Kirli Çıkılar )))

canım 2 dikiş te olsa dikişlisin işte,kol bacak değil ki,az kıpırdasan hareket edecek bir yerde olduğundan ağrı yapar.
benim komşum bir hafta yattı aynı işlemden,annesi lohusa gibi baktı.canının kıymetini bil güzelim.
kolay gelsin sana banusultan ,stres yapma...oldugu kadar cocuklusun ,seni o kadar kisa surede arayan kisi hazirliksiz olmana ya da cocuklarin daginikligina bakmayacak arkadas..hem ne demisler misafir umdugunu degil buldugunu yer di mi ama :))

yarasın,bol bol süt olsun tosuna inşallah.

ya kızlar ben gittiğimde 5 çeşit çıkarır bu afeti devran.
bir gün önceden ararım,benimki müsaait misin aramasıdır,onun ki geliyoruz,evde misin.
ee reddetmek te istemiyor insan,hiç kapıdan çevirme,kabul etmeme huyum yok maalesef.
eşli çocuk çoluklu görüşünce illa ki bir şeyler pişirilecek.
neyse misafir berekettir diyeyim,ben hazırlıksız olmayı sevmiyorum sadece,sürüsüyle gelsin misafir başımın üstüne.
bu ufaklık doğduğundan beri çok yıprandım,çok yaramaz maşallah.
bir saniye durmaz,bir dakika yalnız bırakamazsın,muhakkak bir şey becerir.
sabah ablasının yatağını toplamaya gittim,daha yastığın yüzünü çıkarmadan bağırış geldi içeriden,benim bantın üstüne çıkmış,nasıl becerdiyse düşmüş.
mutfakta bir tencere yıkarım,3 kere elimden bırakır gelirim ne yapıyor diye.
şu delileri kapattıkları yumuşak kaplamalı odalar var ya,onun hayalini kuruyorum.
kendine zarar veremez en azından.
velhasıl ya abla ya baba evde olacak ki ben bu fırtınayı bırakıp iş yapayım.
öğlen onu uyuttum hamurumu mayaladım.geçen gün yaptığım böreğin hem ıspanak peynirlisini,hem patateslisini yaptım.
elmalı,ceviz-tarçınlı rulo pasta yaptım.
geliyoruz derlerse de patates salatası uydururum yanına,bir de un kurabiyesi,yeter.
halim kalırsa da muhabbet ederim artık.

royem sağol canım..kaçırmışım ben ..sende mi çocuk istiyodun..
Allahım hayırlı evlat nasip etsin tüm isteyenlere amin...

takıldı bozuk plak gibi
az bize de dua et bacım hep fasulye hep fasulye
allah isteyene daha çok versin

EVET GÖRÜŞÜRÜK ZATEN BU KEZ ADRESLERİ ALDIM GARANTİYE

multijet bacım henüz msj hakkım yoktu o güzel msjna cvbı veremedim sağol yazdığın paylaşım için bende eh girdikçeee selam derim artıkım sanaaa
ya dün yazmıştım sağolasın TODAİE SINAVINA BAŞVURDUMDAAA BEN ACAİP ÇATLAK BİRİYİM NORMALDE MATEMATİK ÖĞRTMNİYİM KAMUDAAA geçen yıl öss girdim tüm bölümlerden derken hukuk yazdım tabi atılım geldi amaaa %25 burslusu kocam ben ödemem dedi bendeeee zaten ona inat okuma aşkı ileee tutttum aöf den adalete 2.üniversite ile girdim şimdi ahedef seneye dgs şansı ile daha ucuzundan ankarada bir üniverste veya devlet ünvrstesine girmek
o bakıma az bişey medeni hukuk 1
idari hukuk
hukuğun temel kavramları
mevzuat
cart curt bişeler aldım ders olarak hoş benimki kulağı uzakdan tutmaya benzesede bakalım şimdide todaiye başvurdum y.lisans ve doktora durumu için
onun sınavlarındada var kamu hukuku? mevzuatlar güncel uluslar arası örgütler azcık onlara bakmam gerek sanırsam pekde bir kaynağı yok taaaa tarihi eser faruk şahin diye birinin kipatı var o da çok eski almadım öyleee o bakımaa dün yazmıştım kulaklarnı çınlatmak babaındaa çok sağolasın bacımmmm...

