bilmez miyiz latifen bi hayır
hoşgeldin canım
geçen eşime dedim ki tüh yaa eva da gelmez oldu diye..
hıı diyo eva meva bişeylerden bahsediyordun sevdiğin bi arkadaşın demi diyo..
arada burda bazı şeylere kahkaha filan atıyoruz ya ben de ortadan dalıyorum şu bunu söyledi bu bunu söyledi diye.. garibim bana mukabele ediyor o da yarım yamalak
bazen çok özeniyorum öğle arası tatile acaba bizim de öyle olsa daha mı iyi olur diye..
bazen de böyle mi daha iyi diyorum bilemiyorum.
bizim de ek bina yapılırsa tekli eğitime geçilcek.
şimdi sabah 7 öğlen 12.30 yapıyoruz ya o zaman 8-16 filan olur herhalde.
aşkolsun bizle kaynaşmak için geçmişe mi hitiyacın var dal ortadan
aynen canım...
hani geçen farmasi dedi ya "Allah tan belamı isteyeyim" diye...
gerçekten öyle...
insanlar çok zor şartlar altında (savaş,açlık,susuzluk,tecavüz,şiddet,intihar,hastalık vs.) hayatlarını idame ettirmeye çalışırken,bizlere rahat batıyor sanırım....
şükürsüzlük,tahammülsüzlük, diz boyu....
fırtına koparıp,sonrasında,fırtınanın bir damla sudan koptuğunu görüp,hem kızıyorum,hem gülüyorum kendime....
sevdiğin şeyleri yapmak,sevdiğin,sana iyi gelecek, insanlarla zaman geçirmek,hiçbir şeyi ertelememek,hiçbir şeyi dert etmemek vs. mutluluk yapbozunun parçaları sanırım... :)
eee ne duruyorsun, yapbozu yapsana o zaman,desene.... :)
cansınSeni sevgi mesajlarına boğarım
ne zaman gidiyorsun muğlaya gittin mi yoksam
yaklaşık olarak son 15 sayfayı okudum ...
royem ,senin kaynının biraz değişik versiyonu bende de var... eşim zamanında en riskli dönemde doğuda çalışırken çift maaş alıyormuş..ve maaşının yarısını hiç düşünmeden kardeşine veriyormuş... sonra batıya gelince ister istemez maaş tek maaşa düşünce gönderememiş...sonrası malum.... ta ki 6-7 yıl sonra küçük görümcemin düğününde içip içip ortalığı dağıtınca eşim kızmış, sonra laf dönüp dolaşıp eşime "sen bana ne yaptın?" demiş.. sonrası iki kardeş birbirine giriyor , zor ayırıyorlar.. şimdi ayda yılda bir arar kaynım ama onda da mesaj atar "ben şuradyım, bana acil şu kadar para" diye.. ama eşim dönüp bakmıyor bile artık... eşim bu konuda epey dersli... bir insana edebileceği tüm iyilikleri yapar ama karşıdakinin bunun kullandığını hissettiği anda bıçak gibi keser ilşkiyi...
derfatçım, senin yaşadıklarının biraz değişini annem yaşadı... bizler 12-13 yaşındayız ...amcamın kıznın bir otelde düğünü olacaktı... davetiyeye göre çocuklu gelinmeyecekmiş.. düğüne gittiklerinde bir de ne görsünler sadece biz ve bir halamın çocukları fazlalıkmış !!! aradan kaaaç yıl geçti ama hala annemin içindedir... "bir benle nesimenin (halam) çocukları fazlalıkmış" diye.. gerçekten sinir bozucu bir durum...
