- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
kızlar dün çok üzgündüm akişam eve geldi kapıyı çaldı ben mutfakta maydonoz dogrudum elimde bıçakla karşıladım:)
dedi baya kızgınsız heralde bıçakla karşıladığına göre falan bana dioki ben sana''işine yarıcaksa oku dedim bidaha hemşirelik okuyup napcakson'' evet dogru ama ben hemşirelik okumıcamki biyoloji okucam
hadi geçtim diyelimki ben hemşirelik okucam arkadaş bi işimede yaramıcak öle bile olsa arkamda dur yaaaaaaa.....
bana ne dedi özrü kabahtinden büyük ''BEKARKEN BİTİREMEDİN OKULU EVLİYKENMİ BİTİRCEKSİN''
dahada sinirlendim zırıl zırıl ağladım resmen çok üzüldüm sonra sustum dedim salak ne ağlıyon
sus ve çalış kazan..... ağlaman bişeyi değiltircekmi? hayır normale dön ağlamayı kes kendini üzme ve o sınavı kazan
dedimki ben seni yeni doğmuş bi bebekle 9 ay beklemeyi göze aldım sen bana ''ben senin arkandayım demedin'' haklısında şölede bölede bilmem nede bıdı bıdı
o sınava gircem fakat benim ikinci öğretim okumam gerekicek yani gündüz çalışcam gecede okula gitcem bebek doğcak
ama bunlar mazeret diil en azından o sınava girip kazanbilcemi göstercem
istanbulda gidebilcem tek okul marmara üniversitesi olmzsa karşıya taşınırım kaynanamıda çağırırım bebişe baksın diye
bi şekilde hallederim yada bi yere gitmesem bile bilemiorum sınava girip ne yapabilceme bakıcam......,,
sizce yeni doğmuş bi bebekle o zmana kadar 4 aylık anca olcak
gündüz işe gidip ikinci öğretim okumak çocuğum haksızlık olurmu? yada başarabilirmiyim ne yapmamı önerirsiniz
sınava her halukarda gircem tercih yapsamda yapmasamda kendimi denemek istiorum? ama sonra napcamı bilmiorum((((
kızlar işten geldim koltukta saat 6 da uyyakalmışım yarım saat önce uyandım:))
daha nereme uyucaksam gitti uyku düzenim falan neyse
bugün öğlen geldim sizi okudum cevap yazdım sonna açık unutup işe gitmişim eşim buraya tüm yazdıklarımı okumuş:)))))
kasıtlı yapmamıştım ama süper işe yaramış:)
eve bi geldim yemek hazır:) kuru fasulye pilav yapmış gerçi 2 gün önce nohut yemiştik ama kırmadım hiç yapmış sonuçta onu güzel yapıo diye onu yapmış:))) yarın için et çıkarmış sote yapcakmış:) mutfağı toplamış öğlen benim yediğim bulaşıkları yıkamış
yatak odasını havlandırmış yatak topanmış:))))))))
eve bi girdim yemek kokuları beni karşıladı aşkım hoşgeldin diye uzuuuuuuuuuuuuun bi sarılma evresi geçridik:))))))
hatasını anlamış:))))) biraz geçoldu ama olsun bi konu hakkında pek bişey konuşmadık haksız oldugu konuda konuşmayı pek sevmez beyfendi
karar verdim kızlar ben ücretsiz izne ayrılamam okul için yani:) neden çünkü okursam ikinci öğretim okucam eşimin maaşı helede çocuk olduktan sonra yetmez bize kira,ev ben okula gitcem harç param kalkamayız altından iflas bayrağını dikeriz:)
çocugumdan asla vazgeçemem, aslında yürütmeye kalkasam hepsini yürütürüm
ev ,iş,çocuk,okul,eş,dersler....
ama biri eksik kalcak hangisi peki? iş yerinde hergün olmak zorunda olcam ordan taviz veremem para kazanmam lazım
okulada gitmem lazım yoksa devamsızlıktan kalırım
hadi ev düzensiz olsun ama pis olmaz yemek olmak zorunda çünkü o evde bebek yaşıcak
hadi eşide salla biraz ilgilenmeyiveririm
ama çocuk????? onu nasıl hadi olmasada olur diycem?????? vicdanım elvermiyo
bana bağımlı minnacık bi canlı benim göğüslerimden başka şu dünyada yemeği bile yok:) düşünüorum acaba çektiklerim 4 yıl değcekmi???? ona bunları yaşatmaya hayır!!!!!!!!!!!
