Bugün iş için şehir dışına gidecektik. 4 arkadaş. tam toplandık hepimiz günaydın falan derken tali yoldan gelen araba kütttt geçirdi bize....nasıl korktum anlatamam....verilmiş sadakam varmış. bir de benim oturduğum taraftan vurdu....frene bilem basmadı...resmen savurdu bizi....
multijet şaka yaptım, tanımıyorum sizi kısss
hani senin eşin ile deryanın eşinin adı ve dolayısyla benimkinin adı ve farmasinin oğlan adaş. özelde eşinin k.lı (kırıkkale) oldugunu yazmıstın ya. ondan öle yazayım da KORKUTAYIM seni dedim.
ilerde bebeğim olursa bana yakın bim de yok en kötü aşağıda bakkal var ilhan ona giderim
senfat ben de işte tek çalışıyorum sabah bir girerim öğle yemeklerine de çıkmadığımda akşama kadar burnumu çıkarmam ofisten. Annem aradığında bazen yavrum sesin kötü geliyor yoka bi şeye mi üzüldün ağladın filan derdi "sabahtan beri kendi sesimi duymadım konuştuğum ilk insan sensin" derdim ama ben tek çalışmayı seviyorum artık
gökçeeeeeeeeeeeee
sen misin yoğsam bacııııııııııııııım
ay ne kadan da mutlu oldum
beni kandırmak ne kolay ya
seni kıskandığını mı düşünüyorsun
günaaayyyydıııııınnnnnnnn
banucum umarım hakkınızda herşey hayırlısına varır
senfat sana hayırlı olsun demeyi unuttum galiba
güle güle kazasız belasız kullanın inşallah
aklına kötü şeyler getirme
Allah ödeme kolaylığı versin
hoş geldin
derdini söyle herkes yardımcı olur sana :)
bıdıkcım geçmiş olsun nazar çıkmıştır
benim evimde de kırılan dökülen çok olur misafir varken
sadece haset edenin değil sevenin de çok değer malum
senfat bacım araba almışınız hayırlı uğurlu ola....
farmasi kazağını güle güle kullan :)
banu bacım allahım yardım ede. babana akıl fikir ihsan eyleye rabbim..
multijet 8inde davamız vardı sana baktım ama ankara adliyesinde değildin
papatya rodos tatiliniz hayırlı ola şimdiden:) darısı bizehangi turla gidiyonuz?
sirkenci bacım selamlar
bende seni özlediydimmmmarkadaşim şuçu büyük onun kendini özletti dedektif gibi peşindeyim valla kocamın peşine bu kadar düşmedim
BACIM HERKEZ SENİ ÇOK ÖZLEDİ LÜTFEN ARAMIZA GERİ DÖN
he valla ablacımmmm interpol ile aranyom hemide beni en iyi belçika paklar yoksaaa afrika tarfalarnamı gitsem:)gökçe suç işlemiş, kırmızı bültenle aranıyoo da sahte kimlik çıkartıp yurt dışına kaçtı
ama ara sıra sesini değiştirip bizi arıyo:))
bacımıda bıraksa kimse tanımayacak :))
:)yabancı diyarlardan buralara aramaya geliyolar gökçeyi
yaaa badecim sorma mahkeme eşime bile bukadar ceza vermedi düşüneski hesabı açılmadımı acaba..
3 gün içinde 3 hesap
nasılsın evrimcim durumalr nasıl ?gökçe nerdesin arkadaşım
ben hep söylüyorum, iş adama koymaz. netice itibariyle beyin ameliyatı yapmıyoruz, zor şeyler değil. ilişkiler insanı yorar iş yerinde.
