Kirli Çıkılar )))

akillibidik,mesafe en iyisi:).Ben de zamaninda sirf esimin hatrina ,cogu seyi gormezden gelmisligim cok vardir.Buna ragmen gene de yaranamamisimdir insanlara,ustelik laf sokmalari,sinirini bozmalarida cabasi,en son gene boyle bir ortamda bulundugum icin aglamisligim kendimi helak etmisligim vardir.o gunden sonra yok dedim ne bunlarin icine girerim ,ne de sinirlerimi bozarim.Vurdumduymaz bir insan olabilseydim belki ama,boyle durumlarda insan daha hassas oldugu icin her durumdan bir mana cikariyor.o yuzden mesafe en iyisi.kendi adima soylemem gerekirse ,bu mesafeden be cok mutluyum,cunku beni uzen,laf sokan,huzurumu bozan kimseye katlanmak zorunda degilim.ohh benden mutlusu yok vallahi. :))

o nedenle mesafeni koru,madem esinde seni anlayabiliyor daha ne olsun.ince ince dusunup bir sans daha vermeyi dusunursen,gene sen uzulursun.

selincim

insanın eşi haber vermeden bir misafir çağırdığında ya da gelmek isteyeni kabul edip insanı zor duruma soktuğunda bunu ona anımsatıp böyle bir hareketten geri durmasını sağlayacak bir sürü yol vardır emin ol

bu konuda haklı olabilir ama farmasi, ben daha önce de anlattım eltimi sanırım. yani tebrik edilecek alkışlanacak bi yanı yok benim eltimin. kendileri hasta.
burda anlattım sanırım. hatırlamanız lazım. hatırlamıyor musun yoksa?
eltim beni de kıskandı.
hatta ve hatta eşinin teyzesinden eşini de kıskandı. bayramda elini öpmedi.
yani çevresinde gördüğü her kadın sanki eşine aşık müptela.
öyle bi yapısı var.

dün ne güzel gezdik,nasıl yorulduk.
öğleden sonra da d.günü vardı bir mekanda arkadaşın kızının.
bayağı da özenmiş,pinyata,palyaço,bir sürü etkinlik.
bizimkiler bayağı bir kurtlarını döktüler.
saat 4 oldu,bizim malum arkadaşlar aradı.
topladım çocukları eve gittik.
sözüm ona iş yapmama günüydü;süpürdüm,sildim,toz aldım tekrardan.
hemen bir salata,çikolatalı kek yaptım,böreğim,kandil simidim,çikolata damlalı kurabiyem hazırdı.
yedik,içtik,konuştuk gece geç saate kadar.etrafı topla,yat derken saat 3.30 oldu.
sabah yataktan sürünerek kalktım.
ütüler beni bekliyor,bir de yemek yapılacak,başka da işim yok.
yarın büyüğün ingilizce sınavı var,son bir tekrar yaparız.bugün de böyle geçer.
bugünümüze şükür.

karanfilce daha önceden yazdıklarını inan hiç hatırlamadım

zaten ben yukarıdaki yazdığın konuya göre değerlendirdim eltinin davranışını
sadece yukarıdaki yazına yorum yaptım

karanfilce daha önceden yazdıklarını inan hiç hatırlamadım

zaten ben yukarıdaki yazdığın konuya göre değerlendirdim eltinin davranışını
sadece yukarıdaki yazına yorum yaptım

benim eltimin öyle olayları oldu ki burda da bi kaç kere anlattım. hatırlamadığın için şaşırdım doğrusu..
hoş ben de hatırlamak istemiyorum yaptıklarını boşver böylesi iyi

işte budur
fasulye sokakta

gittim geldim..Allahım tıknefes öldüm
vücut alışmış 2 aydır enine yaşamaya,birden boyuna dikilince bünyem sarsıldı:)))

son günlerde okudugum e komik mjs oldu bu dmek bime gitcen heycanlısın badecim:))) sen çok yaşa emi:) tabi mutfak tuvalet banyodan sonna amerikaya gitsen bu etkiyi yaratmazdı:)

