Kirli Çıkılar )))

çok geçmiş olsun :18::18::18::18::18::18::18:

manyak.................................
ben seni tanıyom ama napcaz şimdi

tabi sıkılmazsın
bütün gün taciz

senfat bacım araba almışınız hayırlı uğurlu ola....
farmasi kazağını güle güle kullan :)
banu bacım allahım yardım ede. babana akıl fikir ihsan eyleye rabbim..
multijet 8inde davamız vardı sana baktım ama ankara adliyesinde değildin
papatya rodos tatiliniz hayırlı ola şimdiden:) darısı bize hangi turla gidiyonuz?
sirkenci bacım selamlar

gökçeeeeeeeeeeeee
sen misin yoğsam bacııııııııııııııım

benim dur okuyayım nerden bulmuş canımcım beni:)
he yaaa dahada oraya girmemm dermişim yahu seyyah bacım ben üye olyom ordan biri ismi lazım değil şikaytet ediyor ceza verdirtiryor kapatttırtıyor 2.üyelik ayakalrından
yok kelimeleri uzatmışmışım yönetici bunu diyor sorunca o arkadaşım rahatsız olmuşmuşşşşşşşş

seni kıskandığını mı düşünüyorsun

kıskanma nazar değil de müdüre hanım bende öyle bir ilgi alaka ev sahipliği ve bol çeşit ikram beklemiyormuş evide yeni evlenenlerin evi gibi daha tam oturmamış bir düzende bekliyormuş ama tam aksi olunca sürekli sevgi pıtırcıgı oldu bir ilgi bir iltifat ne kadarı samimi özden di bilmiyorum ama fazla alınan elektrikten doalyı kırıldıgını düşünüyorum genelde biri gelip de böyle konusunca bişeyler kırılır hep
cana geleceğine mala gelsin

ay nerdeeee keşke Ankara adliyesinde olabilsem
19 Nisan a artıkın :)

arkadaşim şuçu büyük onun kendini özletti dedektif gibi peşindeyim valla kocamın peşine bu kadar düşmedim

BACIM HERKEZ SENİ ÇOK ÖZLEDİ LÜTFEN ARAMIZA GERİ DÖN
bende seni özlediydimmmm inşallah iyisindir evrimcim....

gökçe suç işlemiş, kırmızı bültenle aranıyo o da sahte kimlik çıkartıp yurt dışına kaçtı
ama ara sıra sesini değiştirip bizi arıyo:))
he valla ablacımmmm interpol ile aranyom hemide beni en iyi belçika paklar yoksaaa afrika tarfalarnamı gitsem:)
bacımıda bıraksa kimse tanımayacak :))

yabancı diyarlardan buralara aramaya geliyolar gökçeyi
:)

eski hesabı açılmadımı acaba..
3 gün içinde 3 hesap
yaaa badecim sorma mahkeme eşime bile bukadar ceza vermedi düşün 20 nisan gece yarısı düşün hahaha ceza bitşi

gökçe nerdesin arkadaşım
nasılsın evrimcim durumalr nasıl ?
valla olanları bilyon kısmen eee geride kalanlarladaaa artıkım ne yapayım bilen bilyor ama bazı bilenelrede gıcık oldum uzatsam bu işde mahkemede bitecek ramak kaldı:):):)
sana minaya hobbye hayale elaba hopefora milaya bahara selamlar

senfat tam bir psikolog bakışıyla teşhis koydu ve tam isabet ben farkında bile değildim ama gerçekten de öyle yani. senfat sana hep soracam da unutuyorum sen niye özelde çalışmıyorsun,klinik neyim açmıyorsun?