sınava gircem neler yapabilcemi görmek istiorum..... ama tercih yapmıcam.... seneyede gircem sınava ama gene tercih yapmam heralde 2 sene okumayı ertelemeyi düşündüm kendi kararım beni asıl üzen ve kıran nokta eşimin arkamda durmamsı oldu benimle sevincimi paylaşmaması bencillik etmesi ben bu kararı o ''hayatım arkandayım desede vercektim zaten'' ama bilcektimki eşim arkamda onun desteği var ama boşşşş hepsi............ bebğimin 2 yılını geri getiremem belki ama 2 yıl sonra okumama devam edebilirim
açıktan tamamlayamam okulu çünkü açıktan tamamladıgım zaman lisans mezunu olcam DGS hakkımı kaybedicem öğrenim durumum böle kalsın ama devam edicem vazgeçmedim sadece erteledim
bunu bebeğim için diil kendm için yapıcam içim rahat etmicekti malesef şimdi düşünüorum okula giderken arkamda ağlayan bi bebk bıraktığımı şu an bile gözlerim doluyo o zman nasıl dayancam ben......????? olmaz diil imkansız diil yapmasına yaparım ama çocuğuma yaptığım bu haksızlığ değcekmi? sonuçta dünyaya gelmek onun kararı diildi biz istedik emanet olarak gönderildi bize biraz büyümesini beklicem:)
yazdıklarınız içinde AYRICA EDERİM:))))çok iyisiniz yaşayanlardan çocugu olanlardan üniye hala devam edenlerden bu yorumları duymak benim için çok önemliydi çünkü aneme sordum
''oku kızım çocuk büyür bi şekilde oldu çünkü annemlerin tayini siirtteyken ben 5 yıl annenemd ealdım okula başlıcamda annemlerin yanına gledim yani 2 yaşından 7 yaşına kadar uzaktım ve annemle aramızda hala onun eksikliği var'' bunu çocugumun yaşamasını istemiorum
teyzeme srdum kendisi ortaokul terk ama bilgisine tecrübesine güvenirim aldıgım cevap
'' daha okuyupta napcaksın kaç yaşına geldin iyide maaş alıosun boşver'' oldu
ve bana bu cevaplar yetmemişti eşim deseniz malum:)))))) gerçekten bana çok yardımcı oldunuz kızlar çok saolun:)))))))))))
kızlar akıl verin bana nolur
ya iş yerimde çok fitne fücur biri var bugün çok gerdi beni. bu tipin şöyle bir özelliği var ortaya ukalaca bağırıyoy çağırıyor laf çarpıyor bana falan ben üstüme alınmıyorum ama sinirlerim bozuluyor en sonunda patlasam mı diyorum. ama yapıma çok uygun değil hazırcevap değilim tartışırken çok geriliyorum demiştim daha önce de. ne yapsam bilemiyorum. burada çok güvendiğim dobra bi yaşça olgun biri var. onu da hiç sevmiyor çekemiyor bu tayfa. ona dedim patlasam mı napsam bırak duymamazlıktan gel dedi kendisi de benzer sorunlar yaşatmışlar ukalalıklar falanç o da ben patladım şimdi yüzüme bişey diyemiyorlar ama burada amir tayfası böyle fevri davrananları hiç sevmez en kötü sen olursun dedi. politik davranmaya çalış burdaki herkes gibi dedi,davranamıyorum yüzüne gülemiyorum çünkü ben büyüklük yapıp alttan alınca kendini bi halt zannediyor bu kız. napacam bilemiyorum. felak nas okuyorum bol bol bi de hasbinallah ve nimel vekil diyorum içim daralıyor. hem konuyla ilgili fikir hem de varsa bu gibi durumlarda sükun bulmak için dua tavsiyesi bekliyorum.
Ben akşam uykusu için durunun sütünü içirip yatağına atıyorum
Biraz oynaşıp koklaştıktan sonra hadi uyu diyorum odadan çıkıyorum
Ara ara gidip kontrol ediyorum
Biraz önce gittim uyumuş
Ayaklar çıplak keNdini soymuş kendi çıplak
Saçlarındaki tokaları çıkarmış saçlar sersefil sokak çocuğu saçı gibi karman çorman
Kafa aşağıda ayakları dayamış kenara. Ağzı açık yorulmuş uyumuş
Bi canım kaynadı anlatamam uyanır mı uyanmaz mı umrumda olmadı öptüm öptüm ısırdım üstünü giydirdim saçlarını bağladım
Uyanmadı
slm herkese
sizleri okumaktan yazmaya fırsat kalmıyor.okumazsam eksikliğinizi duyuyorum. çok güzel bir grup oldunuz.
selin ben de dgs düşünüyorum. benim yolumda hemşirelik seceneği var sadece
sana sormak istediğim biyoloji üst öğrenim sayılıyor mu ? aöf den iktisat maliye vs okuyan arkadaşlarımın fazladan aldıkları ek ödemeleri gecen aydan itibaren kesildi geçmişe dönük olarak borçlandırılmışlar.
Gece gece işlenmeyiz yaptığım Elmalı pastam
Eki Görüntüle 670095
Parda şekerim bittiğinden yarın alınca pudralarım artık
canım bölümün ne bilmiorum ama benim geçebilcem 2 bölüm var biri hemşirelik diğeri biyoloji başa şansım yok
ve biyolojide üst öğrenim sayılıo benim için senin bölümün tam olarak nedir?
nasıl yaptın bunu değişik görünüo.............
yerim çağancığıı onu getircen dimiiiiiiiiiii buluşmayaaa:):):) kaçırırım bak......
benim adam diyorr gitmeeeeeeeeee dolandırıcı mafya olur
böbreğini karaciğerini çalarlarrrr:) ne diyonuz kızlarrrrr
bende bu ay acaip kötü regl süreci yaşamaktayım....
ayrıca ağlarsın kısssss görümcen gitsinnnn takılyommmmm
radyoterapi teknikeriyim. hemşirelik secebiliyorum ve hem. ve sağlık hizmetleri seceneğim var. aslından kazanıp hiç başlamadan uzaktan eğitim imkanı var mıdır? bana en uygunu bu şekilde olur
uzaktan eğitim eğer bölümün üstünü açıktan tamamlarsan kamu iktisat işletme falan onlara tamamlanıo
başkada şu an için uzaktan tamamlama imkanın yok malesef((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?