aaaaah evacım ah (dizlerini döven smile yok mu) geçen burda kime dedim hatırlmıyorum. ben sana hayran, sen cama tırman
ev hanımı olmakta ne var. yapa yapa bıktım, canım hiç bi iş yapmak istemiyo, öylece oturuyorum ben de evde. biraz önce badeyle evleri tv'de temizletmeye karar verdiko derece yani.
valla işlerinizin, olanaklarınızın kıymetini bilinsakın da evde oturmaya falan özenmeyin sen geçen yapamadığın ev işlerinden bahsediyodun. yapma evacım dert değil, şimdi yapıyosun, arkanı dönüyosun bişey yok ortada. onun için sakın gözünde büyütme ev işlerini canım. nasıl mutlu oluyosan öyle yaşa. işlerinizi seviyosunuz hepiniz gördüğüm kadarıyla. gençken çalışın ki, ilerde size geri dönsün canım.
Ben sorunca ben artık aktif içici değilim sadece çok canım istediğinde içiyorum diyor içmesemde durabiliyorum diyor ee tamam içme o zaman diyorum sinirlenmeye başlıyor bende elimde olmadan biraz üstüne gidiyorum gitmesem iyi ama olmuyor susamıyorum
inş. canım..
benim düşükler olunca annem tanıdık bir hocaya dua yazdırmıştı..onu üzerimde taşıyorum..
birde bana ve eşime bebek için dua okumamızı söylemişti..
eşim karnıma sağ elini koyup ayetel kürsi,nas felak,fatiha ihlas okuyo akşam
bende aynılarını okuyup nefesimi yutuyorum :)hoca söylemişti..
birde sekine duası var onu okuyorum
tabi gözümü açabildiğim zamanlarda
ablacım senin bu olgunluğuna ve ileri görüşlülüğüne hayranım. 3 tane pırıl pırıl çocuk yetiştirmişsin çok beceriklisin. kısacası çok iyi bir eş ve annesin. bunlar da herkesin yapabildiği şeyler değil. tabi şu bir gerçek ki zeki biri olduğun için akademik olarak elini neye atsan başarılı olurdun ama o zaman da diğer şeyler eksik kalırdı belki ama kısmet böylesi daha hayırlıymış demek senin için. mutlu bir evlilik ve hayırlı sağlıklı evlatlar en büyük hazine bence.
badecim tabi abdestlisi makbul ama siz abdestli mi oluyorsunuz okurken. şundan merak ediyorum bir de ben kendime felak nas okuyup üflüyorum evden çıkınca ama abdestli olmuyorum maalesef,olur mu olmaz mı dersin bi fetva ver hele
Takıntılı eşlerinden bahsetmiş arkadaşlar, hayretle okudum.
Allahtan bizde yok, zaten biraz tembelim, bir de yok sağ temiz mi yok sol kirli mi?
Nasıl baş edecektim?!
Eşim ilk evlendiğimiz zamanlar çok temiz çok titizdi, zamanla adamı da pis yaptım
Artık o da takılmıyor, nevresim yaztık yüzü ne zaman yıkanmış, ev ne zaman silinmiş...
Der zaten çok temiz olmadığımı, ama en büyük takıntım yine de temizliktir,
Nasıl mı? Aslında evimin titizlik ölçüsünde pırıl pırıl olmasını isterim ama benim çok zamanım olmuyor,
Para yüzünden de temizlikçi çağırmamı kabul etmiyor eşim.
Aslında parası bol ama işte cimrilik.... bana bile vermiyor ki.. Elin karısına mı verecek(
Offf, uzun hikaye...
Benim okulum, zaman zaman çalışmam... evin sobalı olması derken
evin dağınıklığı topla topla bitmiyor. Bir türlü yetişemiyorum.
Kendim çalışırken ve hamile olduğum halde 2-3 kez temizlikçi çağırdım, verilen paralara çok acıdı.
Ne benim annem gelir yardıma ne onun bacısı...
Tek başıma da yapamayacağıma göre...
Ama para daha değerli tabi....
