yok abla yarışmacı olarak katılmıycam
ev olarak katılıcam..bunların kendi evi değil..
valla ne hayra geçerler
sana da merhaba derfat. burda hava soğuk, üşüyorum ben:2:
aaaaaaa öylemiiiiiiben de sıradayım o zaman önce sana gelsinler, sonra da bana gelirler. biz de senle oturup, orası olmadı, yapamadı diye burun kıvırırız
bilirim karanfilcim bilirimsunny ablanızda daha neleeeeer var neler basic'le yazdığım programları hala saklarım. hatta bi ara kızıma resmini çektirip ekleyeyim. ben size ziyan oldum diyorum da bana inanmıyosunuz
ne güzel olur
abla buralarda temizlikçiler ne alıyo biliyomusun
bade orayı bilmem de burayı gayet iyi biliyorum120 tl'cik
derfat, sorucam da hep unutuyorum, eşin sigarayı bıraktı di mi tamamen
ablam benim bee10 parmağında 10 marifet. ne ziyanı dört dörtlük bir anne ve ev hanımısın bizde de onlar yok napalım
ist.da değilmisin ablacım:44:
120 mi piii ne kadan çokmuş..
gerçi ev çok kötü gelene 120 bile az
badecim bence bişey olmamıştır Allahın izniyle.
kızlar bişey sormak istiyorum hamileyken anne karnında bebeğe manevi olumluluk katar diye bişeyler yapmak gerekir gibi geliyor. en güzeli namazları aksatmamak abdestsiz dolaşmamak bişeyler okumak olur heralde. onın dıında var mı bişeyler hani kuran-ı kerim okumasak bile dinlesek veya cevşen okumak falan mı veya faydalı sureler zikirler falan. varsa bildiğiniz veya uyguladığınız bişeyler paylaşır mısınız ilerisi için bilmek istiyorum bunları
Yok ablacım nerdeeeeeeeeeee yine içiyo ama 1 paketi 2 haftada filan bitiriyo ama eve hiç paket getirmiyor ve evde hiç içmiyor dün tüm gün beraberdik hiç içmedi artık maçada başladı bırakacakmış tamamen ama bayağı azalttı ablacım günde 2 yada 3 tane bazen hiç ama bizim yanımızdada hiç içmiyo işyerinde içiyo sanırım
evet istanbuldayım. burda böyle alıyolar benim bildiğim. kızım aldı daha geçenlerde. semte göre mi farkediyo acep. bizim buralarda da en az 100 diyolar
hmmmmmmm, anladım. en son tekrar başlayacak gibi demiştin diye hatırladım. neden bırakamadı ki acaba. eşim üç paket içmesine rağmen ikinci kutuyu bile kullanmadıhala da içmiyor, hatta artık içenlere bile kızmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?