bence metroseksüellik az hafif kalırrrr.... allahımm büyük konuştuğum ne varsaaa karşıma çıktı
allahımmmm tövbeler olsun yarabbbim
sarışın istememm dedim allllllllll sarı-kumral
renkli göz sevmiyom annemelr hep yeşil mavi allll kocada öyleeeeeeeeeeee
zaten ben kumralım o yanımda köpükkkkkkkkkk bembeyazzzz sakal bıraksın istiyommmm haaaa
varya birde eczaneden tented diye bişey var adeta fondeten öyle bişey alır kullanırrrr adammm varsa hafifi bir traşdan dolayı tahrişşşş düşün artıkni
yaaaa kokusuuuu
okadar free shoplardan en ağır kokuları aldırttım birgünde ben kokayım diye ama yok
ozon tabakasını sıktıkları ileeeee mahvediyor keşke devlet yasak koysada cezalandırsalar böyleelrini
ha birde dıaşrımı çıkacaz ben 10dkkda hazırımm o 1 saaatte hele birde banyoya giricekse bekleeee o gün gittti .... allahımmmm yazarken bile çıldıryorum
yaaa sabunları
kayısılı
kükğrtlü
zeytinyağlı
yüz kükğrtlğüyleeee
vücut kayııs ile
ayak topukları zeytinyağlı ileeee yıkanırmışmışşşşşşşşş
lan ben en fazla life duru yahut hacışakir lifleee bittti misss gibiii
ya allahımmmmmmmm ciddden okutsammmı geçermiiiiiiiiiiiiii ne etsemmmm
pakizeee desene aynıysaaa vah ki ne vahhhhhhhhhh
yok senle benden dünür olmasın
ben acaip pasaklı bir kız yetiştircem desemde
evde işlerde çalıştırcam kızım olsun
yinede allahım çok önemli hani freuda öre bu kişilikler anal ödnemi oral dönemi iyi yaşamayan kişilikler yaaaa sıkıntılı
gökçe eşini tehdit et bak çok kızrdırırsan seni sakatatçı sirkeciye götürürüm diyeyerim çağancığıı onu getircen dimiiiiiiiiiii buluşmayaaa:):):) kaçırırım bak......
benim adam diyorr gitmeeeeeeeeee dolandırıcı mafya olur
böbreğini karaciğerini çalarlarrrr:) ne diyonuz kızlarrrrr
bende bu ay acaip kötü regl süreci yaşamaktayım....
ayrıca ağlarsın kısssss görümcen gitsinnnn takılyommmmm
PAKİZEEEE kızzzz bizimki anasına bacılarınada benzemez tipi pekkkkkkkkkk baabsınıda görmedimmm hiç görüşmezlerrr:) yaaa baksanaaa sen nerde doğmuş kaçlıydııı 26 eylül yazsadaa yılına göre daha büyük duruyorrr anası çalmışda hastaneden sankiii 3-4 yıl geç nüfusa almış gibiiii kemik yaşı büyük tipine bakınca öyleeeee yaaacanımmm valla kardeşler bak benimki de bembeyaz yeşil gözlü gerçi ben de beyazım amaaa...hafta sonumuz zaten onun hazırlanmasıyla geçiyo...bikaç sene önce evli değiliz arkadaşıma gittim gece evi de uzak bu bana seni ben alırım dedi iyi tamam dedim bi ka arkadaş daha var..onlara da hava atıyorumm.ben sizi bırakırım diyeee.neyse ben 11 gbi aradım anca gelir diyee bizde toparlandık falannn derken gece 12 30 da geldi..buarada geleceğıı yerr arabayla 15 dkk.
Evet çok açık anlatmışsınkorunmuyozzzzzzzzzzz yaniiiiiiiiiiiiiii bu yüzden her ay süpriz olur diye ne saç boyatabilyommmm nede lazer düşün.....
çok açık olacak ama yazayım yaniii :26::26::26::26::26::26: eskiden prz...vdi
hiç hap içtirtmedi eşim kısır yaparmış beni (baya düşüncelidir de kendisi)
o yüzdennnnnn gerçi çekmemmi diyolar neeee adam bitmeye yakın
çıkartıyor ne nefisssssssss varsaaaaa (yani ben erkek olaydım şimdi 3.ye hamile bırakırdım karımı)
öyleee be bacımmmm
baya açık olduuuuuuuuuuuuuu :26::26::26::26::26::26: topicden uyarı alacam dermişim
rütük gibi
farmasitük yayın yasağı koycak banaaaamaaaa iyi oldu
ciddden bu şekildeeee bu durumla kazayla bebiş olur muuuuuu sizceeeeeeeeee
bir kezzzzz önceden adam bitmiştideee gidip ertesi gün hapı varya 2adetmi var içinde ne onu almıştı eczane gezipppdeee hamile kalmıyım diyeee yutmuyordum zorlaaaa ağzıma koydu atarım diyeeeeeeeeeeee yutturduuuuuuuuuuuuuu dilime saklamıştım aç ağını dediiiiiiiii kontrol ettti çenemi sıkarak sonra dedim lennnnnnnnnnnn adam istemiyor ben ne diye kendimi paralayım
istemiyom onun çocuğuda bildiğin deli olur diyeeee tamammen sustummmmm susuyorum
yalvarıp çocuk isteyene dekkkkkkkkkkkk açarsammm onaaa namerdim dedimm :) böyleee karanfilcim sence nasıl durumummmm?
