Kirli Çıkılar )))

kızlar işten geldim koltukta saat 6 da uyyakalmışım yarım saat önce uyandım:))
daha nereme uyucaksam gitti uyku düzenim falan neyse

bugün öğlen geldim sizi okudum cevap yazdım sonna açık unutup işe gitmişim eşim buraya tüm yazdıklarımı okumuş:)))))
kasıtlı yapmamıştım ama süper işe yaramış:)

eve bi geldim yemek hazır:) kuru fasulye pilav yapmış gerçi 2 gün önce nohut yemiştik ama kırmadım hiç yapmış sonuçta onu güzel yapıo diye onu yapmış:))) yarın için et çıkarmış sote yapcakmış:) mutfağı toplamış öğlen benim yediğim bulaşıkları yıkamış
yatak odasını havlandırmış yatak topanmış:))))))))

eve bi girdim yemek kokuları beni karşıladı aşkım hoşgeldin diye uzuuuuuuuuuuuuun bi sarılma evresi geçridik:))))))
hatasını anlamış:))))) biraz geçoldu ama olsun bi konu hakkında pek bişey konuşmadık haksız oldugu konuda konuşmayı pek sevmez beyfendi

karar verdim kızlar ben ücretsiz izne ayrılamam okul için yani:) neden çünkü okursam ikinci öğretim okucam eşimin maaşı helede çocuk olduktan sonra yetmez bize kira,ev ben okula gitcem harç param kalkamayız altından iflas bayrağını dikeriz:)
çocugumdan asla vazgeçemem, aslında yürütmeye kalkasam hepsini yürütürüm
ev ,iş,çocuk,okul,eş,dersler....
ama biri eksik kalcak hangisi peki? iş yerinde hergün olmak zorunda olcam ordan taviz veremem para kazanmam lazım
okulada gitmem lazım yoksa devamsızlıktan kalırım
hadi ev düzensiz olsun ama pis olmaz yemek olmak zorunda çünkü o evde bebek yaşıcak
hadi eşide salla biraz ilgilenmeyiveririm
ama çocuk????? onu nasıl hadi olmasada olur diycem?????? vicdanım elvermiyo

bana bağımlı minnacık bi canlı benim göğüslerimden başka şu dünyada yemeği bile yok:) düşünüorum acaba çektiklerim 4 yıl değcekmi???? ona bunları yaşatmaya hayır!!!!!!!!!!!

sınava gircem neler yapabilcemi görmek istiorum..... ama tercih yapmıcam.... seneyede gircem sınava ama gene tercih yapmam heralde 2 sene okumayı ertelemeyi düşündüm kendi kararım beni asıl üzen ve kıran nokta eşimin arkamda durmamsı oldu benimle sevincimi paylaşmaması bencillik etmesi ben bu kararı o ''hayatım arkandayım desede vercektim zaten'' ama bilcektimki eşim arkamda onun desteği var ama boşşşş hepsi............ bebğimin 2 yılını geri getiremem belki ama 2 yıl sonra okumama devam edebilirim

açıktan tamamlayamam okulu çünkü açıktan tamamladıgım zaman lisans mezunu olcam DGS hakkımı kaybedicem öğrenim durumum böle kalsın ama devam edicem vazgeçmedim sadece erteledim

bunu bebeğim için diil kendm için yapıcam içim rahat etmicekti malesef şimdi düşünüorum okula giderken arkamda ağlayan bi bebk bıraktığımı şu an bile gözlerim doluyo o zman nasıl dayancam ben......????? olmaz diil imkansız diil yapmasına yaparım ama çocuğuma yaptığım bu haksızlığ değcekmi? sonuçta dünyaya gelmek onun kararı diildi biz istedik emanet olarak gönderildi bize biraz büyümesini beklicem:)
yazdıklarınız içinde AYRICA EDERİM:))))çok iyisiniz yaşayanlardan çocugu olanlardan üniye hala devam edenlerden bu yorumları duymak benim için çok önemliydi çünkü aneme sordum
''oku kızım çocuk büyür bi şekilde oldu çünkü annemlerin tayini siirtteyken ben 5 yıl annenemd ealdım okula başlıcamda annemlerin yanına gledim yani 2 yaşından 7 yaşına kadar uzaktım ve annemle aramızda hala onun eksikliği var'' bunu çocugumun yaşamasını istemiorum
teyzeme srdum kendisi ortaokul terk ama bilgisine tecrübesine güvenirim aldıgım cevap
'' daha okuyupta napcaksın kaç yaşına geldin iyide maaş alıosun boşver'' oldu

