Kirli Çıkılar )))

merhaba canım yıllık birikim hedefin de hayırlı olsun inşallah fazlasıyla tutturursun.

ben de bu hafta sonu 65000 tl lik ev ödemem için ayda ortalama 2000 tl ayırırsam diye bir hesap yaptım 24 ayda 48000 tl biriktirmiş olacağım geri kalanını da altın hesabından öderim . altın hesabının %80 nine dokunmamış olacağım . eğer bu hesabı tutturabilirsem hayırlısı bakalım

Süper. Senin adına çok seviniyorum inan.
Umarım hedefine ulaşırsın.
Umarım hayırlı olur.:)

bende 2 yıllık bir para biriktirme planı hazırladım çünkü bankadan çektiğimiz iki tane kredi var birisi bu ekimde diğeri seneye temmuzda bitiyor o yüzden bende seneye aralık ayına kadar bir plan yaptım ve bir kısmı altın olarak birikecek bir kısmıda artırdıgım paralarla olacak ama şimdiki paranın ve altının değerini baz alarak 67milyar biriktirmiş oluyoruz tabi Allah nasip ederse keşke bu banka kredileri olmasaydı ama oda bizim istemizle değilde mecburi bırakıldıgımız için oldu şimdide de verdiğimiz kişiden alamıyoruz paramızı mecburen onca borcu ödüyoruz kredininin birisinide eşim düğün yapmak için çekti ama faizli paradan bereket mi olur oldugu gibi gitti nasıl mı o parayla altın alındı sonra aileden birinin ihtiyacı oldu ona borç verildi taaaa2010 yılbaşında ödeyecekti ama hala ödemedi aklıma geldikçe sinir oluyorum öder diyorlar ama kimbilir ne zaman bu sayfayı sürekli takip ediyorum umarım şevkimiz hiç kırılmaz olmadık masraflar çıkmaz

Allah kimseye deprem gibi büyük bir felaket yaşatmasın ama herşeyde varmış bir hayır depremi van da yaşadık ama asıl deprem soyadı kütük bağımızın oldugu dünyamızda yaşadık ve hepsi benim gözümde yerle bir oldu

en çok şu cüzdanın kenarında ayırdığınız 50 ve 100 tl hoşuma gitti, ben de teklif edicem eşime bunu.
sen yazınca benim de yazasım geldi, aylık giderlerimizi
ben ve eşim de sizin gibi öğretmeniz. aylık ortalama 4000 lira giriyor evimize.
araba taksidi 1430
kira 350
gün parası 250
tlf 150
internet 60
elektrik 40
su 15
doğalgaz 150-200 arası
özel gider(adı bende kalsın) 260
benzin parası 300
benim yol param 50
market, deterjan, et alış verişi 500 civarı

bunlar yaklaşık 3600 tl ediyor. evimize giren aylık 4000 liranın yaklaşık 350 lirası benim ekdersim. bu 350 lirayı bir ay eşim, bir ay ben harcıyorum. şöyle harcıyoruz: ihtiyacımız olan kıyafetleri alıyoruz. kaban, bot, elbise vs. bu sene ikimizin de ihtiyacı vardı, biz de dedik ki, bütcemizi fazla sarsmadan bu ihtiyaçları giderelim, işte böyle yaptık, bir ay birimize, diğer ay birimize harcadık. 4000den 350 lirayı da çıkınca 3650 kalıyor, eee az önce giderlerimiz 3600 yapıyordu, orda kalıyor 50 lira, o da harcanıp gidiyor, ucu ucuna yetiyor yani.
ben şu aylık alışverişe ayırdığımız paradan biriktirmeye çalışıyorum, başta eşim de azimliydi, fakat şimdi kumbarada biriken paraya göz dikiyor ihtiyaç olunca
bu giderlerden sadece doğalgazda düşüş olur belki, ama erzurumda yaşadığımız için bu düşüş ancak mayıs ayında falan olur.
şimdi bu gelir giderlere baktığımızda sizce para biriktirebilmem mümkün mü? eşime söylememeye karar verdim birikimimi, ilerde sürpriz yaparım