eva mesela. işden dert yanmıyor hiç bir zaman, yapıyor hallediyor işlerini, ordaki ilişkilerden dert yanıyor
hepimizde öyle zaten
ay nerdeeee keşke Ankara adliyesinde olabilsem
19 Nisan a artıkın :)
kıskanma nazar değil de müdüre hanım bende öyle bir ilgi alaka ev sahipliği ve bol çeşit ikram beklemiyormuş evide yeni evlenenlerin evi gibi daha tam oturmamış bir düzende bekliyormuş ama tam aksi olunca sürekli sevgi pıtırcıgı oldu bir ilgi bir iltifat ne kadarı samimi özden di bilmiyorum ama fazla alınan elektrikten doalyı kırıldıgını düşünüyorum genelde biri gelip de böyle konusunca bişeyler kırılır hep
cana geleceğine mala gelsin
gökçeeeeeeeeeeeee
sen misin yoğsam bacııııııııııııııım
ben bu gidişle eve benzini döküp komple temizlik yapıcamben öyle nitrojenmiş sıvı azotmuş çok pahalı ve de tehlikeli şeylere bulaşmam temizlikle en fazla aseton kloroformfilan kullanırım
bugün işe geç geldim; gelirken kampüsteki şok a uğradım cif in sarı ambalajlı olan spreyleri 3.95 liraydı 2 tane kaptım
senfat araç comfortline mı haylayn mı? trendlerinde pek donanım yoktu diye hatırlıyorum 2011 ocağında az daha biz de TSI motor jetta lardan alacaktık ama benzinli olacak olması kafamızı karıştırmıştı dizellere de gücümüz yetmiyordu
bade gecen gun bime gittiğini yazınca ben de anlatayım istedim o zaman yazmaya vaktim olmadı
bebeğim 1,5 aylık falandı, buraya yeni taşınmışız, kimse kapımı çalmıyor, iyice bunaldım, yeni taşınmışız ama eşim hemen kendine halı saha maçları ayarladı, haftada 2 gece gidiyor, işe de gidiyor gece çağırıldıkça, iyice bunaldım. bebeği oyalamıyor, oyun oynayacak oyalanacak ayda değil. hep meme şçin ağlıyor, benden başka kimse ilgilenemez yani
neyse yalvardım bime gideyim, sen söyle ben alayım diyor, çıkma evden, çocuk aglar falan diye. zorla gittim bime. yakın da bize. o gunleri düşündükçe gözlerim doluyor. günler sonra evden çıkmışım, insan görmüşüm. üniversite öğrencileri bimde geziyor, çaktırmadan konuştuklarını dinliyorum, insanlara tuhaf tuhaf bakıyorum. bimde nasıl mutlu oldum, sanki en büyük alış veriş merkezine gitmişim de aylardır istediğim elbiseleri çok ucuza almışım gibi mutlu dolduruyorum sepeti falan. sonra eşim aradı, çabuk eve gelllll, susturamıyorum diye bağırıyor, kasada sıraya gir, poşetlerle yürü, epey ağlamış çocuk. eve geldimben sana gitme dedim, susmadı falan. emzirirken ağladım ben de.
sonra bimde gördüklerimi, öğrencilerin konuştuklarını anlatıyorum. insan görmüşüm ne tuhaf
şu an ise bime oğlumla gidiyorumgecenlerde yen dogum yapan arkadasım cok bunalmıştı, bunu anlattım, o gunler geçiyor diye. ha bir de migros acıldı, hava güzelse her gün oraya iniyoruz.
ilerde bebeğim olursa bana yakın bim de yok en kötü aşağıda bakkal var ilhan ona giderim
senfat ben de işte tek çalışıyorum sabah bir girerim öğle yemeklerine de çıkmadığımda akşama kadar burnumu çıkarmam ofisten. Annem aradığında bazen yavrum sesin kötü geliyor yoka bi şeye mi üzüldün ağladın filan derdi "sabahtan beri kendi sesimi duymadım konuştuğum ilk insan sensin" derdim ama ben tek çalışmayı seviyorum artık
çok geçmiş olsun..Bugün iş için şehir dışına gidecektik. 4 arkadaş. tam toplandık hepimiz günaydın falan derken tali yoldan gelen araba kütttt geçirdi bize....nasıl korktum anlatamam....verilmiş sadakam varmış. bir de benim oturduğum taraftan vurdu....frene bilem basmadı...resmen savurdu bizi....
:)
yaaa badecim sorma mahkeme eşime bile bukadar ceza vermedi düşün20 nisan gece yarısı düşün hahaha ceza bitşi
topiğin birinde sohbet ediyoruz..ilahi seyyah bacımm.... senin anladığın şekilde ben yeni anladım...
yeteramabukadar adlı nick i ben sandın öylemi hahahahaha yok gayri o çok öncelerden alınmış bir nick diyimde bana versin evrimcim....
yahu ne güldümmmm ayrıca jetonum bayaaa geç düştüüü
yani bennnn başka nickle girip gökçe seni özledimmmi diyecem kendi kendimeeee hahahahaaa bak yaaaaçok komik
bende seni özlediydimmmminşallah iyisindir evrimcim....
he valla ablacımmmm interpol ile aranyom hemide beni en iyi belçika paklar yoksaaa afrika tarfalarnamı gitsem:)
:)
yaaa badecim sorma mahkeme eşime bile bukadar ceza vermedi düşün20 nisan gece yarısı düşün hahaha ceza bitşi
nasılsın evrimcim durumalr nasıl ?
valla olanları bilyon kısmen eee geride kalanlarladaaa artıkım ne yapayım bilen bilyor ama bazı bilenelrede gıcık oldum uzatsam bu işde mahkemede bitecekramak kaldı:):):)
sana minaya hobbye hayale elaba hopefora milaya bahara selamlar
badeee
ananemimn bir komşusu vardı kızları kadının halılarını tinerle siliyormuştemizlikle ilgili neler neler duydu bu kulaklar
yapma beeee yahuu badecim bacıcımmm öyle şeylerle egomu tatmin etmeye ne gerektopiğin birinde sohbet ediyoruz..
belli kişiler işte burdaki gibi..
aramızda bir aekadaşın arkadaşı geliyor bazen sohbet ediyo..senin arkadaş gibi..
sonra bu iki arkadaş sohbet ediyolar..
birbirine iltifat ediyolar..
çok sonra çıktı ki aynı kişiymiş bu iki kişi
neler gördü bu gözler neleeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?