Kirli Çıkılar )))

bende öyle işte evde tek başına katlanılıyorrr ama başkasının yanında bazen utanıyorum.benimkinin kendi annesi bile diyo iyi dayanıyorsun diye banaaa.bizim bebeği eve her misafir gelmesine yıkar artıkkk.yapmam falan diyoo amaaa .

Kızlar Allah yardımcınız olsun. Ne desem bilemedim.
Genelde dertleştiğimizde kadınlar kocalarının ne kadar pis olduklarından şikayetçi olur. O da ayrı bir dert ama sizinkisi daha zor be kardeş
:26:

benimki hem temiz hem dağınık hiç çekilmiyooo yani..düşünsene hem temizim der sürekli evde makine çalışr ama bizim oturmaa odasında pijamasını koridorda çorabını görebilirsinn.çünkü onlar onun ve temiz:))kavga ettim topla şunları diyeee çorapları aldıı banyonun kapısının önüne bıraktı ünkü amaşır sepetine dokunursa elini yıkamsı gerek.

:18::18:ne desem bilemedim. Eşim debi durum yok şükür ama bir oğlum var. Allah vermesin

iyi maşallah ablacımmm sev sevil sarıl harikaaaaa ne güzelll....

ben de eşimden hep dağınık diye şikayet ettim senelerdir sabah giyinip işe giderken, pijamasını çıkarır, yere indirince içinden çıkar, bırakır öylece üstünü çıkarır, atar yatağın üstüne bırakır. akşam çoraplarını çıkarır, olduğu yerde bırakır. bazen mutfağa girer bişeyler yapmaya, iki saat arkasını toplarım. ama bunlar seninkinin yanında hiç bişey. ben bundan sonra şikayet etmicem

Kızlar Allah yardımcınız olsun. Ne desem bilemedim.
Genelde dertleştiğimizde kadınlar kocalarının ne kadar pis olduklarından şikayetçi olur. O da ayrı bir dert ama sizinkisi daha zor be kardeş
:26:
aminnnnnnnn bacımmmm

kesinlikle pakizecimmmm ama yok iyi olyor millet anlıyorrrrr zaten boşanmaya kalktım dava açtım amaaa işte millet onun arkdşlrı aradı vallaaa gökçecim haklısınnnn ne etsekki ağlıyor şimdi amaa ısrarda edemeyizzz sanaaa dediler bu bile yettti inannn...hoş millet ne demiş umrumda pek olmaz amaa eşimi anlasınlarrrr rezil olsun

evet adam tek kendine müslümannnn öyle bizimdeeee

:18::18:ne desem bilemedim. Eşim debi durum yok şükür ama bir oğlum var. Allah vermesin

aman gözünüzü seveyim çocuklarnızı düzen sıkıntısı ile yetiştirmeyin.... helede oğluşlarınızı...
bizim adam der çocukken annem masayaa bardak koyunca onlarııı yanyana dizerdimmm
sonraaa kaldırım taşalrınaaa çizgilerine basmazdımmm der dururrrrr... aman dikkaaatttttt
ya sunny ablaaaa ohoooooooooo sen git bac bac öp kocacığnı

seniinki d sadece kendinin mi temiz olduğunu düşünüyorr...bi de bizim tabiii yoksa evlenmezlerdi...bi tane teyzesinin gelini var amann allahımmmm ben öyle pis görmedim yanii.emin ol evine bile gitsen oturma kistemzsın bizimki çok biliyor yaa o kadınla ben evli olsam bi gün durmam boşanırım atıp tutuyor.şükrediyorum tabii bende!!o kadar kadın araasından temizliğime bakıp beni seçmiş ne şansss amaaa!!!!!

evettt bacılarr koyverin gitsinnn çocuklarınızııı aman haa diyeyimmm...benimkinin babannesi hastenede alışmışş.onda da var hafif temilik ama her kadında olacak kadaaarrr..bizimki küçükkken nasıl büyüttüyse kafasındaaa (babanneded kalmış uzun süre tabi anne bab da boşanmış onun da etkisi var.)hastalık gecicek diye ödüüü patlıyooo

pardon çalışmış dicektimmm almışş gibi oldu.

