Kirli Çıkılar )))

işte bu yüzden anlamadan dinlemeden kendini üzme
önce bi tanı tanış gör
babana size uygun mu
babana yoldaş olabilir mi
benim dayım evlendi ki sayamayacağım kadar çok malı vardı
yengecim çok genç yaşında öldü kanserden hepimiz severdik allah rahmet eylesin çok iyi bi insandı
herkes dedi yeni gelecek kadın sefasını sürecek onca malın iyi mi kötü mü bilemedi
veee aradan bir yıl geçmeden dayım da öldü
kadın istese aileyi malı mülkü birbirine katardı
ama kadın naptı
dayımla oturduğu evde oturmaya devam etti
yazın köye gitti çocuklarla
kışın şehre geldi
maaşını aldı oturdu evinde
çocukların düğününe bayramına meclisine katıldı
herkese ablalık annelik kardeşlik yaptı
herkes de onun tavrına karşı ona öyle davrandı
şimdi sırayla torunlardan biri kalır yanında
alışverişini yapan ona da yapar
bayramda seyranda gidilir gelinir
o da aynı şekilde bizlere gelir gider
çok sevildi sayıldı
direk tepki verirseniz iş inada biner baban cephe alabilir
o yüzden öncelikle tanımaya bakın derim
belki de daha iyi olacak sizin de içiniz rahat edecek
baban da güvende olacak
hemen üzülme hayırlısı olsun

kızlar yaşımı başımı almışlığımdan dolayı üvey anne sendromu yaşamıyorum.
verdiğiniz örnekler de hep genç ve evde çocuk olan örnekler.
çok yönlü ihtiyaç durumu var yani.
seyyah annene bu yaşta babam öldü evlen,yalnız kalma diyebilir misin gönül rahatlığıyla.
tanıştırmak için çağrıldığında gidebilir misin kolaylıkla.
babamı anlıyorum ama hak veremiyorum.
o ölse annem erkek sinek uçurtmazdı evde.
ayıp yavrum derdi.
teklif edene bile gücenirdi,biliyorum.
babam da genç olsa bu kadar koymazdı sanırım.
kim babasına eş bakmak ister,annesinin ateşi bile sönmemişken yüreğinde,soğumamışken.
tabii ki babamı bu yaşında kırmak istemiyorum ama yüreğim lafını bile götürmüyor,benden bunu nasıl bekler,nasıl gülerek ben evleniyorum diyebilir.insan bir zemin hazırlamaz mı,yüreği yananların yatışmasını beklemez mi.
siz de beni avutmak için yazıyorsunuz,biliyorum,allah razı olsun,isyanım size değil,yanlış anlamayın.
beyninden vurulmak böyle oluyormuş demek.
afallayıp,ortada kalıvermek.

selam kızlar
sanırım banunun doğumgünü
Rabbim sevdiklerinle hayırlı bi ömür nasip etsin banucum

slmlar nasılsınız..kıskandırmak gibi olmasın ,birazdan gezmeye gideceğim BİMe
çok heyecanlıyım

bade cuma günü ben de aynı duygularla çıktım dışarı
bime, şoka gittik, bişeyler aldık
sonra çarşıya gittik, çamaşır aldım, kuyumcuya gittik
bunları yaklaşık bi saat içinde halledip döndük
aklım evdeydi çünkü, bebekten dolayı
bi saat içinde sağdığım sütü (60 cc) bitirmiş bizim obur
babasına çekmiş diyorum hep, ama benim son zamanlardaki halim eşimden beter yeme konusunda

buralara da bahar gelmiş artık, ama ben kaban ve çizmeyle çıktım tabi
ne bilem bahar gelmiş
hoş dedim ki, lohusayım üşütmiyeyim
sonra bebek kusunca "annesi sırtını üşütmüştür"
bebek sancılanınca "annesini ayaklarını üşütmüştür" vs sözler oluyor
laf yemiyim diye ince giyinmedim, risk almadım yani

