- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
allah kavuştursun bacımannem gitti ev bom boş ve bir garip:26:
duygulandırma benide bacım
kalplerarasi sagol canim allah razi olsun :)
sevimli panik yapma hemen,emzirdigin icin enerjiye ihtiyacin vardir kesin, bol su icmeyi dene belki tok tutar
eveeeeet:)
sahilde gezdim bu gün incecik bi hırkayla hiç üşümedim:) yaz hakkaten gelmiş:)))))
şimdi uzattım bacaklarımı dinleniorum kendimi dinlenmeye çektim:)
birazdanda çay yapcam :))
ayrıca bugün bi kek yaptım kekin mazemelri normal kek ama içine ben
kuru incir kuru kayısı kuru üzüm ceviz tarçın kattım
üstünede susam döktüm yok böle bi tat :)))))))) aklınızda bulunsun:))))))
gülçincim bende koydum dolmalık biber
sadece içlerini çıkarıp iç içe geçirip buzluğa attım ve çok lezzetliydi kaç defa yaptım hiç koku falanda yoktu ayrıca
ben buzluğa fazla kalan kekimden denemk amacıyla 1 dilim koymştum tadı taze gibiydi çözülnce ama çözülmesi için mikrodalgaya falan koyulmıcak kenarda kendi başına çözülcek
börek,çörek,poğaça,yağlı,katmer,fazla kalan ekmeklerimizi koyyorum hiç sorun yaşamadım ama kurabiye denemdim açıkçası.....
Canım bende senin gibi yapıyorum dolmalık biberleri ama nedense benim yaptıklarıma buzlık kokusu sinmiş. Belki buzlıktan kaynaklanıyordur. Ben Arçelik derindonduruculu buzdolabı kullanıyorum malesef ayrıca dondurucu kullanmıyorum. Bende fazle olan herşeyi buzluğa atarım. Mesela geçengün patatesli börek içi yapmıştım arttı. Buzluğa koydum. Çıkatınca sulandı ve patatesler sertleşti gerçi ben yinede teflonda yaptığım yufka böreğine koydum yendi ama ben huylandım işte.
Derfatcım meraba, canım yaa sen bana çok önce özleden birşey sormuşsun fakat benim msj sayım dolmadığı için özelden mesaj atamıyorum. Canım Ben VATAN dayım
kızlaaaaar ben de geldim, iyi akşamlaaar
o koku bende de oluyordu ama biberde olmadı
benim dolap eski ben ona bağladım çünkü başkasından duymadım hiç
seninki nasıl
Ya eşim bugün iş çıkışı arkadaslarıyla Atatürk orman çiftiliğine kokoreç yemeye gidecekler eşim banada teklif etmişti bende tanıdğım yok napıcam demiştim ama bugün bi kız arkadasıyla konustum kızla bayağı samimiyiz niye gelmiyosun dedi çok eğlenceli olur dedi kalktım bi duş aldım,ütülerimi hallettim,evi toparladım eşimi aradım belki gel der diye çağan erken uyuduğu için annemi çağıracaktım çağanın yanında durması için eşime dedim mehtap sen niye gelmiyosun filan dedi diye adamdan teklif bekliyorum adamın umurunda değil boşuna hazırlanmışım
Evet canım bayağı oldu soralı hatta sürekli aklımda kızlara sorayım kimdi öyle bi yerde çalışan diye seni unutmuşum bian canım.
kızlaaaaar ben de geldim, iyi akşamlaaar
Hoşgeldin ablacım,nasılsın?
niye teklif bekliyosun canım direk vazgeçtim gelicem desene
ah derya ah erkekler düz mantık işte
gelmek istese sölerdi diye düşünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?