evetttt temiz buluyorrrr amaaaa ciddden önceleri azcık bacağım uzası onu bileeee susamıyordu diyorduuuuuuuuu oderece... veee kişisel bakımı feci öenmli düşün artık tekin acara girerizzzz artık gökçem idare et sana alyoz sansınlar der öyle gireriz clinic maskesi toniği jeliiii amannn bacımmmmm vallaaa feci berbat huyu var
tutuyor banaaadaaa
hadi gel maske süreyim sanada demezmiiiii
yahu onun cildi pek yağlı helede 3500 tl verip lazerle akne yağ tedavisi gördütttü durduk yeree erkek adammmm düşününnnnn allahım gelde dellenmeeeee
sonradaaa banaaa ya gökçeeee maskeyi sürerrr artık yaparım arada ama onun ürünlerininnnn daha iyi oldğnu derrr sonra ayyyyy baya kirlenmişin rengin açıldı derrrrrrrrrr pamuğu toniğni kontol eder psilendimi diyeeee yani kimseeee bendeki numune gibi olamazzzzzzzzz
allahım azcık düzeltir inşallhhhh vallla anneme diyorum kadın anlamıyor
kardeşelrimde ne güzel diyor ki erkek akrdeşimde gayet bakımlıdır amaaaa ne bilem böyle değil
işteee bir ara resim çekimde makiennin üstünü banyo dolabının içini ne ararsanız var tekin acar cosmetikdenmi pinodanmıııııııııı
yaaa neler var haaa geçende onun için tartıştık
yer yok kiradayızzz saklama kabı almıştım onun üzerinde fazla ürünelr makiennnin üstüne düzmüşümmm neyseee adam kullanırrr dizmezzzzz yerineeee bendeeee ya uaşağınmı var başladımmm ama öyle böyle değillllllll bissssürü bişeyyyyyyyyyyyy şeytan dedi çöpe atttttttttttt amaaaa adam gider tekrarr alır bizeeee masraf...
saçı sakalı yetmez gibi birde bu son moda ile bıyık çıkardı başımaaaaaaaaa allahımmmmmm uyusaaaaa tüy dökücü krem sürecemmmmmmmm o dereceee yaniiiiiiiiii ikide bir kıt kıt keser
boyarrrrrrrrrrr
allahımmmm
neyseeeee ufffffff

benimkinin anasıda hastanede çalışmış amaaaa ne bilem evi düzenlidirdeee öyle çatlaklığı yok
sadece ilk evlerne gitttiğimdeeee bulaşığa kaltımmmmmm kadınnnnnnn aman yokkkkkkkkkk benim suyum kıymetli dediiiiiiiiii koymadı
ya nezaket yadaaa ciddden su kıymeti cimrili....

ya birde benim eşimde boşanmış ailenin çocuğuuuuuuuuuuuu ... zaten bunlarda evlilik terapistinde pıt pıt pıt
dökülyor ortaya iyice ağır vaka durumları duyar oluyor kişi....

Evet canım oğluşum büyümüş teyzesi 3,5 yaşındaBen senin yerine ısırayım şimdilik gördüğünde sen ısırırsın.
Evet canım regl geldi çok alınganım,çok duygusalım bu aralar görümcemi daha vermedik ama ağlamam ya niye ağlayayım bacım

bacımmm valllaaa senin adınaaa çokk üzülüyorummm ünkü bende aynılarını çekiyorummm ama kendi adıma da seviniyorummm neyse ki tek ben de değil diye bu derttt...bir de madem adam temizsin dimi niye dağınık bırakırsın heryeri..düzenli ol da bi işe yarasın dimmmii.gerçi bi arkadaın eşinde de düzen takıntısı varmışyerde kağıt kalme bile durmazmış.herşeyi alıcan kulllancan ve yerine bırakcannn..ve kızları var şimdi kız da babsını kopyası..5 yda 6 yaşında ama odası benden düzenli
vayyy be benimki de i seninki kadar olmasa da temiz ama seninkine hayran kaldım tonikler falannn.

