Kirli Çıkılar )))

bugün de benim canım manı çekmişti
ama yemeğim var..

allright iyiki yemek yapmayı seviyorsun canım.
hani eşin hep ev yemekleri istiyor yaa.
sen de ben gibi yemek yapmayı çok seviyorsun

iyiki seviyorum yoksa hergün kavga ederdik
ben de arada sırada çayın yanına pratik tarifler istiyorum yapayım
ama beğenmez işte..

aslında karanfil tavuğu öğlen yedim
akşam kendime mantı mı haşlasam ne

merhaba kirli cikilar,nasilsiniz bakalim :))

Aslinda hic yemek yapasim yoktu ama en basitinden yaptim birseyler
Aksamki menum;
etli kuru fasulye
Firinda ispanakli patates graten
gobek salata
bir de salatalik tursusu cikaririm,baska birseyler daha yyapayim dedim,sonra vazgectim bunlar bile cok gelir
tatli bir seyler olarakta dolapta sutlacim var :))

Çok şükür canım çağanın yemesi güzel hemen hemen herşeyi yiyor seviyor diyemiyorum çoğunu ben kızdığım için yiyor ama artık çok ısrar etmiyorum kendi acıktığı zaman artık anne yemek diye peşimde geziyor hatta anne nolurrr yemek diyo o zamanlar daha güzel yiyor.

Ben radyodan ya da bilgisayardan Esma-ül Hüsna dinletmeye çalışırdım kulaklığı karnıma koyarak...
Başka da bir şey yaptım desem yalan olur.

tanger bir ara opel mokka almayı düşünmüştüm sonra vazgeçtim o sıralar eklemiştim
ben hyundai getz kullanıyorum

Diyorum ki benimkine, seneye kpss tutturamazsam ücretli çalışırım, çalıştığım paraya da bana bir külüstür al sürmeye hevesleneyim, kendi arabam diye, diyorum. Ehliyetim var ama süremiyorum, korkuyorum, araba da var ama kocam çok yoğun çalıştığı için ve ben hiç heves etmediğim için çalışamıyoruz... Külüstürle öğrenirim ilerde bana cip neyim alırsın diyorum...

Bazen derim ev hanımı olayım, şöyle pırıl pırıl, on parmağımda on marifet cinsinden, örgüler, yemekler, pastalar, temizlikler... Çok çok isterim. Düşünürüm zaten evde 4 yılım geçti ilk evlendiğim dönemde, ne oldu, tertemiz olabildim mi hayır, hadi yemekte pastada zaten hevesliydim biraz geliştirdim kendimi; peki mutlu olabildim mi, hayır! Evde olmak bana ve çocuğuma yaramadı, ben evde oldukça verimim düştü, olumsuzluklar yaşadım ve yaşattım. İşte başarılı olayım, para kazanayım, mutlu olayım diyorum, bu sefer de okul bitmeli, kpss kazanılmalı... Ona da bir süre var! Öyle arada kaldım ki, ne tam bir iş kadını ne de tam bir ev hanımı, bölündüm hep! Herşeye yetmeye çalıştım.

Çalışırken bilirim yavrucağın hasta olsa, müdürün bir anne dahi olsa seni anlamaz, izin alman imkansıza yakın olduğundan yavrucağın ya kreş köşelerinde kalır ya da babaanne-anneanne ellerinde. Çok iyi bilirim oğlum suçiçeğini çok ağır geçirdi ve 10-15 gün babaannede kaldı ve ben onu göremedim! İzin vermediler verseler de 1 günde yavrumu iyileştiremezdim ki. Yavrum atelşeniyor, iştahsızlık çekiyordu ama ben yoğun çalışıyor ve onu göremiyordum bile... O günleri hatırladıkça ciğerlerimden yanmaya başlıyorum!

kızlar akşama ne yemek var sizde.
ben daha aklımda bile belirlemedim ne yapacağımı

Biraz geriden takip ediyorum kusura bakmayın yetişemiyorum...
Fırına patatesli tavuk sürmüştüm pişti, paşabombası yapacaktım ama yetiştiremedim bir de üşendim...

Ben çocuklara oyuncak almayı çok severim. Öyle marka pahalı oyuncaklar alamıyorum şimdi ama para buldukça babayı razı ettikçe alırım, 3-6 ayda bir poşetleyip kırılanları atarız. Yeni oda takımı aldık bakalım onlar gelince çoğunluğunu seçip atacağğım, çocukların odası şimdi oyuncak odası olarak kullanılıyor, bayaa oyuncak var, onları sığdıramam yoksa, bir kısmını atmalıyım. Scooter, bisiklet, akülü araba, büyük dev kamyon, ... bunlar da cabası ve hepsi evde.. Havalar ısınınca büyükleri indiriyor...
Geçen sene köyde öğretmenlik yaparken bazı çocukların hiç oyuncağı olmadığını öğrendiğimde çok üzülmüştüm.
Ama sözüm var kızıma kaka yapan bebek alacağım memur olduğumda. Oğluma da markasını hatırlayamadım şimdi, hani şu testere ile kesilen çakılan, üretici oyuncak var ya ondan alacağım... Arkası da gelir zaten, paraya bakıyor...