derfatçım, RAbbim arkadaşına sabrı cemilini versin.... zor... okurken bile içimde bir şeyler düğümlendi(
seliiiin düzenine bayıldımdarısı benim başıma .. gerçi bu haftasonu bir şeyler yaptım ama seninkinin yanında esamesi bile okunmaz üniversitedeyken inanılmaz dağınıktım dolabımı açtığım zaman dolap üzerime gelirdi resmen :) ikinci yılımda bir oda arkadaşım vardı.. benim kıyafetlerimin nerdeyse 3 katı kıyafeti vardı ve dolabı aynı senin dolabın gibiydi... bir gün dayanamadım bana bu işin sırrını öğret diye .. sağolsun bana yardım etti ve o günden sonra daha düzenli bir dolabım oldu... çocuktan önce hafta içi dağıttığım dolabı haftasonları toplamaya çalışırdım... şimdi ise ... yazmayayaım gerçi kaldığımız lojmanın dolaplarının içinde raf olmaması da çok kötü ...ne yaparsam yapayım toplayamıyorum... içine raf yaptırmayı düşündük ama bu sene tayinci olduğumuzdan dolayı kaldı... dolap içinden geçtim evim derli toplu olsun ona da razıyım ana bende bu cadı varken nerdeeeee ... kime çekmiş bilmem ki
hepinize iyi geceler
ben de birazdan öğrencilerimin testlerini okuyacağım ... kaç gündür okul işlerini boşladım ...
banusultan esinin dogumgunu kutlu olsun...bence ayarlarsin sen pasta isinigünaydın hatunlar.
bugüne kalan işlerimi halledip hazırlık yapmalıyım.
eşimin d.günü bugün,araya pasta sıkıştırabilecek miyim bakalım.
seyyahalemi,hayirlisi olsun ,meslegini en kisa zamanda yapabilirsin insallah.ezikleyin bakalım
kızım ben bodruma kiraların 1500 olduğu yere 2000 maaşla yaşamaya gitmiyom heralde
benim derdim orda seramik yapabilmek inşallah allah izin verirse
öğle arası geldim gene:) sizi okudum şimdi dünden kalan nohutumu yiycem işe gidip kaldıgım yerden defam etcem:)
ben seviorum çalışmayı yaa:) eskiden ofly oflaya giderdim işe ama şimdi kalkırum sabahları işe gitmek zevk verio:)
çalışmanın kıymetini anladım sanırım:)
ayrıca kumbirişteki paramdaaaaaaa 123 tl olmuş yaşasın:)
saydım bugün mutlu oldum:)
aman allah korusun hepimizi inş. Benim bünye sakat habire soğuk alırım grip olurum halsizim nolduysa artıkın :) sıla nasıl atlattı değilmi bişiyi yok şimcik
altta baktım bissürü kankam online şu günlerde takık olduğum konuyu arz edeyim şöyle bir ikilemdeyim. hem kariyer yapmak hem de ev işlerinde falan iyi olmak istiyorum ikisini bir arada götüremiyorum o yüzden daralıyorum. bi gün geleceğe ilişkin büyük hayaller kurup arı gibi çalışacağım derken, bir gün evden bir hafta çıkmadan tv falan izlesem, evde pasta börek yapsam diyorum işe gitmek hiç istemiyorum. ikisinde de başarılı olayım derken hiçbirinde başarılı olamıyorum hissine kapılıyorum. sizler nasıl yürütüyorsunuz merak ediyorum
altta baktım bissürü kankam online şu günlerde takık olduğum konuyu arz edeyim şöyle bir ikilemdeyim. hem kariyer yapmak hem de ev işlerinde falan iyi olmak istiyorum ikisini bir arada götüremiyorum o yüzden daralıyorum. bi gün geleceğe ilişkin büyük hayaller kurup arı gibi çalışacağım derken, bir gün evden bir hafta çıkmadan tv falan izlesem, evde pasta börek yapsam diyorum işe gitmek hiç istemiyorum. ikisinde de başarılı olayım derken hiçbirinde başarılı olamıyorum hissine kapılıyorum. sizler nasıl yürütüyorsunuz merak ediyorum
evacan sakin ol yalnız değilsinhem kariyer hem iş hem de ev hepsi birarada dört dörtlük olmuyor zaman zaman birisi daha çok ihmal edilebiliyor diğerine daha fazla ağırlık verilebiliyor. İstek de aynı şekilde oluyor. Bir bakmışsın arkana öyle böyle derken katetmen gereken aşamaları bir bir geçivermişsin.
