sende annelik vasfı yokkkk heeheeehee valla evde kahkahayla güldüm..gerçekten deli bizim adamlarrr.bende öyle sevmesem bi dakika durmam ama yaşaya yaşaya bende delircem bigünn..bizimde boşana davasına kadara gitmedi ama bayaaa zorlu zamanlarda geçtik.bi arkadaşş başka biriyle görsen için acımaz mı dedii.düşününemedim bile onu başka kadınlaaa.ama şimdi düşünüyorum daaa başka kadın çekmez ki onuuu...yani başka kadınla görme ihtimalim yokkk.:)zaten biz istemeseydikk şimdiye çoktan olduydu bebişlerrr .bizim burda bi hemşire arkaşa anlattı kadın 8.aya kadar adet görmüş hamileliğinde ve sağlıklı bi bebği olmuşşşdüşünsene bizolsa neler yaparız testler taramalar falan..hayırlısı olsun diyorum artık ne diyimmm.
bu arada galip dervişi izliyormusunnn.biz izliyoruzz ve benim eşim ona bazı zamanlarda hak veriyorrrr.
korunmuyozzzzzzzzzzz yaniiiiiiiiiiiiiii bu yüzden her ay süpriz olur diye ne saç boyatabilyommmm nede lazer düşün.....
çok açık olacak ama yazayım yaniii :26::26::26::26::26::26: eskiden prz...vdi
hiç hap içtirtmedi eşim kısır yaparmış beni (baya düşüncelidir de kendisi)
o yüzdennnnnn gerçi çekmemmi diyolar neeee adam bitmeye yakın
çıkartıyor ne nefisssssssss varsaaaaa (yani ben erkek olaydım şimdi 3.ye hamile bırakırdım karımı)
öyleee be bacımmmm
baya açık olduuuuuuuuuuuuuu :26::26::26::26::26::26: topicden uyarı alacam dermişim
rütük gibi
farmasitük yayın yasağı koycak banaaaamaaaa iyi oldu
ciddden bu şekildeeee bu durumla kazayla bebiş olur muuuuuu sizceeeeeeeeee
bir kezzzzz önceden adam bitmiştideee gidip ertesi gün hapı varya 2adetmi var içinde ne onu almıştı eczane gezipppdeee hamile kalmıyım diyeee yutmuyordum zorlaaaa ağzıma koydu atarım diyeeeeeeeeeeee yutturduuuuuuuuuuuuuu dilime saklamıştım aç ağını dediiiiiiiii kontrol ettti çenemi sıkarak sonra dedim lennnnnnnnnnnn adam istemiyor ben ne diye kendimi paralayım
istemiyom onun çocuğuda bildiğin deli olur diyeeee tamammen sustummmmm susuyorum
yalvarıp çocuk isteyene dekkkkkkkkkkkk açarsammm onaaa namerdim dedimm :) böyleee karanfilcim sence nasıl durumummmm?
korunmayı isteyen kimmmmmmmmmm amaaaa işte bizim ilişkimiz gibi buda gayet orijinal dimiiiii:26::111:
hiç öyle bi korunma şekli aklıma gelmemişti.
ben de pişman oldum sorduğuma bak şimdi.
eşinin kullandığı ilaçlar da sperme zarar verebilir.
psikolojik ilaçların yan etkisi olduğunu duymuştum.
tabi Allah isterse olur da..
ne diyim canım Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin.
yaaa işteee geri çekme olayında kendinde takıntısı kalıncaaaaa öyle bir ilaç almıştıııı ve tüm düzenimi regl tarihlerimi mahvetmişti zor 3 aya düzeldi berbat bişeyyyyyyyyyyy ....Allah Allah hani bebekistemez falan ama gidip ertesi gün hapı falan almışş..hiç istemiyooo demekki..ama ne kadar istemezse istemesin geri çekme yoluyla korunanlarda çok fazla kazayla hamile kalma durumuvarrr benim duyduklarımm yanii.
evet vasıfsızmışımmmm... gelde bu adama evlat evrmeye heves et....
