valla canım bizim bi akrabamız bu sistem sayesinde ev sahibi oldu. birebir şahidim bizde o gazla girdik sisteme ama inş parayı teslim alacağımız güne kadar bi sıkıntı çıkmaz yaa. arada aklımıza gelmiyor değil yani, biz bu kadar zorluklarla ödüyoruz yamuk yapmasınlar diyeçünkü sözleşmeden net bi şekilde yazmıyor batarsak paranızı eksiksiz alırsınız diye... defalarca sorduk bu konuda içiniz rahat olsun 20 yıldır bu işi yapıyoruz kaçacak olsak çoktan kaçardık diyorlar.. bilemiyorum yani :26:
biz 100.000 için anlaştık, çekilişli sisteme değilde vade ortasında teslim sistemine girdik, ayda ortalama 1,500 ödüyoruz 2 seneye kalmaz yarısı(50.000) i tamamlamış olucaz ve o gün 100.000 teslim edecekler bize biz istediğimiz yerden evimizi alıp kalan 50.000 i ödemeye devam edicez, bu arada eminev evin yarısına 'satılamaz' koyacak. bu şekilde anlaşmamız
sana özel mesaj atmak istedim ama mesaj kutun doluymuş eski mesajlardan silmen gerekiyormuş. bi bakabilirsen çok sevinirim
aynen biz de doğuda görevdeyiz ama birikim sıfır,her ay ne olursa olsun ne kadar gelse de kredi kartlarını ödüyoruz,acaba diyorum kredi kartından her ay ceyrek mi alsam,ne dersin?
merhaba arkadaşlar...
hayırlı Cumalar....
15-20 gün kadar aranızda olamayacağım...hakkınızı helal edin... dönünce görüşmek üzere,inşaAllah.....
Güle güle canım bizler için de dua et biz de gidebilelim canım.. ben de bu ay 400 tl toplayabilirsem önkayıt yaptırcam inşallah.merhaba arkadaşlar...
hayırlı Cumalar....
15-20 gün kadar aranızda olamayacağım...hakkınızı helal edin... dönünce görüşmek üzere,inşaAllah.....
karanfilce ve farmasi yorumlar için çook teşekkür ederimKafamda netleştirmeye başlıyorum bişeyler =)
bu ay 600-700tl çıkabilir demiştim ya o halloldu ve 70tl ile kurtulduk =) Çok şükür...
Karanfilce bileziğe hiç üzülmemekle ii etmişsin çünkü ev sahibi oluyorsunEvi ne zaman teslim edecekler peki?
Mandalina altınların hayırlı olsun.
Eşimiseviyorum market alışverişine dikkat et canım. Bizler gibi küçük yerde yaşayanlar genellikle marketlerde stres attığı için fatura hep kabarıyor =)) Bizim burada da alışveriş yapacak pek yer yok. Ondan bütün para markete giderdi .!.:burayı farketmem çok iyi oldu. daha dikkat edicem. içimi huzursuz ediyordu hep ama üzerine gidemiyordum. aynen canım ufak şehirde olunca stres atacak şey arıyoruz. komşu şehirlerede sık sık gidiyoruz. ee o zaman benzin parası, büyük şehire gitmenin mutluluğuyla yapılan saçma avm harcamaları... derken epey etkiliyor. 1 ay gitmezsek bir ay muhakkak gidiyoruzahh napıcam bu çabuk sıkılan yapımla para biriktiremem gibi geliyor..
evlendiğimin ilk yılı bizde sizin gibiydik, araba benzinliydi bir de her ay muhakkak çevredeki illere gidip saçma sapan şeylere para saçıp dönüyorduk. Ve inanır mısın 1 çeyreği bile zor yapıyorduk. Benim çocuk doğduktan sonra ne yapıyoruz biz ya dedim, bu gidişle bu arabadan başka hiçbirşeyimiz olmaz çocuk ilkokula başlamadan ev almalıyız dedim ve tesadüfen o dönemde bu sayfayı buldum ve artık iyi birikim yapıyoruz allaha şükür. İlk zamanlar zorlandım ama kıyafet gördükçe içim gidiyordu =)) Markete eşimi gönderiyordum, ben gidersem abartırım diye =)) Böyle böyle iyi birikim yaptık. Siz de bu aydan itibaren başlayın. Zorunlu giderleri ayırdıktan sonra şu kadar para bize yeter deyip geri kalanını bir köşeye atın.burayı farketmem çok iyi oldu. daha dikkat edicem. içimi huzursuz ediyordu hep ama üzerine gidemiyordum. aynen canım ufak şehirde olunca stres atacak şey arıyoruz. komşu şehirlerede sık sık gidiyoruz. ee o zaman benzin parası, büyük şehire gitmenin mutluluğuyla yapılan saçma avm harcamaları... derken epey etkiliyor. 1 ay gitmezsek bir ay muhakkak gidiyoruzahh napıcam bu çabuk sıkılan yapımla para biriktiremem gibi geliyor..
meyra hayırlı yolculuklar. Bizler için de dua et...
Farmasi hangi filme gittiniz =) Çocuklar için süper olmuştur. Bu arada senin bıdıklar bu yaşta böyle birikim yaparlarsa büyüdüklerinde acayip zengin olurlar =))
Eşimiseviyorum market alışverişine dikkat et canım. Bizler gibi küçük yerde yaşayanlar genellikle marketlerde stres attığı için fatura hep kabarıyor =)) Bizim burada da alışveriş yapacak pek yer yok. Ondan bütün para markete giderdi, oradan kısmaya başladıkça çok ii birikimler yapmaya başladık diyebilirim.
Karanfilce inşallah ilk kurada size çıkar ev canım.
Gelelim bendeki haberlere =)) Bu ay 2.000tl ayıracağız galiba. Gerçi her an bu miktarı 2.200tl'ye çıkartabiliriz.bir de benim biriktirdiğim para var o da 80tl yaptı ama ben onunla kendime yazlık kıyafet alacağım, tabi üzerine biraz daha eklemem lazım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?