Kirli Çıkılar )))

evet vasıfsızmışımmmm... gelde bu adama evlat evrmeye heves et....

evet ilk yıl içim acırdı başka biri olur diyeeee şimdi değil başka biriiii eşşek çekmezzzz bizimkini diyorum nitekim açtığım dava dada gördük
ne annesi destek oldu onaaaa ne bacıları
hepsine çektirmiş burunalrından dökmüşşş hoş iyi etmiş amaaaa bu bölümü geçyomm neyseee
yaniiii helede ben gibi okumuş parası pulu olan azcık tipi eli ayağı sağlam olan
evden yemekden işden ütüden anlayannnn
ahlak din iman namusss
anlayan biriniiiiiiiiiiiii zor bulurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
bulamz katil olur
bak adam yok
ben eve gelyom okuldan çıktığm gibiiiiiiiiiiii aldatan aldatır allah muhafazaaaaaa....

kendi normal arkdşları düşün adamalr bundan çok çok normal eşleride öğretmennnnnnnnnn kadınalrı görcennnnnnnn yemek yokkkkkkkkkk
temizlik haftada kadın gider
ütü yıkama kuru temizleme de düşün
bazen ağzından kaçırırı ben harika biri ile evliyim işte ahmedin eşi ütü yapmazmış
yemeği dıaşrda yerlermişşşşş öğlen zaten yemek yerler işyerinde akşama kahvaltı veririmiş eşi en fazla
yaaaa diyorummmm
amaaaa
ne bilemmm
demek allahın sevdiği biriki beni vermiş allahım ona diyorum pakizecim.....

ha galip dervişi geçennnn açtımmmm
bak bak balımmm senin hayatından kesitler yazdım yolladım alıntılarlaaaa dizi yapmışlar izle opsessifi dedimmmm
yaaa izliyor
iydeee adam gayet einstayn işte ben gibi
dememzmiii yaptığı normal demezmiiiiiiiiiiiiii yaaaa uffff bir deliyle evlendim diyorum.....

Allah Allah hani bebekistemez falan ama gidip ertesi gün hapı falan almışş..hiç istemiyooo demekki..ama ne kadar istemezse istemesin geri çekme yoluyla korunanlarda çok fazla kazayla hamile kalma durumuvarrr benim duyduklarımm yanii.

iyi akşamlar kızlar
birkaç gündür pek girip de okuyamıyorum
sayfalar çok ilerlediği için ismimi aratıp bana bir şey yazılıp yazılmadığına bakıyorum
arada ne espriler kaçırdım belki de
var mı önemli bi gelişme?

beni pazartesiden beri besiye aldı kv.
sütüm de yetmeye başladı şimdilik çok şükür
ama kapasitemden fazla yükleme yaptığımız için karnım ağrıyor sürekli
iyi ki bulguru seviyorum
çorba, pilav falan yapıyor kv.
marul yiyorum
bir de "dut çullaması" derler burda, kahvaltıya ondan yapıyor
kuru dut, yıkanıp, tereyağıyla kavruluyor, sonra yumurta kırılıyor içine
hoşuma gitmeye başladı, umarım bıkmam, çünkü acayip süt yapıyor

korunmayı isteyen kimmmmmmmmmm amaaaa işte bizim ilişkimiz gibi buda gayet orijinal dimiiiii:26:

ya zaten birde spermli bişey çıakrdı başıma
spermozopimidir ne naneysee bişeler sayım mayım hareket ölçtürdüüüü adam kısırmı yoksa bilemedimmmm en sonu zorla dr a götürcemmmmmmmmmm çocuk vereemsssen boşarımm lennnnnnnnnnnnnn diyecem
eskielr kadınlara yaapr ya bende yapsam haklıyım hani bunaaa

yaaa işteee geri çekme olayında kendinde takıntısı kalıncaaaaa öyle bir ilaç almıştıııı ve tüm düzenimi regl tarihlerimi mahvetmişti zor 3 aya düzeldi berbat bişeyyyyyyyyyyy ....
yaaa pakize daha isteyenelrin olmuyor velediiiiiiiiiii kazayla bula bula benimi bulur...
ya bu iftirada atar benim değil dersee hiç şaşmammmm katil olurummmmmmmm ozamandaaa.....

benimki de öyle iste resmen galip dervişe hak veriyorrr.seninki en azından doktora gidiyorrr.gerçi boşanmandan korkmuş ama benimki yaptıklarını bi de ben temizim diye methede methede anlatırrr.ya da ben çok pisim anlamadımkiii.
Allahım sevdiği kulunu bu dünyada sınarmışş..neyse ki öbür dünya ya pek bişey kalmıcak.tövbe tövbee:)
bende böleyim koştur koştur gelirim yemek temizlik Allahtan ütüsünü kendi yaparr..bir de ne der biliyormusunn benim asli görevimmiş...::)zaten ilk bu eve taşınırken eşyalar gelmeden evi temizletmiştimm.bend eevdeyim tabii.kadın gitti..bu geldi.şurayı nasıl temizledi..burayı da sildimii orayı yıkadımı..temzilkçi geliceğıne herişimi kendim yapıyorum yaniii.