evet ilk yıl içim acırdı başka biri olur diyeeee şimdi değil başka biriiii eşşek çekmezzzz bizimkini diyorum nitekim açtığım dava dada gördük
ne annesi destek oldu onaaaa ne bacıları
hepsine çektirmiş burunalrından dökmüşşş hoş iyi etmiş amaaaabu bölümü geçyomm neyseee
yaniiii helede ben gibi okumuş parası pulu olan azcık tipi eli ayağı sağlam olan
evden yemekden işden ütüden anlayannnn
ahlak din iman namusss
anlayan biriniiiiiiiiiiiii zor bulurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
bulamz katil olur
bak adam yok
ben eve gelyom okuldan çıktığm gibiiiiiiiiiiii aldatan aldatır allah muhafazaaaaaa....
kendi normal arkdşları düşün adamalr bundan çok çok normal eşleride öğretmennnnnnnnnn kadınalrı görcennnnnnnn yemek yokkkkkkkkkk
temizlik haftada kadın gider
ütü yıkama kuru temizleme de düşün
bazen ağzından kaçırırı ben harika biri ile evliyim işte ahmedin eşi ütü yapmazmış
yemeği dıaşrda yerlermişşşşş öğlen zaten yemek yerler işyerinde akşama kahvaltı veririmiş eşi en fazla
yaaaa diyorummmm
amaaaa
ne bilemmm
demek allahın sevdiği biriki beni vermiş allahım ona diyorum pakizecim.....
ha galip dervişi geçennnn açtımmmm
bak bak balımmm senin hayatından kesitler yazdım yolladım alıntılarlaaaa dizi yapmışlar izle opsessifi dedimmmm
yaaa izliyor
iydeee adam gayet einstayn işte ben gibi
dememzmiii yaptığı normal demezmiiiiiiiiiiiiii yaaaa uffff bir deliyle evlendim diyorum.....
bacımmm sen bebişini emzirrrr harikaaa güzelce kokusunu içine çekkkkk bizlerede dua etiiyi akşamlar kızlar
birkaç gündür pek girip de okuyamıyorum
sayfalar çok ilerlediği için ismimi aratıp bana bir şey yazılıp yazılmadığına bakıyorum
arada ne espriler kaçırdım belki de
var mı önemli bi gelişme?
beni pazartesiden beri besiye aldı kv.
sütüm de yetmeye başladı şimdilik çok şükür
ama kapasitemden fazla yükleme yaptığımız için karnım ağrıyor sürekli
iyi ki bulguru seviyorum
çorba, pilav falan yapıyor kv.
marul yiyorum
bir de "dut çullaması" derler burda, kahvaltıya ondan yapıyor
kuru dut, yıkanıp, tereyağıyla kavruluyor, sonra yumurta kırılıyor içine
hoşuma gitmeye başladı, umarım bıkmam, çünkü acayip süt yapıyor
olsam çıkardımmmmmmmmmm okadar psikologa psikiyatra gitttik....zaten kardeşim eniştem doğru düşünüyorr ama biraz fazla düşünüyor diyorrr.):)karakol alt katta yaa..üniformayla arabaya bile binmez yanii.kız gökçe sende mi obsesifsin yahuu..
yaaa işteee geri çekme olayında kendinde takıntısı kalıncaaaaa öyle bir ilaç almıştıııı ve tüm düzenimi regl tarihlerimi mahvetmişti zor 3 aya düzeldi berbat bişeyyyyyyyyyyy ....
yaaa pakize daha isteyenelrin olmuyor velediiiiiiiiiii kazayla bula bula benimi bulur...
ya bu iftirada atar benim değil dersee hiç şaşmammmm katil olurummmmmmmm ozamandaaa.....
evet bizim adamdaaa kendi çok temiz ben pismişim öyle der demekki bu şekildeee demekteler....benimki de öyle iste resmen galip dervişe hak veriyorrr.seninki en azından doktora gidiyorrr.gerçi boşanmandan korkmuş ama benimki yaptıklarını bi de ben temizim diye methede methede anlatırrr.ya da ben çok pisim anlamadımkiii.
