canım ya ölede erkekler bazen bunu düşünemeye bilio
hep kendimi anlatıorum ama bi gün kahvaltı yapıoruz sofradayız ben sabah sabah yüz göz şiş:)
eşim dediki''kardeşim gelicek''iyi dedim buyursun gelsin
kalktım çay koydum oturdum zil çaldı''kardeşi geldi'':))))))))))))))
meğer kardeşi dünden sölemiş bana sölemyi unutmuş apartmana girince msj atınca bana sölemiş
neye uğradımı şaşırdım:)
eltine kocaman bir alkış
kadın haklı kişi eşini elbette kıskanacak
elalemin kadınlarına servis şöförlüğü niye yapsın eşi
her zaman derim bugün arabana oturan yarın nerene oturur bilemem
insanlık öyle bir taraflara doğru acımasızca yolalıyor ki
bu konuda haklı olabilir ama farmasi, ben daha önce de anlattım eltimi sanırım. yani tebrik edilecek alkışlanacak bi yanı yok benim eltimin. kendileri hasta.
burda anlattım sanırım. hatırlamanız lazım. hatırlamıyor musun yoksa?
eltim beni de kıskandı.
hatta ve hatta eşinin teyzesinden eşini de kıskandı. bayramda elini öpmedi.
yani çevresinde gördüğü her kadın sanki eşine aşık müptela.
öyle bi yapısı var.
karanfilce daha önceden yazdıklarını inan hiç hatırlamadım
zaten ben yukarıdaki yazdığın konuya göre değerlendirdim eltinin davranışını
sadece yukarıdaki yazına yorum yaptım
işte budur
fasulye sokakta
son günlerde okudugum e komik mjs oldu bu dmek bime gitcen heycanlısın badecim:))) sen çok yaşa emi:) tabi mutfak tuvalet banyodan sonna amerikaya gitsen bu etkiyi yaratmazdı:)
derfatçım bilmem farkında mısın ama hayatı adeta kendine zehretmek için çabalıyorsun
yapma bunu kendine ve sevdiklerine
benim eltimin öyle olayları oldu ki burda da bi kaç kere anlattım. hatırlamadığın için şaşırdım doğrusu..
hoş ben de hatırlamak istemiyorum yaptıklarını boşver böylesi iyi
çok beğendimselin,sen guzel hos anlatmissinda.Aslinda dusununce mantiklida.ama si varki insan yeni evliyken,bazen inat,ya da haddini bildirme,bak oyle olaz boyle olur deyip turlu yollar bulur.kah ailyle kaynasmaya calisirsin,kah haddni bildirmeye.Bir sure sonra,artik evlilik ilerleyipte huy suy ogrenilince,ve iyi yonde yaptiklarinin birsey getirmedigini gorunce cok yipranir insan.Ben en son,arada olan o adar seye ragmen kaynima cok destek oldum da ne oldu,ameliyat oldum,bir karisyla kapimdan girmediler.Bir de esim aramisti,gelsinlerde yanliz kalmayayim diye... o nedenle iyilik abidesi olmak istemeiyorum bundan snra....
banucum doğuum günün kutlu olsun canım,
sunny abla senin kızının da aynı şekilde Rabbim sizlere hayırlı uzun ömürler nasip etsin..
özlem, kızının odası hayırlı olsun canım...
sirkeci, geçmiş olsun gözlerin kaç numara ve problemin tipi ne?
derfat, kızlara katılıyorum canım. keşke ben de gelicem deseydin direk.. ama herkesi arabayla bırakma konusu ayrı, sürekli eşin bu şekilde yapıyorsa bi süre sonra bunlar sizi maddi manei yıpratır.
.. aklıma ne geldi biliyor musun benim kaynım da darty de çalışırdı. yol üstünden iki arkadaşını alırdı biri kadın biri erkek. benim eltim bi gün eşinin cebinden kadının nosunu almış "benim kocama güvenip de mi işe girdin?" demiş..tabi onun durumu seninkiyle kesinlikle aynı değil.. onunki tamamiyle kıskançlık.
bıdık, ben olsam kabul eder, normal davranırdım.
yani normla bi misafire hizmet eder gibi kendini paralamadan makul bi şekilde...
karanfilce yazmış olabilirsin
çoğu şeyi üstün körü okuyorum
pc açık sabahtan akşama kadar ben sayfada görünüyor da olabilirim ama net başında olmam mümkün değil yoksa eve çocuklara eşime nasıl yetişirim
bir de normal hayatımda da çok fazla beni etkilememiş olayların ayrıntıları zamanla benden gider sanırım bu da öyle birşey
ben sana dair genelde kayınvalidenle ilgili yazdıklarını hayal meyal ayrıntı sorsan sınavı geçemem
konyalı oluşunu ,eşinin sağlık sektöründe çalıştığını bu kadarını hatırlıyorum yetmez mi ?
Nedendir bilmem ama şu anda daha sakinim sanırım ben evde çok bunaldım eşime çatıyorum içim daralıyo ya bişeylerle uğraşmak istiyorum bana fikirler verirmisiniz?Evde neler yapabilirim?
Canım eşimde onu çok yapıyo yol üstünde kim varsa toplayıp götürüyo çoğuda yolunun üstü değil biliyorum kendide söylüyo ayda yılda bir diyo ama değil işte gazını biz alıyoruz onlar yol parasını cebine atıyo hele en son eşim ay sonuydu çağanın kumbarasından aldı gaz almak için ve gitti arkadasınıda aldı götürdü işe ben deyince kızıyo ee napayım yolumun üstü hayır gelmeme diyeyim diyor benim kızdığım bunun sürekli tekrarlanıp eşimin iyi niyetini suistimal etmeleri ve eşiminde buna sessiz kalması yoksa kıskançlık yok.Bugünde o yüzden dedim arabayı satıcam diye bakalım o zaman nasıl götüreceksin arkadaslarını dedim.Arabayla ilgili ne iş olsa eşimi çağırıyorlar eşimde hemen tamam diye bi bana hayır diyo buda beni yıpratıyo ama sanırım ben yoruldum ama eşim yorulmadı bu 4 senedir böyle devam ediyo bundan sonrada devam edecek bende kendimi yıpratttğımla kalıcam.
bu konularda benim tavrım karşıdakinin aynası olmaktır..
iyiyse kat be kat iyi olurum..
ama kötüyse ismini dahi anmam
insanların yaptığı kötülüğü hata diye adlandıramıyorum maalesef
badeeeeeeeeeeeeeeee
meyraa ikizim
sunny abla üçüzüm
banucan dördüzüm
sende beşizim oluyorsun bu tavrınla
işte benim hayata bakış açımı özetleyen cümlelerimdendir
ben bir aynayım kişi kendini görür bende der dururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?