vallahamııııııııııı ablaalrın şahı...gökçeeeeeeee, bak burda kızlar dünür oldu birbirinetopağın kızları oğlanları yabancıya gitmesin, sermaye içerde kalsın diye gel biz de dünür olalım senle geçen akşam kız kardeşinle, erkek kardeşinden bahsediyodun. eeeee bende de bekar bi kız bir de erkek evlat var aslanlar gibi gel bizim de sermaye dışarı gitmesin, biz de dünür olalım
duymammmııııııgökçee duydun mu beniiiiii
vallahamııııııııııı ablaalrın şahı...
neden olmasınnnnnnnnnnn hemen tlfn edeyim bacımaaaa:)
erkek akrdeşim mayısda askerden gelyor onu arayamamda şimdi vallaaaa:)
yaşalrı uygunmudur acabaaa:) hemen atladı diyecen amaaabellimi olur nasip kısmett
senden iyi kaynanamı bulacazzz:)
farmasiiiiii gördün müüü, seyyahla sen gibi benim de dünürüm var artık
ama abla seyyah kızı geçen gün başka birine daha veriyordu hatırlayamadım bak ama öyle de olmazki değil mi ?
neyse sizin işler hayırlı uğurlu olsun :)))
anlaşılan baya zorlu bir gece olmuşş hayrola bacım....bugün ben de çok ilginç bi rüya gördüm.
Filistindeydim rüyamda.
bi sürü komşum arkadaşım olmuştu orda.
sokak sokak gezmiştim.
uyandım hayal meyal eşime anlattım o işe giderken
sonra geri uyudum.
Yine rüyamda onlarla oturuyordum.
bi sürü filistinli konum komşum vardı.
birlikte pirinç pilavı yiyorduk..
şu sıralar nerden aklıma geldi hiç bilmiyorum.
bunu hergün döndürek ya alıntı yaparakhu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ANGARA Ekibiiiiiiii 19 Nisan Cuma günü buluşma günümüz kızılayda mekan bilgisi sonradan netleşecek
gelemeyecek olan varsa bana bilgi versin mutnojmet gökçe sirke özlem derfat ve bende sorun yok sanırsam diğer arkadaşlar bilgilendirin takviminize not alın bu tarihi yok ben görmedim yok ben bilmiyorumu kabul edemiycem saçınızı başınızı yolarım inanın
orası öyle tabi, söz kestiniz ne de olsaartık öyle herkese mavi boncuk olmaz
heyyy şakamı yaptın be ablacımmm ben gerçek sandıydımfarmasiiiiii gördün müüü, seyyahla sen gibi benim de dünürüm var artık
seyyah kızı bana veryor dermişim oğluşum olucakdaaaa:) dermişim amannnn şakaaa yaptım evet seyyah da veryordu birilerineee hem bana vermez seyyaah kızınıama abla seyyah kızı geçen gün başka birine daha veriyordu hatırlayamadım bak ama öyle de olmazki değil mi ?
neyse sizin işler hayırlı uğurlu olsun :)))
orası öyle tabi, söz kestiniz ne de olsaartık öyle herkese mavi boncuk olmaz
babamın hediye ettiği ilk romandı huzur sokağıbilal le feyza nişanlanmışlarrrr
heyyy şakamı yaptın be ablacımmm ben gerçek sandıydım
seyyah kızı bana veryor dermişim oğluşum olucakdaaaa:) dermişim amannnn şakaaa yaptım evet seyyah da veryordu birilerineee hem bana vermez seyyaah kızınıbizim adam gıcık diye vermezki kızını bizeee
eee ablammm nerelisinz ne iş yapar çocuklarrrne yer ne içerlerrr benim bacı hiç aileye çekmemiş vejeteryanda onun için sordum amaaa erkek kardeşimde sıkıntı yok et evrdee ne veririsen ver
acaip düzenli erkek kardeşimde sıkıntısı o
sanarsım evi selinin evii o dereceee ben sıkıntı olarak görüyorum kocamda öyle oluncaaa emree de böyle düzenli oluncaaa çektirimi eşine bilemmem huyu düzgün efendi ama çok dindar değil onuda diyim hani
eeee
kızlar ne üzmek,ne ajitasyon yapmak için yapıştırdım yazıyı.
öyle bir el yüreğimi sıkıverdi,annemi koydum yazıdaki annenin yerine.
içim sızım sızım sızladı.
benim vuslatım ahirete kalmış,bu dünyada niye hasret yaşamak ister ki insanlar.
tamam kabul herkes anne olamıyor ama olanlara bile reva görülüyor maalesef.
başınızda anneniz varsa asla yalnız değilsiniz hatırlatmak isterim.
5.30 olursa bende gelirim.
ee özel uçağımı hazırlattım bindim, geldim nerden baksan yarım saat tutar
desene baya zıt ama olsunşimdi gökçecim galiba bizimkiler biraz tersbenim oğlan bildiğin etobur her gün et desen yer yani o derece kıza gelince de o da pek dağınıktır. ama bak şaka diye demiyorum, gerçekten dağınıklığı sever ben odasına hiç girmem, karışmam. kızar çünkü. dağınıklığının içinde bi düzeni varmış amaaaa şahane yemek yapar, çok beceriklidir, tabi toplamak için arkasından mutfağa girdiğimi söylememe gerek yok sen benim albümü görmüş müydün, bi ara koymuştum resimlerini. kaldırdım ama şimdi.
evet abla aynen öyle
seyyah bu ne yapacağını kestirmek zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?