Kirli Çıkılar )))

aklıma hep yüzyıllık yalnızlık geliyor böyle şeyleri düşününce
diyorum bi eısteın bi tesla olamayacağına göre
hayat boş

bazen diyorum yapayım bir iki icat adım yaşasın onda bile kimi allah razı olsun der kimi arkamdan ana avrat düz gider....
mesela bilgisayarı bulanları pek iyi anmıyorum şahsen

canım yaa ne kadar harika yazmışsın aydınlanma yaşadı bi an resmen. Allah razı olsun darkcım

şimdi kocaman bir gülümse, önce kendini sev sonra dağınık da olsa sıcacık bir yuvan olduğu için şükret.
kapıya bir tabak süt koy, yada biraz ekmek ufala. sokak hayvanlarının onları yedikten sonra sana teşekkürle bakan gözlerine bak.
onları görebildiğin için şükret...
akşam kocanın dizine uzan, saçını okşadığında seni seven bir eşin olduğu için şükret....
1 tas çorba yap, onu yapabildiğin,tadını alabildiğin için şükret....
eve giderken pastaneden en sevdiğin tatlıyı al, onu alabilmek için evde bulgur, çay, şeker var mıydı diye hesap etmediğin için şükret
falan falan.....

Son düzenleme:

tam da içimden "eva,anne olma vaktin gelmiş" diye geçiriyordum....
ne hikmetse... :)

çocuk konusunda hiiiç korkma.....
benden daha korkak,benden daha pimpirikli,benden daha beceriksizi yoktu, çocuk konusunda,taaaaki anne olana kadar.....
şimdi,iki çocuktan sonra, ben bile şaşıyorum kendime.... :)
annelik, tamamen içgüdüsel,Allah ın lütfu.....
olaya dal hemen.... :))

aynen canım yaa ben de böyle olacaksa olmasın daha iyi diyorum. kendimle eşimle mutluyum çok şükür ama ne bileyim niye denk gelmiyor dedikodusu olmayan, iyi niyetli , arkadaşlığa değer veren insanlar

ben ölim o zaman

cok guzel anlatmissin :)) ben dort dortluk degilim,bir ara denedim azdaha kafayi yiyordum :))ev temiz oldugu halde hergun silip supurdugumu bilirim onca disarda yaptigim isin ustune.insan gercekten cok yipraniyor ve kendini yetersiz hissediyor ve biraktigin gibi kalmayacincada insan daha bir sinirli stresli oluyor...az durdur yere kavga cikarmamisimdirama simdi canim istemezse ,yarin yaparim, yada mukkemmel olsun diyede parcaamiyorum kendimi.

insan boyle herseyi dort dortluk yapinca,degerinden yitiriyor gercekten,bakiyorumda ben esim alilem icin ugrasiyp herseyin en iyisini yaptigim halde yaranaamiyorum kimseye,benim yaptigimin yarisini bile yapamayanlar ise eller ustundedemek ki ben bir yerlerde yanlis yapiyorum.. o yuzden gerektigi kadarini yapma girisimdeyim

hemen olmaz işten çıkıp eve gitmem falan 3-4 saati bulur
aslında benim istediğim daha güçlü daha dayanıklı olmak,becerikli olmak Allah vergisi onu bu saatten sonra edinemem gibi geliyor
anne olunca iş yüküm artacak ben daha da yetişemeyeceğim işlerime diye çekiniyorum streslerimie bir de hamilelik falan ekleyip iyice tepetaklak olmaktan tırsıyorum.Allahım hepimize hayırlısını versin ne diyeyim

eva ben de becerikli değilim.
askıda bekleyen çamaşırlarım oluyo bazen günlerce.. çoğunlukla dağınık bi evim..
kapımın önünde ayakkabılarımın birini o tarafta birini bu tarafta görüyorum. diğer dairelere bakıyorum ne derli toplu sonra diyorum boşveeeerr
öylece giriyorum içeriye. nasılsa komşularım beni dağınık da seviyo

ev işlerini kendine dert etme.. kendini ve eşini sev..

