Kirli Çıkılar )))

rüyamda tarkanla ajda pekkanı gördüm
DESENE YAZA DOĞRU PATLATIRLAR SÜPER BİR DÜET DAHAAA puhahahahahahaa
hayrolsun abcım rüyan

merhaba ballı kaymaklarım nasılsınız bugün rahatsızdım sabah direk doktora gittim yeni işe geldim geldiğim gibi de kk açıp sizlere selam vereyim dedim
geçmişler olaaaa nen vardı?
en iyisi benim gibi yapacaksınız evinize gelen misafir ilk kez de gelse çalıştıracaksınız
ya sirkeci bacım senden baya taktikler alacazzz alda gel çingene bohçası defterini :) ve kendini 19nisanaaa

benim küçük kızım da evlenmeden önce hiç ev işi yapmadı üstelik o ablası gibi yemek yapmayı da bilmiyordu şimdi çok güzel yemek yapıyor, evi de aynı selin gibi dört dörtlük tertemiz büyüğüm de yapar tabi iş başa düşünce benim kızım kimyager, o da okumayı çok seviyor, yüksek falan düşünüyor. ama oğlum okumada ablalarına çekmemiş maalesef. liseyi bitirince üniversiteyi kazanamadı maalesef açıköğretime başladı, onu da iş yoğunluğundan bitiremedi. güzel bir işi var, büyük bir tanıtım ajansında çalışıyor. şu an bilgi işlem sorumlususene sonunda da asker olacak nasipse. amaaaa evlatlarım diye söylemiyorum, ikisi de çoook terbiyeli, akıllı uslu çocuklardır ayrıca kızım çoook güzel, oğlum da çoook yakışıklıdır

heyy maşallahhhhh yaşları da uygunsaaa harika
hoş ben kenddimden dolayı ananın 1 oğlu varsaaa evlenilmemesi taraftarıyım yaşayıncaaa ama bacıma iyi kaynanan buldukdan sonraaa ohooo neden olmasın

Merhaba herkese,Sunny abla sen sarı saçlı,hafif balık etli bi bayan mısın?Sohbetinizle alakasız oldu ama hepinizi gözümde canlandırıyorum bi şekide.

mevsim değişimi beni etkiler hep canım halsizlik uyku halleri falan :S sen nasılsın bakem ....latte içerizde starbaks ta deel boykot ediom orayı yere beraber karar veririz bir şey yencekmi sadece içilcekmi falan ona göre seçeriz o güne yakın

Sizlerden bir kaç fikir almak istiyorum bacılarım....
bir arkdşm haftaya umreye gidecek,annemelr haca gidenlere umreyede gidenelre gitmeden ya yemeğe alır yahut hediye verirlerdi ne etsem ne alsam varmıdır önerisi olan.... ben pek anlamam bu şekilde hac umre işlerinden ne alsam ki

Merhaba herkese,Sunny abla sen sarı saçlı,hafif balık etli bi bayan mısın?Sohbetinizle alakasız oldu ama hepinizi gözümde canlandırıyorum bi şekide.
acaba benide canlandırabilirmsin bacımmm saçalrımı boyatcamdaaa hele bir zahmet canlandırsann yardımcı olur belki fikrin

hmmmm dikkat et mevsim geçişlerde hastalanma...tamam içecek değilse yemek yeriz hd de iskender oalbilirrrr
mantı olabilir köşedeyizde mantı

avm de köfteci var köfte olabilir
sakarya da balık oalbilir daha ne diyimbana heryer uyar

annem umreye giderken havlu, iç çamaşırı, pijama takımı, terlik, patik, lif, başörtü gibi şeyler getirdiler yakınlarımız. ben de birisi giderken öyle şeyler götürdüm genelde gökçe senin face var mıydı

Son düzenleme:

eywallah bacım banada uyar birlikte vakit geçirdikten sonra ha çay ha kahve ha kebap kebap üzerine çay iyi ibet ibet hahahahhaha kendimi takdim ediim oburcan

abla bu iç çamaşırı bazı yerlerde olmayan bi adet.
ablam birde 7 8 kişi toplanıp bir arkadaşlarına hayırlı olsuna gidiyolar
hepsi farklı şehirden öğretmen eşleri..
biri senin gibi paket yapmış..
millet gitmiş ..ablam ve bir arkadaşı kalmışlar..
kkadın paketleri açınca çığlığı basıyo
bu ne saçmalık hadi ben neyse eşimede don almışlar diye
ablam anlatana kadar öldük diyo..

Sağol sunny abla cevapladığın için,bi arkadaş yazmıştı,burayı okurken sanki kitap okuyomuşum gibi hissediyorum falan demişti,aynen ben de burayı okurken öyle hissediyorum,kitaptaki kahramanları nasıl kafamızda canlandırıyorsak sizleri de öyle canlandırdım kafamda

yok be abalcım benim eşim çatlak kıskanç eskiden face im vardı laptopun camına yumruk attı girme diyeee
kıskanç yani azcuk delüdeeee
ufff
geçen y.dışına gidince açtım face amaaa resim falan hiç bişey yok

eywallah bacım banada uyar birlikte vakit geçirdikten sonra ha çay ha kahve ha kebap kebap üzerine çay iyi ibet ibet hahahahhaha kendimi takdim ediim oburcan
he yaaa bende oburcanımmmm
buluşmadan sonraaa gelipde buraya kimse ayyy gökçe çok yedi
diye yazıpda beni 80 milyonaaa mimletmesindee

sunny ablanın sınavına girebilirsin heran için

malum olduğu üzere sormazsam çatlarım
ben ben

gropfonide indirim varmış %48 yazyor indirimeeee bir bakın hele iymidir bu makine alayımmı
tek haznelimi iyi çift haznelimi arçelik nedir ne değildir
inceleyenler yazarsa sevindirik olucam
daha bir rondo alamadan bunaaa zıplayacammmm

grupfoni

çok güldüm. canım insanlar iç çamaşırını oraya giderken ihtiyacı olur, temiz temiz kullanır yeni çamaşır diye koyuyo, niye ayıp olsun ki sonuçta kırmızı g-string koymuyo ki insanlar

sen beni anlatmazsan bende sen anlatmam söz canım sunny ablanın dediği gibi pijama terlik tarzı şeyler götürülüyor ağırlıklı :)

benim nasıl biri olduğumu düşündünmü hiç lifewater

çok güldüm. canım insanlar iç çamaşırını oraya giderken ihtiyacı olur, temiz temiz kullanır yeni çamaşır diye koyuyo, niye ayıp olsun ki sonuçta kırmızı g-string koymuyo ki insanlar

bizim memlekette bu adet hemen herşeye uyarlanır..don atlet seccade çorap demirbaştır..
diyelim çocuk görmeye gidilecek içine bevbek yeleği patiği eklenir
hacca giden varsa başörtü takke filan..
bende çok gülerdim..ben nişanlandığımda getirmişti bi komşu abla içinde erkek için paçalı don..kadın içinde aynı uzun paçalı
gelinliğin altına giyesim gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…