Kirli Çıkılar )))

ıııı ııı yetmez

hani bıdığa yorumu geçmişe yönelik hareketlere göre yapıyorsun ya bana da geçmişe yönelik yapman lazım..
banane
(seyyah modu)

bıdıkla ilgili özetim şu olur
bak bıdığın asıl memleketini bile bilmiyorum
vanda deprem yaşadığını
bursaya tayin istediğini
eşinin ailesinden maddi manada okkalı bir kazık yediğini ve hala da devam ettiğini

Canım eşimin hakkını yiyemem her hafta götürür bizi bi yerlere ama ben öyle bişey istemiyorum bu söylediklerinn benim hayatımda rutin yaptığım şeyler ben daha farklı kendim için bişeyler yapmak istiyorum hobi olarak mesela ama ne işte bi türlü bulamıyorum.

biz çıkıyoruz kızlar...
hava da pek rüzgarlı:18:
uçmazsam gelince görüşürüz

Aynen canım tamda demek istediğim bu tamam beraber gitsinler ama bütün yük eşimin üstünde olmasın onlarda elini cebine atsın ha tamam ben her bindiğinde demiyorum ama demeliler fatih benzinliğe girde bende seninle geliyorum hep biraz gaz,benzin her neyse alalım diye ama yok yok peki benim ne mecburiyetim var her defasında seni almaya haaa bide arabası olanlar bile yapıyo bnun kendi arabalarıyla gitmiyorlarr ee fatih sen nasıl olsa gidiyosun benide al oldu canım.Off en iyisi bu konuyu kapatmak eşime bidaha demememk çünkü çok ama çok konustum tartışarak değil ama eşim hep beni haksız çıkardı ben kendimi yıpratıyorum işte.

derfatcım sorun sizin kullanılıo olmanız anladım:) ve eşinin seni haksız görmesi........
aslında eşin sana hak verse şöle bi hafta işe otobüsle gitse denem amçlı bakalım biride çıkıp fatih bizde seni alalım dicekmi? yada otobüsle gelmesine ne tpki vercekler?? yada sorduklarında benzine gaza zam geldi yetişemiorum bi süre böle dese ve 1 hafta 10 gün sonna arabayla gitse işe çıkıştad başka bi yere ugramam lazım , orası sapa kalıo kardeş evde hanım beklio falan dese ne güzel olurdu aslında::::::::

eşim sınavdan geldi doğru uyudu süpürge çalıştıramıyorum o uyanmasın diye

karanfil ben uzağı göremiyorum en son otobüs yazılarını karıştırıp yanlış otobüse binince yani hayatımı baya baya etkileyince bu durum bir üniversite hastanesine göz bölümüne gittim orda 0.5 miyop dediler ama beni muayene eden asistan cuma saat 16:45 civarında çok hızlı bir şekilde muayene etmişti ve çok yorgundu daha bakması gereken 100 hasta filan vardı. Doğrulamak için bir de özel bir yere gideyim dedim dün gittim birinde 1 diğerinde 1.25 miyop çıktı. Lens için göz yaşı testi yapıldı şu an lens kullanmam uygun değilmiş ben de öyle olunca o gazla gittim bir normal gözlük bir de numaralı güneş gözlüğü aldım

derfat yemek/düğün sonrası arkadaşları bırakma olayı bizde de çok oluyordu ama biz artık uyanık davranıyoruz şuraya gidiyoruz isteyeni otobüs durağına kadar bırakabiliriz diyoruz kimsenin bize ek olmasına izin vermiyoruz.

banusultan,blmiyorum cozdum galiba...siz kirli cikilarin da etkisi cok diyebilirim,cogu zaman gozumu acmama yardim ediyor bu topik :)) kisasa kisas dogru bir tabir mi bilemedim de,benim felsefem ,beni uzenler,kullanmaya calisanlar,dislayanlar,kucumseyenler hayatimin kiyisindan kosesinden gecmesinler istiyorum.:13:

Derfat,benim babamda senin kocan gibiydi.Az insanlar icin kostirmamistir saga sola.Hatirliyorum da,bir ara babam kucuk bir minibus hattinda calisiyordu.ve benim babam durak arkadaslarinin ailelerinden kim gelirse parasini asla almazdi.biz kizardik ama anlamazdi.Bir gun arabamiz satilmismisdi yoksa denk mi gelmemistik tam hatirlamaiyorum,arkadasinin arabasina bindim.bne parasini verdim once almadi ikinci soylemede aldi.cok kizmistim o gun.Tamam belki dogru olani yapti ama hani bunun sanin ailene yapilan ayricaliga karsi yaptigi cok ayibima gitmisti.hem ilk defa binmistim o arabaya.nerde benim babacimin yaptigi ,nerde bu admain yaptigi.babamada anlatmistim sen butun ailesini nerdeyse bedavaya tasiyorsun,bu bir kereyede mahsus senin gibi olmadi.cok taviz verirsen hep kendinden kaybediyorsun.dusununce belki yaptigi dogru,babaminda oyle olmasini isterdim,cunku biu bir isti onun icin,para kazanmasi gerekiyordu.sonuc onlar kazandi,baba somuruldu.buradan iyiligin dozajida onemli,kotu olmamali bir insan ama kendini de somurulmesine ,iiyiligin suistimal etmesine izin vermemeli.Bir hafta falan arabayla gitmesin ise bakalim,kim onu alip birakacak.zaten orda belli olur ak ile kara,o zaman esinin tavrini koymasi daha kolay olur.

