Kirli Çıkılar )))

canımmm valla kardeşler bak benimki de bembeyaz yeşil gözlü gerçi ben de beyazım amaaa...hafta sonumuz zaten onun hazırlanmasıyla geçiyo...bikaç sene önce evli değiliz arkadaşıma gittim gece evi de uzak bu bana seni ben alırım dedi iyi tamam dedim bi ka arkadaş daha var..onlara da hava atıyorumm.ben sizi bırakırım diyeee.neyse ben 11 gbi aradım anca gelir diyee bizde toparlandık falannn derken gece 12 30 da geldi..buarada geleceğıı yerr arabayla 15 dkk.

bu ne yaaa topağı ouslarınızdan dert yanma topağına çevirmişsiniz yeter beee

gökçe eşini tehdit et bak çok kızrdırırsan seni sakatatçı sirkeciye götürürüm diye

PAKİZEEEE kızzzz bizimki anasına bacılarınada benzemez tipi pekkkkkkkkkk baabsınıda görmedimmm hiç görüşmezlerrr:) yaaa baksanaaa sen nerde doğmuş kaçlıydııı 26 eylül yazsadaa yılına göre daha büyük duruyorrr anası çalmışda hastaneden sankiii 3-4 yıl geç nüfusa almış gibiiii kemik yaşı büyük tipine bakınca öyleeeee yaaa ankara doğumlu
o yıl kendide analtır baya bebek ölümleri çalımları meşhurmuş der:)
ben bilmemmmde seninki sözde nereli??? bizimki kırşehr

Evet çok açık anlatmışsın ben ve kardeşim bu yolla olmuşuz biz annemle herşeyi konuşuruz da...
Böyle bildiğim en az 4-5 bebek var yani bu bir yol değil

gökçe eşini tehdit et bak çok kızrdırırsan seni sakatatçı sirkeciye götürürüm diye

benimde içim sıkılmıştı azcık açılayım diye girdim
gökçenin ousu depresyona soktu tekrar

azcuk öyle olduuuuuuuuuuuuuu afffolaaaa:)

Evet çok açık anlatmışsın ben ve kardeşim bu yolla olmuşuz biz annemle herşeyi konuşuruz da...
Böyle bildiğim en az 4-5 bebek var yani bu bir yol değil
yaaaa allrigt abcımmmm bakalım bizide bulur inşlh bu yol :):):)

Ya kızlar eşlerinizin takıntılarından bahsetmişsiniz bir erkeği hayal edemiyorum gerçek mi ya şaka gibi

Bugün akşam bulaşık makinesine sığmayan bulaşıkları elimde yıkadım diye duymadığım laf kalmadı
Bırak pis kalsın neden kendini yoruyorsun ikinci sefere yıkar makine yorma kendini boşverrr
Eee sana kalsa kokacak mutfak karışma işime dedim
Aslında temiz adamdır kızının altını üstünü kakasını mamasını herşeyine çok özenlidir
Ama ev işinde vasat
Siz anlatınca şaşırıyorum

Bugün internetten bi tarif aldım karanfilin yaptığına benziyor

Kıyma soğan kavuruyorsun mantarları irice ekleyip pişiriyorsun suyunu çekince maydonoz ekliyorsun
Yağlanmış fırın tepsisine doğranmış patates döşüyorsun
Sonra bu mantarlı karışımı döküyorsun
Biraz sıcak su ekliyorsun
Üzerine beşamel sos ve kaşar....
Patates ve mantar bir arada olur mu diye düşünürken karanfilin yemeğini gördüm
Demek ki enfes birşey oluyor dedim
Denemeli....

pepeticim 200.000 bi ev için çok yüksek bi rakam hele bi memur için bende geçenlerde bi eve baktım ev 200.000 ama süpper süpper süpper kileri var ebevenyn banyosu giyinme odası caların hepsi boydan yere kadar yerler dolaplar ankastre serisi yeri güzeldi tek sorun kuzey cehe olmasıydı ırmak kenarında depree dayanıklı falan fistan ev rüya gibi 200.000 etmesede bi 180-190 ederdi kesin
ve bizim 30.000 lira paramız olmasına karşın almayı düşündük kredi çekip gözümü karartmıştım sonna vazgeçtik çünkü araba kredimizin bitmesine 4 ay vardı bebiş gelcekti falan fistan demem o ki eğer ev içine sindiyse değerlenebilcek yerdeyse ve hayalindeki evse kızım senin paran zaten yarısını karşılıoki
ben olsam hiiiiiiiiiç çekinmez ev kredisi çekerdim hemde 3 yıllık paşa paşa ayda 2.000 öderdim al sana ev ama krediye bulaşmam diosan sen bilirsin haklımısın sonuna kadar evet:)
kabakları oyup kış için dondurucuya atmak hımmmmmmmmm her gün yeni birşey öğreniorum:) bıdık kız gel gel yeni bişey daha var yazdan yapılcak:)

karanfilceeeeeee ne şeker görünüo mantar patatesin üstünde:)
ben bunun etlisini yemiştim ama mantar hiç aklıma gelmemişti sana bişey dimmi bu süper misafir yemeği olur ha:)
ayrıcanada ben herrrrrrrrrr pazar istinasız mantar alırım eve bu pazartesi yapcam:)))) çok tatlı olmuş ve yaratıcı
dutun üstüne yumurta kırmak mı ıyyyyyyyyyyyyyyyyy o ne ya zaten yağda yumurta sevmem bide dutlu.......
Eki Görüntüle 670013

işte bunlarda benim erzak kapalrım bugün 5 tane daha aldım toplamda 10 tane cam saklama kutum oldu çok mutlu oldum

karanfil, yapıcam dedin yaptın canım tebrik ederim ellerine sağlık.
daha önce söyleyemedim, selinin de düzenine bayıldım
saol ablacım teşekkür ederim ama bıdıkınki hepsi bi örnek çok daha güzel olmuş:))))))))özendim

