu. bir de memeleri çok baskılayan sütyenlerden kaçın, memelere özgürlük

çalışan insanlardaki şu pratikliği çok seviyorum ben... :)
ben de öyleyim,bi fırsatını bulur, 5 dakikada toparlarım ortalığı,normalde bir günde yapılamayacak işleri,üşengeçlikten... :))

devremülk ve menü tavsiyeleriniz için de,ayrıca teşekkür ederim....

eva yı merak edenlere de...
merak etmeyin...
eva, ben ondan daha güzelim diye uğramıyor buralara...yediremiyor kendine...başka da bir sebep yok...:))

bütün ego ve gıcıklığım da üzerimde bugün.... :)
kızlaaar, az sonra toplanıp, atabilirsiniz beni topikten.....

kızlar; bugün pek fenayım
k.v 10 gün hasta yattı, azıcık ayaklanır gibi oldu, gitti :)) gitme dedik ama dinlemedi. bugün aradım, dün daha da fena olmuş, bugün biraz daha iyiymiş. haberlere bakındım, domuz gribi salgını var ve araştırmalarım sonucu bir kargaşaya yol açmasın diye eldeki veriler saklanıyor.
acep k.v domuz gribi mi oldu ki? onun gittiği gün ben de grip oldum, şu anda ayakta duramayacak gibi değilim ama derdim de o değil zaten. bir sürü öğrenci var bu okulda, hepsi de minik minik, bir de bütün haftam ev ziyaretleriyle dolu yine. öğrenciler için de ayrıca endişeliyim. :26: ne yapsam bilemedim, rapor da alamam, yani bu okulda böyle ufak tefek gribal enfeksiyonlar, idare takımınca tribal anlaşılıyor :)))

nerelerdesin kız evaaa. bir sorun yoktur umarım.
iyiyim canım çok şükür,ne bileyim öyle bi kopukluk oldu sonra fransız kalınca mevzulara ara açıldı falan filan
evet meyracım hasetlik işte naparsın. ''ayna ayna söyle bana'' dedim cevabı alınca da sana zehirli elma vermeye geldim

hoşbulduk ablacım

hoşgeldin canım... :))

ben de, nasılsa okumazsın diye, atıp tutuyordum,fena yakalandım.... :)))
evet bi kopunca,bi daha kaynaştırmak baya zor oluyor... :)

hoşgeldin canım... :))

ben de, nasılsa okumazsın diye, atıp tutuyordum,fena yakalandım.... :)))
evet bi kopunca,bi daha kaynaştırmak baya zor oluyor... :)

evet meyracım şöyle bi 50 sayfa okuyunca muhabbete biraz ısındım ama bi 300 sayfa daha eksiğim var onlar öyle kalacak ama oldum çünkü.
kızlar aslında iyiyim dedim yalan söyledim. biraz sıkıntılarım var kafam karışık. somut hiçbirşey yok ama ortada

drksea çeyreğe ne gerek var atarsın önlerine iki arpa bugday yeter

eva hoşgeldin uzun zamandır ses soluk yoktu sende
sen gel biz özet geçeriz sana

seyyahım nasılsın sırf senin için döndüğümü biliyor musun
kusura bakma msja cevap veremedim ayağımın tozuyla da 10 dak engeline takıldım.
eşime sordum o dediklerini başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin şeklinde iletmemi istedi

hımmm.........
sıkıntısı olmayan var mı canım?
sanırım çağımızın gerçeklerinden biri de,stres,sıkıntı....
ben bazen kriz geçiriyorum,sorarsan sıkıntıdan,ama dışardan bakınca.....
sağlığım yerinde elhamdülillah,sevdiklerimin de....
sevdiğim,sevildiğim bir eşim,iki tane nur topu gibi evladım var....
sevdiğim mesleği yapıyorum....
kayınvalidedir,eltidir,kimseyle sorunum yok....
maddi manevi bir sıkıntım da yok, çok şükür,olmaz da inşallah,hiçbirimizin olmasın....
ama arada olmadık şeylere takıp,kendimi harap ediyorum....
stresli bir hayat,sağlıksız beslenme,hava....
hepsi birleşince, başka bir şeye hacet kalmıyor sanırım,hepimiz olduk,psikolojik hasta....

