Kirli Çıkılar )))

Günaydın hanımlarr nasılsınız ben çok yorgunum boğazım acıyorhalsizim..
Dün bizde geç geldik eve annem tlf etti biz teyzenlere gidiyoruz sende gel diye mangal partisi varmış gittik hepberaber öğlene poğaça çay filan ,akşama mangal vardı yedik,içtik sohber ettik güzeldi teyzemler ev aldı kısmet hep biz gittiğimiz zaman alıyor kısmetli gidiyoruz sanırım ev çok güzel adam herşeyi düşünmüş o semtte evler 135 civarı ve herşeyi full.Akşama da dondurma dediler dayanamadım yedim boğazımın ağrısından uyuyamadım gece
Bugünde çağan parka gitmek istiyor,kek yapmamı istiyor ,evde yemeğim yok ve benim halimde yok

herkese günaydın
güzel bir hafta geçiririz inşallah
bugün bildirim mi yapılıo
ben hiç birşey biriktiremedim kiii
malesef bu ayda ucu ucuna geldi
neyse ki borçları azalttık çok şükür
kumbaramda ki paralarımda çok az saymadım ama 15 20 ancak tutar
evde de kurabiye yapıyorum ben
eşim sipariş almış
40 tl ordan gelicek
onu yazabilirsiniz

mutfak masrafımda yaklaşık 150 170 arası tutar aylık
bu ay liste yaptım market 80 tl tutucak
zeytin peynir aldık cumartesi 15 tl tuttu onlarda
kasapla balıkta var
pazar da aylık 35 tl fln tutuo
ekmek su arada alınan kola ve çerezler hariç tabii

bilmiyorum canım benim aklıma başka bişey gelmiyor. nette arat bakalım belki bişeyler çıkar

tuşa basmaktan falan değil canım
başka klavye ekleyince oldu
halletim sonunda taaa çalışmadan önceki tarihe geri yükledim

Günaydın kızlar;
bu hafta hem cumartesi hem de pazar çok para harcadım. arkadaşlarıma hediye aldım. ev görmeye gittik bir arkadaşa. başka bir arkadaşımın da doğum günü var. ona çanta aldım. kendime de aldım bu arada.
dün de pazara çıktım. balık falan da derken bayağı gitti.
ben dün dolmalık yeşil biber ve kırmızı biber aldım.
yardımcıma söylicem hepsini doldursun. bir kısmını yeriz. geri kalanı buzluğa atacağımda pişmeden mi yoksa piştikten sonra mı atmak gerek.
ne dersiniz....

slm kızlar mutlu ve sağlıklı haftalar diliyorum canlarım benimmm eşime anlatıyorum bazen taktın bu kk ya diyor inanma kimseye diyor kızlar bulusacak dedim ankarada valla baslarına bisi gelir diyor hiç anlamıyor ki bu kadar uzun süre bir sapık bir erkek bizim le muhabbet edemez yakalarız biz diyorum kaldıki kazen yakalar diyorumm

mutfak masrafı demissinz kızlar ben ne yazıkkkı ne harcadığımı bilmiyorum . tek yaptığım şu ki bütün hersey (market -kıyafet-kreş aidatı-bireysel emeklilik-elektronik-kasap-mazot vs ) kredi kartıyla yapıyorum.

kredi kartımda maximum aylık 2000 gelir ama su an 1600 ve hesap kesimine 7 gün var bu iyiye isaret

bizdeki sistem şu
1-hersey kredi kartıyla alınıyor ve
2-cebimize 500 tl bırakıyoruz harçlık.
(esim sigara içtiği için 250 den fazlası oraya gidiyor maleseff ama) kalan 250 de arada harcanıyor kredi kartım olmazsa yanımda onu kullanıyorum- konyaya falan gidresem otobus dolmus falan harcanır -pazar ve arada ufak tefek harcamalar da bu paraya dahil oluyor. öle çok ufak tefeği hesap etmiyorum-mesela kuaföre gidiyorum 10-15 lira , süt yumurta alıyorum köyden her hafta ...
3- ev kirası 400 tl aidat ta 60 70 tutar gerçi bundan sonra azalacak kalorifer nisandan sonra yakılmaz artık yakıcı parası olmaz

1600 kredi kartı +400 kira+500 harçlık=2500 tl oluyor artı eksi tabiki

papatya pişirmeden çiğ at dolaba çıkarıp kısık ateşte pişirice aynı o gün hazırlanmış gibi oluyor.

gunaydın herkese

doğru ben erkeğim mesela. ama seyyahla buluşunca hiç de halinden şikayetçi görünmüyodu

doğru ben erkeğim mesela. ama seyyahla buluşunca hiç de halinden şikayetçi görünmüyodu

tost yimedim ama baklavamı yidim
hiç de mutsuz değildim demi darkım

ahhaha
pepeti bak biz buluştuk sağ sağlim burdayız hala

günaydın kızlaaar.
seyyah naber? rahat vardın mı evine kızına

hala kemiklerim sızlıyor ayol
yaşlanmışım dedim ya dayanamadım yolculuğa
bu arada ben perona girdiğimde beni arıyolardı seyyah hanım nerdesiniz seyyah hanım nerdesiniz diye bağırıyordu adam
sana bol bol dua ettim
aynı araba şoför ve muavinle döndüm adamlar da şoka girdi bi gün için deli olduğumu düşündüler hazar
aile gibi olduk

geldim uyurken girdim kızımın koynuna
demiştim sana dedim uyanınca şaşkaloz oldu
baklava harikaydı bu arada gidene tavsiye ederim paylaşamadık yeğenler ablamlarla

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn hanımlar

bugün 10 :55 te başlıyor dersim

o zamana kadar bir de buraya bakayım dedim

sinirboyu tanıdım seni hoşgeldin

seyahhhhhhhhhhhhhhh sistem geri yükleme yap bakalım

derfatçım geçmiş olsun

çift pencere okumaya devam

ya biz sen orda çok bekleme, gittiğin gibi bin diye öyle yaptıydık
afiyet olsun canım....

kızlar bildirimlerinizi yapmaya devam edin akşam üzeri listeyi eklerim

annelerin en büyük gurur heralde bu benim annemde gurur duyar ve boynuz kulağı geçti der her yerde

masallah ne kadar az harcama yaa

bizde 2 kisiyiz ama mutfak çok tutar

biz biraz etçiyiz sanırım zaten benim haftalık kasap param 20 30 tutar haftada 1 de balık alırım eşim alabalık sevmez deniz levrekği yada çipura alırım 3 balık 1 kiloyu geçer ve levvreğe 30 çipuraya 20 verirm her hafta

çok pis boğazız galiba ya asla 150 falan olmaz bizim masraf imkansız keske düsürebilsem :26::26::26:

canım eğer eti seviyorsanız düşmesi imkansız
bizde pek et yenmez
haftada bir balık o da 2 tane alıyoruz 10 tl fln tutuo
bazen onu bile canımız istemio kokusunu sevmiyorum
genelde tavuk tüketiriz
eti de yenmesi gerektiği için yiyoruz valla severek değil
sebze ağırlıklı besleniyoruz
mutfak masrafıda düşük oluo o yüzden

Mutfak masraflarımız bizimde hiç hiç aylık 350-400 altına düşmedi boğazımıza düşkünüz hiç kısamıyoruz market kısmından diğer harcamalardan kısıyoruz bizde ve ikimizde çok kilo aldık bu yüzden ben 58-59 arası oldum eşim 98 i gördü göbeklendi

sen şimdi 58-59a şişko diyerek bana hakaret mi ediyosun
sor bakalım darka ben nasılım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…