yerim çağancığıı onu getircen dimiiiiiiiiiii buluşmayaaa:):):) kaçırırım bak......

benim adam diyorr gitmeeeeeeeeee dolandırıcı mafya olur
böbreğini karaciğerini çalarlarrrr:) ne diyonuz kızlarrrrr
bende bu ay acaip kötü regl süreci yaşamaktayım....
ayrıca ağlarsın kısssss görümcen gitsinnnn takılyommmmm

Son düzenleme:

bacımmm senle amma ortak noktamız var yahuuu..buarada az önce okudumm ben de akrebimm biliyormusunnn.biliyorsun bu burç biraz dik başlı ondan mı anlaşamıyoruzzz acababaa kocalarımızlaa..
canım seninle konuşmak okadar iyi geliyorkiii ankarada falan olsam keşkeee

ne hayrannnnnnnnnnn kalınacakkkkkkkkkkkk allahım evlerden uzak edeeeeeeeeeeeee

çok kötü erkek adam yapmamalı bu dereceeee sanki tarkan
kenndoğulu
ne bilem kimi diyimmmm murat bozzz
lannnn altarafı bir memur ve karısıdaaa bu tarz bakımları pek tasvip etmeyen biriii adam kendineee müslümannnn... bazen diyom bu müsrifliğinle baya öğrenciye burs verebilirizzz damardan giriyom 1 ay etkisi sürüyorr.... yaaaa benim çocuğum yok yaaa böyle bir yaratığı daha çekememm işte ozaman 1.den kesin vaz geçerim :):):):)

ee desene seninki metroseksüell.aman ben anladımm seninkiyle benimki ikiz bunları hastanenin önüne bırakmışlarrr.birini senin kayınvalide birini benimkinin babannesi almışşş:)))benimki tonik falan almaz ama boş bi dolabımız var..bi raf sabun duş jelii şampuann tarş köpüğü 3 er 5 er taneee bana da alır hi kullanmasam daaa geri baktı artık ben pek kullanmıyorum almıyo daaa.biz ikimiz de çalışıyoruzzz ufak bi ilçede çalışıyoruz sosyal hayat yookkk ama para da yokkk

bence metroseksüellik az hafif kalırrrr.... allahımm büyük konuştuğum ne varsaaa karşıma çıktı
allahımmmm tövbeler olsun yarabbbim
sarışın istememm dedim allllllllll sarı-kumral
renkli göz sevmiyom annemelr hep yeşil mavi allll kocada öyleeeeeeeeeeee
zaten ben kumralım o yanımda köpükkkkkkkkkk bembeyazzzz sakal bıraksın istiyommmm haaaa
varya birde eczaneden tented diye bişey var adeta fondeten öyle bişey alır kullanırrrr adammm varsa hafifi bir traşdan dolayı tahrişşşş düşün artıkni

yaaaa kokusuuuu
okadar free shoplardan en ağır kokuları aldırttım birgünde ben kokayım diye ama yok
ozon tabakasını sıktıkları ileeeee mahvediyor keşke devlet yasak koysada cezalandırsalar böyleelrini
ha birde dıaşrımı çıkacaz ben 10dkkda hazırımm o 1 saaatte hele birde banyoya giricekse bekleeee o gün gittti .... allahımmmm yazarken bile çıldıryorum

yaaa sabunları
kayısılı
kükğrtlü
zeytinyağlı
yüz kükğrtlğüyleeee
vücut kayııs ile
ayak topukları zeytinyağlı ileeee yıkanırmışmışşşşşşşşş
lan ben en fazla life duru yahut hacışakir lifleee bittti misss gibiii
ya allahımmmmmmmm ciddden okutsammmı geçermiiiiiiiiiiiiii ne etsemmmm

pakizeee desene aynıysaaa vah ki ne vahhhhhhhhhh
yok senle benden dünür olmasın
ben acaip pasaklı bir kız yetiştircem desemde
evde işlerde çalıştırcam kızım olsun
yinede allahım çok önemli hani freuda öre bu kişilikler anal ödnemi oral dönemi iyi yaşamayan kişilikler yaaaa sıkıntılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…