- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
bizim memlekette bu adet hemen herşeye uyarlanır..don atlet seccade çorap demirbaştır..
diyelim çocuk görmeye gidilecek içine bevbek yeleği patiği eklenir
hacca giden varsa başörtü takke filan..
bende çok gülerdim..ben nişanlandığımda getirmişti bi komşu abla içinde erkek için paçalı don..kadın içinde aynı uzun paçalı
gelinliğin altına giyesim gelmişti
malum olduğu üzere sormazsam çatlarım
ben ben
yapma yaaaaaaaaaaa kötü olmuşşş... ama yaa bizim orlarda da hediye olrak götürülür ya çamaşır illa giymesine gerekyokki oda başkalarınaaa hdiye eder....abla bu iç çamaşırı bazı yerlerde olmayan bi adet.
ablam birde 7 8 kişi toplanıp bir arkadaşlarına hayırlı olsuna gidiyolar
hepsi farklı şehirden öğretmen eşleri..
biri senin gibi paket yapmış..
millet gitmiş ..ablam ve bir arkadaşı kalmışlar..
kkadın paketleri açınca çığlığı basıyo
bu ne saçmalık hadi ben neyse eşimede don almışlar diye
ablam anlatana kadar öldük diyo..
badecan bebiş ne durumda kalp atışlarını duydunmumerak ettiydim mercimekten fasulyeliğe terfi ettimi annesi
yapma yaaaaaaaaaaa kötü olmuşşş... ama yaa bizim orlarda da hediye olrak götürülür ya çamaşır illa giymesine gerekyokki oda başkalarınaaa hdiye eder....
şimdi sunny ablanın yazdığına yçnelik ben kutud atletler olur ya iyisinden alacam bayan arkdş havlu alcam birde terlik mi alsam ne etsem
tek kıskanç ben deeelmişim
malum olduğu üzere sormazsam çatlarım
ben ben
sunny ablanın sınavına girebilirsin heran için
duymadık da gördük çok şükürsağol canım
daha tam fasulye değil
koca bi kafa dibinde kuyruk:)9.haftada fasulye olacak inş.:)
aman heyecandan herşeyi unuttum ya benkağıtları çıkarın çabuk, sözlü yoklama yapıciiim
:) yani kese içinde şekillenmiş maşallah rabbim sana hayırlı bir evlat eder inş. bir dahaki gittiğinde organları tamamlanmış olur herhal 10. haftaya kadar bütün organlar oluşuyormuş :)
bizim memlekette bu adet hemen herşeye uyarlanır..don atlet seccade çorap demirbaştır..
diyelim çocuk görmeye gidilecek içine bevbek yeleği patiği eklenir
hacca giden varsa başörtü takke filan..
bende çok gülerdim..ben nişanlandığımda getirmişti bi komşu abla içinde erkek için paçalı don..kadın içinde aynı uzun paçalı
gelinliğin altına giyesim gelmişti
aklımda olsun ben de nişanlı birisi olursa öyle götüreyim
abla bari renkli kalpli bişey olsunda hayra geç
anlaşıldı tamammm bacım:)sen beni anlatmazsan bende sen anlatmam sözcanım sunny ablanın dediği gibi pijama terlik tarzı şeyler götürülüyor ağırlıklı :)
benim nasıl biri olduğumu düşündünmü hiç lifewater
vallaaa badee bacımmm bir taraftan senin yazıların dieğr taraftan tvde işler güçler koptummmonlarda yokmuş demek..e bide kadın kocası içinde don bırakınca amacı ne bunun demiştir
düşünsene hadi giyinde bi üzerinde görelim denir hediye kıyafet için
kadın böyle düşündü zaar
yok yav, sana gelen daha iyi, giysinler edeplice
anlaşıldı tamammm bacım:)
vallaaa badee bacımmm bir taraftan senin yazıların dieğr taraftan tvde işler güçler koptummmşaka maka gelinliğin altına iyi olabilir yaaa jartiyeri daha iyi tutar don:)
Seyyahalemi senin albümün vardı galiba,kafamda nasıl bi profil oluşmuştu senle ilgili bilmiyorum valla,gördüm yani ben seni,bence kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş
babamın hediye ettiği ilk romandı huzur sokağı
maşallah dizi ile feci içine ettilerr güzelim eserin. şule yüksel şenlerde nasıl eserini böyle para için kullandırttıysaa hala şaşkınım
ya çok iyi olucak senaryosu sandı
yada aldı parayı sağlam iyi yerlere harcadı
yada klasik insan nefsi diye düşünyorum...
2-3 bölüm izledimmmm tiksindimmmm
doğru söylüyosun..sıcak sıcak giyinsinler
ne idrar yoları üşür ne böbrekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?