bu ne yaaa topağı ouslarınızdan dert yanma topağına çevirmişsiniz yeter beee
gökçe eşini tehdit et bak çok kızrdırırsan seni sakatatçı sirkeciye götürürüm diye
azcuk öyle olduuuuuuuuuuuuuu afffolaaaa:)bu ne yaaa topağı ouslarınızdan dert yanma topağına çevirmişsiniz yeter beee
gökçe eşini tehdit et bak çok kızrdırırsan seni sakatatçı sirkeciye götürürüm diye
yaaaa allrigt abcımmmm bakalım bizide bulur inşlh bu yol :):):)Evet çok açık anlatmışsınben ve kardeşim bu yolla olmuşuz biz annemle herşeyi konuşuruz da...
Böyle bildiğim en az 4-5 bebek var yani bu bir yol değil
anammmmmmmmmm tüm hamileleri bunaltttımmmmmmmmmmmm kusura bakmayınnnnnnnnn:)benimde içim sıkılmıştı azcık açılayım diye girdim
gökçenin ousu depresyona soktu tekrar
anammmmmmmmmm tüm hamileleri bunaltttımmmmmmmmmmmm kusura bakmayınnnnnnnnn:)
pepeticim 200.000 bi ev için çok yüksek bi rakam hele bi memur için bende geçenlerde bi eve baktım ev 200.000 ama süpper süpper süpper kileri var ebevenyn banyosu giyinme odası caların hepsi boydan yere kadar yerler dolaplar ankastre serisi yeri güzeldi tek sorun kuzey cehe olmasıydı ırmak kenarında depree dayanıklı falan fistan ev rüya gibi 200.000 etmesede bi 180-190 ederdi kesinE v baktık Allahım ne mükemmel golün karşısında 1 kat ama direk gole bakıyor. Adam kendi evini gösterdi 5. Katta güzel yapmış 3. Kata 200 1 kata 165 istiyor Allahım niden paramız az evi görseniz hayran kalırsınız ben ole oldum bide güzel döşenmesi beyaz grilaminantlar birgün Allahtan bize verecektir inşallah
kabakları oyup kış için dondurucuya atmak hımmmmmmmmm her gün yeni birşey öğreniorum:) bıdık kız gel gel yeni bişey daha var yazdan yapılcak:)Bizimki annesine gitmedim diye darılmış!
peh!
Bende değişik bir çorba yaptım, ilk defa denedim.
Eşim değişik tadlara alışkın değildir, sevemez, denemez, bakalım ne diyecek.
Ben değişik tadlara çabuk uyum sağlarım. Denemekten hoşlanırım.
2 patates, 1 kuru soğan, 3 dal karnabahar, 1 çay bardağı pirinç.
Düdüklüde az yağla 25 dk pişirip ocaktan inince zeytinyağı,
tuz ve kuru dere otu ekleyip blendırdan geçirdim, koyu olmuş,1-2 çay bar. süt ekledim
Çok hoşuma gitti.
Kabak dolması yapmış ya bir arkadaş, (yeniyim herkesin nikini bilmiyorum)
Ben de canım çekti, buzlukta hazır içim ve oyulmuş bahçe kabaklarım vardı,
hemen mikrodalgada çözüp doldurdum, pişiyorlar.
Bir de ya pişmiş barbunya çıkaracağım buzluktan veya makarna yapacağım.
Biz 8den sonra yiyoruz akşam yemeğini.
Salata ayran mayran bi şeyler işte....
karanfilceeeeeee ne şeker görünüo mantar patatesin üstünde:)kimdi biri benden bizim yöreye ait olan tarhananın çorbasını yaptığımda eklememi istemişti:
bugün çektim yemeklerin resmini.
