Kirli Çıkılar )))

senfat multijet yapar yaaaman allah mal miras olayı davası versin dieğrlerini istemem zati :):):)
bacım bu arada 10 mayısı yazdım benim günüm çok ama
24 kasım
14.03. martın 14 ü
sonraa daha vardaaa neyse
ben şimdiden analar gününü kutlarım vallaaa o gün oluncada kutlarım yine

Hanımlarr ben 19 nisandaki buluşmaya gelemiycem eşim yıllık izin alıyormuş ayın 15 nde o hafta sonuna kadar evdeymiş göndermez o gün beni.
amaaa neden çağanı sevecektimmmm uf yaaa yazın alaydı ya izni neyse artık bidahakine bakak kaç kişi kalacaz en son bir ben kalırmışım buluşmaya dek

hu huuuu artık benimde bir ekmek yapma makinem var

hey nerden aldın bacım hayırlı uğurlu ola inşallah...bol bol çeşit çeşit ekmekler yapasınnn

Takipteyim yazdım rakiplerim çıkmış tövbe tövbe

selin bacım çok yoruyon yahu kendiniiiii hamile hamile şöyle bir okuyunca ALLAHIM bizede sen gibi bir gelin vereee diye dua ediyorum her defasında

pepeti bu arada senin laflarını alıntı yapıyom yaaa gözükmüyor yazamıyom altınaaaa buraya yazdım artık takipte ol rakipciğim :):):)

Son düzenleme:
misafilerim geldi yolcu ettim bulaşıkları hop makinaya atıveridim:) ev zaten cillop gibi çamaşırlarımıda yıkadım misafiler otururkene :)
kaşla göz arasında balkona astım şimdi güneşte mışıl mışıl kuruolar:)
her bi yerden misler gibi kokular gelio
misafilerim mutlu ben mutluyum iş yapıp yatınca dinlenmiş kalktım:)
karnım tok yemek deridim yok:)
yolluklarınıda verdim:)

şimdi gezmeye çıkıorum sahilde dolanıyım azcık:)))))

selam kızlar
biz de eşimle alışverişe çıktık
yarın arkadaşlarla pikniğe gitcez
10 tlye piknik sepeti aldık
farmasicim a 101 den orkidenin yağını demiştin,gittim hemen aldım ben de bi kirli çıkı olarak
32li tuvalet kağıdı 10 liraymış,uygun muydu bilmiyorum ama ondan da aldık
bi yerel market var,yudumun sızması 5 litrelik 36 liraymış,uygun geldi,onu da aldık
selincim bu ne hamaratlık
bıdıkcım makineni güle güle kullan,mis gibi ekmekler pişir
karanfilcecim cnm ya,anneler gelince hemen nasıl alışıyo insanigittiklerinde bi tuhaf oluyo insan
Allah başımızdan eksik etmesin

ALLAH kavuştursun canım benim.

sağolun kızlar..
zaten alışmıştım anneme..
zaten her misafir gittiğinde böyle olurum.
eşim de yok iyice içim daraldı.

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır topiğe giremiyordum. Bilmiyorum beni hatırladınız mı fakat sizi okumaya çalışıyordum. Nasılsınız, keyifleriniz nasıl görüşmeyeli.

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır topiğe giremiyordum. Bilmiyorum beni hatırladınız mı fakat sizi okumaya çalışıyordum. Nasılsınız, keyifleriniz nasıl görüşmeyeli.

Sevimlicim bebeğin dünyaya gelmiş. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Badecim, sende anne olacakmışsın maşallah çok sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı tüm bebek isteyenlerin başına olsun inşallah. Allahım anne olmak isteyen herkesin kucağını doldusun inşallah AMİN

Arkadaşlar, belki beni hatırlarsanız benimde 5 yaşında bir kızım vardı. 2. çocuk düşünmüyorduk fakat sanırım artık fikrimiz değişti. Kızım çok fazla kardeş istiyor. Kreşte arkadaşlarında görüyor, duyuyor sonra kendiside kardeşi olmasını istiyor. 2 aydır korunmuyoruz. Geçen ay olmadı. Bu ay ise 6 -7 gün adetim gecikti fakat birşey olmadı. Dün test yaptım negatif çıktı. 3 hafta önce falan faranjit olmuştum o zaman antibiyotik ve öksürük şurubu içmiştim. Sanırım onların etkisiyle ve mevsimsel değişiklikten dolayı gecikme oldu. Kısmet bakalım.

tüm kışlıklar kaldırıldı
yazlıklar yıkandı dolaba yerleştirildi bi ütülenecekler kaldı
nevresimler değiştirildi
havlular değiştirildi
ev süpürülüp silindi koltuklar pencereler silindi hala yolluklarım yıkanmayı bekliyo onuda eşim makineyle yıkayacak hayırlısıyla
mutfaktaki evdeki tüm temizlik bezleri sofra bezleri yıkandı mı iş bitmiştir demek benim için yoruldum ama misss gibi oldu evim

kaç zamandır yapayım yapayım diyorum ama hep erteliyorum
dondurucuya atacak pasta börek tipli misafire ikramlıklar arıyorum şöyle birkaç tepsi yapsam atsam
ama tavsiye edeceğiniz bir site var mı
mesela kurabiye hazırlayıp yapmakla dondurucudan çıkarıp ısıtmak nasıl olyuor zaman açısından tat açısından
bu konuda ki engin bilgilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum

Canım ben kurabiye koymadım ama poğaça koydum çıkardım hiç bi değişiklik yoktu bi kaç saat önceden çıkardım sonra fırına attım ısıttım tadında en ufak bozulma olmadı.Bi arkadasımın ablası kurabiye yapıp atıyordu yedim orda ondada hiç bi değişiklik yoktu gayet güzeldi.

Karanfilcecim canım yaptığın poğaça tarifini tekrar verebilirmisin. Eski sayfalara baktım fakat bulamadım.:26:

Ayy canım maşallah negüzel darısı bana olsun inşallah. Benimde bahar temizliği yapmam lazım. Canım yufka böreklerinde ya da poğaçada birşey olmuyor fakat ben birdefa tırtıl kurabiyesi koymuştum denemek için. Çıkırtıp yiyince buzluk buzluk kokmuştu. Hiç hoşuma gitmedi.

Ben birde bu sene denemek için birkaç paket dolmalık biber ve kırmızı biber koymutum buzluğa. Çıkartıp zeytinyağlı doldururum diye fakat hiç hoşuma gitmedi. Buzluk kokusu sinmişti. Pişince bile geçmedi. Bundan sonra dolmalık biberleri kurutacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…