Kirli Çıkılar )))

ismi lazım değil bazı arkadaşlar mesaj atıyor ama cevap istemiyor heralde kutuları hep dolu

merhaba ballı kaymaklarım nasılsınız bugün rahatsızdım sabah direk doktora gittim yeni işe geldim geldiğim gibi de kk açıp sizlere selam vereyim dedim

misafirden bahsedilmiş..
misafir iyi niyetli olsun ,başımın üzerinde yeri var..
kötü niyetli.kusur arayana zaten taklayla ikram yapsan yine kusur bulur

Son düzenleme:
misafir dediğin benim komşularım gibi olur diyosun yani. ah be badecim onlar zor bulunur be kuzum

açtırma kutuyu söyletme kötüyü
valla çok üzülüyorum..insan bi kapıyı çala nasıl oldun diye..hepsi biliyo rahatsız olduğumu..
başka zaman benden çıkmazlardıhepsininde sohbeti fetva gibidir güyya..Müslümanlık bu mu yani

merhaba arkadaşlar uzun süredir sizi takip edemiyorumm, birikimi bırakıp eksilerde olunca uğrayasım gelmedi bazen okuyorum ama uzun süredir yazmadımm
misafirlikten bahsetmişsiniz, bende severim misafir ağırlamayı hepte olur misafirim, ama çok samimi olmadığım insanlar geldiğinde kasılıyorumm birazz, bide evim çok küçük ondanda sorun ediyorummm, sammimi insan olunca sorun dğil itiş tıkış oturuyoruzda öbür yürlü biraz sıkıntııı

hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ANGARA Ekibiiiiiiii 19 Nisan Cuma günü buluşma günümüz kızılayda mekan bilgisi sonradan netleşecek
gelemeyecek olan varsa bana bilgi versin mutnojmet gökçe sirke özlem derfat ve bende sorun yok sanırsam diğer arkadaşlar bilgilendirin takviminize not alın bu tarihi yok ben görmedim yok ben bilmiyorumu kabul edemiycem saçınızı başınızı yolarım inanın

Son düzenleme:

haklısın canım insanlar bi tuhaf gerçekten,hani nerde komşuluk hakkı. ama boşver yaa sormasınlar gelmesinler daha iyi devir bi tarafını yat oh mis gibi

seninkiler anca seni gıdıklamaya gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…