sen de haklısın,canım da....
bunun çözümü basit aslında....,

yaptığını insanlar için değil de,kendin için yapacaksın.....
mesela evini,eşini,çoluğunu,çocuğunu,dört dörtlüğe yakın :)tertemiz,eller üstünde,itinayla tutacaksın,özeneceksin....
amaaa bunu eşim bilsin,çocuğum bilsin,el görsün diye değil.....
kendin mutlu ol,diye yapacaksın....
karşındaki insan ister bilsin,ister bilmesin üzülmezsin o zaman....:))

he diyorum da,gel sor bakalım,ben becerebiliyor muyum?
yoksa eşimin hergün başının etini mi yiyorum,ben şunu şunu yaptım,sen ne yaptın ha? söyle hadi? söyleee? :)))))))))

aynen canım yaa ben de böyle olacaksa olmasın daha iyi diyorum. kendimle eşimle mutluyum çok şükür ama ne bileyim niye denk gelmiyor dedikodusu olmayan, iyi niyetli , arkadaşlığa değer veren insanlar

evet maalesef denk gelmez iyi insan kolay kolay.ama ben iyi dediklerimde de cok yanildim, o yuzden aramiyorum dert bile etmiyorum.Allah insalah bana bir evlat versin diye cok dua ediyorum,o zaman en iyi,dostum arkadasim ,sirdasim cocuklarim ailem olsun istiyorum.Baskasinin dostulunda gozum yok,fesatliklarini gordukce.. o yuzden sen de uzulme bence...sen de cocugun olsun istyiorsun bak guzel iste,becerikli bir kadin olduguna inaniyorum,belkide herseyin mukkemmel olmasini istedigin bir donem yasadigin icin hassassin,meyranin dedigi gibi insan anne olunca icgudusel olarak meyilli oluyormus hamaratlik ve annelige :) bir tanidigim vardi, pek sevmezdi,ev isini ,yemek isini,cocugu olduktan sonra bayagi pratiklesmisti..Bence biz gozumuzde cok buyutuyoruz bazi seyleri,mecbur kalinca el mahkum hersey yeisen supermen oluveriyorsun

"Kadınlar zayıftır ama anneler güçlüdür." victor hugo

diyorum......
ve susuyorum...... :)

elin victor u anlıyor da,sirkecinin deyimiyle, bizim ouslar anlamıyor.... :))
e sirkeci ne diyim ben sana,sonunda o kelimeyi bana da kullandırttın ya... :)))

ya yok oyle kimseye begendirme huyum yoktur kendimi :) gelenim gidemin su son hafta haric hic yoktur.Ya aslinda su temizlik topikleri varya ,ben bir ara oraya takiliyordum,tabi millet anlatmis oyle yaptim,sunu yaptim,bunu pisirdim,surayi gidip su aktiviteyi yaptim :))tabi once bir gaza geliyon evin pisse kalkip temizliyon falan,sonra ilginc bi hirsmi desem ne desem bir sey oluyor yaaa :)) kelimelere dokemedim simdi :)). o yuzden bir ben ,bir esim kendi aliskanliklarimiza gore yasiyoruz. demem o kendimizi baskalariyla cok kiyasliyoruz,bu kiyasi yapmasak daha mutlu oluruz.

Eva hoşgeldin canım hepimiz zaman zaman o duyguları yaşıyoruz duygulara teslim olma herkes aynı benimde evim bazen darmsduman oluyor bazen bal dok yala kapımız karanfil benimde dağılıyor bende düşünüyorum diğerleri nasıl düzenli diye ama napimmm

Adese de merdiven 24 tl diyor indirime girmiş daha önce bakmıştı 54 falan diyordu inşallah o dur çok hoşuma gitmişti beyaz perde takmak icin bende bahar temiz yaptircam bu hafta da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…