Kirli Çıkılar )))

altta baktım bissürü kankam online şu günlerde takık olduğum konuyu arz edeyim şöyle bir ikilemdeyim. hem kariyer yapmak hem de ev işlerinde falan iyi olmak istiyorum ikisini bir arada götüremiyorum o yüzden daralıyorum. bi gün geleceğe ilişkin büyük hayaller kurup arı gibi çalışacağım derken, bir gün evden bir hafta çıkmadan tv falan izlesem, evde pasta börek yapsam diyorum işe gitmek hiç istemiyorum. ikisinde de başarılı olayım derken hiçbirinde başarılı olamıyorum hissine kapılıyorum. sizler nasıl yürütüyorsunuz merak ediyorum

haklısın canım dışarıda bu kadar sevdiğim ve güvendiğim arkadaşlarım yok, herkes bi tuhaf çevremde kimse buradaki gibi iyi niyetli yardımsever değil maalesef. Allah hepinizden razı olsun

farmasim yaaa ne de güzel söylemiş.
çok haklısın meyracım her zamanki gibi bilgece konuştun beni benden aldın. her söylediğine amenna canım ama çevremde zaman geçirebileceğim çok sevdiğim insanlar çok az, ailecek görüştüğümüz belli kimseler dışında kimse yok.
iş arkadaşlarım tam bir facia iş yeri dışında asla görüşmek isteyebileceğin insanlar değil. okulda da öyle çok kolay samimi olamazdım bikaç iyi arkadaşımla da okuldan sonra evlenince falan koptuk. güvenebileceği iyi dostları olanlara imreniyorum

evacan sakin ol yalnız değilsin hem kariyer hem iş hem de ev hepsi birarada dört dörtlük olmuyor zaman zaman birisi daha çok ihmal edilebiliyor diğerine daha fazla ağırlık verilebiliyor. İstek de aynı şekilde oluyor. Bir bakmışsın arkana öyle böyle derken katetmen gereken aşamaları bir bir geçivermişsin.

helin ,evet bekarligindan beri bu boyle,artik gerisini esime biraktim hatasini anlarsa ne ala,anlamazsada simdilik birsey diyemiyorum,zamanan birakiyorum.Bu arada cok gecmis olsun..

günaydın hatunlar.
bugüne kalan işlerimi halledip hazırlık yapmalıyım.
eşimin d.günü bugün,araya pasta sıkıştırabilecek miyim bakalım.
banusultan esinin dogumgunu kutlu olsun...bence ayarlarsin sen pasta isini
ezikleyin bakalım

kızım ben bodruma kiraların 1500 olduğu yere 2000 maaşla yaşamaya gitmiyom heralde
benim derdim orda seramik yapabilmek inşallah allah izin verirse
seyyahalemi,hayirlisi olsun ,meslegini en kisa zamanda yapabilirsin insallah.

evet calismak gibisi yok.ama is ortamin ve is arkadaslarini sevmiyorsan o is insana cok zor geliyor.

Farmasi,senin kucugunde dogumgunu simdiden kutlu olsun :)

bu arada guzel bir gun diliyorum hepinize :) ben de isten ciktim biraz dinlenip eve giristim ,cok kirlenmisti,bayagi gzum korktu ,ama cok sukur temizlemeyi basarabildim.havada gunesliyken camlari silip balkonu yikadim,camasirlari yikayip serdim,bir banyom kaldi,onuda dus aldiktan sonra temizlerim artik.
Aslinda hic yemek yapasim yok ama genede kara kara dusunuyom ne yapsam diye?

aman allah korusun hepimizi inş. Benim bünye sakat habire soğuk alırım grip olurum halsizim nolduysa artıkın :) sıla nasıl atlattı değilmi bişiyi yok şimcik

4 dün ateşi 40ın altına düşmedi
sürekli duşa soktum ilaç sıvı yattı
geçti

bilemedim canım yaa..
genelde böyle soruların cevabı her zaman "ikisi de" olur.

benim düşüncem ne ev işlerinde ne de iş ortamında bişeyleri abartmamak evet büyük hayaller büyük işler iyidir..
o yapıda insanlar olmasa biz hala taş devrinde yaşıyor olurduk.

herkesin karakteri ve kendini iyi hissetme biçimi farklı, benim yapımda her şey "dört dörtlük olsun" mantığından ziyade "olduğu kadar" var. bu düşünceyi uygulamazsam sonrasında çok üzülüyorum.

her ikisini de,dört dörtlük yapmaya çalışıyorum.....
her ikisini de ,elime yüzüme bulaştırıyorum.... :)))))

nasıl olacak, bazen beceriyorum kendi adıma,bazen beceremiyorum.....
zevki de böyle çıkıyor.....

mesela haber geliyor akşama misafir var....
Allaaaaah beni alıyor bir stres,ne zaman gidicem de,evi toparlıycam da,pasta börek yapıcam da, da, da......
sonraa kendimi misafirlerimle sohbet ederken buluyorum.....
mis gibi evim,tabak dolusu pasta,böreğim,çayımı yudumluyorum sohbet aralarında... :)))

veyaaaaa,çok önemli bir sunum ya da toplantım var....
ayyy ne giysem,ayy saçım,ayyy başım,ayyy şu kısım biraz eksik kalmış,ayyy ya bilmediğim yerden soru çıkarsaaa... :)
sonraaa,katılımcıların memnuniyetleri kulaklarında, uğurlarken buluyorum kendimi... :)))
velhasıl kelam,çektiğim oooooonca sıkıntı, yanıma kar kalıyor.....
işler kör,topal,yarım,aksak yürüyor bir şekilde.....
sen bu yoğunluk içinde mutlu olmaya bakacaksın....
gerisi laf-ı güzaf.....