drksea çeyreğe ne gerek var atarsın önlerine iki arpa bugday yeter
arpa buğdaydan çok ne var. seninkiler hakkaten rızıklarıyla gelecek
eva hoşgeldin uzun zamandır ses soluk yoktu sende
sen gel biz özet geçeriz sana
nasıl yani, bildiğimiz domuz gribimi. biz onu tv den seyrettik hep. sizin eve uğradı desene.elif cinconum sıla domuz gribi oldu
bünyen sağlamsa pek bişi olmuyo
ama kayınvalide hastayken tabi daha dikkatli olmalı
geçmiş olsun kendine dikkat et
bünyeyi güçlendir
güle güle kullan , güzelleş. bedava gibisi var mı beaaBen geldim.... Bugun geç kalktık ya bereketsiz geçer herhalde dediydim ama.allahın işi kısa gunun karı dedirtti bana. Www felan bakmadan ilkeyi doğurup parka götüreyim.dedim ızmir.cad. watsons açılmış bide çarkıfelek kurmuşlar hediye ve indirim çeki dağıtıyorlar... Bizde bakalim dedik kizimlaa. Az bise sıra vardı beklerken bi amca hediyeyi almış behenmemis al yawrum dedi ilkeye uzattı. Mybelline rimel çıktı içinden bide biz çektik bizede yüz kremi çıktı iyi oldu walla sevindim... Ankaradkiler yolunuz düşerse sizde kazanın biseeler.....
altta baktım bissürü kankam online şu günlerde takık olduğum konuyu arz edeyim şöyle bir ikilemdeyim. Hem kariyer yapmak hem de ev işlerinde falan iyi olmak istiyorum ikisini bir arada götüremiyorum o yüzden daralıyorum. Bi gün geleceğe ilişkin büyük hayaller kurup arı gibi çalışacağım derken, bir gün evden bir hafta çıkmadan tv falan izlesem, evde pasta börek yapsam diyorum işe gitmek hiç istemiyorum. Ikisinde de başarılı olayım derken hiçbirinde başarılı olamıyorum hissine kapılıyorum. Sizler nasıl yürütüyorsunuz merak ediyorum
hem doktora yapıyor hem yeme içme pasta börek falan becerikli,hem finans vs kovalıyor bir yandan, kolay tabi sana böyle söylemesi
da takayım da karanfilin geçende anlattığı gibi tencereni falan yaktırmayayım
bikaç iyi arkadaşımla da okuldan sonra evlenince falan koptuk. Güvenebileceği iyi dostları olanlara imreniyorum
farmasim yaaa ne de güzel söylemiş.
çok haklısın meyracım her zamanki gibi bilgece konuştun beni benden aldın. her söylediğine amenna canım ama çevremde zaman geçirebileceğim çok sevdiğim insanlar çok az, ailecek görüştüğümüz belli kimseler dışında kimse yok.
iş arkadaşlarım tam bir facia iş yeri dışında asla görüşmek isteyebileceğin insanlar değil. okulda da öyle çok kolay samimi olamazdım bikaç iyi arkadaşımla da okuldan sonra evlenince falan koptuk. güvenebileceği iyi dostları olanlara imreniyorum
haklısın canım olduğu kadar demek lazım ama ben sizin kadar becerikli değilim elimden pek iş gelmiyor ev işi anlamındabilemedim canım yaa..
genelde böyle soruların cevabı her zaman "ikisi de" olur.
benim düşüncem ne ev işlerinde ne de iş ortamında bişeyleri abartmamak evet büyük hayaller büyük işler iyidir..
o yapıda insanlar olmasa biz hala taş devrinde yaşıyor olurduk.
herkesin karakteri ve kendini iyi hissetme biçimi farklı, benim yapımda her şey "dört dörtlük olsun" mantığından ziyade "olduğu kadar" var. bu düşünceyi uygulamazsam sonrasında çok üzülüyorum.
meyracım yazdıklarını okurken gözümde canlandı anlattıkların çok hoşuma gitti :)her ikisini de,dört dörtlük yapmaya çalışıyorum.....
her ikisini de ,elime yüzüme bulaştırıyorum.... :)))))
nasıl olacak, bazen beceriyorum kendi adıma,bazen beceremiyorum.....
zevki de böyle çıkıyor.....
mesela haber geliyor akşama misafir var....
