Kirli Çıkılar )))

burda biraz gaza gelelim yaa.. normalde düşünüyorum az harcama yapalım şuraya şu kadar ayıralım vs... plan yapmayı çok severim ama iş icraate gelince sıfır yaa.. görev sebebiyle doğudayız ohh burda harcama yapmayız iyi birikim olur diyoruz ama lafta... dışarda yemek yemelere market alışverişini gerekmeyecek kadar yapmaya engel olamıyorum.. öyle fazla kıyafet alışverişim felan yoktur kozmetikte yok kuaföre felanda ayda yılda bir giderim.. ama anlamıyorum nerde yanlış yaptığımızı

aynen biz de doğuda görevdeyiz ama birikim sıfır,her ay ne olursa olsun ne kadar gelse de kredi kartlarını ödüyoruz,acaba diyorum kredi kartından her ay ceyrek mi alsam,ne dersin?

sana özel mesaj atmak istedim ama mesaj kutun doluymuş eski mesajlardan silmen gerekiyormuş. bi bakabilirsen çok sevinirim

aynen biz de doğuda görevdeyiz ama birikim sıfır,her ay ne olursa olsun ne kadar gelse de kredi kartlarını ödüyoruz,acaba diyorum kredi kartından her ay ceyrek mi alsam,ne dersin?

çok iyi fikir canım.. zaten yapabiliyorsan hiç durma. ilerde birikmiş birsürü çeyrek eline geçince ne kadar mutlu olursun şimdiye kadar her ay maaşımla bir çeyrek alsaydım. ikinci el araba olurdu

merhaba kızlar bugün bizim büyük oğlanın öğretmeniyle çocukları sinemaya götürdük ben branş öğretmeni olduğum için dersim yoktu . ben de evdeki miniğe de değişiklik olsun diye onu da götürdüm.

bu hazırlığı günler öncesinden yaptığımız için sinema masraflarını sağolsun bababanktan karşıladık bize verilen 65 tl nin 50 tl sini harcadık, bu paranın içerisinde olanlar yol+sinema bileti+ yiyecek -içecek+oyun jetonları geriye 15 tl arttı o da benim kumbişimeeeeeeeeeeeeeeeeee

bugün oğlanların harçlıkları birikmiş onlara 1 er tane çeyrek aldım 155tl den.

155 tl de günüm için verdim.

merhaba kızlar hayırlı cumalar herkese

günaydın kızlar ben yeni üye oldum umarım benide aranıza kabul edersiniz.farmasi konun çok güzel ve çok hoşuma gitti herkese hayırlı cumalar

merhaba arkadaşlar...
hayırlı Cumalar....
15-20 gün kadar aranızda olamayacağım... hakkınızı helal edin...dönünce görüşmek üzere,inşaAllah.....

merhaba arkadaşlar...
hayırlı Cumalar....
15-20 gün kadar aranızda olamayacağım... hakkınızı helal edin...dönünce görüşmek üzere,inşaAllah.....

helal olsun canım güle güle git güle güle gel bitanemmmmmmmmmmm

Günaydın hanımlar. Ben bu ay hiç tasarruf yapamayacağım galiba. Ama biriktirme fonuna koyduğum 200 TL yi tasarruf sayabiliriz sanırım
Herkese bol kazançlar

merhaba arkadaşlar...
hayırlı Cumalar....
Güle güle canım bizler için de dua et biz de gidebilelim canım.. ben de bu ay 400 tl toplayabilirsem önkayıt yaptırcam inşallah.

sağolasın canım benim..
evin her yılı kura çekimi var biz her yıl gireriz canım sanırım artık ne zaman çıkarsa..

meyra hayırlı yolculuklar. Bizler için de dua et...

Farmasi hangi filme gittiniz =) Çocuklar için süper olmuştur. Bu arada senin bıdıklar bu yaşta böyle birikim yaparlarsa büyüdüklerinde acayip zengin olurlar =))

Eşimiseviyorum market alışverişine dikkat et canım. Bizler gibi küçük yerde yaşayanlar genellikle marketlerde stres attığı için fatura hep kabarıyor =)) Bizim burada da alışveriş yapacak pek yer yok. Ondan bütün para markete giderdi, oradan kısmaya başladıkça çok ii birikimler yapmaya başladık diyebilirim.

Karanfilce inşallah ilk kurada size çıkar ev canım.

Gelelim bendeki haberlere =)) Bu ay 2.000tl ayıracağız galiba. Gerçi her an bu miktarı 2.200tl'ye çıkartabiliriz. bir de benim biriktirdiğim para var o da 80tl yaptı ama ben onunla kendime yazlık kıyafet alacağım, tabi üzerine biraz daha eklemem lazım =)

evlendiğimin ilk yılı bizde sizin gibiydik, araba benzinliydi bir de her ay muhakkak çevredeki illere gidip saçma sapan şeylere para saçıp dönüyorduk. Ve inanır mısın 1 çeyreği bile zor yapıyorduk. Benim çocuk doğduktan sonra ne yapıyoruz biz ya dedim, bu gidişle bu arabadan başka hiçbirşeyimiz olmaz çocuk ilkokula başlamadan ev almalıyız dedim ve tesadüfen o dönemde bu sayfayı buldum ve artık iyi birikim yapıyoruz allaha şükür. İlk zamanlar zorlandım ama kıyafet gördükçe içim gidiyordu =)) Markete eşimi gönderiyordum, ben gidersem abartırım diye =)) Böyle böyle iyi birikim yaptık. Siz de bu aydan itibaren başlayın. Zorunlu giderleri ayırdıktan sonra şu kadar para bize yeter deyip geri kalanını bir köşeye atın.

mrhb bayanlar ben arada göz atıp çıkıyorum,kısaca bişey paylaşıcam bizim bütün birikimimiz gr altın olarak duruyo ve bu altının içinde 106 dan aldığımız 100 gr da var şimdi gelelim asıl soruna bizim hemen karşımızda bi bina yapılacak eşim ocak ayında mütahitle oturup konuştu bir dairesinde karar kıldık, nisan gibi başlanıcak yapımına mütahitte anlaşmayı o zaman yaparız demişti ve tabiki peşinatıda o zaman vermeliyiz şu anki durumda bozdursak çok çok zarar ederiz hem adamla anlaştığımız peşinatta çıkmaz böyle bi durumda nasıl davramalıyız ev taksitli olucaktı yani krediye falan hiç bulaşmayacaktık bize çok mantıklı geliyordu çok kararsız kaldık.sizinde fikirlerinizide almak istedim.

merhaba ardaşlar ben yenı uye oldum burasıda guzel bı paylaşım bende artık sızlerleyım

Yusum sana bişey sorcam biriktirdiğin parayı ayrı bir hesaba mı aktarıyorsun yani normal harcadığın paradan nasıl ayırıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…