ıyı aksamlar herkese bende katılmak ıstıyorum sıze bana yardımcı olabılecek olan varmııı
Günaydın hanımlar....
Soyle bi okuyuverdim sayfaları senfat hayırlı olsun allah kaza beladan korusun insallah... Derfat canim geçmiş olsun dikkat et kendine bu havalarin xarpmasida daha bi fena oluyor... Farmasi güle güle giy cicilerini benimde hep hayalim ilkenin biraz daha buyuyp anneler günündebeni dusunebikmesi tek dal bi çiçekle. Bu konuda yaram derin maalesef....
Bugun hastane ziyaretleri yapicam da dün son dk öğrenmiştim ananede anju oluyomus bugun önce ona gidicem sonra bebise bakalim...
günaydın herkese.
farmasi ben allaha bıraktım artık bu konuyu,diyeceğimi dedim babama da.
o da utandı zaten benimle konuşurken,anlatırken farkettim yanlışlığını dedi.
keşke abilerimle konuşsa bu konuları,ben kaldıramıyorum.
ailenin en yumuşak kalplisi benim ya,herkes bana anlatır ne varsa.
yıpranan da ben olurum haliyle.
iki gün bitkin halde gezdim,
artık vücudum da tepki veriyor üzüntüye.
sanırım biraz sert ve bencil olmak gerekiyor.
neyse.
bugün komşularım gelecek.
yeşil mercimekli börek
peynirli açma börek
çikolata soslu ıslak kek
fındıklı kurabiye
patates salatası var menümde.
sadece salatam kaldı yapılacak.
adım eva olaydı elbet bende giderdim maldivlere
multiiiiiiiiiiibi de bi de
ben geçenlerde kilomda kilom diyordum ya
geçen çarşambadan beri yürüyüşe başladım
evime yakın çok güzel bir park var
2.100 metrelik bir yürüyüş yolu yapmışlar
bir haftada 5 gün iki tur yürüdüm
yediklerime de dikkat ettim
57.7 idim başlamadan önce
sabah 56.9 çıktım
pek bir mutluyum
son 1,5 kiloyu seminerde yeme içmeyi abartınca aldığımdan 56 ya inince bu kadar çabuk gitmeyebilir
ama buna da şükür
zaten vermeyi planladığım 4 ila 6 kilo var
inşallah Ağustos'a kadar hallederim de tatile öyle giderim
nasıl özdeşleşmişim maldivlerle herkes duyar duymaz aklına eva geliyor bu topikte
badecen nasıl gidiyor hamilelik herşey yolundadır inşallah
ne takip etcem kimseler yoktu bende bdv de dert dinledimbade ne takip ediyon beni
zabahınan ne işin var kızım kkda
yatsan uyusan ya
sanki okula çocuk gönderiyor
hiç keyfinin kıymetini bilmiyon badiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş
nasıl özdeşleşmişim maldivlerle herkes duyar duymaz aklına eva geliyor bu topikte
badecen nasıl gidiyor hamilelik herşey yolundadır inşallah
senfatcım arabanız çok güzel hayırlı olsun tekrar. ama neden otomatik vites aldınız :44: otomatik viteslerin çekisi belli süreden sonra normaller gibi olmuyorPEPETİ laptopun HP markası ise en çok ısınan pc oluyor kendileri. kardeşimde falan var, izmirin sıcagına dayanmıyor, sogutucu aldı, hiç bir işe yaramadı karanfilin dediği gibi. 25 tl imiş fiyatı. acaba ucuz diye mi bilmiyorum. daha pahalı iyi bir şey varsa işe yarar mı bilmiyorum. bizim pc sony ve hiç ısınmıyor.
hayırlı olsun temennileriniz için teşkür ederiz. henüz almadık. haziran 15 de gelecekmiş. o zamana kadar da nasıl ödeyeceğiz, parayı nasıl temin edeceğiz onu düşüneceğiz. dun 1000 tl kapora verdik ama işin para kısmını henüz planlamadık. gece 1e kadar konuştuk ama Rabbim bir çıkar yol verir inşaallah. 2-3 yıla da hem ev, hem araba ödenir. eskiden olsa eşime kızardım ama borç var diye kıyafete ve teknolojiye para harcayamayacak yani gereksiz kalemlere para kalmayacak diye seviniyorum.
selin wv jetta, beyaz, otomatik, dizel. kısmetse bakalım. ilk defa wv alacagız. ford, opel, toyota, citröen kullanmıştık ama ilk defa wv alacagız nasipse. bir de ilk defa otomatik olacak. sen de kullanırsın diyor eşim ama ben koskoca arabadan korkarım.
bir de cok korkuyorum, bu arabadan, bir şey olacak, göze gelecek, ödemelerde sorun çıkacak, kaza bela olacak diye. en pahalı arabamız olacak nasipse. ev aldık, ben bir şey anlamadım, içinde oturmuyorum, dilediğince eşyalarımı döşeyemiyorum, başka şehirde, sanki alınmamış gibi. ama araba canlı karşımızda olacak. Allah herkese nasip etsin. borçlulara da ödeme kolaylıgı versin.
ne takip etcem kimseler yoktu bende bdv de dert dinledim
baktım aşağıda aşortmanlı biri var..selam veriim dedim..
midem uyutmadı..
iyi çok şükür..
sn nasılsın
iyi elhamdülillah
seyyaha katılıyorum devir bi tarafını uyu erkenden ne hortluyosun,erken yattığın için mi?
ya bazen sabahları uyanmak o kadar zor geliyor ki işte o zaman hep motive edici şeyler düşünmeye çalışır ya insan
ben şimdilerde sunny ablanın söylediklerini düşünüyorumsaol sunny abla
multiiiiiiiiiii
katip olamadım diye beni sallamıyon bakıyom:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?