Allahım sevdiği kulunu bu dünyada sınarmışş..neyse ki öbür dünya ya pek bişey kalmıcak.tövbe tövbee:)
bende böleyim koştur koştur gelirim yemek temizlik Allahtan ütüsünü kendi yaparr..bir de ne der biliyormusunn benim asli görevimmiş...::)zaten ilk bu eve taşınırken eşyalar gelmeden evi temizletmiştimm.bend eevdeyim tabii.kadın gitti..bu geldi.şurayı nasıl temizledi..burayı da sildimii orayı yıkadımı..temzilkçi geliceğıne herişimi kendim yapıyorum yaniii.
rüyamda derfattı papatyayı birisini dah gördüm am hatırlamıyorum derfat bana papatyanın otoparktaki açık olan kasasından para almamı istiyor eşimde sakın yapma hırsızlıga girer diyor o sırada kasanın açık olundugu görülünce başkaları talan ediyor bende kalanları topluyorum ama kalanalr kıyafet takı gibi şeyler sırf malına sahip çıkayım diye sonra polise savcıya gidip ifade veriyorum hapse gireceğim galiba
uyandım arkasından başka rüya büyük büyük sular akıyor yeşil renkli dağın eteği gibi biryerden tırmanıyoruz bi tarla gibi bir yere otrup dinlenelim dediğimizde farler sarmış tarlayı ablam çabuk çık diyo bacağım 3 yerini fare ısırıyor birini öldürüyorum ay kusacam galiba iğrençtisonra kurtuluyorum ordan düz bir yol bulup lüks bir otelin yoluna çıkıyor yolumuz öyle biöyle bir rüya bu aralar buradakileri çok görür oldum
hepsi bir ölçü olunca enfes duruyorrrrr güle güle kullannnnnnnnnn bacım kaça ve neren aldınEki Görüntüle 670013
işte bunlarda benim erzak kapalrım bugün 5 tane daha aldım toplamda 10 tane cam saklama kutum oldu çok mutlu oldum
pakizeeeeeeeeeee vallaaa katıla katıla gülüyorummmmAman Allah korusun yaa okadar da yapmaz yaaaaa..hani dünür olmaya karar verdik ama bizim ocukları düşünemiyorum ben.diğer polislerin çocukları falan merkezin önine iniyorlar oynamaya benimki orada brifing veriyo..bak yerlere oturmayınn tuvaletten çıkıp oaraya basıyorsunuzzz..aman pis arabalara dokunmayınn..başıbozş gezen kedi köpeğe dokunmayın...aman diyom ya bi de bizim velet olursa ocuk yürümeden uçacak.babası yere bile bastırmaz mikrop buşaşacak. diyee.düşünsene yaa geen ne diyo bana
-pakize bebk doğunca sabunla mı yıkıyorlarr
-yok yaa sedece suyla dır herhaldee.
-o zamana ben onu yıkanmadan kimseeye öptürmemmm.(beim vajimden çıkacak yaa)
Eki Görüntüle 670013
işte bunlarda benim erzak kapalrım bugün 5 tane daha aldım toplamda 10 tane cam saklama kutum oldu çok mutlu oldum
iyi maşallah ablacımmm sev sevil sarıl harikaaaaa ne güzelll....pepeti, allah gönlünüze göre versininşallah istediğin gibi göl manzaralı bir ev bulursun kesenize göre
gökçe seni okudukça kalkıp eşimin boynuna sarılasım geliyobi de şikayet ediyorum adamdan diyorum
Kızlar Allah yardımcınız olsun. Ne desem bilemedim.pakizeeeeeeeeeee vallaaa katıla katıla gülüyorummmm
kısss o silyolar yaaa bebişi öpmez kucağnada alamz desene bizimki gibii:)
çok güldümmmm sabunlamı yıkıyolar haaaaa diyişinee
bizim adamdaaa geçen ay arkdşlarnı davet etttik 6 aylık bebekleri vardı inannnn nasıl müdehale ediyorrrrrrrrr annesi mandalina suyunu emdirtiyorrrr aman dur boğacan aman pistir yıkaaa(lennn kabuk içindeki şey yıkanırmı)
bisssürü kadın en sonu......... aman abiiiiiiiiiii ben annesiyimmmmmmmmmm ne bu sık boğaz etttin beni sizin çocuk olsa desene eve bile alamsssınız birilerni
oda
he vallaaa mikrop getirirrsiniz almam tabi
acaip bozuldular ben gayet hanımefendi sus pus
zaten kadında arkdşna demiş it çekmez gökçenin çektiğini bu ne beeee ama kulağma gelince bunalr bunada ayrı üzülyom haniiiii ufffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?