Kirli Çıkılar )))

Bugün iş için şehir dışına gidecektik. 4 arkadaş. tam toplandık hepimiz günaydın falan derken tali yoldan gelen araba kütttt geçirdi bize....nasıl korktum anlatamam....verilmiş sadakam varmış. bir de benim oturduğum taraftan vurdu....frene bilem basmadı...resmen savurdu bizi....

büyük geçmiş olsun sizde bir şey yok dimi? :18:aracı sen mi kullanıyordun?

çok geçmiş olsun

kızlar çok teşekkür ederim. ben kullanmıyordum. aracın sağ tarafında arkada oturuyordum. adam tali yoldan son hız geldi. benden tarafa vurdu. hızlı geldiğini gördüm vuarcağını tahmin ettim ama yapacak bir şey yok tabi. çok şükür iyiyiz hepimiz....hemen birşeyler dağıttım....

aynen valla işteki huzur çoook önemli
insanlar seni yordu mu hayır gelmiyor o işten
işe vereceğin enerjiyi üzülüp sinirlenmeye veriyorsun çünkü
çok şükür şu anki işimde insanlar iyi
sadece iş dağılımı adaletli değil en büyük yük bende
ama ona da şükrediyorum fazla arıza çıkarmıyorum

teşekkür ederim canım ben de snein spor maceraları ile pepeti ve banunun yürüyüş bandını okuyunca gaza geldim
bi de serde kirli çıkılık var tabi
kilo vermezsem geçen yaz aldıklaırmıa bile giremicem
zayıflamazsam gardrobu baştan aşağı yenilemem lazım işime gelmedi

papatya geçmiş olsun
ben öyle arkadaşımla kaza geçirmiştim
tali yoldan gelen bizdik, bizim kız hatalı çıktı
ama ana yoldan gelen de telle konuşuyormuş görmedi bile bizi
ben salak gibi kemer takmamıştım kafamı gölgeliğe çarptım
arkadaşım da dört aylık hamileydi
Allahtan ikimize de bişi olmadı
ve arkadşaım arabayı alalı 8 ay olmuştu o da acemiydi
ama korkmadan devam etti
ben daha kazasız belasız korkuyorum kullanmaya

papatya geçmis olsun canım Allh korumuş insallah arkadasının bebeğine bisi olmamıstır

papatya geçmiş olsun. Allah korumuş bişey olmamış kimseye. ayy beterini düşünemiyorum. şükürler olsun.

farmasi bakalım gazına gelecek miyim?

multijet senin eşin fatih k.lı değil mi? ben sizi tanıyorum sanırım. yürüyüş için yanına arkadas bulursan ne kadar uzun süre yürüdüğünü farketmezsin bile. bir arkadasım vardı zayıflamaya calışan baharda ve yazın akşamları yürüyüş yapardık. eşim maça gittiğinde ya da işte oldugu akşamlar ben de takılırdım. hamileyken bile yürürdük, bazen 5-6 kişi, bzen 3 kişi olurduk. mis gibi iş yeri dedikodusu ve herifleri çekiştire çekiştire km lerce yürürdük.

sirkeci sen benden avantajlısın, önceden kullanmışsın, cesretle halledebilirsin. kasis olmayan yerde kullan. olan yerde arabayı alma.

eee kızlar nası yapıorz bu yatırım ısını her ay ne kdr bırıktırdıysk yazıomuyuz

yatırım aracı herkesin farklı. tl, dolar, altın...

burada hangi kalemlerden kısılabilir, neyin yerine ne alabilriiz... gibi gerkesiz harcamalarda birbirimizi frenlemeyi falan öğreniyoruz.
misal ben esseden 179 tl ye kesme tahtası alacaktım, meğer çok pahalıymış arkadaslar dedi. vazgeçtim.

multijet şaka yaptım, tanımıyorum sizi kısss

hani senin eşin ile deryanın eşinin adı ve dolayısyla benimkinin adı ve farmasinin oğlan adaş. özelde eşinin k.lı (kırıkkale) oldugunu yazmıstın ya. ondan öle yazayım da KORKUTAYIM seni dedim.

yok ay kırıkkale mi yazmışım o ben miyim emin misin
eşim kırkkale li değil de nereli olduğunu yazdım özelden
ben de diyorum şurda rahat rahat k. valideyi falan çekiştiriyorum tanıdık çıktı

selam kızlar
papatya çok geçmiş olsun

kızlar yarın kv ile birlikte annemlere gidicez
çok mutluyum
bi aydır ilk defa ev gezmesine gidicez, hem de annemlere

hee o zaman tamam madem suçlu değilim
ne işim olur canım benim aşortmanlı temizlikçiyle

canımsın sen hep aklımdasın biliyosun
sen en sevimli en sevgi pıtırcığı topak arkadaşımsın

ay ne kadan da mutlu oldum
beni kandırmak ne kolay ya

arkadaşim şuçu büyük onun kendini özletti dedektif gibi peşindeyim valla kocamın peşine bu kadar düşmedim

BACIM HERKEZ SENİ ÇOK ÖZLEDİ LÜTFEN ARAMIZA GERİ DÖN

gökçeeeeeeeeeeeee
sen misin yoğsam bacııııııııııııııım

hay ağzını öpeyim:13::13::13::13::13::13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…