ve bana bu cevaplar yetmemişti eşim deseniz malum:)))))) gerçekten bana çok yardımcı oldunuz kızlar çok saolun:)))))))))))

Selincim eşine kızıpta küçücük bebeği bırakmak bence haksızlık olur sonuçta daha yaşın genç çocuğun biraz daha büyüyünce yapabilirsin bence.

Canım çok güzel düşünmüşsün
Bebekle doktora yaptım ama işim buydu akşam evdeydim
Onu uyutunca ders çalışıyordum
Anne demek can demek sakın haaa bebeğini ihmal etme

Bencede cvp verme canım bazen susmak bile insanı delirtmeye yetiyor tiye bile alma derim bende.

canım ya kıyamam :))) sanırım hormonlarım artık beni ele geçirdi durmadan gözleirm doluyo ağlayasım gelio hamilelikte bi duygusallık evresi vardırya bendeki 7. ayda çıktı ortaya sürekli gözlerim buğulu geziorum:)

bugün apartmanda asansörde yazın merhabalaştıgımız bi kadın gördü beni bana ne dese beğenirsiniz'' ne kadar kilo almışsınuyoz erit o göbeği oldu'' demekki hamile oldugum belli olmuyo kilo almış gibi duruorum:) 7 aylık hamileyim dedim dink asansör durdu kadın asansörden böle indi

ayrıca dün rüyamda parA yattığınızı gördüm bi açtım cidden para yatmış hesabıma139 tl:)))))) yuhahahaha performansım:)))))
mutlu oldum beklemediğim bi para yatınca mutlu ouorum:))) yarın bebişe bişeler alıcam kalanda kumbirişe gircek:)))

bu arada şu ana kadar zoom gibi uyudugum için doğal olarak uykum yok:))
şimdi gidip ütü yapcam tuvalaeti banyoyu yıkıcam bide mutfağı süpürcem işim bitcek:)
sonna saat gece 3 mü olur dört mü olur yatarım artık:))))),,

bıdık paylaştıgın o pembe yuvarlak kavanoza bayıldım çok tatlı
ondan 4 tane alıp içinde şeker lokum fıstık falan konulsa enfes durur görürsem kaçırmam alırım:))))))))

Gökçe ve pakize Allah şifa versin inşallah eşlerinize çok zor. Bende akrep burcuyum

Selin evet evin yarisivar ama bi arakat olaydı. Günlerdir bu eve bakıp durumu netlestirecektik. Eşim bile koyalım paraya almışken orayı alalım diyordu . Ama 1. Kat işi bozdu . Dua ediyorum Allahım hepimize nasip etkinversin. Birgün inşallah burda deriz evi aldık diye sene bende

slm herkese

sizleri okumaktan yazmaya fırsat kalmıyor.okumazsam eksikliğinizi duyuyorum. çok güzel bir grup oldunuz.

selin ben de dgs düşünüyorum. benim yolumda hemşirelik seceneği var sadece

sana sormak istediğim biyoloji üst öğrenim sayılıyor mu ? aöf den iktisat maliye vs okuyan arkadaşlarımın fazladan aldıkları ek ödemeleri gecen aydan itibaren kesildi geçmişe dönük olarak borçlandırılmışlar.

uğraştım ama olmadı artık blogger sayfalarına giremiyorum link açılıyor sonra uyarıyla gidiyor ne yapmalı google amcayada sordum ama o da size yönlendirdi