Eki Görüntüle 669990 Eki Görüntüle 669991 Eki Görüntüle 669992
çorbanın yanına tarhananın orjinal halini de koydum
dutun üstüne yumurta kırmak mı ıyyyyyyyyyyyyyyyyy o ne ya zaten yağda yumurta sevmem bide dutlu.......iyi akşamlar kızlar
birkaç gündür pek girip de okuyamıyorum
sayfalar çok ilerlediği için ismimi aratıp bana bir şey yazılıp yazılmadığına bakıyorum
arada ne espriler kaçırdım belki de
var mı önemli bi gelişme?
beni pazartesiden beri besiye aldı kv.
sütüm de yetmeye başladı şimdilik çok şükür
ama kapasitemden fazla yükleme yaptığımız için karnım ağrıyor sürekli
iyi ki bulguru seviyorum
çorba, pilav falan yapıyor kv.
marul yiyorum
bir de "dut çullaması" derler burda, kahvaltıya ondan yapıyor
kuru dut, yıkanıp, tereyağıyla kavruluyor, sonra yumurta kırılıyor içine
hoşuma gitmeye başladı, umarım bıkmam, çünkü acayip süt yapıyor
Eki Görüntüle 670013
işte bunlarda benim erzak kapalrım bugün 5 tane daha aldım toplamda 10 tane cam saklama kutum oldu çok mutlu oldum
saol ablacım teşekkür ederim ama bıdıkınki hepsi bi örnek çok daha güzel olmuş:))))))))özendimkaranfil, yapıcam dedin yaptın canım tebrik ederimellerine sağlık.
daha önce söyleyemedim, selinin de düzenine bayıldım
Paşabahçe Kare Büyük Boy Kavanoz
paşabahçe nin ürünü kare büyük boy aldımtanesini 8tl ye buradaki herhangi bir dükkandan
bir kaçtanede orta boy alacağım
benim adam sayemde cennete gidecekkkkk,bendeee onun sayesnde giderim inşlhhh allahım evlere vermeye ciddden çok zorrrrYa kızlar eşlerinizin takıntılarından bahsetmişsiniz bir erkeği hayal edemiyorum gerçek mi ya şaka gibi
Bugün akşam bulaşık makinesine sığmayan bulaşıkları elimde yıkadım diye duymadığım laf kalmadı
Bırak pis kalsın neden kendini yoruyorsun ikinci sefere yıkar makine yorma kendini boşverrr
Eee sana kalsa kokacak mutfak karışma işime dedim
Aslında temiz adamdır kızının altını üstünü kakasını mamasını herşeyine çok özenlidir
Ama ev işinde vasat
Siz anlatınca şaşırıyorum
amin senin duan makbuldurrrr dua etttin yaa inşlhhhhhhhhh daha haffide olsa düzelir inşallahyok canım ne kusuru da ben okurken şiştim..Allah sabır versin ne diyeyim
PAKİZEEEE kızzzz bizimki anasına bacılarınada benzemez tipi pekkkkkkkkkk baabsınıda görmedimmm hiç görüşmezlerrr:) yaaa baksanaaa sen nerde doğmuş kaçlıydııı 26 eylül yazsadaa yılına göre daha büyük duruyorrr anası çalmışda hastaneden sankiii 3-4 yıl geç nüfusa almış gibiiii kemik yaşı büyük tipine bakınca öyleeeee yaaaankara doğumlu
o yıl kendide analtır baya bebek ölümleri çalımları meşhurmuş der:)
ben bilmemmmde seninki sözde nereli??? bizimki kırşehr
yok değil :)canım benimki 80 almanya doğumlu..ama aslında ordu lu..
Ben akşam uykusu için durunun sütünü içirip yatağına atıyorum
Biraz oynaşıp koklaştıktan sonra hadi uyu diyorum odadan çıkıyorum
Ara ara gidip kontrol ediyorum
Biraz önce gittim uyumuş
Ayaklar çıplak keNdini soymuş kendi çıplak
Saçlarındaki tokaları çıkarmış saçlar sersefil sokak çocuğu saçı gibi karman çorman
Kafa aşağıda ayakları dayamış kenara. Ağzı açık yorulmuş uyumuş
Bi canım kaynadı anlatamam uyanır mı uyanmaz mı umrumda olmadı öptüm öptüm ısırdım üstünü giydirdim saçlarını bağladım
Uyanmadı
kabakları oyup kış için dondurucuya atmak hımmmmmmmmm her gün yeni birşey öğreniorum:) bıdık kız gel gel yeni bişey daha var yazdan yapılcak:)
saol ablacım teşekkür ederim ama bıdıkınki hepsi bi örnek çok daha güzel olmuş:))))))))özendim
bıdık bıdık bıdık seni tebrik edirum ayakta alkışlıorum cam en sağlıklısı vede fiyatları süper ucuza almışsın:) krılsa parçasını çok kolay bulabilirsin tertemiz düzenli:) ohhhhhhhhh mis gibiolmuş
ben senin yerinde olsam bi 10 tanede ortaboyunu alırdım zaten alcam demişsin onada
tel şehriye,arpa şehriye,nane,kahve,pudra şekeri falan fistan koyarım msi mis üstüden bi yük kalktı dimi:)süper olmuş:)))
en büyük alkış sana arkadaşım.... alkış resmi ekleyemedim(
Allah her isteyene nasip etsinöyle bir analtmışın ki yaşaamk nasıldır acaba öpesimmmmmmmm bac bac ısırasım geldiiiiiiiiiiii misler ya bu çocuklar saçlarını yerim ben:)
ananın babanın nazarı tutarmış aman dikkat:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?