Kirli Çıkılar )))

çok teşekkürler canlar daha güzelleri sizlerin olsun

derfatçım nasıl oldun ? :26:

ablama bak be.
thrones un serisini okuyacağım ben de.beğenirsem dizisini de izlerim.
Yürüme bandim geldi kimse tutamak beri
haydi güle güle koştur güzelim.
iyi günlerde kullanın.
banuuuuu, merak ettim seni, nasıl oldun:26: daha iyi misin canım, konuşabildin mi babanla tekrar

banu sultan ı çok merak ediyorum

konuştum o akşam.
tam tahmin ettiğim gibiymiş,içime doğmuş.
kadın 54 yaşında,eşinden yeni ayrılmış,daha boşanma işlemleri bitmemiş.
babama imam nikahı teklif etmiş,boşanınca evleniriz demiş.
bu arada üstündeki malların yarısını üstüme yaparsın,sana bir şey olursa mağdur olmam diye de eklemiş.
şu an ya sabır çekiyorum.
ama kabahat kimde sorarım,mal için yaşlı erkek peşinde koşanda mı,ona çanak tutup konuşturanda mı.
tövbe estağfurullah.
ben de dedim ki,kimi seçersen,onunla evlenirsin,hayatına müdahale edecek değilim.
ama seçimlerinin sonucuna katlanırsın,bu konuda şikayet dinlemem,sorumluluk almam.
nasıl ki ben evlendim hiç bir sebeple kapına gelmedim,aynını senden beklerim.
kararını sağlam ver.
aslında şöyle namazında niyazında,yaşı kızının yaşına yakın olmayan[büyük ablam 51 yaşında]
temiz niyetli,salih bir kadın bulsa asla itiraz etmem.
ama adamın gözü böylesinde değil,farkındayım.
sinirim,kızmam,annemin hatırasını kirletecek,bizi rezil edecek bir insan bulup,aileye sokmaya kalkmasından korkmamdan.
yoksa babam da olsa kimsenin hayatına müdahele hakkı görmüyorum kendimde.
rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

selincim,
doğumuna az kaldı ya..
çocuğa küçükken nasıl davranılacağına dair eğitimine dair çok güzel dini kitaplar var onlardan okusan..
benim hep hayalimdir.
hamile kaldığım an bu tarz kitaplar okumayı çok istiyorum..

bir de doğuma kadar çocuğunla günde bi saat Kuran dinlesen...
ona da çok etkisi olur sana da..
kızlar laptop soğutucusu kullanıyormusuunz

benim laptop çok ısınıyor ve bu anakartı yakabilirmis çok önemliymis

karanfil hangi marka alsam canım yaa
ya canım ben israf olarak görüyorum pek işe yaradığnı düşünmüyorum
eşim aldı bi işe yaramadı..
serin odada masada kullan bilgisayarı daha çok faydası olur.
3. dereceye (3-1 sanırım) düştüğünde alabiliyorsun şimdi derecen kaç?
benim seneye 6 ya düşcem daha 9 senem var demek oluyor

hmmmmm, banucum işin rengi değişti şimdi biz can yoldaşı, hayat arkadaşı olur dedik falan ama yaş farkına ve kadının şartlarına bakınca iş tamamen 'duygusal'a bağlandı şimdi. kadının kendini garantiye almak istemesini bir derece anlarım ama, yaş farkını görünce ıı ııhhh çok fazla yav. erkekler zaten kendinden genç kadın ona talip olunca gözleri bir şey görmez. allah hayırlısını nasip etsin diyelim

Pirasa yapmıştım yedik mutfağı topladim şimdide dünkü çamaşırları katliycam

iyi akşamlar herkese, senfatcm arabanız hayırlı olsun.kazasız belasız kullanın.çocuğun nasıl oldu?
derfatcm çok geçmiş olsun.biraz daha iyisindir umarım
farmasicm iyi günlerde giy.çok şanslısın ya.bu devirde çocuk yetiştirmek çok zor.Maşallah çocuklarına.
pepeticm iyi günlerde kullan, çok yer kaplamıyormu?nereye koyuyorsunzki?
bıdık gösterdiğin beyaz bluz benim de hoşuma gitti.bir ara gideyim varsa deniyip alayım
papatyacm hakikaten çok uygun.hayırlısıyla gidip gelirsinz İnşallah
sunny abla sana da Maşallah diyorum.bir çok diziyi izlemişsin.bir ara umutsuz ev kadınlarını izliyordum.yarım kaldı,devamını getiremedim.bn de denk gelirse cnbc-e/e2 den izliyorum polisiye dizileri
sirkeci hakikaten en pahalı pasaporta sahibiz daha yeni aldım ve bordo benimki.1 yıllık yatırdım.ohoo bnm yeşil pasaport alma hakkım daha ççooookk var.10/2 sindeyim.bir 15 yıl vardır sanırım
kız seyyah sen de gel tanzayaya gidek, daha geçen pazar günü izledim gülhanın programında.gerçekten gidilecek yerlerin başında geliyor.aç kalmayız kız, bol bol meyve yeriz :) yüzeriz artık her ne kadar bilmesem de bana öğretirsin

Kredi kartı extrem gelmiş 2.865 tl nasıl da çok esime tlf aldık tek cekim oldu

selincim
mentalist güzel,hem çok takip etmene gerek yok,her bölüm farklı hikaye
game of thrones,walking dead,revalution,spartacüs da güzeldi
kızlar
biz de bugün alışveriş yaptık eşimle
tanesi 10 liradan yazlık tshirt aldık 3 tane eşime 2 tane bana
bi dükkan kapatıyomuş
ii denk getirdik
senfatcim arabanız hayırlı olsun
özlemcim
hani sormuştun balkonda maydonoz kaç günde çıkar falan diye
bayağı oldu,belki unutmuşsundur
bizim maydonoz 1 ayda çıktı cnm

the walking dead ı izlemesin :)
kusup durmasın yazık:))

senfatcım arabanız hayırlı ossun ne aldınız linkini koysana bakalım:)))))))

tam okumadım ama yeni bişeyler alınmış
herkese hayırlı olsun..ağız tadıyla kullansınlar inş.

herkese ıyı aksamlar gecmısı okuyamadım ama poenın msjını gordum hemen cwbın ıcın tesekkur edeyım dedım canım benımkılerı ekelı herhalde 2 haftaya yakın oldu ve 1 karıs uzamıslar terelerde oyle soganların bası hafıften cıkmıs bı tek rokada hıc bısey yok onuda bwklıcez bakalım.... ama soylekı benım balkon epey gunes alır normalde ama bu cancagızlarımı ektıgımden berı hava bı ıyı bı kotu gunes bol olsa dahada ıyı olcaklar demekkı.... bugun bı kuzen cocugum oldu hosgeldı defne hanım cok beklenen bı bebektı allah uzun omur wersın.. yarın gormeye gıdıcem hastaneyede ne goutrsem acabakıı cıcek felan almıyolar odaya yıyecek bısemı yapıp gotursem bılemedım????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…