en önce onu denedim de cık
bilmiyorum canım benim aklıma başka bişey gelmiyor. nette arat bakalım belki bişeyler çıkar
slm kızlar mutlu ve sağlıklı haftalar diliyorum canlarım benimmmeşime anlatıyorum bazen taktın bu kk ya diyor inanma kimseye diyor kızlar bulusacak dedim ankarada valla baslarına bisi gelir diyor hiç anlamıyor ki bu kadar uzun süre bir sapık bir erkek bizim le muhabbet edemez yakalarız biz diyorum kaldıki kazen yakalar diyorumm
mutfak masrafı demissinz kızlar ben ne yazıkkkı ne harcadığımı bilmiyorum . tek yaptığım şu ki bütün hersey (market -kıyafet-kreş aidatı-bireysel emeklilik-elektronik-kasap-mazot vs ) kredi kartıyla yapıyorum.
kredi kartımda maximum aylık 2000 gelir ama su an 1600 ve hesap kesimine 7 gün var bu iyiye isaret
bizdeki sistem şu
1-hersey kredi kartıyla alınıyor ve
2-cebimize 500 tl bırakıyoruz harçlık.
(esim sigara içtiği için 250 den fazlası oraya gidiyor maleseff ama) kalan 250 de arada harcanıyor kredi kartım olmazsa yanımda onu kullanıyorum- konyaya falan gidresem otobus dolmus falan harcanır -pazar ve arada ufak tefek harcamalar da bu paraya dahil oluyor. öle çok ufak tefeği hesap etmiyorum-mesela kuaföre gidiyorum 10-15 lira , süt yumurta alıyorum köyden her hafta ...
3- ev kirası 400 tl aidat ta 60 70 tutar gerçi bundan sonra azalacak kalorifer nisandan sonra yakılmaz artık yakıcı parası olmaz
1600 kredi kartı +400 kira+500 harçlık=2500 tl oluyor artı eksi tabiki
doğru ben erkeğim mesela. ama seyyahla buluşunca hiç de halinden şikayetçi görünmüyodu
günaydın kızlaaar.
seyyah naber? rahat vardın mı evine kızına
hala kemiklerim sızlıyor ayol
yaşlanmışım dedim ya dayanamadım yolculuğa
bu arada ben perona girdiğimde beni arıyolardı seyyah hanım nerdesiniz seyyah hanım nerdesiniz diye bağırıyordu adam
sana bol bol dua ettim
aynı araba şoför ve muavinle döndüm adamlar da şoka girdi bi gün için deli olduğumu düşündüler hazar
aile gibi olduk
geldim uyurken girdim kızımın koynuna
demiştim sana dedim uyanınca şaşkaloz oldu
baklava harikaydı bu arada gidene tavsiye ederim paylaşamadık yeğenler ablamlarla
annelerin en büyük gurur heralde bu benim annemde gurur duyar ve boynuz kulağı geçti der her yerdekızlar döndük bugün akşamüstüçooook güzel geçti, kalabalık olduk baya. kızımın kayınvalidesi, görümcesi ve eşi, ben, eşim, annem, büyük kızım ve oğlum şahane bir gün geçirdim. kızım çok mutlu oldu. canımın içi ne güzel hazırlanmış. bekarken ancak patates kızartan, yumurta pişiren kızım hünkar beğendi yapmış misafirlerine. değişik mezeler yapmış. çok mutlu oldum, gurur duydum bebişimle. o da hediyelerini çok beğendi. kaldık orda akşam. sabah yine çok güzel bir kahvaltı hazırladı bize, kahveler yaptı akşamüstü döndük eve. önümüzdeki haftasonu büyük kızımın doğum günü. o akşam da inşallah bizde toplanırız. şimdiden neler yapayım diye düşünmeye başladım bile
masallah ne kadar az harcama yaaherkese günaydın
güzel bir hafta geçiririz inşallah
bugün bildirim mi yapılıo
ben hiç birşey biriktiremedim kiii
malesef bu ayda ucu ucuna geldi
neyse ki borçları azalttık çok şükür
kumbaramda ki paralarımda çok az saymadım ama 15 20 ancak tutar
evde de kurabiye yapıyorum ben
eşim sipariş almış
40 tl ordan gelicek
onu yazabilirsiniz
mutfak masrafımda yaklaşık 150 170 arası tutar aylık
bu ay liste yaptım market 80 tl tutucak
zeytin peynir aldık cumartesi 15 tl tuttu onlarda
kasapla balıkta var
pazar da aylık 35 tl fln tutuo
ekmek su arada alınan kola ve çerezler hariç tabii
annelerin en büyük gurur heralde bu benim annemde gurur duyar ve boynuz kulağı geçti der her yerde
masallah ne kadar az harcama yaa
bizde 2 kisiyiz ama mutfak çok tutar
biz biraz etçiyiz sanırım zaten benim haftalık kasap param 20 30 tutar haftada 1 de balık alırım eşim alabalık sevmez deniz levrekği yada çipura alırım 3 balık 1 kiloyu geçer ve levvreğe 30 çipuraya 20 verirm her hafta
çok pis boğazız galiba ya asla 150 falan olmaz bizim masraf imkansızkeske düsürebilsem :26::26::26:
mutfak masraflarımız bizimde hiç hiç aylık 350-400 altına düşmedi boğazımıza düşkünüz hiç kısamıyoruz market kısmından diğer harcamalardan kısıyoruz bizde ve ikimizde çok kilo aldık bu yüzden ben 58-59 arası oldum eşim 98 i gördü göbeklendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?