aynen canım dışardaki havadan bihaberim resmen

selin,sen guzel hos anlatmissinda.Aslinda dusununce mantiklida.ama si varki insan yeni evliyken,bazen inat,ya da haddini bildirme,bak oyle olaz boyle olur deyip turlu yollar bulur.kah ailyle kaynasmaya calisirsin,kah haddni bildirmeye.Bir sure sonra,artik evlilik ilerleyipte huy suy ogrenilince,ve iyi yonde yaptiklarinin birsey getirmedigini gorunce cok yipranir insan.Ben en son,arada olan o adar seye ragmen kaynima cok destek oldum da ne oldu,ameliyat oldum,bir karisyla kapimdan girmediler.Bir de esim aramisti,gelsinlerde yanliz kalmayayim diye... o nedenle iyilik abidesi olmak istemeiyorum bundan snra....

erkekler düşünceli olduklarında dadından yenmezler.
ama bazen de bazı şeyleri akledemediklerinde bi kaşık suda boğuveresin gelir

dün ben sohbete gittim eşim kardeşiyle buluştu.
az önce kardeşi yine aradı abi bugün yine gezelim diye.
yok bugün olmaz dedi.
herhalde niye diye sordu.
bugün de karanfille çıkcam dedi..
:)) ayy mutlu oldum göğsüm filan kabardı..

ama erkekeler böyle, velhasıl hayat böyle, acı tatlı devam edip gidiyor
Allahım tatlı anlarımızı artırsın inşallah.

derfatçım bilmem farkında mısın ama hayatı adeta kendine zehretmek için çabalıyorsun
yapma bunu kendine ve sevdiklerine

Nedendir bilmem ama şu anda daha sakinim sanırım ben evde çok bunaldım eşime çatıyorum içim daralıyo ya bişeylerle uğraşmak istiyorum bana fikirler verirmisiniz?Evde neler yapabilirim?

benim eltimin öyle olayları oldu ki burda da bi kaç kere anlattım. hatırlamadığın için şaşırdım doğrusu..
hoş ben de hatırlamak istemiyorum yaptıklarını boşver böylesi iyi

karanfilce yazmış olabilirsin
çoğu şeyi üstün körü okuyorum
pc açık sabahtan akşama kadar ben sayfada görünüyor da olabilirim ama net başında olmam mümkün değil yoksa eve çocuklara eşime nasıl yetişirim
bir de normal hayatımda da çok fazla beni etkilememiş olayların ayrıntıları zamanla benden gider sanırım bu da öyle birşey
ben sana dair genelde kayınvalidenle ilgili yazdıklarını hayal meyal ayrıntı sorsan sınavı geçemem
konyalı oluşunu ,eşinin sağlık sektöründe çalıştığını bu kadarını hatırlıyorum yetmez mi ?

çok beğendim
benim tarzım

özlem su kızının odası prenseslere layık olmuş,az büyüyünce yatağına cibinlik alabilirsin ikeadan,çok güzel durur.
perde nasıl olur diyordun,harika olmuş.
güle güle eskitsin,sağlıklı günlerde inşallah.
ben de çok beğendim.zevkli kızmışsın.
sunny abla kızın kaç oluyor bugün,bizden de mutlu yıllar dileklerimizi ilet.annesinin ilk göz ağrısı,pek kıymetlidir,değil mi.
royem sen artık çözmüşsün hayatın şifresini,sırtın yere gelmez.
kısasa kısas.değil mi canım.