senfat, ne biçim psikologsun,derdimize derman olsana.... :)

iki günlük tatilden sonra iyi değilim ben ,farkındayım,enerji patlaması yaşıyorum... :))

ben de tirp atıp,ne zaman sevgi mesajları gönderip kendini affettirecen diye bekliyodum
hadi affedildin

elif cinconum sıla domuz gribi oldu
bünyen sağlamsa pek bişi olmuyo
ama kayınvalide hastayken tabi daha dikkatli olmalı
geçmiş olsun kendine dikkat et
bünyeyi güçlendir

meyracım hislerime tercüman oldun
nur topu gibi 2 çocuk kısmı hariç (o da olur inşallah hayırlısıyla) hepsine katılıyorum
ortada bi durum yok ama sıkılıp bunalıyorum daralıyorum
şükürsüzlük yapmak istemiyorum ama ne bileyim takılacak bişeyler buluyorum saçma olduğunu gerçekte sorun olmadığını bile bile
sizlerin pozitif enerjinizden iyi dileklerinizden uzak kaldığım için mi yoksa :44:
valla sırf bu yazdıklarını okumak bile iyi geldi Allah razı olsun canım

evet senfat görev başına yeter bize de mi doğum iznindesin kardeşim

elif cinconum sıla domuz gribi oldu
bünyen sağlamsa pek bişi olmuyo
ama kayınvalide hastayken tabi daha dikkatli olmalı
geçmiş olsun kendine dikkat et
bünyeyi güçlendir

aman allah korusun hepimizi inş. benim bünye sakat habire soğuk alırım grip olurum halsizim nolduysa artıkın :) sıla nasıl atlattı değilmi bişiyi yok şimcik

Ben geldim.... Bugun geç kalktık ya bereketsiz geçer herhalde dediydim ama.allahın işi kısa gunun karı dedirtti bana. Www felan bakmadan ilkeyi doğurup parka götüreyim.dedim ızmir.cad. watsons açılmış bide çarkıfelek kurmuşlar hediye ve indirim çeki dağıtıyorlar... Bizde bakalim dedik kizimlaa. Az bise sıra vardı beklerken bi amca hediyeyi almış behenmemis al yawrum dedi ilkeye uzattı. Mybelline rimel çıktı içinden bide biz çektik bizede yüz kremi çıktı iyi oldu walla sevindim... Ankaradkiler yolunuz düşerse sizde kazanın biseeler.....

bakın,yaptığım latifeyle bile para kazandırıyorum.... :)
kıymetimi bilin ha.... :)))
bilmez miyiz latifen bi hayır
hoşgeldin canım
geçen eşime dedim ki tüh yaa eva da gelmez oldu diye..
hıı diyo eva meva bişeylerden bahsediyordun sevdiğin bi arkadaşın demi diyo..
arada burda bazı şeylere kahkaha filan atıyoruz ya ben de ortadan dalıyorum şu bunu söyledi bu bunu söyledi diye.. garibim bana mukabele ediyor o da yarım yamalak
bazen çok özeniyorum öğle arası tatile acaba bizim de öyle olsa daha mı iyi olur diye..
bazen de böyle mi daha iyi diyorum bilemiyorum.
bizim de ek bina yapılırsa tekli eğitime geçilcek.
şimdi sabah 7 öğlen 12.30 yapıyoruz ya o zaman 8-16 filan olur herhalde.

aşkolsun bizle kaynaşmak için geçmişe mi hitiyacın var dal ortadan

aynen canım...
hani geçen farmasi dedi ya "Allah tan belamı isteyeyim" diye...
gerçekten öyle...
insanlar çok zor şartlar altında (savaş,açlık,susuzluk,tecavüz,şiddet,intihar,hastalık vs.) hayatlarını idame ettirmeye çalışırken,bizlere rahat batıyor sanırım....
şükürsüzlük,tahammülsüzlük, diz boyu....
fırtına koparıp,sonrasında,fırtınanın bir damla sudan koptuğunu görüp,hem kızıyorum,hem gülüyorum kendime....

sevdiğin şeyleri yapmak,sevdiğin,sana iyi gelecek, insanlarla zaman geçirmek,hiçbir şeyi ertelememek,hiçbir şeyi dert etmemek vs. mutluluk yapbozunun parçaları sanırım... :)
eee ne duruyorsun, yapbozu yapsana o zaman,desene.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…