canım o zaman renk farkı falan olmaz mı arada eskilerle
ev sizin mi hatırlamıyorum da başka oda var mı daha büyük falan
ben salondan sonraki en büyük odayı sılaya verdim
oyun alanı çok lazım gerçekten hele de okula başlayınca ohooo salonu bile işgal ediyor
ah derya
sadece ben de geliyorum desen bunların hiçbiri olmayacaktı
durduk yere huzursuzluk çıktı gerçekten
selinin dediklerine katılıyorum aslında ama bilemedim de şimdi
o çok anlayışlı kocalar gün geliyor tepemize çıkıyor sen gene de dengele eşinin üzülmesini istemediğini belli et ama hemen de yelkenleri salma
en azından onların dediği zaman değil de sonraki bi zamana davet edip istedikleri gibi at oynatamayacaklarını gösterebilirsin
slmlar nasılsınız..kıskandırmak gibi olmasın ,birazdan gezmeye gideceğim BİMe
çok heyecanlıyım
ahahhaha
sanki maldivlere gidecek
gittim geldim..Allahım tıknefes öldüm
vücut alışmış 2 aydır enine yaşamaya,birden boyuna dikilince bünyem sarsıldı:)))

aynen canım dışardaki havadan bihaberim resmen
gazan mübarek olsun
Nedendir bilmem ama şu anda daha sakinim sanırım ben evde çok bunaldım eşime çatıyorum içim daralıyo ya bişeylerle uğraşmak istiyorum bana fikirler verirmisiniz?Evde neler yapabilirim?
çalışmalısın canım çalışmalısın

aslında bunu bi teklif etsen eşine derya
sakin mantıklı şekilde konuşarak
beni haksız görüyorsun bir kere denesen desen
belki kendi görür gözüyle

ya ben bu fikre katılmıyorum
insanların birbirine ihtiyacı var
aynı yöne giden insanlar neden aynı şekilde gitmesin
ben ve birçok arkadaşım binmişizdir başka öğretmenlerin erkek de olsa arabasına
tabi önce bi bakarsın anlarsın eşi rahatsız olur mu karşındaki nezaketen mi söylüyor
burda niyet önemli biz benzin almak de istedik para vermek de
hiçbirini kabul etmedi arkadaş mesela biz de bebeği olmuştu para toplayıp bebeğine hediye aldık
başka bir arkadaşa da benzin almıştık
hemen her okulda karşılaştım bu durumla evli barklı da farketmezdi evli bayanlar da binerdi arabaya ya da bekar evli arkadaşın da arabasına binerdik
sonuçta aynı tarafa gidiyoruz
her şeyde bi kötülük aramamak lazım
ben olsam ben de alırım arabama neden boş gidip geleyim
belki fazla iyiniyetliyim ama benim fikrim kullanılmadığın sürece böyle şeyler normal
bana biri arayıp böle dese kadını zaten yeterince bulardım da
o adam da nasibini alırdı

sabır ne güzel erdemdir.
şu an çok ihtiyacım var.
ne güzel bir doğum günü hediyesi aldım,bir bilseniz.
babam aradı,sandım ki en küçük kuzusunun yaş gününü kutlayacak.
nasılsın,iyi misin faslından sonra bombayı koydu kalbime.
dedi ki ben evleniyorum.
80 yaşında adam,onu geçtim,annemin senesi dolmadı daha,mezarının toprağı oturmadı.
içim cızzz etti,elim ayağım tutmaz oldu.
telefonun şarjı bitiyor dedim,kırıcı,üzücü bir şeyler saymamak için kapattım usulca.
eşime bile diyemedim,utanıyorum.
ne yapayım,allah kimseyi yalnız bırakmasın,anlıyorum bir yandan.
ama daha dün ağlaştık telefonda annem için,hayatımın tek gerçeği diyordun baba,çok kahrımı çekti diyordun.
hatırasına bile saygı gösteremedin,yazıklar olsun.
ne yapayım ben,ne yapayım.
allahım.

