- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
büyük geçmiş olsun sizde bir şey yok dimi? :18:aracı sen mi kullanıyordun?Bugün iş için şehir dışına gidecektik. 4 arkadaş. tam toplandık hepimiz günaydın falan derken tali yoldan gelen araba kütttt geçirdi bize....nasıl korktum anlatamam....verilmiş sadakam varmış. bir de benim oturduğum taraftan vurdu....frene bilem basmadı...resmen savurdu bizi....
Bugün iş için şehir dışına gidecektik. 4 arkadaş. tam toplandık hepimiz günaydın falan derken tali yoldan gelen araba kütttt geçirdi bize....nasıl korktum anlatamam....verilmiş sadakam varmış. bir de benim oturduğum taraftan vurdu....frene bilem basmadı...resmen savurdu bizi....
ben hep söylüyorum, iş adama koymaz. netice itibariyle beyin ameliyatı yapmıyoruz, zor şeyler değil. ilişkiler insanı yorar iş yerinde.
eva mesela. işden dert yanmıyor hiç bir zaman, yapıyor hallediyor işlerini, ordaki ilişkilerden dert yanıyor
hepimizde öyle zaten
multijet azmini ayakta avuçlarım kızarana kadar alkışlıyorum demek yürümeye başladınben dün spordan kaçtım eşimin arkadaşları ev hediyesi getirmişlerdi değişim için son gün dündü gittik onu değiştirdik
bu arada sabah tartıda 57.3 ü gördümgerçi pms ten dolayı bi ödem var hissediyorum diye fukara tesellisine girmiş durumdayım dambılları alıp hemen jillian a başlamalıyım :26:
Bugün iş için şehir dışına gidecektik. 4 arkadaş. tam toplandık hepimiz günaydın falan derken tali yoldan gelen araba kütttt geçirdi bize....nasıl korktum anlatamam....verilmiş sadakam varmış. bir de benim oturduğum taraftan vurdu....frene bilem basmadı...resmen savurdu bizi....
eee kızlar nası yapıorz bu yatırım ısını her ay ne kdr bırıktırdıysk yazıomuyuz
papatya geçmis olsun canım Allh korumuş insallah arkadasının bebeğine bisi olmamıstır
multijet şaka yaptım, tanımıyorum sizi kısss
hani senin eşin ile deryanın eşinin adı ve dolayısyla benimkinin adı ve farmasinin oğlan adaş. özelde eşinin k.lı (kırıkkale) oldugunu yazmıstın ya. ondan öle yazayım da KORKUTAYIM seni dedim.
pepeti
arkadaşı hamileyken kaza geçiren benim
ama bişi olmadı bebişe hatta şimdi 4 yaşında kuzu
senfat kutuna geldim
tövbe tövbe neremle okuduysam papatya yazdı sanmısım ya üzüldüydüm bidee
hee o zaman tamam madem suçlu değilim
ne işim olur canım benim aşortmanlı temizlikçiyle
canımsın sen hep aklımdasın biliyosun
sen en sevimli en sevgi pıtırcığı topak arkadaşımsın
arkadaşim şuçu büyük onun kendini özletti dedektif gibi peşindeyim valla kocamın peşine bu kadar düşmedim
BACIM HERKEZ SENİ ÇOK ÖZLEDİ LÜTFEN ARAMIZA GERİ DÖN
ahh ah sirkeci ne bu senin çaban anlamıyorum 57 kilosun ve boyun sanırım 170 lerde öle gördüm seni resimlerde, uzunsun dimi :44:
of biz şişkolar nee yapak
ne çektin be sirkeci şu kilolardann
kilo vercem diye ne paraladın kendini
o solon bu salon kostun durdun be kış boyu ama ne oldu bak dambıllarla jillian yapmakta da varmıs kısmetınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?