tam benlik:13::13::13::13::13::13::13::13::13:
O samimiyetim olmayanları evime zaten çağırmam
ama tabi normal ailelerle beni karıştırmamak lazım
gereklilikler yok hayatımda

banu menü özellikle de börekler harika

selincan güle güle kullan aldıklarını özendim gıı
benim de torun olur mu acep

Royem çok geçmiş olsun inşallah sen de tüm isteyen arkadaşlar da bebişlerinize kavuşursunuz

sevimliiiiiiiim afiyet bal badem şeker süt olsun

Biri beni durdursun içime aşortmanlı temizlikçi kaçtı

takıldı bozuk plak gibi
az bize de dua et bacım hep fasulye hep fasulye
allah isteyene daha çok versin

te Allahım kadın bebe istiyo arabayamı dua etseydim
ederim tabisi ,işim ne
Allahım seyyaha bana ve tüm isteyenlere helalinden bol rızıklı ,rahat,istediği işler nasip et..sağlık huzur ver amin.
oldumu:26:

Bade evet biz de istiyoruz :)) Bakalim,cok umutluyum.cok sukur asilmayacak problemlerimiz yok,belki bir kac mudaheyle halolur :)) aminn Allah tum isteyenlere versin insallah :))

kolay gelsin sana banusultan ,stres yapma...oldugu kadar cocuklusun ,seni o kadar kisa surede arayan kisi hazirliksiz olmana ya da cocuklarin daginikligina bakmayacak arkadas..hem ne demisler misafir umdugunu degil buldugunu yer di mi ama :))

royem bacımm hayırdırrr bak yaaa bende diyom bizim alamancı nerelerdeee pek yok aaaa çok geçmişler ola bacım... bende yoktum okuduysan bilirsin durumu tanırsın beni....
sende çok dikkat et ufak mufak deme dikiş dikiştir bacım aman elini kulunu belini uzak mesafelere yerlere eğilip kaldırmaaa yorma kendini
çok geçmişler olaaa ALLAH şifa vere

te Allahım kadın bebe istiyo arabayamı dua etseydim
ederim tabisi ,işim ne
Allahım seyyaha bana ve tüm isteyenlere helalinden bol rızıklı ,rahat,istediği işler nasip et..sağlık huzur ver amin.
oldumu:26:

amiinnn
oldu valla bebişin kalbi temizdir, onun için hamilenin duası kabul olur demişti bana bi arkadaşım

hepinize hayırlı hafta sonları
bol güzel gezmeli tatilller
ben gidiyorum mesai bitti
bu hafta burdayım o yüzden pazartesi görüşürüz

bugün avukatlar günüymüş

multijet topağımızın avukatı olarak günün kutlu olsun
inşallah seneye bu zamanlar çok daha iyi şartlarda ve Ankarada çalışıyor olursun

multijet bacım günün kutlu olsun... ankaralı olasın ankarada çalışasın hep inşlh
avukatım olursun belkim hangi tür davalara bakyon bilemem amaaa ben ;= avukatlara para saçmaya bayılırım

Son düzenleme:
bugün avukatlar günüymüş

multijet topağımızın avukatı olarak günün kutlu olsun
inşallah seneye bu zamanlar çok daha iyi şartlarda ve Ankarada çalışıyor olursun

öylemiii........... motnojmet avukatlar günün kutlu olsun canım evet sirkenin dediği gibi seneye inşallah eşinin yanında mesleğine devam edersin...

multijet bacım günün kutlu olsun... ankaralı olasın ankarada çalışasın hep inşlh
avukatım olursun belkim hangi tür davalara bakyon bilemem amaaa ben ;= avukatlara para saçmaya bayılırım

multijet avukatlar gunun kutlu olsun.
o sana avukatlık yapamaz, çünküm kamuda calışıyor
haa siz özel de calışabiliyorsunuz aynı zamanda multi? o hakkınız var mı?

bizim de gunumuz 10 mayıs.
sirke bir kenara not et bakayım.

