amiiiiiiiiiiin canım aminseyyah cok tatlisin yaa :) Allah sana,guzel bir is,hayirli bir es,bol para ve mutluluk ve saglik versin.birtanecik evladinida sana bagislasin yolunu acik etsin insallah.Bana eve tum isteyenlerede soyle mis kokulu,sirin ,hayirli saglikli evlatlar versin rabbim insallah.Herkesin gerceklesmesini istedigi o kadar cok seyi var ki,ben ve benim gibilerin de tek dilegi olmasada en cok diledigi bir evlat.Ne para,ne pul,ne ev ,ne gidilen tatiller,ne es ne de dost bu boslugu dolduramaiyor.
hayırlısı canım hayırlısıben de içimde baharlar açsın istiyorum.
dışardaki bahar umrumda bile olmasın istiyorum.
bu 3. baharım aynı hayalle yaşayalı...
İnşallah sağolasın canım..
bu sefer yazın filan uzun süreli kalır, köyden beyşehire gitme fırsatı da bulursam senle haberleşiriz..
balığa vakit olmaz belki ama gölün kenarında bi dondurma ısmarlarsın
güle güle kullan bıdıkcımhu huuuu artık benimde bir ekmek yapma makinem var
ne güzel dua etmiş canım ya neden ağlıyorsun
ben de diyorum ki neden pepetiyi anlamıyorum son günlerdeTakipteyim yazdım rakiplerim çıkmış tövbe tövbe
hayırlı olsun canım
geçen burda da paylaşmıştım a101 den alsaydın çok güzel indirimdeydi.
iyi oluyo makine ya.
mesela geçen günlerde yoğurt süzdüm suyu boşa gitcek oysaki en çok fayda da suyunda.
ben de yoğurt sulu ekmek yaptım
amiiiiiiiiiiin canım amin
sizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin allah inşallah amin
hayırlısı canım hayırlısı
olacak inşallah
bugün çooooooooook güzel bir kuran aldım
hem meali hem araçası ve de arapçasının altında her kelimenin türkçesi var
yanlış okuma ihtimalin yok
çok hoşuma gitti
topağın katkıları gözönünde bulundurulursa her okuyuşumda her harfinde size de gelsin sevabı inşallah amin
güle güle kullan bıdıkcım
ne güzel dua etmiş canım ya neden ağlıyorsun
ben de diyorum ki neden pepetiyi anlamıyorum son günlerde
en çok altın bende mi demek istedi ki diye
ahahaahhahaa
Evet selincim annem fazlasını hemen dolaba atar bozulmaz o zaman benim fazla hamurum kalmadı yada mecburiyetten bekletmedim hiç o yüzden bişey olmadı hamuruma ama fazla gelse annemden bildiğimden dolayı hemen dolaba atardım.
benim geçenlerde artmıştı demiştim ya.
attım dolaba baktım dolapta da kaparıyo.
havasını indiriyorum yine kabarıyo..
beni deli etmişti
Hadi ya dolapta kabarmaz diye düşünmüştüm ama kabarıyomu öğrendiğim iyim oldu.
Bu arada eşimle göbeklerimizi eritmeye çalşıyoruz ama benim tansiyonum çok düştüğü için birden azaltamıyorum yavaş yavaş azaltmaya çalışıyorum şu andada bi dinleniyorum bi spor yapıyorum
benim de kışınki ani şişmem inmiş durumda
54 e bile çıkmıştım.
51 im şu an.
tembellik yapıp spor olaylarını bile bitirdim bi anda..
yapabileceğim en iyi sporun boğazımı kısmak olduğumu düşüündüm(ama sağlıklı olan bu olduğundan değil tembelliğimden)
Canım ben 58-59 civarındayım şu anda bu benim hayatımda görgüğüm hamileliğim hariç en fazla kilom o bişey değilde göbek ve basenim çok fazla boyuma göre vee en zorum gidende beğendiğim hiç bi kıyafeti alamamam oldu denedim ama çok kötü durdu üzerimdeve eşime dedimki sen ister zayıfla ister zayıflama ama ben yaz geliyo zayıflıycam oda bana ayak uyduruyo bakalım ne kadar dayanabilcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?