senfat multijet yapar yaamultijet avukatlar gunun kutlu olsun.
o sana avukatlık yapamaz, çünküm kamuda calışıyor
haa siz özel de calışabiliyorsunuz aynı zamanda multi? o hakkınız var mı?
bizim de gunumuz 10 mayıs.
sirke bir kenara not et bakayım.
royem geçmiş olsun. boyun ağrıları anezteziden kaynaklanıyor. sezeryan sonrası bende de olmuştu. üşüme ve ter oluyor, bunlarda spinal aneztezden kaynaklı. genel an. aynı şekilde mi bilmiyorum. ama spinal yaptırınca boyun ağrıları daha fazlaymış.
benim bir akrabam gecenlerde laparoskopik miyom ameliyatı oldu, 10 gundur annesi bakıyor, gülerken ve kendini zorlarken falan dikişlerinde ağrı oluyormuş, ama başka bir arkadasım 46 yaşında göbek deliğine kadar acarak rahim, kist ve miyom aldılar, 15 gun sonra tatile gitti. biraz yapı meselesi sanırım. royemin bakacak kimsesik yok yanında annesi falan mecbur kendini iyi hissedip kalkacak. ancak eşi akşamları yardımcı olur.
Hanımlarr ben 19 nisandaki buluşmaya gelemiycem eşim yıllık izin alıyormuş ayın 15 nde o hafta sonuna kadar evdeymiş göndermez o gün beni.
hey nerden aldın bacım hayırlı uğurlu ola inşallah...bol bol çeşit çeşit ekmekler yapasınnnhu huuuu artık benimde bir ekmek yapma makinem var
Takipteyim yazdım rakiplerim çıkmış tövbe tövbe
annem gitti ev bom boş ve bir garip:26:
ALLAH kavuştursun canım benim.
selam kızlar
biz de eşimle alışverişe çıktık
yarın arkadaşlarla pikniğe gitcez
10 tlye piknik sepeti aldık
farmasicim a 101 den orkidenin yağını demiştin,gittim hemen aldım ben de bi kirli çıkı olarak
32li tuvalet kağıdı 10 liraymış,uygun muydu bilmiyorum ama ondan da aldık
bi yerel market var,yudumun sızması 5 litrelik 36 liraymış,uygun geldi,onu da aldık
selincim bu ne hamaratlık
bıdıkcım makineni güle güle kullan,mis gibi ekmekler pişir
karanfilcecim cnm ya,anneler gelince hemen nasıl alışıyo insanigittiklerinde bi tuhaf oluyo insan
Allah başımızdan eksik etmesin
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır topiğe giremiyordum. Bilmiyorum beni hatırladınız mı fakat sizi okumaya çalışıyordum. Nasılsınız, keyifleriniz nasıl görüşmeyeli.
annem gitti ev bom boş ve bir garip:26:
tüm kışlıklar kaldırıldı
yazlıklar yıkandı dolaba yerleştirildi bi ütülenecekler kaldı
nevresimler değiştirildi
havlular değiştirildi
ev süpürülüp silindi koltuklar pencereler silindi hala yolluklarım yıkanmayı bekliyo onuda eşim makineyle yıkayacak hayırlısıyla
mutfaktaki evdeki tüm temizlik bezleri sofra bezleri yıkandı mı iş bitmiştir demek benim için yoruldum ama misss gibi oldu evim
kaç zamandır yapayım yapayım diyorum ama hep erteliyorum
dondurucuya atacak pasta börek tipli misafire ikramlıklar arıyorum şöyle birkaç tepsi yapsam atsam
ama tavsiye edeceğiniz bir site var mı
mesela kurabiye hazırlayıp yapmakla dondurucudan çıkarıp ısıtmak nasıl olyuor zaman açısından tat açısından
bu konuda ki engin bilgilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum
tüm kışlıklar kaldırıldı
yazlıklar yıkandı dolaba yerleştirildi bi ütülenecekler kaldı
nevresimler değiştirildi
havlular değiştirildi
ev süpürülüp silindi koltuklar pencereler silindi hala yolluklarım yıkanmayı bekliyo onuda eşim makineyle yıkayacak hayırlısıyla
mutfaktaki evdeki tüm temizlik bezleri sofra bezleri yıkandı mı iş bitmiştir demek benim için yoruldum ama misss gibi oldu evim
kaç zamandır yapayım yapayım diyorum ama hep erteliyorum
dondurucuya atacak pasta börek tipli misafire ikramlıklar arıyorum şöyle birkaç tepsi yapsam atsam
ama tavsiye edeceğiniz bir site var mı
mesela kurabiye hazırlayıp yapmakla dondurucudan çıkarıp ısıtmak nasıl olyuor zaman açısından tat açısından
bu konuda ki engin bilgilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum
Ayy canım maşallah negüzel darısı bana olsun inşallah. Benimde bahar temizliği yapmam lazım. Canım yufka böreklerinde ya da poğaçada birşey olmuyor fakat ben birdefa tırtıl kurabiyesi koymuştum denemek için. Çıkırtıp yiyince buzluk buzluk kokmuştu. Hiç hoşuma gitmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?