- 24 Kasım 2010
- 686
- 19
- 318
ahhh ahh,ağzım açık okuyorum resmen... :))
bıltım,şehir ,apartman hayatından! :)))
nedesin ki sen canım,bahçe yapabiliyorsun...
ayrıca, bahçe dediysem, ben uğraşmıycam,eşim ya da yardımcım ekecek,dikecek,ben toplayacam,içinde oturup kahvaltı yapıcam,ailemle, arkadaşlarımla,bakıp bakıp,huzur duycam,büyümelerini izliycem,onları sevicem, falan.... :))
çok şey mi istiyorum? :)
ahhh ahh,ağzım açık okuyorum resmen... :))
bıltım,şehir ,apartman hayatından! :)))
nedesin ki sen canım,bahçe yapabiliyorsun...
ayrıca, bahçe dediysem, ben uğraşmıycam,eşim ya da yardımcım ekecek,dikecek,ben toplayacam,içinde oturup kahvaltı yapıcam,ailemle, arkadaşlarımla,bakıp bakıp,huzur duycam,büyümelerini izliycem,onları sevicem, falan.... :))
çok şey mi istiyorum? :)
valla nasıl anlatsam bilemedim
ben şimdi seyyahın yanına gidiyodum bi baktım yukardan bişey yuvarlana yuvarlana geliyor , meğer o bizim seyyahmış ya laa
aslında şişko değil balık etli ama kendi deyimiyle şişşko diyeyim hadi.... amaa kanı çoğ tatlı, aynı ekrandaki enerjiyi yanından da alabiliyosunuz.
ha buarada el birliğiyle şu kıza bi el atalım da uyku kuyusundan çıkartalım. apartmandaki teyzelere biraz daha takılırsa
bizden zayıflamaya çalışan kimler vardı:26:
bahçe mi dedin canım? :)
benim hayalimdeki yaşam şekli...
müstakil, bahçeli bir ev.... :)
ama istanbul da, şehrin göbeğine yerleşmiş,bir de çalışıyorken, bu nasıl mümkün olacak bilemiyorum...
sanırım hep hayal olarak kalacak....:2:
ama ama ama zayıfkene ne kadan da güzel olduğumu da sölesene
benim mutfak masrafımı da ben bilmiyorum yani esnek oluyor hep o ayki performansımıza bağlı ben daha çok deterjana harcarım
200-300 arası gidip geliyordur.
ama reçel yapmam annene ve anneler verir
kuru fasulye nohut barbunya yeşil mercimek bulgur da onlardan
tarhana ve erişte ananneye ait annem de yardıma gider o yapacağı zaman hatta erişteye ben de yardımcı olurum çok hoşuma gidiyor
evlendiğimizden beri de kurbana giriyoruz kırmızı etim de büyük bir çoğunlukla kurbandan oluyor.
e zaten haftada en az 2 gün ailelerde yiyip içiyoruz
aslında düşündüm de biz markete çok bile harcıyoruz
o yüzden diyorum ya şu kıza bir el atalım diye.
zayıfkene pek gözeel allahı var.
ben nasılım peki ben ben
evet onda da bize verdikleri artan yemekler oluyorahahaha
dili sürçtü
iki gün evde yiyoruz dicediii
Bal badem,
ne kadar güzel bağ bahçe olayları
bu yaz ben de kendimi atacağım toprağa önümüzdeki hafta ananneyi kandırabilirsem onunla gidip bir şeyler ekmek istiyorum
bir de bizim bahçe 20 yıldır filan ekilmiyormuş topraklar baya bereketliymiş.
merakımı anlayışla karşılarsın umarım gerçekten çok dikkatimi çekti ondan sormak istedim
neden yazdığın çoğu cümlede ünlem işareti kullanıyorsun?
Allah seni kız hiç et sevilmezmi cumartesi günü eşim kızım ben pikniğe gittik . eti bi güzel marine etmistim ohhhcanım eğer eti seviyorsanız düşmesi imkansız
bizde pek et yenmez
haftada bir balık o da 2 tane alıyoruz 10 tl fln tutuo
bazen onu bile canımız istemio kokusunu sevmiyorum
genelde tavuk tüketiriz
eti de yenmesi gerektiği için yiyoruz valla severek değil
sebze ağırlıklı besleniyoruz
mutfak masrafıda düşük oluo o yüzden
Mutfak masraflarımız bizimde hiç hiç aylık 350-400 altına düşmedi boğazımıza düşkünüz hiç kısamıyoruz market kısmından diğer harcamalardan kısıyoruz bizde ve ikimizde çok kilo aldık bu yüzden ben 58-59 arası oldum eşim 98 i gördü göbeklendi
Ünlem!
Bilmem o kadar çok mu?
Sadece içinde duygum varsa ünlem koyuyorum,
gerçek duygularla yazıyorum bacım!!!
ya kızlar bizm çok fena bir özelliğimiz var o da burda gidecek kimsemiz olmadığından kaynaklanıyor heralde.
hemen hemen her hafta sonu deniz kenarına iner, kahvaltı yaparız. e buda benzin+kahvaltı+eksta her hafta 70-80 sırf öyle gider.ayda 300-350 hafta sonu gezmesine harcıyoruz
bide mutfağımdan da hiç kısmam. herşeyin organiğini almaya çalışırım. yani mutfak masrafını hesaplayamam öyle her ay şukadar fix diyemem yani
10 tanesi 9 liradan kışın köy yumurtası aldığım oldu. o derce hastalıklıyım(
hem fakir hem savurganız
Allah seni kız hiç et sevilmezmi cumartesi günü eşim kızım ben pikniğe gittik . eti bi güzel marine etmistim ohhhvalla 1 kilo kuzu pirzola 1 kiloda dana biftek vardı mangalda yaptık ve yedik eşimle ikimiz kızım sadece 1 tane yedi 3-4 parça kaldı onuda sonra yedik rahat 1.5 kilo eti tükettik
ben busene çok pazar almadım buzluk kullandım. ee hergünde yemek yiycez tabi aç olmaz et tavuk balık 3 günümü dolduruyor bir günde kuru fasulye nohut mercimek falan yaparım 2 gün pilavla beraber yeter geriyi kaldı 2 gün onada bisiler yapmak kolay oluyor
bizde çok kilo aldıkk :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?