benim yan apartmanımda bi arkadaş oturuo oda hamile aramızda bi hafta var
aynı yerde farklı odalarda çalışıoruz
arabaları var fkat bu arkadaş araba kullanmayı bilmiyo
zaten bizim iş yeri eve çok yakın arda bir kilometre anca var yürüme mesafesi ama öğle arası ben eve 15 dakikada geliorum 15 dakikada gitmemi varsayarsak çoğu zman arabayla gidip geliorum
bu arkadaşı arada sırada gördükçe alıodum
sonna hamile oldugunu öğrendim telefon numaramı verdim ben ztaen hergün işe arabayla gidiorum onuda alsam hiçbişe olmazdı diye düşündüm:) hani benden önce arabayla gidip gelmiodu zaten
telefon numaramı verdim onunkinide aldım sabah çıkarken çaldırıorum
oda inio birlikte gidioruz
bu birlikte gidip gelmeye bende karşı diilim aynısını yapıorumda ama işi kullanma boyutuna getirmemek lazım.......
derfatların durum kullanmaya girmiş resmen

of ki e of ne taraftan baksam bilemedimki olaya......

Allahım anneciğine rahmet etsin..yattığı yer nur dolsun inş.
başkada bişey diyemem.

banucum babanı sen tanırsın elbet
ama yalnızlık gerçekten çok zor
ben bile bu yaşta aklıma neler geliyor
hayatın yükünü tek başına çekmeyi geç
şimdi ölsem nolur diyorum sıla ne yapar
her banyoya girdiğimde korkuyorum ya kayıp düşüp kafamı çarparsam
sıla okula gittiğinde korkuyorum içerde bana bişey olursa eve giremezse
çarşıya gidiyorum sokakta başıma bi şey gelir sılanın haberi olmazsa
hele sıla bebekken ya ben bu gece ölürsem çocuk sabah beni bulur da kafayı yerse
şimdi neyse kapıyı falan açıp komşuya gidebilir birilerini arayabilir
ya bebekken
aklıma neler geliyordu ben evde ölücem çocuk açlıktan yanımda ölecek diye allah korusun
bi de bu adam 80 yaşında
mutlaka korkuyordur
yalnız kalmak istemiyordur
insana yaşlılıkta yoldaş lazım
yani ne kadar evlatları olsa da arayıp sorsalar adam sonuçta temelde evinde yalnız işte
ne bilim
hayat zor
allah elden ayaktan düşürmeden alsın canımı kendi adıma hayırlı ömür ve ölüm versin amin

işte bu yüzden yazamıyorum..
yaşamadan insan bilemez galiba..

çok doğru,çok güzel yazmışsın.
analık işte ölümünde bile evladını öne koymuş yüreğin.
ama olay aynı olay değil seyyah.
ben de bilirim yalnızlık allaha mahsus,ben duygusal mı yaklaşıyorum annesini kaybeden her çocuk gibi.annemin eliyle döşediği evinde,yatağında başka bir kadın yaşayacak,mutfağında yemek yapacak,dolabında annemin değil o insanın giysileri olacak.
hem niyeti salih midir gelmek isteyenin,art niyetleri var mıdır,babamın başına bir çorap örecek midir,bu yaştan sonra ele güne rezil mi olacağız.
yeni hatun niyetiyle gözü bağlanıp, yakışık almayacak bir insan mı getirecek aileye.
ben bu insanı istemeye mi gideceğim,nikahlarında bulunup gelin mi edeceğim babama.
el çeksem pişman olmayacak mıyım.
el atsam annem rüyamda bile olsa hesap sormayacak mı bana.
ne yapsam allahım,ne yapsam.
günüm karardı,içim tir tir titriyor.
elim ayağım buz gibi oldu.
ar ediyorum allahım,ar,kime ne diyeyim.
kalp krizi geçirecek gibi sıkışıyor göğsüm.

banu çok zor canım Allah yardım etsin herşeydn önce hayırlısını versin tanıdık birimi babanla kaç yaş var aralarında?

Banucum sewindim bwgenmene perdede senin sozunu.dinledim ewet. Desenin hosuma gitmisti zatende hani zebra oluşundan cekinmistim ama senin gazinla gittim aldim.walla.... Seyyah bu yaptırdığımız yer el isciligiyke yapıp yani istersen 10. Sene sonra git resim gotur şu model diye yapuolar ben.zaten .dolabın.icini felan kendime gore.. ew kendimizin odada oyle cok küçük deil.ama. sikistirmayalum dedik bak aklimi. Celiyosun seyyahhhh.....

Banucum daha önce.solemistim bende.annemi kaybettim hemde kucuk yasyta daha 14 bile.deildim. babam annemden 1.5 sene sonra ewlendi kesinlikle istememistim nikaha dahi gitmedim ama şimdi cok iyi anlıyorum onu iyiki ewlenmis.diyorum haaaa sana sonuna kadar hak veriyorum ama babaninda yanlışlığını dusun.canim kimin yanina nekadar sığar sen esin olmadan hayatin.ne kadar zor olabilcegini biliyorsundur ki o yasli onun için dahada zordur ne olur kendini uzme babacigunida kırma sakinles biraz zaman aahhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…