Ben de elimden geldiğince yapıyorum... Staj var bu sene çok zor oluyor...
ooooo hem okul hem iş hem hamilelikk ..ev işi yapabiliyorsan seni öpüp başına koyması lazımmm.aman bakma ben çok şikayetçiyim kocamdan ama bakma ev bal dökkk yala değill çünkü eşim için dağınıklık önemli değildirrr.yada yokk bulaşık yıkanmamış..yok cam silinmemiş umrunda olmazzz.ben öğretmenim ve dönemde sadece 1 defa cam siliyorummmm...heheheee.
ammmaaaa dışarıdan geldiği kıyafete bi dokun kıyamet koparrr....yada ne bileyim dışarıda ben yada o kıyafet denemişse mutlaka duşş alırr falan yanii dışarıya karşıbbiraz takıntısı
badecim tabi abdestlisi makbul ama siz abdestli mi oluyorsunuz okurken. şundan merak ediyorum bir de ben kendime felak nas okuyup üflüyorum evden çıkınca ama abdestli olmuyorum maalesef,olur mu olmaz mı dersin bi fetva ver hele
ablacım senin bu olgunluğuna ve ileri görüşlülüğüne hayranım. 3 tane pırıl pırıl çocuk yetiştirmişsin çok beceriklisin. kısacası çok iyi bir eş ve annesin. bunlar da herkesin yapabildiği şeyler değil. tabi şu bir gerçek ki zeki biri olduğun için akademik olarak elini neye atsan başarılı olurdun ama o zaman da diğer şeyler eksik kalırdı belki ama kısmet böylesi daha hayırlıymış demek senin için. mutlu bir evlilik ve hayırlı sağlıklı evlatlar en büyük hazine bence.
evacım teşekkür ederim canımçok tatlısın. tabi allahın takdiri böyleymiş deyip oturuyorum şimdi ama biliyor musun, kendimi ev hanımı olarak hiç tam hissetmedim zaten. hep bir tarafım eksik kaldı. ben birşeyler daha yapabilirdim, ama geçmiş ola. hep yarım kaldım. onun için diyorum size, biraz iş kadınısınız, biraz ev kadınısınız ama bunlar birleştiğinde tamsınız, bütünsünüz evlatlarım benim tam olan tek yanım. allah sizlere de en az benimkiler kadar hayırlı, güzel evlatlar nasip etsin inşallah
ahh abla ahh. evde olan çalışmak ister çalışan evimin hanımı olayım der.
devlet memurluğu güya çok rahat bilinir ama öyle değil işte...
hergün 100 tane imza atıyorum. her bir imza bir gün başıma dert olabilir....bazen geceleri bile altına imza attığım evraklar geliyor aklıma.
başımda en az üç tane amir var. keyifleri nasıl isterse öyle muamele ediyorlar.
evde eşin sana gözünün üstünde kaşın var dese 3 gün küser naz yaparsın ama elin herifleri öyle değil.
oğlum 3 yaşında kreş köşelerinde.
hastalandı bir gün babası bir gün ben izin aldım ki biraz toparlansın diye. ama hepsi bu. bu gün yine gönderdim kreşe.
ne evim tam temiz olur, ne rahat rahat misafir ağırlarım, ne rahatça gezebiliyorum.
cumanın gelmesşne bile sevinemiyorum, biliyorum ki 2 gün çabucak geçecek ve ben yine işe gideceğim.
ama param var mı var. başka da bi halt tarafı yok çalışmanın
ya bir de bunlara bir de parasızlık eklenseydi daha mı iyi olur du canım ya
sadece çocukla ilgili kısımlarınadiyorum
ama çalışmamış olsak onların ihtiyaçlarına çok rahat yetemeyeceğimiz anlamına gelecek ki bu da istenen bir durum değil
hergün 100 tane imza atıyorum. her bir imza bir gün başıma dert olabilir....bazen geceleri bile altına imza attığım evraklar geliyor aklıma.
evde eşin sana gözünün üstünde kaşın var dese 3 gün küser naz yaparsın ama elin herifleri öyle değil.
hastalandı bir gün babası bir gün ben izin aldım ki biraz toparlansın diye. ama hepsi bu. bu gün yine gönderdim kreşe.
ne evim tam temiz olur, ne rahat rahat misafir ağırlarım, ne rahatça gezebiliyorum.
cumanın gelmesşne bile sevinemiyorum, biliyorum ki 2 gün çabucak geçecek ve ben yine işe gideceğim.
darkcım, evet insan hep kendinde olmayanı istiyor da elindekini görmüyor farkındayım. şimdi sen işten çıksan, evde otursan, ilk hafta çok mutlu olursun, ilk ay da öyle. ama zaman geçtikçe inan evde oturmak da yorar insanı. çevrenin genel algısı, ev kadını çok rahat, ne iş yapıyor ki şeklinde. evet yoruluyosun, yıpranıyosun. hem de çok. ama burdaki fark çalışan bunun karşılığını bi şekilde alıyor. ve yaşlılığı da garanti altında oluyor. ekonomik özgürlük bir kadın için çooook önemli. ben hep söylerim, kocam bugün kapının önüne koysa beni, hiçbir şeyim yok. geçen yıllarım havaya savrulur gider. elime hiçbir şey kalmaz. evet sizin işiniz de zor, kabul ediyorum. ama güvencede olmanın verdiği huzur da tarifsiz olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?