Kirli Çıkılar )))

kızlar mutfak harçlığımdan elimde hala 200 tl var bakalım.

10 martta günüm var 700 tl gelecek
mart ayında maaş ve raporlu olduğum için de birazcık ekdersim olacak Allah bereket versin
şimdiden kabataslak gider ve birikim hesaplamamı yaptım

Bizimde 19 Mayıs da gün var yani sıra bizde 700 tl gelicek.Ama ben onu
karıştırmıcam burdaki hesaba :)) Buraya yazdığım ayrı olucak burayı bir hesap gibi görücem
yani..Özel emeklilik v.s. aylık ödüyorum 3.senedeyim.İsteyince oluyor.Harcamalara dikkat etmek lazım
tabi.Allah herkese hayırlı kazançlar versin.

Farmasi tl.olarakmı yazıyoruz buraya altın-dolar v.s. yazılıyor,ben sanırım bir müddet tl.biriktirip
sonra altına geçicem.

bereketli olsun

1 . sayfadaki listeyi bir gözden geçir canım istediğimiz gibi biriktirip istediğimiz gibi bildiriyoruz kısıtlama yok

merhaba günaydın kızlar herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu haftasonları dileğiyle

Günaydın ,

Teşekkür ederim,ben ilk sayfaya bir bakayım.
Herkese iyi haftasonları diliyorum.

merhaba günaydın kızlar herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu haftasonları dileğiyle

farmasicim ya, haftasonları yazdığın cevaplara bakınca 7 buçuk 8 arası gibi bi saat dilimi karşıma çıkıyor, yani birkaç defa denk geldim. günde kaç saat uyuyosun, inan bu erken kalkışına bile hevesleniyorum. ben haftasonları çok geç kalkıyorum, üstelik akşamları da geç yatmıyorum yani. geç kalkınca da pek bi vakit kalmıyo iş yapmaya. mesela haftaiçi saat 1 gibi okuldan dönüyorum, haftasonu ise 12 gibi kalkıyorum, yani haftaiçi okulda olduğum saatleri haftasonu uykuyla geçiriyorum, üstelik dinç de olamıyorum, iyice uyuşuyorum. bu konuda da bi önerin var mı? ya açıkcası haftaiçi saat 6 gibi kalkmak çok zorluyo beni, o yüzden haftasonu kendimi kısıtlamıyorum.

merhaba bitanem ben günü gün ışığında daha çok yaşamayı seviyorum o nedenle de yıllardır bekarken,çocuksuzkenve de şimdi kalkış saatimde pek bir değişiklik olmadı en erken 06:30 -07:00 aralığı en geç 07:15-0734:

akşamları genelde 23:00 - 24:00 gibi uyuyorum aslında günlük 6- 7 saat arası uyku bana çok çok yetiyor.
erken kalkınca günüm gerçekten çok bereketli geçiyor, hiçbir işim kalmıyor

uyku uykuyu çekermiş derler uyudukça insan hiç dinlenemez aslında bunu da denedim hem de yakın tarihte geçen haftalarda raporluyken oğlanın kahvaltısını yaptırıp geri yattım birkaç gün saat 12 : 00 de filan kalktım aman allahım baktım gördüm ki ben dinlenmeyi bırak uykusuzluk ve yorgunluktan ölüyorum.hayatımda bu duyguyu da yaşamış oldum.
canım beslenme düzeni de önemli kahvaltı yapmak çok önemli benim için o nedenle haftaiçi- sonu - tatil vs hiç farketmiyor o nedenle de düzenimi böyle kurdum ben canım ya

farmasi ne guzel erkzn kalkan erken yolalir derler cokuyuyunca insan sersem gibi oluyor bende engec 8-30 da kalmis olurum.

kizlar bu arad ben subat ayi icerisinde 6 bin dinar yani 120 tl biriktirmisim bu hafta bek kenara koyamayacagim sanirim

ben de aranıza katılmak istiyorum. 15 şubattan beri bozuklukları biriktiriyorum. ama çok atamıyorum. çünkü işe arabayla gidip geliyorum. yemek yediğim yer ise sadece kredi kartıyla ödeme alıyor. eğer yemeğe dışarı çıkarsam bozukluk oluyor ama gariptir ki gün içinde para harcayıp cüzdanıma bozuk para girdiğinde mutlu oluyorum. yaza kadar biriktirdiğim parayı hiçbir şey yapmıcam. yazın ders ücretimiz olmadığı için sıkışıyoruz. 800 lira araba taksidimiz var. araba taksidi için biriktirdiğimiz paranın içine ilave edicem. ne dersiniz...

Hoşgeldin canım her ayın sonunda o ayın birikim listesini hazırlayarak 1. sayfada yayınlıyorum birikimlerini bana özelden atabilirsin listeye dahil olmak için
bol bereketli birikimler yapabilmen dileğiyle ...

kızlar hayırlı akşamlar ...
birazdan misafir gelicek oturuyorum öyle bir bakayım dedim ..
ya ev kuruyoruz hatta eşyalarımız için altın bozdurucaz yükselince ..
haziran gibi evime geçiçem inşallah ..
kredi ödememiz taksitlerimiz derken aylık 1 250 1300 rahat gidiyor ki birikim imkansız ..
insan ev kurarkende birikim yapabilirmiki ?
birde altın ne zaman zirve yapar sizce ?
farmasi senin görüşün benim için çok çok önemli ..

ya farmasi inanır mısın, ben bekarken hiç 10da kalktığımı hatırlamıyorum. tatillerde en geç 8 buçukta kalkardım, üstelik gece de erken yatmazdım şimdiki gibi, dantele, iğne oyasına falan düşkünüm, gece 2ye kadar bile yapardım elişi. ama geç kalkmazdım, evlendikten sonra bi haller oldu bana üstelik eşim de uykuyu fazla sevmeyen biri. çocuk olursa ben ne yaparım diye tasalanıyor, çocuk fikrini hep erteliyorum
her neyse, senin yaptığını deniyecem artık, haftaiçi 6 gibi kalkıyorum, haftasonu da 8 buçuk gibi kalksam bile kardır benim için

canım sen zaten ev almakla ve kurmakla birikimin alasını yapıyorsun daha ne olsun ki altın şansına yükselme hareketi izliyor geçen haftadan beri haydi hayırlısı herşey gönlünce olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…