farmasiiiiii gördün müüü, seyyahla sen gibi benim de dünürüm var artık
DESENE YAZA DOĞRU PATLATIRLAR SÜPER BİR DÜET DAHAAA puhahahahahahaarüyamda tarkanla ajda pekkanı gördüm
geçmişler olaaaa nen vardı?merhaba ballı kaymaklarım nasılsınız bugün rahatsızdım sabah direk doktora gittim yeni işe geldim geldiğim gibi de kk açıp sizlere selam vereyim dedim
ya sirkeci bacım senden baya taktikler alacazzz alda gel çingene bohçası defterini :) ve kendini 19nisanaaaen iyisi benim gibi yapacaksınız evinize gelen misafir ilk kez de gelse çalıştıracaksınız
desene baya zıt ama olsun
kızkardeşimin yanında bizim ofak oğlan duryor öss çalışmak adınaaa o da feci etoburr ve zehra (bacım) alışmış yemek yapmaya amaaa bilememm yinedeee destek olurmu oğluşun nasıldır yakışıklımıdr falan ne iş yapar şimdi bu biizm kız okuma delisi master muster ayakalrında entel dantel işleri var falan..
gelellim kızın yemek yapyormuş eeee evlenincede yaapr ve mecbur kendi toplayacağından o alışır bende feci dağınıktım hoş halaaa dolabımn gözleri selinki gibi değil ama kendimce düzenimvardır
alışır o sorun değil
bizim oğlan düzenlidir ütü derdide pek yok:) spor çalışır makine+ziraat mühendisi olunca
ataamsı ziraatten devletteeeevalla relaks bir yaşamı deniz tutkusu falan vardır..zaten deniz bölgesinde böyleeeee
resimleride görmemiştim ya ablacım...böyleeeben yarın bacıma diyim
heyy maşallahhhhh yaşları da uygunsaaabenim küçük kızım da evlenmeden önce hiç ev işi yapmadıüstelik o ablası gibi yemek yapmayı da bilmiyordu şimdi çok güzel yemek yapıyor, evi de aynı selin gibi dört dörtlük tertemiz büyüğüm de yapar tabi iş başa düşünce benim kızım kimyager, o da okumayı çok seviyor, yüksek falan düşünüyor. ama oğlum okumada ablalarına çekmemiş maalesef. liseyi bitirince üniversiteyi kazanamadı maalesef açıköğretime başladı, onu da iş yoğunluğundan bitiremedi. güzel bir işi var, büyük bir tanıtım ajansında çalışıyor. şu an bilgi işlem sorumlusu sene sonunda da asker olacak nasipse. amaaaa evlatlarım diye söylemiyorum, ikisi de çoook terbiyeli, akıllı uslu çocuklardır ayrıca kızım çoook güzel, oğlum da çoook yakışıklıdır
DESENE YAZA DOĞRU PATLATIRLAR SÜPER BİR DÜET DAHAAA puhahahahahahaa
hayrolsun abcım rüyan
geçmişler olaaaa nen vardı?
ya sirkeci bacım senden baya taktikler alacazzz alda gel çingene bohçası defterini :) ve kendini 19nisanaaa
Merhaba herkese,Sunny abla sen sarı saçlı,hafif balık etli bi bayan mısın?Sohbetinizle alakasız oldu ama hepinizi gözümde canlandırıyorum bi şekide.
acaba benide canlandırabilirmsin bacımmm saçalrımı boyatcamdaaa hele bir zahmet canlandırsann yardımcı olur belki fikrin
Merhaba herkese,Sunny abla sen sarı saçlı,hafif balık etli bi bayan mısın?Sohbetinizle alakasız oldu ama hepinizi gözümde canlandırıyorum bi şekide.