Gece gece işlenmeyiz yaptığım Elmalı pastam

Parda şekerim bittiğinden yarın alınca pudralarım artık

Son düzenleme:

canım bölümün ne bilmiorum ama benim geçebilcem 2 bölüm var biri hemşirelik diğeri biyoloji başa şansım yok
ve biyolojide üst öğrenim sayılıo benim için senin bölümün tam olarak nedir?

canım bölümün ne bilmiorum ama benim geçebilcem 2 bölüm var biri hemşirelik diğeri biyoloji başa şansım yok
ve biyolojide üst öğrenim sayılıo benim için senin bölümün tam olarak nedir?

radyoterapi teknikeriyim. hemşirelik secebiliyorum ve hem. ve sağlık hizmetleri seceneğim var. aslından kazanıp hiç başlamadan uzaktan eğitim imkanı var mıdır? bana en uygunu bu şekilde olur

Getircem tabiki canım eşime dedim buluşmayı şimdilik bişey demedi bakalım o zaman gelince bişey dermi bilemiyorum.
Canım niye ağlayayım görümceme yok canım o beni istemedi gözyaşı dökmem o yüzden

dark çok güzel görünüyo pastan. bi ara ben de denerim inşallah

bıdık neden giremiyosun bloglara, bende problem yok:26:

radyoterapi teknikeriyim. hemşirelik secebiliyorum ve hem. ve sağlık hizmetleri seceneğim var. aslından kazanıp hiç başlamadan uzaktan eğitim imkanı var mıdır? bana en uygunu bu şekilde olur

uzaktan eğitim eğer bölümün üstünü açıktan tamamlarsan kamu iktisat işletme falan onlara tamamlanıo
başkada şu an için uzaktan tamamlama imkanın yok malesef ((((((

İyi geceler hanımlar ancak geçmişi bitirdim eşim evde yok halı saha maçına gitti yarım saate kadar gelir çağanımda uyuyo bende size bakayım dedim.Bugün eşim izinliydi araba kullanmak istedim çağanı anneme bırakıp yer aradık ama kamyonların çok geçtiği bi yol bulduk yol boştu ama hep sağ şeritten kamyonlar çok hızlı geçiyodu ben yapamam dedim panik olurum diye geri geldik

uzaktan eğitim eğer bölümün üstünü açıktan tamamlarsan kamu iktisat işletme falan onlara tamamlanıo
başkada şu an için uzaktan tamamlama imkanın yok malesef ((((((

BAŞVURU VE ÖĞRENCİ ALIMI

Sağlık Bakanlığı ile Üniversitemiz arasında yapılan protokol ve buna bağlı olarak yayımlanan genelge hükümlerine göre Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELİTAM)

Programı’na;

Başvuru tarihi itibariyle;
Sağlık Bakanlığı
Diğer kamu kurum ve kuruluşları
Özel sağlık kuruluşlarında çalışan,
Mezun olduğu önlisans programı itibariyle;
Hemşirelik Önlisans Programı
Sağlık Memurluğu Önlisans Programı
Sağlık Meslek Liselerinin
Hemşirelik Bölümü veya
Sağlık Memurluğu Bölümünü bitirdikten sonra Sağlık Teknikerliği Önlisans Programından mezun olanlar başvurabileceklerdir.
Ayrıca Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELİTAM) Programı’nda kontenjan sınırı bulunmamaktadır.

bu benim dikkatimi çekmişti. erzurum atatürk ünv. de bu bölüm. bana böyle bişey lazım ama ben düz lise üzerine önlisans sağlık okudum bana uymuyor

DARKCIM
elamı rolu pastaya baktı çok enteresan bi yapıı var yakında denicem çok hoş görünüo şu an kek yiyemediğim için yapamam ama 2 ay sonra yapcam misafire çıkabilcem süper bi kek tarifi nrmalden ok farklı ve şık böle sunumu güzel şeylere bayılıorum:))))))
paylaşımın için teşekkür ederim yenibişey daha öğrendim:))))

ben ütü yapmaya gidiorum kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…