ay nerdeeee keşke Ankara adliyesinde olabilsem
19 Nisan a artıkın :)

inşallah bacım
bizim adam ne güzel 12-21 arası pakistanda olucaktı toplantıalrı vardı
pakistan seçimleri varmış zaten bunlar gidince ülke son gelirinide bunlara harcıyor iyiki gitmiyorda anlayacağnızzzz toplantı iptal oldu uf puf anlayacağnızzz angarada olucakkkkkkkkkkkk
onunla mücadele ederek gelecem inşallah buluşmaya:13:

hakkaten haaa bacım nasıl geçti müdürenle yemeğin... aman ben müdür falan davet edememmm ...hoş seninki zorla davet etttirttmişti ya neyseee
kendimde kadın olmama rağmennn bak sevmiyom yöneticilerde kadın kişileri:)

gökçeeeeeeeeeeeee
sen misin yoğsam bacııııııııııııııım

ilahi seyyah bacımm.... senin anladığın şekilde ben yeni anladım...
yeteramabukadar adlı nick i ben sandın öylemi hahahahaha yok gayri o çok öncelerden alınmış bir nick diyimde bana versin evrimcim....
yahu ne güldümmmm ayrıca jetonum bayaaa geç düştüüü
yani bennnn başka nickle girip gökçe seni özledimmmi diyecem kendi kendimeeee hahahahaaa bak yaaaa çok komik

ben bu gidişle eve benzini döküp komple temizlik yapıcam
geçen hafta sonuna kadın ayarladım..grip grip gelecekmiş..
oldu dedim kalsın iyileş sonra gel..zaten paslı beşik gibi gıcırdıyorum.bir de grip olursam huniyi takarım..
evi pok götürüyo..

hadi yaa ne tevafuk ama..hamile ve yeni doğum yapmışların vazgeçilmez mekanı bim
biz eşimle gittik..varır varmaz aylardır aç olan bünyem dayanamadı..yumuşatıcı alıp eve koştuk

ilhan olmaz bim olcek

seyyahla cam aç..öyle taciz et..
ses tellerin tozlanır:26:

çok geçmiş olsun..
Allah kimseye kaza bela vermesin..
bende bi keresinde minibüsteyken,yandaki arabada şoförün tansiyonu fırlamış
kendinden geçmiş adam..benim olduğum yere geçirdi arabayı..
küçük araba olsa ruhuma fatiha olurdu...Allahtan minibüstü..

:)

yaaa badecim sorma mahkeme eşime bile bukadar ceza vermedi düşün 20 nisan gece yarısı düşün hahaha ceza bitşi

önceden puanınmı vardı senin..çok olmuş..
ben ki ne anarşikim en fazla 1 hafta kaldım..gerçi bidaha banlanırsam 3 ay

topiğin birinde sohbet ediyoruz..
belli kişiler işte burdaki gibi..
aramızda bir aekadaşın arkadaşı geliyor bazen sohbet ediyo..senin arkadaş gibi..
sonra bu iki arkadaş sohbet ediyolar..
birbirine iltifat ediyolar..
çok sonra çıktı ki aynı kişiymiş bu iki kişi
neler gördü bu gözler neleeer

2012de 84.cüsü düzenlenen oscar ödüllerinde ne iyi film dalında ödül alan yapıtı sormuşlar

bu yılda şunlar gelirse nasıl tutam aklımda

Ödüller

En İyi Film: "Argo"

En İyi Kadın Oyuncu: Jennifer Lawrence, "Silver Linings Playbook"

En İyi Erkek Oyuncu: Daniel Day-Lewis, "Lincoln"

En İyi Yönetmen: Ang Lee, "Life of Pi"

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Anne Hathaway, "Les Miserables"

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Christoph Waltz, "Django Unchained"

En İyi Uyarlama Senaryo: "Argo", Chris Terrio

En İyi Özgün Senaryo: "Django Unchained", Quentin Tarantino

En İyi Görsel Yönetmen: Claudio Miranda "Life of Pi"

En İyi Belgesel: "Searching For Sugar Man", Malik Bendjelloul ve Simon Chinn

En İyi Kurgu: "Argo", William Goldenberg

Yabancı Dilde En İyi Film: "Amour" (Avusturya)

En İyi Animasyon: "Brave", Mark Andrews ve Brenda Chapman

En İyi Orjinal Müzik: "Life of Pi", Mychael Danna

En İyi Orijinal Şarkı: "Skyfall", Adele Adkins ve Paul Epworth

En İyi Yapım Tasarımı: "Lincoln"