royem geçmiş olsun. boyun ağrıları anezteziden kaynaklanıyor. sezeryan sonrası bende de olmuştu. üşüme ve ter oluyor, bunlarda spinal aneztezden kaynaklı. genel an. aynı şekilde mi bilmiyorum. ama spinal yaptırınca boyun ağrıları daha fazlaymış.
benim bir akrabam gecenlerde laparoskopik miyom ameliyatı oldu, 10 gundur annesi bakıyor, gülerken ve kendini zorlarken falan dikişlerinde ağrı oluyormuş, ama başka bir arkadasım 46 yaşında göbek deliğine kadar acarak rahim, kist ve miyom aldılar, 15 gun sonra tatile gitti. biraz yapı meselesi sanırım. royemin bakacak kimsesik yok yanında annesi falan mecbur kendini iyi hissedip kalkacak. ancak eşi akşamları yardımcı olur.

selam kızlar:)
geldim yemek yaptım dinlenmesini bekliorum:)
size bi yazim didim:)

ben şu an silivride görev yapıorum beylikdüzüne yeni bi laboratuvar açılıomuş ve beni beylikdüzüne çekceklermiş:)
yani evimden 45 kilometre öteye:))) şimdi bide bu çıktı gerçi ben doğum iznine ayrılcam ama iznim bittikten sonra beylikdüzünde çalışmaya başlıcam bi hafta sonrada zeytinburnunda 5 günlük uyum eğitimi varmış:)))

teyzmde kalcma eve git gel yapmıcam çünkü artık araba kullanmaıorum çok riskli uzun yol her gün 80 kilometre git gel
göbeğim direksiyona değiyo zaten vede direksiyonda hiç rahat demiorum çok stres yapıorm istanbul trafiğinde bu yüzden
artık istanbuldan gitmek istiorum:)

eşimin tayininin çıkabilmesi için 2014 temmuza kadar beklememiz gerekiyo elime geçen ilk fırsatta gitcem bu şehirden:) çok büyük ve neyin nerden çıkcaaa belli diil
offffffff sanırım yaz sonu taşınıcaz herşey çok karışık şu an

vede iyiki ev almak nasip olmamışş ya alsaydık herşeyde bi hayır var vallahi.........

senfat cok sagol canim.evet doktrum demisti anestezinin etkisiyle agrin olur,bir de su mideye verilen havada acayip agri yapti,halen bile hissediyorum,kalkinca yukari goguslerime dogru cinca agri yapiyor.esim saolsun iki gun bakti bana,sonra mecbur is basi yapti.kayinvalidem geleyim dedi,kadin gecmis olsuna geldi ay oram agriyor buram agriyor dedi,ben de gerek yok ben iyim dedim.zaten butun gun uzaniyorum,dinleneiyorum birisi olunca rahatta edemezdim yani.Ahh annnem de uzakta gelemez,yazik merak ediyor ariyor surekli ne yapsin.Benim iyilesm surem insallah uzun surmez ya senfat,dun biraz kendime guvenip hareketlendim ama sonra acisi cikti ,o yuzden bugun hic bir sey yapmadim.

gokce bacimmmm,seni tanimamak ne mumkun ,gecen yazina denk geldim,dedim ben bunu bir yerden hatiliyom,sonra baktim ki bu bizim gokce :) cok sagol teskkeur ederim,iste dikkat etmeye calisiyorum.

banu sagol tekrardan,evet sagligin kiymetini bilmek cok onemli.kucuk bir kesik bile insani ne derece kisitliyor bizzat yasiyorum.ama buna da sukur.Allahima cok sukur ki byuyuk sorunlarim cikmadi.Ameliyata giderken asansorde bir ciftlen karsilastik,yazik icim gitti bayan turktu galiba aglaya aglaya gittiler,cok uzuldumkocasida gulumseyerek geciyordu,bazen erkekler cok gamsiz oluyorlar yaa..o yuzden allah dermansiz dert vermesin insallah,bu ne ki bunada asariz insallah...

seyyahhh :)) sana bacimmm diyesim geldii :)) sen yeterki dua iste,sana da dua ederiz.badezuzu guzell guzel icinden gelmis,guzel dualar etmis sagolsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…