İnternet konusunda da ben, çocukların özgürce evde internet kullanmalarından yanayım! Yanlış anlaşılmasın özgürlük ile sınırsızlık karıştırılmasın, Benim oğlum 7 yaşında ve dilediğinde ki dersi yoksa internet kullanabilir, ben yasak koymadım bu yüzden de çocuğumda heves gelişmedi! Zaten oğlumu haftada 1 saat internet başında görmek imkansızdır! Kendi dileği ve isteğiyle zaten tercih etmez, ne kadar yasak olursa o kadar cazip olur düşüncesindeyim. Bir de ergenlikten önce çocukların interneti olmalı diye düşünüyorum, ne kadar geç kalınırsa o kadar heves ve hata yapma artar... Ergenlikte daha zor. Baştan ne olduğunu bilmeli diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
akşam yemekte malataya yemeği yaptım:)

ıspanaklı sumaklı köfte yemeği:)
eşimdende et kavurma:)
yeşil soğan leş gibi soğan kokuoruz:))

çalışmadan açılmış konu:))
ben çalışmayı bi lütuf oalrak görüorum :)) kendi sııfımdan bile tanmayan arkadaşalarım varken benim çalışabilmem ne kadar büyük bi lütuf .... ilk başlarda işe giderken ofluyodum pofluyodum sabah erken kalkmak zor geliodu
ev hanımı olmaya özeniodum sonra ya dedim kazanamasaydım o sınavı atanamasaydılm kıymetini bildim:) istediklerimi özgürce almak eşimden para istememek bu sadece eşim diil herhangi birinden abi anne baba .... eş sembolik bişey isteyemezdim heralde
evli olmasam bile kendi ayaklarımın üstünde durmak gibisi varmı?????

hem ben ev hanımıyımda bu evin hanımı kim benim :) evde başka kadınmı var:) yok:) hem çalışıorum hem ev hanımıyım evet çocugumla belki yeterince zman geçiremicem ama geçircem zamanlar kaliteli olcak
ben annem çalıştıgı için onunla gurur duydum hep çocugumda belki ilk 5-6 sene ağlıcak üzülcem ama sonra gurur duycak :)))
binlerce kere şükürler olsun ki çalışıorum kazanıorum:)

en azından bişeyler üretiorum her gün devlete katkıda bulunuorum:)kendimi verimli hissedirum:) sabah erken kalıkıorum evde olsam ben 10 dan 11 den önce kalkmam zinde oluorum düzenli oluorum:)
gelecekten korkmuorum:))) eşime bişey olurs yada boşanırsak naparım demiorum ??? muhtaç diilim:)) kardeşim ablacım bu ay 100lira dediğinde tak diye çıkarabiliorum:)))) vitrinde bi ayakkabı gördüğümde girip alabiliriorum:))))

eşimin aylık maaşı 50.000 lira ols abile çalışırdım:) ben evet çalışıorum kazanıorm ama önce para için çalışmıorum:))) oda önemli ama benm çalışma amacım para diil çalışıosam kazanıorum ama kendime güveniorum eğer o güven bende olmasaydı şu an bu anki ben olamazdım:)))))))

Çok paraya bakma, benim kocamın kazancı zaman oluyor bir ayda bir araba alabiyor son modelinden ama bak zenggin olunca da cimri oluyorlar, harcamıyorlar... Ben bu durumda hem okuyor hem çalışıyorum evet hem para için hem psikolojim için! İhtiyacım da var yani! Kocanın kazancı bir şeyi belirlemiyor ama kocanın tavrı çok şeyi belirliyo!

Ben hayatımı rahat içinde yaşasam, kocanın parası bişeye yarasaydı çalışmazdım bile...

Son düzenleme:

Canım daha öncede sormuştum ama sanırım gözünden kaçtı özeldende yazabilirisn ankaranın neresinde oturuyosun?Bende anakaradayım ve bi çok kişiyiz ankaralı.

Canım daha öncede sormuştum ama sanırım gözünden kaçtı özeldende yazabilirisn ankaranın neresinde oturuyosun?Bende anakaradayım ve bi çok kişiyiz ankaralı.

Ankaranın bir ilçesindeyim ben ama burdan açıkça yazmayayım,
ne güzel buluşuyor musunuz?
Sizi tanıdıkça ben de görüşmek isterim!
Evet gözümden kaçmış!

Ankaranın bir ilçesindeyim ben ama burdan açıkça yazmayayım,
ne güzel buluşuyor musunuz?
Sizi tanıdıkça ben de görüşmek isterim!
Evet gözümden kaçmış!

Evet canım buluşağız 19 nisan olarak belirledik kısmet bakalım.
İstersen özelden yazabilirsin

gokce kutun dolu
buradan soruyorum, cevabı özele yazabilirsin
kırşehir merkez, kaman, akpınar, mucur, çiçekdağ, boztepe... neresi

Gelmek çok isterim ama hem sizi daha yeni tanıyorum, kim kim bilmiyorum,
Hem de eşim göndermez,
Bir de gönderse bile benim hiç zamanım yok, dersler başladı ve staj da eli kulağında...
İlerleyen tarihte yeniden buluşursunuz herlade.. Bir bakalım, benim de önüm açılır o zamana kadar...
Bir de daha önce ben 2010 temmuz annelerinde yazışıyordum herkesle neredeyse yaşıttık.
Burda kayın valideler, büyük anneler falan var, ben kaç doğumlu olduğunuzu merak ediyorum.
Ben 86 doğumluyum. 2yavrum var; biri 7 biri 2,5 yaşında, 8 senelik evliyim, ... falan filan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…