anti parantez; insanlara faydalı olabilmek,insanlar için bir anlam,bir fayda ifade edebilmek,insanlık adına bir şeyler yapabilmek,hepsini değilse bile, deniz kenarında can vermek üzere olan, deniz yıldızlarından birkaçını kurtarıp,onlar için, çokşey ifade edebilmek....
mutlu olmak çok da zor değil aslında......

hem doktora yapıyor hem yeme içme pasta börek falan becerikli,hem finans vs kovalıyor bir yandan, kolay tabi sana böyle söylemesi
da takayım da karanfilin geçende anlattığı gibi tencereni falan yaktırmayayım

elif cinconum sıla domuz gribi oldu
bünyen sağlamsa pek bişi olmuyo
ama kayınvalide hastayken tabi daha dikkatli olmalı
geçmiş olsun kendine dikkat et
bünyeyi güçlendir
nasıl yani, bildiğimiz domuz gribimi. biz onu tv den seyrettik hep. sizin eve uğradı desene.
allah korumuş sılacanı :26:

güle güle kullan , güzelleş. bedava gibisi var mı beaa

kendi adıma söyleyyeim
beceremiyorum

hem doktora yapıyor hem yeme içme pasta börek falan becerikli,hem finans vs kovalıyor bir yandan, kolay tabi sana böyle söylemesi

evacım herşeyin 4x4 lük olması için uğraşırsan sen 0'a indirgenirsin.
benim hayat felsefemem herşeyin tam olması değil, mutlu olmamız.
hele ki dünya faniyken.... ve yanında hiçbirşey götüremiyorken.
her gülümseme, kahkaha yanına kar.
bide şu var. düşün ki şuanda senin için hayati derecede önemli olan bir şey, kişiler, ve hatta sen 100 sene sonra hatırlanmayacaksınız bile.
sana zarar veren, kalbine gölge düşüren, tebessümlerini çalıp götüren herkes ve herşeyden arkana bile bakmadan kaç.!!

bikaç iyi arkadaşımla da okuldan sonra evlenince falan koptuk. Güvenebileceği iyi dostları olanlara imreniyorum

biz vardık ama sen gittin
Ben de kendimi sirkeyle badenin kollarına attım
saç baş yoluşuyolar taciz edicez diye
halbukim benim kalbim o kaaaaaaaaaaa büyük ki herkeşlere yeterEki Görüntüle 667507

eva kendimi gordum sende :) inan yanliz degilsin,bu zamanda iyi insan,gorusebilecek kafa dengi insan o kadar zor ki.Ben cok uzulurdum onceleri sen gibi,ailem uzakta,akraba desen gorusulecek cinsten degiller,bir kac kez arkadas edineyim dedim,bir baktim kaf daginin ustunde bir benim diyorlar :)) amannn dedimm yaaa :) gercekten fark ettim ki ben boyle daha mutluyum,cunku insanlarin kaprislerine gelemiyiorum,iyi diyorum ,bir bakiyorum kiskanclik yapmis,dedikodumu yapmis.Boyle arkadaslarim hic olmasin daha iyi...Ben alistim bu duruma,tabi guzel dostluklari olanlarda imrenmiyor degilim...

haklısın canım olduğu kadar demek lazım ama ben sizin kadar becerikli değilim elimden pek iş gelmiyor ev işi anlamında
meyracım yazdıklarını okurken gözümde canlandı anlattıkların çok hoşuma gitti :)
yaşadığım bazı stresler ve sonrasındaki tarifsiz rahatlama, o boşluk, o huzur, o duyguları yaşadım resmen :)
amaaaa şu var ama karanfile de dediğim gibi ben sizler kadar becerikli elinden çok ev işi gelen bi insan değilim ama öyle olmasını çok istiyorum hem evde sıcak bir ortam oluşturmak hem tutumlu olmak adına çok gerekli bunlar yarın bir gün Allah nasip eder de bi çocuğum olursa elinden iş gelmeyen bi anne olmaktan korkuyorum. çok çabuk yorulan daralan sabırsız bir yapım var çocuk bakabilir miyim diye şüphe ediyorum. bazen bunların üstüne çok kafa yorduğumda da bu hale geliyorum işte.

finanstan çok çeneye sardım bu aralar doktorayı da saldım çayıra... beslenme desen sürekli aile şefkatinde oluyor
bi evim derli toplu oldu bu aralar gerisi hep rölantide...
yanan tencere tava olsun boşver eskisi gider yenisi gelir

aklıma hep yüzyıllık yalnızlık geliyor böyle şeyleri düşününce
diyorum bi eısteın bi tesla olamayacağına göre
hayat boş

canım yaa ne kadar harika yazmışsın aydınlanma yaşadı bi an resmen. Allah razı olsun darkcım

ne guzel anlatmissin darkseaa,cok dogru konustun gercekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…