Paşabahçe Kare Büyük Boy Kavanoz

paşabahçe nin ürünü kare büyük boy aldımtanesini 8tl ye buradaki herhangi bir dükkandan
bir kaçtanede orta boy alacağım

bıdık bıdık bıdık seni tebrik edirum ayakta alkışlıorum cam en sağlıklısı vede fiyatları süper ucuza almışsın:) krılsa parçasını çok kolay bulabilirsin tertemiz düzenli:) ohhhhhhhhh mis gibiolmuş
ben senin yerinde olsam bi 10 tanede ortaboyunu alırdım zaten alcam demişsin onada
tel şehriye,arpa şehriye,nane,kahve,pudra şekeri falan fistan koyarım msi mis üstüden bi yük kalktı dimi:)süper olmuş:)))
en büyük alkış sana arkadaşım.... alkış resmi ekleyemedim(

benim adam sayemde cennete gidecekkkkk,bendeee onun sayesnde giderim inşlhhh allahım evlere vermeye ciddden çok zorrrr

yok canım ne kusuru da ben okurken şiştim..Allah sabır versin ne diyeyim
amin senin duan makbuldurrrr dua etttin yaa inşlhhhhhhhhh daha haffide olsa düzelir inşallah

hakkınızı helal edin sayfaları ilerletttik gereksizceee pakize ile bana dua edin Allah rızası için...
hayırlı gecelerrrrr

canım benimki 80 almanya doğumlu..ama aslında ordu lu..

Ben akşam uykusu için durunun sütünü içirip yatağına atıyorum
Biraz oynaşıp koklaştıktan sonra hadi uyu diyorum odadan çıkıyorum
Ara ara gidip kontrol ediyorum
Biraz önce gittim uyumuş
Ayaklar çıplak keNdini soymuş kendi çıplak
Saçlarındaki tokaları çıkarmış saçlar sersefil sokak çocuğu saçı gibi karman çorman
Kafa aşağıda ayakları dayamış kenara. Ağzı açık yorulmuş uyumuş
Bi canım kaynadı anlatamam uyanır mı uyanmaz mı umrumda olmadı öptüm öptüm ısırdım üstünü giydirdim saçlarını bağladım
Uyanmadı

canım benimki 80 almanya doğumlu..ama aslında ordu lu..
yok değil :) bizimkinin babası rusyada çalışmış ora olaydı bişey derdimdeeee neysee:) hay yarabbbim
:)
çok öpüyom bacımmm iyi geldin herzamanki gibi
inşalh güzel haberlerle buluşuruzzz kal sağlıcaklaaaa

öyle bir analtmışın ki yaşaamk nasıldır acaba öpesimmmmmmmm bac bac ısırasım geldiiiiiiiiiiii misler ya bu çocuklar saçlarını yerim ben:)
ananın babanın nazarı tutarmış aman dikkat:)

buraya sormakta paylaşmakta çok hoşuma gidiyor
fiyat konusunda çok iyi denk geldi paşabahçe yeni ürünlerine %25 zam yapmış burdaki tüm dükkanlarda bunu duydum
elinizde kaç tane var diye sordugumda getirtiriz ama bu fiyata gelmez dediler adamlar dürüst açık açık söylüyo ya feda olsun
orta boy minik boy almayı düşünyorum hele birde kendi evimde 2 duvar tezgah olursa bak nasıl süslerim tezgahı
böyle birsürü süslü püslü şekerlemeler lokumlar kurabiyelr koyacağım

walla üzerimden yük kalktı ne kadar sevsemde regarenk kutularımı cam gibisi yok doldurdum iyice
boy boy de reçellik kavanozlar alacağım
bugün daha kavanozu almadan kavanoz kapağına koymak için kumaş aldım şunlara benziyor çıtı pıtı kareli puantiyeli kumaşlar

derin dondurucuda çığır açmak istiyorum haftasonu hamur işi yapıp denemelika tacağım dondurucuya bakalım çıkınca sonuç ne olacak
selincim yükte ne ki offf offf bi rahatladım bir hoşuma gitti birde komik olacak ama bana göre saklma kavanozlarındaki en şık olanı aldıgım içinde çok mutlu oldum
kırılırsa altını vazo üstünü kahvaltılık tabak oalrak kullanacağım çareler tükenmez

öyle bir analtmışın ki yaşaamk nasıldır acaba öpesimmmmmmmm bac bac ısırasım geldiiiiiiiiiiii misler ya bu çocuklar saçlarını yerim ben:)
ananın babanın nazarı tutarmış aman dikkat:)
Allah her isteyene nasip etsin
Sizlerin başına da versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…