Kirli Çıkılar )))

badecan bebiş ne durumda kalp atışlarını duydunmu merak ettiydim mercimekten fasulyeliğe terfi ettimi annesi

yapma yaaaaaaaaaaa kötü olmuşşş... ama yaa bizim orlarda da hediye olrak götürülür ya çamaşır illa giymesine gerekyokki oda başkalarınaaa hdiye eder....

şimdi sunny ablanın yazdığına yçnelik ben kutud atletler olur ya iyisinden alacam bayan arkdş havlu alcam birde terlik mi alsam ne etsem

Seyyahalemi senin albümün vardı galiba,kafamda nasıl bi profil oluşmuştu senle ilgili bilmiyorum valla,gördüm yani ben seni,bence kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş

onlarda yokmuş demek..e bide kadın kocası içinde don bırakınca amacı ne bunun demiştir
düşünsene hadi giyinde bi üzerinde görelim denir hediye kıyafet için
kadın böyle düşündü zaar

duymadık da gördük çok şükürsağol canım
daha tam fasulye değil
koca bi kafa dibinde kuyruk:)9.haftada fasulye olacak inş.:)

:) yani kese içinde şekillenmiş maşallah rabbim sana hayırlı bir evlat eder inş. bir dahaki gittiğinde organları tamamlanmış olur herhal 10. haftaya kadar bütün organlar oluşuyormuş :)

kağıtları çıkarın çabuk, sözlü yoklama yapıciiim
aman heyecandan herşeyi unuttum ya ben

:) yani kese içinde şekillenmiş maşallah rabbim sana hayırlı bir evlat eder inş. bir dahaki gittiğinde organları tamamlanmış olur herhal 10. haftaya kadar bütün organlar oluşuyormuş :)

amin Allah razı olsun canım..isteyen herkese nasip etsin rabbim..
gün be gün büyüyo..Allahın mucizesi

aklımda olsun ben de nişanlı birisi olursa öyle götüreyim

sen beni anlatmazsan bende sen anlatmam söz canım sunny ablanın dediği gibi pijama terlik tarzı şeyler götürülüyor ağırlıklı :)

benim nasıl biri olduğumu düşündünmü hiç lifewater
anlaşıldı tamammm bacım:)
onlarda yokmuş demek..e bide kadın kocası içinde don bırakınca amacı ne bunun demiştir
düşünsene hadi giyinde bi üzerinde görelim denir hediye kıyafet için
kadın böyle düşündü zaar
vallaaa badee bacımmm bir taraftan senin yazıların dieğr taraftan tvde işler güçler koptummm şaka maka gelinliğin altına iyi olabilir yaaa jartiyeri daha iyi tutar don:)

anlaşıldı tamammm bacım:)

vallaaa badee bacımmm bir taraftan senin yazıların dieğr taraftan tvde işler güçler koptummm şaka maka gelinliğin altına iyi olabilir yaaa jartiyeri daha iyi tutar don:)

çok bozdular bu işler güçleri..
hep belaltı espriler..izlemiycem galiba

kızlar merhaba
bu saat oldu bugün ilk defa uğrayabildim buraya. geçmişi okumaya da mecalim yok. var mı önemli bir heber..kaçırdığım birşeyler. yemek tarifleri falan. hadi be selinim...
bir özet geçiver kendini çok yormadan...

kitabı yazdığı an tüm yayın hakkını kitap evine vermiş.
eskilerden öyle oluyormuş.
diziye çevrildiğini kendi de tv den görmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…