bu arada 50 gramlık bi burma bilezik yaptırdık bana

güle güle tak canım

dediklerinin hepsini de yaparım
belki eskiden yapmazdım ama sende küçük değilsin
yapardım çünkü ben yeri geliyor çocuğuma hatta kendime bile katlanamıyorum
herkesin evi yeri ayrı olmalı düzeni olmalı
bugün ailem için canımı veririm ama olmuyor işte
hele yaşlılar evlerinden yurtlarından ayrılamıyor
belki sen biz varız bakarız ederiz diye düşünüyorsun ama kazın ayağı öyle değil
verdiğim örnek küçük çocuk falan yoktu
genç dediysem 50li yaşlardı çocuklar torunlar bile vardı
herkesin evi barkı ayrıydı yanyanaydılar
çocuklar da bakardı babalarına ama çocuklar istedi evlensin tek kalmasın diye
evet belki erken kolay değil mutlaka üzülürsün de ama
ben bi de bu tarafından bakman için anlattım
allah yardımcın olsun

Sevimlim güle güle kullan.aldiklarini...
Banucum hassasiyetini anlıyorum canim benim örneğimi zaman.acisindan vermiştim seninki kadar.kısa.deildi ama bu durumun uzun zamanida yok imanlı yani aylar yıllar gecsede yine için aciycak yanacaksin anladığım kadarıyla sen daha cok babanin tavrına uzulmussun ama iste hep diyoruz ya erkek milleti buradada geçerli bu söylediklerimiz analarimiz ewlenmez lafını dahi ettirmezdi ama erkek ler oyle olamıyorlar. Babam okukdan tatile geldikce kızım cikma.iki laf edelim.diye beni beklerdim dusun kardeşlerine bile gidemezdi. Erkekler daha farkli oluyo... Ne diyim allah utandirmasin insallah.....

sevimli güle güle kullan bilenziğini hayırlı uğurlu olsun arkadaşım:)
ama haytımd ailk defa 50 gramlık bilezik duydum:) en fazla 42 gram duymuştum:))) cahillik başa bla işte:)

bu arada sen bunları yazdıkça kendi yaşıcaklarım gelio gözümün önüne:)
bişe sorabilirmim? görürsen çok memnun olurum:)

şimdi ben bebişe aldığım en küçük şeyleri 0-3 aylık alıorum aldıklarım 1 aylıkkende olcak 3 aylıkkende olcak yani peki o zman ilk giydirdiğimde büyük olmıcakmı ya olmazsa üstünden dökülürse ?

önce sondan başlayayım, banucum canın sıkılmış, üzülmüşsün ama ben biraz da seyyahın dediklerine katılıyorum. kendini bu kadar üzmeden soğukkanlı düşün, seyyahın dediği gibi önce bir tanı, gör, ondan sonra karar ver. erkekler kadınlar gibi değil. rahmetli annen sağ olup da, vefat eden annen olsaydı dediğin doğru. kadınlar genelde düşünmüyorlar eşinden sonra tekrar evlenmeyi. çünkü kadın her şartta kendine bakabilir, kendine yetmeyi bilir. ayrıca kadın, erkek de olsa kız da olsa evladının evine de yakışır. ama erkek evladının yanına yerleşemez. tek yaşasa kendine yetemez. kaldı ki baban 80 yaşındaymış. o yaşta bir erkek, bir kadına zaten kadınlık yapsın diye değil, can yoldaşı olsun, ben ona, o da bana baksın diye yaklaşır. biraz sakinleş canım, baban nasıl biridir, karşı çıksan nasıl davranır bilemem ama sonradan pişman olacağın şekilde davranma.

2 kişi birden 1,5 saatitr evin içinde cep telefonumu arıyoruz. çöpün içine bile baktım. en sonunda bulduk. vestiyerde bulunan takım cantasına arkasına sıkıştırmış veled. tabi sesi de kısıktı.

geçmiş olsun canım..
bende de var ya miyop.. inşallah ilerlemez.
çok doğru bi iş yapıyorsunuz canım. biz de yollarının üstünde durak varsa ya da aynı mahallede oturuyorsak öyle biniyoruz insanların arabasına. koskoca şehirlerde herkei evine bırakırvermek biraz fazla bonkörlük olur.

