Kirli Çıkılar )))

günaydııın kızlaaaaaar hastaneye gittik kan verdik, geldik. erken bitti çok şükür.

karanfil, iş teklifi güzelmiş. değerlendir bence de. belki başka işlere de zemin olur.
banu güle güle kullan, kurulmuş bandın
kalplerası leyleği havada görmüşsün, inşallah hiç inmez bu sene
olly, allah kolaylık versin işlerinde

benim bildiğim bir sorun yoktur annemde aç karına hep kusardı bel karın ağrısı kasılmalardan ötürü olurdu...canım senin bulantıların kaçıncı haftada başladı ????

inş. korktum bayağı ağrıdı..6. haftadan beridir oluyoda gitgide arttı

Son düzenleme:

inmese iyi olur ablacım :) ben gezmeyi çoooook özlemiştim 1.5 yıldır kapı önüne çıktığım yoktu rabbim gönlüme göre verdi sankim
ne için kan verdin abla hayırdır bi sorun yok demi

Ben olsam kabul ederdim
İşleyen demir ışıldar
Yaşın genç yarın bir gün lazım olabilir bu bilgilerin
Kendini geliştirmende fayda var

günaydın..altta deneyimli farmasi ve sunny ablayıgördüm..
afedersiniz aç karnına kusunca belim karnım çok ağrıdı..bişey olmamıştır dimi:26:
Kusarken kasıldığın için olmuştur ağrı
Birşey olmaz bence herkes kusuyor

2 haftadır başladı yani rabbim sağlık sıhhat versin sanada bebişede inş. canım korkma en hayırlısı olsun hakkınızda kötü şeyler düşünme... ilk 5 hafta bulantı yoktu yani genelde 2. ay başladığını söylüğyorlar bulantıların...

günaydın..altta deneyimli farmasi ve sunny ablayıgördüm..
afedersiniz aç karnına kusunca belim karnım çok ağrıdı..bişey olmamıştır dimi:26:

ah badecim, sunny ablanın deneyimleri, taaaaaa cilalı taş devrinde kaldı sanmıyorum bişey olacağını:26: bugün kalkma bari, dikkat et kendine

günaydın kızlar nasılsınız benım için çok yogun bir gün..
işe başladım ya eşimde araba alma fikrine yanaşdı sanırım bana bı araba alıcaz...

ben tembelliğe baya alıştım sanırım..
projeler için sabahladığım günler okulda kaldı..
neyse tamam dedim.
haftaya fiyatı da öğrenecek programın ayrıntısını da.

badecim bu gayet ormal çünkü bebişin gelişebilmesi için rahim büyyo:) büyüdükçe rahmi tutan bağlara yük binio ağrıyan yerlerin aslında karnın diil:) rahimi tutan kasların adet ağrısına benzer gitgide dahada artar:) sana kötü bi haber verim 10. haftaya kadar sürüyo:)
bel ağrısıda bundan dolayı bunların olması gayet normal şeyler hatta olmasaydı anormal olurdu ben bi hafta sıcaı su torbasıyla yattım kasık ağrım yüzünden:) ayağını sıcak tut:)bide dizlerini kıvır yan yat dizlerini kırdıgında kasıklarındaki ağrıyı daha az hissedersin bel ağrısını sen 6. aydan sonra gör bide:))))

Merhabalarrr.... Havadanmidir nedir bise yapasim kaçtı... Ne güzel son zamanlarda atom karınca gibiydim.. sunny abla geçmiş olsun önceden dedimmi hatırlamiyorum cünkü banu hayırlı olsun güle güle kullan havalar duzelse bende yürüyüşe basliyacam inşallah.. badecim korkma cnm selinin dediği gibi rahmin büyümeye başlıyor ve hazırlanıyor tabiki. Ama bulantiyi kafana takma bak basucuna beyaz leblebi köy daha yataktan kalkmadan bikactane ar ağzına midene.gitsin daha hafif geçer bulanmasini engeller...

karanfil, hayırlı olsun yeni işin visual basic demişsin, bunun eski basic'le alakası var mı:26:

vayy vayy ablama bak bee maşallah neler de biliyor

evet ablacım kod kısmı eski basic ile aynı.
ama bu görsel, yani visual hali.

badecim ben bunu doktora sormuştum sana sölediklerimin aynısı söledi fakat bir damla kan görsen dahi hemen geliosun demişti
vede kusmanı evet beyaz leblebii engeller
ama kaçınılmaz son kuscaksın:)
kusma pozisyonu al nasıl önüne bi kova leğen poşet artık ne alıosan al emekleme pozisyonuna geç ellerin ve dizlerinin üstünde dur
miden boşlukta kalsın başını öne eğ ve kus:)
kusman bittikten sonra dizlerinin üstünde 2 dk. otur öle kalk başın dönebilir hemen kalkarsan
ayakta klozete kusmaya falan çalışma zorlandıgın için kan direk beynine çıkıcak sen zorlaıdkça yüzündeki kılcal dmarlarda kan basıncı artıcak ve yüzündeki kılcal damarlar çatlıcak:) çok yaşadım pek bi zararı yok ama yüzün kırmızı kırmızı benek gibi oluyo ve çk zorlanıosun başın falan ağrırı
doğru pozisyonda kus:)

vayy vayy ablama bak bee maşallah neler de biliyor

evet ablacım kod kısmı eski basic ile aynı.
ama bu görsel, yani visual hali.

bilirim karanfilcim bilirim sunny ablanızda daha neleeeeer var neler basic'le yazdığım programları hala saklarım. hatta bi ara kızıma resmini çektirip ekleyeyim. ben size ziyan oldum diyorum da bana inanmıyosunuz

bazı arkadaşlarımın ağlamaklı sesine dayanamıyorum.
kızmıyor değilim ama napıyım reddedemediğim insanlar var..
kaç defa dedim ki tezini D ye kaydet.
D ye kaydetmekle masaüstüne kaydetmek arasında çok mu fark var.
neden üşeniyo.
2 derstir format atılmış bilgisayardan tez dosyasını kurtarmaya çalışıyorum.
beni filan geçtim de en çok kendine eziyet.
taa kasayı okula getirmek zorunda kaldı.

bilirim karanfilcim bilirim sunny ablanızda daha neleeeeer var neler basic'le yazdığım programları hala saklarım. hatta bi ara kızıma resmini çektirip ekleyeyim. ben size ziyan oldum diyorum da bana inanmıyosunuz

inanıyoruz hiç inanmaz olur muyuz.
ama programlama dili de bildiğini bilmiyordum bak..

cobol hiç kullanmadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…