slm farmasıcım nasılsın topiğe çok gelemesemde ısrarla takıp edıyorum sizi :))
birde avatarında araba var ya o senın araban mı?
kızlar bu arada yeni işim yeni topiğim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/nikah-sekeri/609009-uygun-fiyata-sik-nikah-sekerleri.html
benim bunları öğrendiğim zamanlar türkiyede bilgisayar bilen nerdeyse yok denecek kadar azdı ve çok değerliydi. çoook yükselebilirdim, ama ben ne yaptım, evlendim ve bıraktımkısmet işte ne diyim.
basic le çok program yazdım ama cobol çok da geçerli değildi o zaman da
Karanfilcem sevindim.senin.adina iyi olur senin için.... Hadi hayirlisi....
canım normalde kasık ağrısı oluyoda onun farkındayım..rahim büyüdüğü içinbadecim bu gayet ormal çünkü bebişin gelişebilmesi için rahim büyyo:) büyüdükçe rahmi tutan bağlara yük binio ağrıyan yerlerin aslında karnın diil:) rahimi tutan kasların adet ağrısına benzer gitgide dahada artar:) sana kötü bi haber verim 10. haftaya kadar sürüyo:)
bel ağrısıda bundan dolayı bunların olması gayet normal şeyler hatta olmasaydı anormal olurdu ben bi hafta sıcaı su torbasıyla yattım kasık ağrım yüzünden:) ayağını sıcak tut:)bide dizlerini kıvır yan yat dizlerini kırdıgında kasıklarındaki ağrıyı daha az hissedersin bel ağrısını sen 6. aydan sonra gör bide:))))
sağol canım güyya dikkat ediyorumda..bulanırdı hep ama çıkarmazdımbadecim ben bunu doktora sormuştum sana sölediklerimin aynısı söledi fakat bir damla kan görsen dahi hemen geliosun demişti
vede kusmanı evet beyaz leblebii engeller
ama kaçınılmaz son kuscaksın:)
kusma pozisyonu al nasıl önüne bi kova leğen poşet artık ne alıosan al emekleme pozisyonuna geç ellerin ve dizlerinin üstünde dur
miden boşlukta kalsın başını öne eğ ve kus:)
kusman bittikten sonra dizlerinin üstünde 2 dk. otur öle kalk başın dönebilir hemen kalkarsan
ayakta klozete kusmaya falan çalışma zorlandıgın için kan direk beynine çıkıcak sen zorlaıdkça yüzündeki kılcal dmarlarda kan basıncı artıcak ve yüzündeki kılcal damarlar çatlıcak:) çok yaşadım pek bi zararı yok ama yüzün kırmızı kırmızı benek gibi oluyo ve çk zorlanıosun başın falan ağrırı
doğru pozisyonda kus:)
canım normalde kasık ağrısı oluyoda onun farkındayım..rahim büyüdüğü için
bu kusmaktan olan bi ağrı oldu..
sağol canım güyya dikkat ediyorumda..bulanırdı hep ama çıkarmazdım
beklemediğim anlarda oluyo zor yetişiyorum
o yüzden Allah ne verdiyse yayılıyorum:)
öff ne iğrençleştim kusura bakmayın topakgiller
canım hani hep yatıyorsun ya yemek bile yapmıyorsun.
tuvalete gidiyorsun onlar filan zor olmuyor mu.
bi de namaz filan ??
selincim çok güzel düşünmüşsünkızlar işten geldim koltukta saat 6 da uyyakalmışım yarım saat önce uyandım:))
daha nereme uyucaksam gitti uyku düzenim falan neyse
bugün öğlen geldim sizi okudum cevap yazdım sonna açık unutup işe gitmişim eşim buraya tüm yazdıklarımı okumuş:)))))
kasıtlı yapmamıştım ama süper işe yaramış:)
eve bi geldim yemek hazır:) kuru fasulye pilav yapmış gerçi 2 gün önce nohut yemiştik ama kırmadım hiç yapmış sonuçta onu güzel yapıo diye onu yapmış:))) yarın için et çıkarmış sote yapcakmış:) mutfağı toplamış öğlen benim yediğim bulaşıkları yıkamış
yatak odasını havlandırmış yatak topanmış:))))))))
eve bi girdim yemek kokuları beni karşıladı aşkım hoşgeldin diye uzuuuuuuuuuuuuun bi sarılma evresi geçridik:))))))
hatasını anlamış:))))) biraz geçoldu ama olsun bi konu hakkında pek bişey konuşmadık haksız oldugu konuda konuşmayı pek sevmez beyfendi
karar verdim kızlar ben ücretsiz izne ayrılamam okul için yani:) neden çünkü okursam ikinci öğretim okucam eşimin maaşı helede çocuk olduktan sonra yetmez bize kira,ev ben okula gitcem harç param kalkamayız altından iflas bayrağını dikeriz:)
çocugumdan asla vazgeçemem, aslında yürütmeye kalkasam hepsini yürütürüm
ev ,iş,çocuk,okul,eş,dersler....