canım ben her konuda olduğu gibi bu işin de fetva boyutuna bakardım.
eğer tek bi bayan alıyorsa bu dinen de uygun değil. çünkü 3. kişi şeytan olabilir.
ama kaynım 2 kişiyi alıyormuş bir bayan bir erkek.
şahsen benim eşim öyle yapsa sesimi çıkarmam bir de yol üstüysse tabi..

onun haricinde bile eşimin eski iş yerinde arabamız varken iş arkadaşlarından bi bayan 2 kere filan binmek zorunda kalmış eşimin arabaya dolmuş mu ne gelmemiş.
ve gelip hemen bana haber verdi bak böyle oldu haberin olsun diye. dinen uygun olmadığını ikimiz de biliyorduk. o kendi rica ederse al dedim. zaten kız da bi daha öyle zor durumda kalmamış, binmemiş.

ama eltimin artık çığır açan kıskançlıkları olduğu için olay bambaşka.
eşinin cebinde ne kadar bayan ismi varsa silmiş bi ara da..
hatta geçenlerde kayınpederim onun kıskançlığı üzerine espri yaptı evde çok bozuldu. öbür odaya filan gitti, eşi de arkasında olmadı.
ama üzülmedim.
bana iftira da attığı için kalbimde o konudan yana büyük üzüntü var. sevinmedim ama üzülmedim de

haa bi de çok tatlı olduğunu söylemek istiyorum ama niçin dediğimi anlıycan mı bakalım
canım ne denir ki bilemedim..
ben ilk etap büyük kıskançlık yaşardım..
sevdiklerimi kıskanma gibi özelliğim vardır benim..
seni şu an çok iyi anlıyorum.

güle güle tak canım bileziğini

bıdığı da öp benim yerime..
........... teyzenin yerine öpüyorum de şap diye öp olur mu

bi geldim 30 beğeni..
dedim özlem gelmiş herhalde..

hem özlem hem de senfat gelmiş..
hoşgeldin senfat.. özletiyorsun kendini..(senfatın smile sız mesajlarına karşı bol smile lı )

kızlaaar güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızım adına:16
kızım hediyesine bayıldı kardeşi de aslında geçen gün bot almıştı ablasına.
hediyeni şimdiden vereyim de havalar ısınmadan giy biraz diye vermişti.
bugün geldiler kahvaltıya. bir de ablasının çok beğendiği bir spor ayakkabı vardı. onu da almış.
güzel bir kahvaltı ettik. pasta kestik sonra da. gittiler biraz önce.
unuttum söylemeyi, büyük kızım 86'lı. 27 bitti:))

Son düzenleme:
sen de tatlısın hem de çok da
ay ne bilim anlamadım ki
neden
mutsuzum diye beni mutlu etmek teselli etmek için mi
neden neden

kızlarına bizden bahsediyor musun abla?
onlar da girse yaa ne güzel olur ama

hayat kısa değmez hiç ona buna insan sadece ve sadece kendini düşünmeli gerisi kendiğinden yola girer
banusultan senin ailen ve biz ne desekte senin yüreğinde ayrı bir yarası var anlamaya çalışsakta anlayamayız
ama ben olaya başka açıdan bakıyorum şöyleki
benim babam yaşadığı geleneksel aile yaşantısından dolayı ve erken yaşta amcamı kaybettiği için çok üzülüp dertlenmiş
herşeyi dert etmiş benim tabirimle buda onda felçe neden oldu peki olayların gidişatınında bir değişme oldu mu hayır
ama benim suçum neydi amcamın yetim kalan oğlunu düşünen babam birazda bizleri düşünseydide dert etmeseydi bende babasız kalmasaydım
o yüzden bırak babanı düşünmeyi dert etmeyi sadece
bu drumu en sağlıklı şekilde nasıl geçirebilirz diye düşün
yoksa olaylara senin gözünden bakmayan iki dünyalar tatlısı çocugun oldugunu ve sen üzüldüğün için onların daha çok üzdüğü unutma
sen böyle kalbini sıkıştıracak fenalaşırsan ve sana birşey olursa senin çocukalrınla ilgilenecek bir anneye nerden bulacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…