Allaaaaah beni alıyor bir stres,ne zaman gidicem de,evi toparlıycam da,pasta börek yapıcam da, da, da......
sonraa kendimi misafirlerimle sohbet ederken buluyorum.....
mis gibi evim,tabak dolusu pasta,böreğim,çayımı yudumluyorum sohbet aralarında... :)))
veyaaaaa,çok önemli bir sunum ya da toplantım var....
ayyy ne giysem,ayy saçım,ayyy başım,ayyy şu kısım biraz eksik kalmış,ayyy ya bilmediğim yerden soru çıkarsaaa... :)
sonraaa,katılımcıların memnuniyetleri kulaklarında, uğurlarken buluyorum kendimi... :)))
velhasıl kelam,çektiğim oooooonca sıkıntı, yanıma kar kalıyor.....
işler kör,topal,yarım,aksak yürüyor bir şekilde.....
sen bu yoğunluk içinde mutlu olmaya bakacaksın....
gerisi laf-ı güzaf.....
anti parantez; insanlara faydalı olabilmek,insanlar için bir anlam,bir fayda ifade edebilmek,insanlık adına bir şeyler yapabilmek,hepsini değilse bile, deniz kenarında can vermek üzere olan, deniz yıldızlarından birkaçını kurtarıp,onlar için, çokşey ifade edebilmek....
mutlu olmak çok da zor değil aslında......
finanstan çok çeneye sardım bu aralarhem doktora yapıyor hem yeme içme pasta börek falan becerikli,hem finans vs kovalıyor bir yandan, kolay tabi sana böyle söylemesi
da takayım da karanfilin geçende anlattığı gibi tencereni falan yaktırmayayım
evacım herşeyin 4x4 lük olması için uğraşırsan sen 0'a indirgenirsin.
Benim hayat felsefemem herşeyin tam olması değil, mutlu olmamız.
Hele ki dünya faniyken.... Ve yanında hiçbirşey götüremiyorken.
Her gülümseme, kahkaha yanına kar.
Bide şu var. Düşün ki şuanda senin için hayati derecede önemli olan bir şey, kişiler, ve hatta sen 100 sene sonra hatırlanmayacaksınız bile.
Sana zarar veren, kalbine gölge düşüren, tebessümlerini çalıp götüren herkes ve herşeyden arkana bile bakmadan kaç.!!
benim hayat felsefemem herşeyin tam olması değil, mutlu olmamız.
hele ki dünya faniyken.... ve yanında hiçbirşey götüremiyorken.
her gülümseme, kahkaha yanına kar.
bide şu var. düşün ki şuanda senin için hayati derecede önemli olan bir şey, kişiler, ve hatta sen 100 sene sonra hatırlanmayacaksınız bile.
sana zarar veren, kalbine gölge düşüren, tebessümlerini çalıp götüren herkes ve herşeyden arkana bile bakmadan kaç.!!
benim hayat felsefemem herşeyin tam olması değil, mutlu olmamız.
hele ki dünya faniyken.... ve yanında hiçbirşey götüremiyorken.
her gülümseme, kahkaha yanına kar.
bide şu var. düşün ki şuanda senin için hayati derecede önemli olan bir şey, kişiler, ve hatta sen 100 sene sonra hatırlanmayacaksınız bile.
sana zarar veren, kalbine gölge düşüren, tebessümlerini çalıp götüren herkes ve herşeyden arkana bile bakmadan kaç.!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?