Kirli Çıkılar )))

kızlar iyi akşamlar herkese önceki gün bir cumhuriyet almıştım bugün de bir yarım altıncık daha ekledim birikimlerime

afiyet bal şeker olsun tatlım benim

sağolasın canım benim.. benim de şu sıralar tatlıya bir düşkünlüğüm başladı ki sorma.. daha doğrusu gündüz bişey yemiyom doğru dürüst gece de yemek yemeyi hiç sevmem nerdeyse aç yatıyorum geceleri.. sabaha karşı da rüyalarımda çeşit çeşit çikolatalar tatlılar meyveler yanır uyanmaz ilk iş tatlılara saldırmak oluyor işim..

kızlar iyi akşamlar herkese önceki gün bir cumhuriyet almıştım bugün de bir yarım altıncık daha ekledim birikimlerime

hayırlı ve bereketli olsun altıncıkların canım

bende çok isterdim bugün hiçç para harcamadım demeyi ama maalesef.... biz bugün eşimle bimexten yazıcı- tarayıcı aldık. çokda aciliyeti yoktu aslında . ay sonu birde... eşime dedim bekleyip ayın 15 inde nakit alalım diye çünkü geçen ay tüm kartlarımızı ödeyip bitirmiştik.. kartı kullanmak durumunda kaldık. neyseki 3 ay ertelemeli avantajı varmış bu durum işimize geldi 3 aya kadar onun parasını biriktiririm zaten

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın.
ons 1672 ve ben alım yapmadım.
çünkü okuduklarım bu düşüşün bir iki hafta sürebileceğini gösteriyor.
bekleme taraftarıyım.
Galiba yükselişe başladığı seviyeden parça alım yapmaya başlayacağım.
Bu arada dolar al satı yaparak dolarımı arttırmayı hedefliyorum.
Ne derler, yatırım tavsiyesi değildir.:)

ben faizsiz yaşadığım sürece mutluyum

mutluluğun değeri de, paha biçilmez, değil mi karanfilce arkadaşım

faiz dışında parayı değerlendirmenin bir sürü yolu ( altın,kar payı,arsa,daire vs.) varken, neden helal parama haram karıştırıp, hem bu dünyamı, hem de ebedi hayatımı riske atayım ki!

günaydın canım.... :)
1680 lerde alıma başlıycam diyordun, beklediğine göre elinde düşeceğine dair önemli veriler var... :)
ben de bir miktar altına geçtim ve daha da alım için beklemedeyim...
ladyfog bi de ben bişe sorucam...
ons 1735 lerdeyken arbitrajla altında dolara geçmiştim...
ons 1690 lara düşünce tekrar dolardan altına geçtim ve ilk defa gr arttırdım....
sormak istediğim...
şimdi ons 1670 lerdeyken tekrar arbitraj yapsam...
ons 1640 lara düşünce tekrar kara geçerim..
onsun 1610 ları görmeden yükselişe geçemeyeceğine dair önemli değerlendirmeler var...
mantıklı mı sence, sen olsan geçer miydin?
yatırım tavsiyesi olarak alınmayacaktır... :)

günaydın hanımlar bereketli hayırlı birikimler herkese

bir miktar daha birikim yaptım altın almayı planlıyorum ama beklesemmi dursammı şaşırdım

günaydınnn kızlarrr ,
aranızda benı hatırlayan vardır herhaldeee,
sonunda nısnaımızı yaptık kızlar aıle arasında evde
tabıkı cok sukur ıkı aılede uzerıne dusenı yaptılar
da bende alyansları nasıl alıcam derdınden kurtuldum
sımdı danısmak ıstedıgım bıseyler var
dugun salonu parası bızım uzerımızden odenecek 3.5 cıvarı muhtemelen
nısanda katılan katıları annem bılezık yapmamı soyluyor 13 adet ceyrek altınım var bı mıktarda turk parası 2 bılezık rahat alır azcıkta param kalır
ama kımısıde bence o parayla ceyız al dedı
dugundekı ceyreklerını alırlarsa fılan dıye kafa karısıyıor halıyle
sızce suanda ceyreklerımı bozup bılezık alma zamanımı yoksa bı sure daha beklenıp oylemı yapmalı eskı tarıhlı ceyreklerı fılan kac lıra dusukten bozuyolar acaba

Benim düşeceğine aklım yattı açıkçası.
Tamamıyla değil de belki bir kısmıyla yapılabilir dediğin işlem.
Dediğin gibi olursa tabi kar edersin.
Çıkma ihtimaline karşı da elinde altın tutarsan, parça işlem yaparsan her durumda kar olur.

Elimde bir miktar dolar var 1.170 den almıştım sizce bugün bozdurmalımıyım çıkmışken yoksa dahada çıkarmı fikri olan varmı..?

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar

Dün kendimi borçlandırdım. Ayda 200 tl emeklilik ve birikim fonuna gidecek maaştan. Borcumuz varken bizi zorlayacak ama olsun. Çünkü 8 ay sonra birikim fonunda 800 tl birikecek ve ben bunun üç katını çekip 24 ayda faizsiz ödeyebileceğim. Böylece araba alabileceğiz

Dolar daha yükselir mi ben de çok merak ediyorum

Günaydınn :) Dün akşam hesap yaptım ve başladım biriktirmeye :) Eşim 80 lira malzemeciye vermiş 100-150 kadar elemanlara vermiş 115 te bize kalandı.

Benim bir kutum vardı bozuk para koyduğum ama eşimde biliyordu onu. ben gizli olsun istiyorum. Kavanoz yaptım kendime :) 25 30 lira madeni para vardı. 10 lirada aldım hemen eşimden çaktırmadan. Kavanozumda 45 lira var şimdii

süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

merhaba kızlar... bu ay biz de bi yolculuk için peşinat vericez Allah izin verirse... yaza kadar da geri kalanı tamamlıycaz inşallahh birikim filan yok sanırsamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…