bugün de benim canım manı çekmişti
ama yemeğim var..
allright iyiki yemek yapmayı seviyorsun canım.
hani eşin hep ev yemekleri istiyor yaa.
sen de ben gibi yemek yapmayı çok seviyorsun
iyiki seviyorum yoksa hergün kavga ederdik
ben de arada sırada çayın yanına pratik tarifler istiyorum yapayım
ama beğenmez işte..
aslında karanfil tavuğu öğlen yedim
akşam kendime mantı mı haşlasam ne
canım çağanın yemesi nasıl?
bizimkinin zaten çok azdı bu hastalıktan sonra fotosentezle yaşamaya başladı.
şimdi bende oluşturdum kafamda birşeyler.
yoğurt çorbası
oğluma köfte
eşime ve bana döner
salata
badecim bence bişey olmamıştır Allahın izniyle.
kızlar bişey sormak istiyorum hamileyken anne karnında bebeğe manevi olumluluk katar diye bişeyler yapmak gerekir gibi geliyor. en güzeli namazları aksatmamak abdestsiz dolaşmamak bişeyler okumak olur heralde. onın dıında var mı bişeyler hani kuran-ı kerim okumasak bile dinlesek veya cevşen okumak falan mı veya faydalı sureler zikirler falan. varsa bildiğiniz veya uyguladığınız bişeyler paylaşır mısınız ilerisi için bilmek istiyorum bunları
tanger bir ara opel mokka almayı düşünmüştüm sonra vazgeçtim o sıralar eklemiştim
ben hyundai getz kullanıyorum
ahh abla ahh. evde olan çalışmak ister çalışan evimin hanımı olayım der.
devlet memurluğu güya çok rahat bilinir ama öyle değil işte...
hergün 100 tane imza atıyorum. her bir imza bir gün başıma dert olabilir....bazen geceleri bile altına imza attığım evraklar geliyor aklıma.
başımda en az üç tane amir var. keyifleri nasıl isterse öyle muamele ediyorlar.
evde eşin sana gözünün üstünde kaşın var dese 3 gün küser naz yaparsın ama elin herifleri öyle değil.
oğlum 3 yaşında kreş köşelerinde.
hastalandı bir gün babası bir gün ben izin aldım ki biraz toparlansın diye. ama hepsi bu. bu gün yine gönderdim kreşe.
ne evim tam temiz olur, ne rahat rahat misafir ağırlarım, ne rahatça gezebiliyorum.
cumanın gelmesşne bile sevinemiyorum, biliyorum ki 2 gün çabucak geçecek ve ben yine işe gideceğim.
ama param var mı var. başka da bi halt tarafı yok çalışmanın
kızlar akşama ne yemek var sizde.
ben daha aklımda bile belirlemedim ne yapacağımı
Çok paraya bakma, benim kocamın kazancı zaman oluyor bir ayda bir araba alabiyor son modelinden ama bak zenggin olunca da cimri oluyorlar, harcamıyorlar... Ben bu durumda hem okuyor hem çalışıyorum evet hem para için hem psikolojim için! İhtiyacım da var yani! Kocanın kazancı bir şeyi belirlemiyor ama kocanın tavrı çok şeyi belirliyo!
Ben hayatımı rahat içinde yaşasam, kocanın parası bişeye yarasaydı çalışmazdım bile...
Canım daha öncede sormuştum ama sanırım gözünden kaçtı özeldende yazabilirisn ankaranın neresinde oturuyosun?Bende anakaradayım ve bi çok kişiyiz ankaralı.
Ankaranın bir ilçesindeyim ben ama burdan açıkça yazmayayım,
ne güzel buluşuyor musunuz?
Sizi tanıdıkça ben de görüşmek isterim!
Evet gözümden kaçmış!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?