ama biri eksik kalcak hangisi peki? iş yerinde hergün olmak zorunda olcam ordan taviz veremem para kazanmam lazım
okulada gitmem lazım yoksa devamsızlıktan kalırım
hadi ev düzensiz olsun ama pis olmaz yemek olmak zorunda çünkü o evde bebek yaşıcak
hadi eşide salla biraz ilgilenmeyiveririm
ama çocuk????? onu nasıl hadi olmasada olur diycem?????? vicdanım elvermiyo
bana bağımlı minnacık bi canlı benim göğüslerimden başka şu dünyada yemeği bile yok:) düşünüorum acaba çektiklerim 4 yıl değcekmi???? ona bunları yaşatmaya hayır!!!!!!!!!!!
sınava gircem neler yapabilcemi görmek istiorum..... ama tercih yapmıcam.... seneyede gircem sınava ama gene tercih yapmam heralde 2 sene okumayı ertelemeyi düşündüm kendi kararım beni asıl üzen ve kıran nokta eşimin arkamda durmamsı oldu benimle sevincimi paylaşmaması bencillik etmesi ben bu kararı o ''hayatım arkandayım desede vercektim zaten'' ama bilcektimki eşim arkamda onun desteği var ama boşşşş hepsi............ bebğimin 2 yılını geri getiremem belki ama 2 yıl sonra okumama devam edebilirim
açıktan tamamlayamam okulu çünkü açıktan tamamladıgım zaman lisans mezunu olcam DGS hakkımı kaybedicem öğrenim durumum böle kalsın ama devam edicem vazgeçmedim sadece erteledim
bunu bebeğim için diil kendm için yapıcam içim rahat etmicekti malesef şimdi düşünüorum okula giderken arkamda ağlayan bi bebk bıraktığımı şu an bile gözlerim doluyo o zman nasıl dayancam ben......????? olmaz diil imkansız diil yapmasına yaparım ama çocuğuma yaptığım bu haksızlığ değcekmi? sonuçta dünyaya gelmek onun kararı diildi biz istedik emanet olarak gönderildi bize biraz büyümesini beklicem:)
yazdıklarınız içinde AYRICA EDERİM:))))çok iyisiniz yaşayanlardan çocugu olanlardan üniye hala devam edenlerden bu yorumları duymak benim için çok önemliydi çünkü aneme sordum
''oku kızım çocuk büyür bi şekilde oldu çünkü annemlerin tayini siirtteyken ben 5 yıl annenemd ealdım okula başlıcamda annemlerin yanına gledim yani 2 yaşından 7 yaşına kadar uzaktım ve annemle aramızda hala onun eksikliği var'' bunu çocugumun yaşamasını istemiorum
teyzeme srdum kendisi ortaokul terk ama bilgisine tecrübesine güvenirim aldıgım cevap
'' daha okuyupta napcaksın kaç yaşına geldin iyide maaş alıosun boşver'' oldu
ve bana bu cevaplar yetmemişti eşim deseniz malum:)))))) gerçekten bana çok yardımcı oldunuz kızlar çok saolun:)))))))))))
şu stv deki yarışmaya bende katılsam nolur..
hani kadınlar ev temizliyolarya..
başvursam benim evide temizleseler
bade çok uyanık gördüm seniama orda hergün birisi bi yeri temizliyo sanki, sen nasıl sıyrılacaksın peki temizlikten
Merhaba hanımlarr nasılsınız?
yok abla yarışmacı olarak katılmıycam
ev olarak katılıcam..bunların kendi evi değil..
valla ne hayra geçerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?