bacımmm sen bebişini emzirrrr harikaaa güzelce kokusunu içine çekkkkk bizlerede dua eti olurmu
sütünüde artırmış iyi vallaaaa bir arkdşm hamilelikde alamdığım kiloyu emziriken onu da ye süt olur bunuda ye süt olur diye diye aldım demişti amaaa yok palavraaa
emziren annelerin göbeğideee tipide daha düzgün hale geliyormuşşşş:)
afiyet olaaaa yedikelrin süt olaaaaa emiii

zaten kardeşim eniştem doğru düşünüyorr ama biraz fazla düşünüyor diyorrr.):)karakol alt katta yaa..üniformayla arabaya bile binmez yanii.kız gökçe sende mi obsesifsin yahuu..
olsam çıkardımmmmmmmmmm okadar psikologa psikiyatra gitttik....
ama sonradan olunyorsaa grip gibi geçirmiş olabilirrr yaaani

Aman Allah korusun yaa okadar da yapmaz yaaaaa..hani dünür olmaya karar verdik ama bizim ocukları düşünemiyorum ben.diğer polislerin çocukları falan merkezin önine iniyorlar oynamaya benimki orada brifing veriyo..bak yerlere oturmayınn tuvaletten çıkıp oaraya basıyorsunuzzz..aman pis arabalara dokunmayınn..başıbozş gezen kedi köpeğe dokunmayın...aman diyom ya bi de bizim velet olursa ocuk yürümeden uçacak.babası yere bile bastırmaz mikrop buşaşacak. diyee.düşünsene yaa geen ne diyo bana
-pakize bebk doğunca sabunla mı yıkıyorlarr
-yok yaa sedece suyla dır herhaldee.
-o zamana ben onu yıkanmadan kimseeye öptürmemmm.(beim vajimden çıkacak yaa)

Karanfilcim ben burayı çok seviyorum . Göl harika . Gole bakan bir ev vardı bugün öğretmen evinibilirmisin oraya yakın. Başka bir ev daha baktık 115 e bırakacaklar gibi ama145 m2 ileri var mutfakta aşağıda 8 m2 bodrumlu tüm dolapları olacak vs vs morali bozuluyor insanın 200 bin ya gole karşı ufku açık evler of off

evet bizim adamdaaa kendi çok temiz ben pismişim öyle der demekki bu şekildeee demekteler....
ütüyüde bir kez psikolog görev ayrımı yaptı onun kiler onaydı ütü yapması gerek
tuuttuu salonun ortasına kurduuuuuuuuu akzanlı ütü fos ha fosssssssssss
1 gömlek 1 saat ütüleyemedi terler aktı düşünnnnnnnnnnn acımadım bırak yapsın dedimmmmmmmm anammmm elektirk sarfiyatınamı gömleği çift ütü edişinemi terinemi çıkardığı gürültüyemi yanayımmmmmmmmm
sonraaaa yapamadı zaten
geçn diyorrrr ben söz verince tutarımmmm
sonra yüüzüne baktımmm sonra haklısın bir kaç şey tutamadım verdiğim sözlerdeee dedi
meselaaa dedim
ütü yapacam dedim yapmadım
salataya ayrdım edecem dedim etmedim
hafta sonu 1 kahvaltı kurucam dedim kurmadım
çamaşır asıcam dedim asmadım
susuyorrrr yüzüne her bakıştaaa haklısın gökçeeeee
banyoyu temiz bırakcam dedimmmmmmmm bırakkmadım
yatağı düzeltcem dedim düzeltmedimmm
.................

....
...
uzadı gitttti
eeee söz verip tutttuğun neeee dedim
artık kapı kurplarını silip silmediğni sormuyorum
sofra bezini çırparken balkonadeğdirip değdirmediğine takılmıyorum
bukadracık sayabildiiiiiiiiiiiiiii

temizliğe kadın aldımmmmmmmmm anamı ağlatttı

millet para vermiyim diyeee almadığmı sanmaktaaaaa aman derdim büyükkk ufff

Hayırdır diyelim hayır olsun bıldıkcım.

pakizeeeeeeeeeee vallaaa katıla katıla gülüyorummmm

kısss o silyolar yaaa bebişi öpmez kucağnada alamz desene bizimki gibii:)

çok güldümmmm sabunlamı yıkıyolar haaaaa diyişinee
bizim adamdaaa geçen ay arkdşlarnı davet etttik 6 aylık bebekleri vardı inannnn nasıl müdehale ediyorrrrrrrrr annesi mandalina suyunu emdirtiyorrrr aman dur boğacan aman pistir yıkaaa(lennn kabuk içindeki şey yıkanırmı)
bisssürü kadın en sonu......... aman abiiiiiiiiiii ben annesiyimmmmmmmmmm ne bu sık boğaz etttin beni sizin çocuk olsa desene eve bile alamsssınız birilerni
oda
he vallaaa mikrop getirirrsiniz almam tabi
acaip bozuldular ben gayet hanımefendi sus pus
zaten kadında arkdşna demiş it çekmez gökçenin çektiğini bu ne beeee ama kulağma gelince bunalr bunada ayrı üzülyom haniiiii ufffffffff

pepeti, allah gönlünüze göre versin inşallah istediğin gibi göl manzaralı bir ev bulursun kesenize göre

gökçe seni okudukça kalkıp eşimin boynuna sarılasım geliyo bi de şikayet ediyorum adamdan diyorum

karanfil, yapıcam dedin yaptın canım tebrik ederim ellerine sağlık.
daha önce söyleyemedim, selinin de düzenine bayıldım

Son düzenleme:
iyi maşallah ablacımmm sev sevil sarıl harikaaaaa ne güzelll....

Kızlar Allah yardımcınız olsun. Ne desem bilemedim.
Genelde dertleştiğimizde kadınlar kocalarının ne kadar pis olduklarından şikayetçi olur. O da ayrı bir dert ama sizinkisi daha zor be kardeş
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…