unutmusum yazmayı birde benim ve eşiminde gün paraları 200 ona 200 bana gidiyor gün parasını biz ilk alanlardanız ve o paralar uçtu gitti memlkete gittiğimizde

evett bugun 17 tl harcadım
10 tl akbil doldurdum
7 tlside bime gitti

onun dışında minibüse bindim kağıt para verdim onu bozdurdum ...
bi avuç bozuk para attım ..
cüzdanımın kıyısınada 20 tl sıkıştırdım .. allaaahımmm bu ay düzelelim birazcık nolur yahu

olacak olacak inşallah sabırla ve istikrarla elbette
bereketli olsun
/B]

ya birşey daha sormak istiyorum ben ..
elimde tl barındırmak istemiyorum aslında ben harcarım diye korkuyorum ..
dovize çevirmek istiyorum ama şuan en karlı hangisi olur sizce ?

maşşallah canım allah bin bereket versin. umarım hesabın tutarda sıkışmadan, rahat rahat ev sahibi olursun. Rabbim zamanı gelince inş bizede nasip eder.

benimde elime bozuk para geçince bi seviniyorumm sanki az önce daha büyüğünü bozdurmamışım gibi
sıkı bir harcama planıyla düzelmicek şey yoktur canım..

ay ben bugün yine hiç para harcamadım. 30 lira var cüzdanımda. eşimde de 20 falan 15 ine kadar bunlar biterse ek hesaba geçiyoruz. bu ay ders ücretim fazla olacak inşallah. hem ev hem araba sarsıyor valla.

ya hanımlar bu harcama planında krıter ne belirliyorsunuz mesela ..
biz kredi kartından çok yükleniyoruz ya özellikle eşim ne yapmalıyım ya öff öfff her ay 100e yakın çekiyor hemde internetteki oyunu için yani..

merhaba kizlar!
isallah bundan sonra ben de size katilicam
tum sayfalari okuyamadim ama dugunumden kalan altinlarim var,onlari kuveyt turk'un fiziki altin toplama gununde bankaya goturmeyi dusunuyorum..hirsizlik riskine karsi bankada emin ellerde olacak,simdi ya da sonra altinlari goturmemin bir sakincasi olur mu sizcealtinin degeri duser mi,hic boyle altinlarinizi bankaya verdiniz mi?
ne dersiniz?yorumlariniz onemli benim icin:26:

ayda 100 lira oyunamı harcıyor eşin. çok üzülüyorum gerçekten şu oyun işine harcanan paralara o bağımlılıktan kurtarmaya çalış eşini...

bende düğünden sonra altınalarımı napacam diye çok düşündüm ilk önce bankada kasa kiralayayım dedik sonra kasa ücreti ve depozito derken bayağı uçuk fiyatlarla karşılaştık, vazgeçtik... sonra emin ellere teslim ettim de kurtuldum o dertten:) ama kuveyttürkün bu fiziki altınları alma imkanını çok sonradan öğrendim şartlarını felan öğrenirsen mantıklı olabilir

günaydın hayırlı sabahlar kızlar bol bereketli , huzurlu bir gün dileğiyle ...

maşşallah canım allah bin bereket versin. umarım hesabın tutarda sıkışmadan, rahat rahat ev sahibi olursun. Rabbim zamanı gelince inş bizede nasip eder.
Allah razı olsun bitanem .
umarım herşey istediğin gibi olur

ay ben bugün yine hiç para harcamadım. 30 lira var cüzdanımda. eşimde de 20 falan 15 ine kadar bunlar biterse ek hesaba geçiyoruz. bu ay ders ücretim fazla olacak inşallah. hem ev hem araba sarsıyor valla.

yok hayır silkroad diye online oyun var onun için bir şeyler alıyor internetten ayrıca her ay premium alıyor dowload sitelerinden film izlemek için onun harcaması çok ya

benim eşimin de böyle bir durumu var ne yaptıysam vazgeçiremedim ben üstüne gittikçe daha da oynamaya heveslendi kendi haline bıraktım giden paranın ne kadar gereksiz olduğunu kendi farketti şimdi de oynuyor ama kendi içinde paraıyla yeni para yatırmıyor bu kadarına da şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…