Kirli Çıkılar )))

aaaaaaa öylemiiiiii ben de sıradayım o zaman önce sana gelsinler, sonra da bana gelirler. biz de senle oturup, orası olmadı, yapamadı diye burun kıvırırız

ne güzel olur
abla buralarda temizlikçiler ne alıyo biliyomusun

Son düzenleme:
bilirim karanfilcim bilirim sunny ablanızda daha neleeeeer var neler basic'le yazdığım programları hala saklarım. hatta bi ara kızıma resmini çektirip ekleyeyim. ben size ziyan oldum diyorum da bana inanmıyosunuz

ablam benim bee 10 parmağında 10 marifet. ne ziyanı dört dörtlük bir anne ve ev hanımısın bizde de onlar yok napalım

merhaba hanımlar aklımda kalanlara yazayım

sunny abla geçmiş olsun
karanfilce yeni işin hayırlı olsun
selincim kararın çok güzel
takıntılı eşlere sahip olanlar Allah sabırlar versin
olly minik tam ısırmalıkmış
badecan endişe etme canım ,umarım hiçbirşey olmaz

tanger bir ara opel mokka almayı düşünmüştüm sonra vazgeçtim o sıralar eklemiştim
ben hyundai getz kullanıyorum

derfat, sorucam da hep unutuyorum, eşin sigarayı bıraktı di mi tamamen

Yok ablacım nerdeeeeeeeeeee yine içiyo ama 1 paketi 2 haftada filan bitiriyo ama eve hiç paket getirmiyor ve evde hiç içmiyor dün tüm gün beraberdik hiç içmedi artık maçada başladı bırakacakmış tamamen ama bayağı azalttı ablacım günde 2 yada 3 tane bazen hiç ama bizim yanımızdada hiç içmiyo işyerinde içiyo sanırım

ablam benim bee 10 parmağında 10 marifet. ne ziyanı dört dörtlük bir anne ve ev hanımısın bizde de onlar yok napalım

aaaaah evacım ah (dizlerini döven smile yok mu) geçen burda kime dedim hatırlmıyorum. ben sana hayran, sen cama tırman
ev hanımı olmakta ne var. yapa yapa bıktım, canım hiç bi iş yapmak istemiyo, öylece oturuyorum ben de evde. biraz önce badeyle evleri tv'de temizletmeye karar verdik o derece yani.
valla işlerinizin, olanaklarınızın kıymetini bilin sakın da evde oturmaya falan özenmeyin sen geçen yapamadığın ev işlerinden bahsediyodun. yapma evacım dert değil, şimdi yapıyosun, arkanı dönüyosun bişey yok ortada. onun için sakın gözünde büyütme ev işlerini canım. nasıl mutlu oluyosan öyle yaşa. işlerinizi seviyosunuz hepiniz gördüğüm kadarıyla. gençken çalışın ki, ilerde size geri dönsün canım.

badecim bence bişey olmamıştır Allahın izniyle.
kızlar bişey sormak istiyorum hamileyken anne karnında bebeğe manevi olumluluk katar diye bişeyler yapmak gerekir gibi geliyor. en güzeli namazları aksatmamak abdestsiz dolaşmamak bişeyler okumak olur heralde. onın dıında var mı bişeyler hani kuran-ı kerim okumasak bile dinlesek veya cevşen okumak falan mı veya faydalı sureler zikirler falan. varsa bildiğiniz veya uyguladığınız bişeyler paylaşır mısınız ilerisi için bilmek istiyorum bunları

inş. canım..
benim düşükler olunca annem tanıdık bir hocaya dua yazdırmıştı..onu üzerimde taşıyorum..
birde bana ve eşime bebek için dua okumamızı söylemişti..
eşim karnıma sağ elini koyup ayetel kürsi,nas felak,fatiha ihlas okuyo akşam
bende aynılarını okuyup nefesimi yutuyorum :)hoca söylemişti..
birde sekine duası var onu okuyorum
tabi gözümü açabildiğim zamanlarda

hmmmmmmm, anladım. en son tekrar başlayacak gibi demiştin diye hatırladım. neden bırakamadı ki acaba. eşim üç paket içmesine rağmen ikinci kutuyu bile kullanmadı hala da içmiyor, hatta artık içenlere bile kızmaya başladı

evet istanbuldayım. burda böyle alıyolar benim bildiğim. kızım aldı daha geçenlerde. semte göre mi farkediyo acep. bizim buralarda da en az 100 diyolar

doğrudur ablam..ben pek bilmiyorum..karşı Apt.da kadın 15 de bir alıyo
ama havalı bişey konuşmuyor kimseyle..ona söylerdim gelen kadın banada gelsin diye..
bakalım önümüzdeki hafta bulmazsam birini belediye biziilaçlamaya gelecek

Ben sorunca ben artık aktif içici değilim sadece çok canım istediğinde içiyorum diyor içmesemde durabiliyorum diyor ee tamam içme o zaman diyorum sinirlenmeye başlıyor bende elimde olmadan biraz üstüne gidiyorum gitmesem iyi ama olmuyor susamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…