En İyi Kısa Animasyon: "Paperman", John Kahrs

En İyi Kısa Film: "Curfew", Shawn Christensen

En İyi Kısa Metrajlı Belgesel: "Inocente", Sean Fine ve Andrea Nix Fine

En İyi Ses Kurgusu: "Skyfall", Per Hallberg, Karen Baker Landers ve "Zero Dark Thirty", Paul N.J. Ottosson

En İyi Ses Miksajı: "Les Miserables", Andy Nelson, Mark Paterson ve Simon Hayes

En İyi Kostüm Tasarımı: "Anna Karenina", Jacqueline Durran

En İyi Makyaj ve Saç: Lisa Westcott ve Julie Dartnell, "Les Miserables"

En İyi Görsel Efekt: "Life of Pi", Bill Westenhofer, Guillaume Rocheron, Erik-Jan De Boer ve Donald R. Elliott.

badeee
ananemimn bir komşusu vardı kızları kadının halılarını tinerle siliyormuş temizlikle ilgili neler neler duydu bu kulaklar

Son düzenleme:

canım arkadaşım gökçe senmisin tabiki haklısın kızmakta 1 kişi için o kadar seni seveni sayanı görmemende bize haksızlik

ben iyiyim sanırım hamileyim ama kimseye söylemedim ilk bana emegi geçene söylemek istedim lütfen arkadaşım bi düşün

orayada arada ugra ayrıca kime gıcık oldugunuda söyle ki ona göre davranalim

badeee
ananemimn bir komşusu vardı kızları kadının halılarını tinerle siliyormuş temizlikle ilgili neler neler duydu bu kulaklar

ohh temizlikten sonra kafa 1500 dolanıyolardır..
bizim kursta bi teyze vardı penlerini kimyasalla silmelten eritmişti..
içinin siyahı çıkmıştı

önceden puanım yoktu 10 puan ceza verdielr sonraaa ismi lazım değil pasifken verdide verdi cezayı 30 verdi bir arkdşla normal yazışmamı göstererek ve sonrada 10 daha verdi tehtitkar küstah cümleler yazdı bende kk şikayet ettim mail attım dilekçe yazdım neyse yazdığım günde şu güne dek açıklama yapmassanız gerekeni ben de şahsımca yapacağım dedim ve hemen cvb evrdiler kk nın telefon nosunu yollamışlar vel hasıl daha sonra o jinekoloji dalındaaa meğersem yazıştıkalrımızdan dost görünümlü bir çatlak kıskanç kişi tutup şikayet ediyormuş hatta moderatör girip yazmış orda bana sen hadddini aşyon diye kapamış üyelikleri vel hasıl
ben yazmıştım ne diye pasifken ceza veryon evryosan bunlara ver ona ne ceza veryon kafana estikçe ceza kesyon bana dedim ,oda yazmıştı demekki arkadaşalrın rahatsızl olyorki şikayet ediyor seni demiş oraya neyse
arkadaşlardan biri yazmış bizi zann altında bırakyonuz bu ifadenizlekimse açıklayın demiş ve
o kişi moderatör yazmış
ozaman şöyle diyim bu sayfadan bir arkadaşınız demiş...
şimdi bana gelen mailldede örneği var şikayet içeriğinin kimin tafaından işaretlendiği:) okadar mail atınca artık yolladıalr veee inanamassın şaştımmm o kişiyeee son zamanalrda etttiklerim burnundan gele diyorum anlayacağın bazı garip kıskanç kişiler yüzünden yoksa ne anarşim nede anormalliğim vardır
haaa gıcığım veee hakka hukuğa dikkat edilmeyince kocam dahi olsa mahkemede alır sonunu ki şekil a da görünyor
neyseeeee sadece okursa oradan birileri kocaman YAZIKLAR OLSUN!

diyorum....

yapma beeee yahuu badecim bacıcımmm öyle şeylerle egomu tatmin etmeye ne gerek yeterince sevilen bir kişiliğim :):):)
dermişim girecemde kendime yazacamdaa abovvvvvvvvvvv aklıma bile gelmez boşuna ne elektirk ayakcam dimi:):): kirli çıkıyım ya sözde merak etme öyleeee etmemm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…