Canım eşimde onu çok yapıyo yol üstünde kim varsa toplayıp götürüyo çoğuda yolunun üstü değil biliyorum kendide söylüyo ayda yılda bir diyo ama değil işte gazını biz alıyoruz onlar yol parasını cebine atıyo hele en son eşim ay sonuydu çağanın kumbarasından aldı gaz almak için ve gitti arkadasınıda aldı götürdü işe ben deyince kızıyo ee napayım yolumun üstü hayır gelmeme diyeyim diyor benim kızdığım bunun sürekli tekrarlanıp eşimin iyi niyetini suistimal etmeleri ve eşiminde buna sessiz kalması yoksa kıskançlık yok.Bugünde o yüzden dedim arabayı satıcam diye bakalım o zaman nasıl götüreceksin arkadaslarını dedim.Arabayla ilgili ne iş olsa eşimi çağırıyorlar eşimde hemen tamam diye bi bana hayır diyo buda beni yıpratıyo ama sanırım ben yoruldum ama eşim yorulmadı bu 4 senedir böyle devam ediyo bundan sonrada devam edecek bende kendimi yıpratttğımla kalıcam.

bu konularda benim tavrım karşıdakinin aynası olmaktır..
iyiyse kat be kat iyi olurum..
ama kötüyse ismini dahi anmam
insanların yaptığı kötülüğü hata diye adlandıramıyorum maalesef

Son düzenleme:

ıııı ııı yetmez

hani bıdığa yorumu geçmişe yönelik hareketlere göre yapıyorsun ya bana da geçmişe yönelik yapman lazım..
banane
(seyyah modu)

Nedendir bilmem ama şu anda daha sakinim sanırım ben evde çok bunaldım eşime çatıyorum içim daralıyo ya bişeylerle uğraşmak istiyorum bana fikirler verirmisiniz?Evde neler yapabilirim?

derfatçım sanırım eşin gezmek istediğinde seni ve çağanı alıp götürüp sizinle ilgilenmeyecek biri değil
zaman zaman sen plan yap bunu yapalım mı de

seni davet ettiğinde dur düşün git
baştan hayır deyip sonradan fikir değiştirsen de değişen fikrini mutlaka eşine vaktinde söyle

evde el işi elinden geliyorsa yapabilirsin
kitap okuyabilirsin çok güzel oyalar
ibadet yapabilirsin

çağan zaten başlı başına sorumluluk ama bazen o da yeterli olmaz biliyorum

evin işi yemeği
gün tertipleyebilirsin

alışverişe çıkabilirsin
çalışmadığın için dışarıda görülecek işlerini haftaya yayarak yapabilirsin bu vesile ile dışarı çağanı da alır çıkarsın
eşinin çalışma şartlarının uygunluğuna göre alışverişe çarşıya pikniğe çıkabilirsiniz

evde pasta börek kurabiye vs yapıp satabileceğin bir yer ya dayerler varsa anlaşabilirsin onlarla

aklıma bu kadar geldi

seni biliyorum canım..
tabi gerekliyse kıskancaksın da
dedim ya zeten o ayrı bi konu..

ama ben senin neye kızdığını çok iyi anladım.
arabası olan kişi eğer hayır diyemiyorsa çok zorlanır maddi manevi açıdan.
ben o yüzden kimsenin arabasına binmemeye özen gösteririm.
eşim beni; hadi evden çabuk çıkmazsan kardeşimi çağırır ona götürtürüm diye tehdit edermiş gibi aklınca şaka yapar.
o zaman bile nasıl sinirlenirim.
Eğer şart değilse tek araba varsa araba kullnamaması çok iyi olur.
ya da arkadaşları da karşılamalı yol parasını değil mi ama?
buralarda çok var öyle. bizim okulda iki erkek hoca vardı bi hafta birinin arabasıyla gelirlerdi diğer hafta öbürünün ikisi de aynı yerde otururdu.

bu konularda benim tavrım karşıdakinin aynası olmaktır..
iyiyse kat be kat iyi olurum..
ama kötüyse ismini dahi anmam
insanların yaptığı kötülüğü hata diye adlandıramıyorum maalesef

badeeeeeeeeeeeeeeee

meyraa ikizim
sunny abla üçüzüm
banucan dördüzüm
sende beşizim oluyorsun bu tavrınla

işte benim hayata bakış açımı özetleyen cümlelerimdendir
ben bir aynayım kişi kendini görür bende der dururum

yapışık topaç olucaz bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…