hmmmm dikkat et mevsim geçişlerde hastalanma...tamam içecek değilse yemek yeriz hd de iskender oalbilirrrrmevsim değişimi beni etkiler hep canım halsizlik uyku halleri falan :S sen nasılsın bakem ....latte içerizde starbaks ta deel boykot ediom orayıyere beraber karar veririz bir şey yencekmi sadece içilcekmi falan ona göre seçeriz o güne yakın
Sizlerden bir kaç fikir almak istiyorum bacılarım....
bir arkdşm haftaya umreye gidecek,annemelr haca gidenlere umreyede gidenelre gitmeden ya yemeğe alır yahut hediye verirlerdi ne etsem ne alsam varmıdır önerisi olan.... ben pek anlamam bu şekilde hac umre işlerinden ne alsam ki
acaba benide canlandırabilirmsin bacımmm saçalrımı boyatcamdaaa hele bir zahmet canlandırsann yardımcı olur belki fikrin
hmmmm dikkat et mevsim geçişlerde hastalanma...tamam içecek değilse yemek yeriz hd de iskender oalbilirrrr
mantı olabilir köşedeyizde mantı
avm de köfteci var köfte olabilir
sakarya da balık oalbilir daha ne diyimbana heryer uyar
annem umreye giderken havlu, iç çamaşırı, pijama takımı, terlik, patik, lif, başörtü gibi şeyler getirdiler yakınlarımız. ben de birisi giderken öyle şeyler götürdüm geneldegökçe senin face var mıydı
yok be abalcım benim eşim çatlak kıskanç eskiden face im vardı laptopun camına yumruk attı girme diyeeeannem umreye giderken havlu, iç çamaşırı, pijama takımı, terlik, patik, lif, başörtü gibi şeyler getirdiler yakınlarımız. ben de birisi giderken öyle şeyler götürdüm geneldegökçe senin face var mıydı
he yaaa bende oburcanımmmmeywallah bacım banada uyar birlikte vakit geçirdikten sonra ha çay ha kahve ha kebapkebap üzerine çay iyi ibet ibet hahahahhaha kendimi takdim ediim oburcan
Sağol sunny abla cevapladığın için,bi arkadaş yazmıştı,burayı okurken sanki kitap okuyomuşum gibi hissediyorum falan demişti,aynen ben de burayı okurken öyle hissediyorum,kitaptaki kahramanları nasıl kafamızda canlandırıyorsak sizleri de öyle canlandırdım kafamda
Sağol sunny abla cevapladığın için,bi arkadaş yazmıştı,burayı okurken sanki kitap okuyomuşum gibi hissediyorum falan demişti,aynen ben de burayı okurken öyle hissediyorum,kitaptaki kahramanları nasıl kafamızda canlandırıyorsak sizleri de öyle canlandırdım kafamda
abla bu iç çamaşırı bazı yerlerde olmayan bi adet.
ablam birde 7 8 kişi toplanıp bir arkadaşlarına hayırlı olsuna gidiyolar
hepsi farklı şehirden öğretmen eşleri..
biri senin gibi paket yapmış..
millet gitmiş ..ablam ve bir arkadaşı kalmışlar..
kkadın paketleri açınca çığlığı basıyo
bu ne saçmalık hadi ben neyse eşimede don almışlar diye
ablam anlatana kadar öldük diyo..
yok be abalcım benim eşim çatlak kıskanç eskiden face im vardı laptopun camına yumruk attı girme diyeee
kıskanç yani azcuk delüdeeee
ufff
geçen y.dışına gidince açtım face amaaa resim falan hiç bişey yok
he yaaa bende oburcanımmmm
buluşmadan sonraaa gelipde buraya kimse ayyy gökçe çok yedi
diye yazıpda beni 80 milyonaaa mimletmesindee
çok güldüm. canım insanlar iç çamaşırını oraya giderken ihtiyacı olur, temiz temiz kullanır yeni çamaşır diye koyuyo, niye ayıp olsun ki sonuçta kırmızı g-string koymuyo ki insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?