altının onsu 1660 olunca tl olarak gram fiyatı 95 tl olmuşşşşşşşşşşş
acaba bizim piyasalar açılınca bize alım için fırsat doğacak mı????
kızlar ne kadar imrendim size anlatamam gaza geldim durumumu yazıcam.. eminevim diye bir sistem var bilmem duydunuz mu uzun vadede ama faizsiz ev alınıyor o sisteme girdik eylülden beri.. şimdi aylık harcamalarımızı yazıyım;
eminev için: 1500tl
araba borcu: 1000tl (faiz yok eşimin abisinden borç almıştık) bu borcun bitmesine 4 ay kaldı
arabaya takılan tüp ile birlikte aylık ortalama kredi kartı borcumuz: 700tl (tüp borcu olan 300 tlnin 1 ayı kaldı)
faturalar: 170tl (cep faturalarda dahil)
benim işyeri harcamalarım(servis vs): 80tl
eşimin iş yeri harcamaları: 150tl
lojman+yakıt: 400tl
aylık alışveriş masrafını kredi kartı borcuna dahil ettim..
aylık toplam gider: 4000tl
aylık gelirimiz eşimin: 2600tl
benim: 2100tl
toplam: 4700tl
gelir ile gider arasında 700tl fark var ama bu 700tl nereye gidiyor hiç anlamıyorum ay sonunu zor getiriyoruz.. ayrıca ben kenara para koymayı çok isterim ama ne kadar fazla olursa o kadar çok eminevim sistemine para yatırırız diye düşündüğümüz için kenara para koyamıyorum. eminevimde sabit ödeme planı yapmadık. ne kadar çok para verirsen evi o kadar erken alıyorsun.. aylık 3000tl gönderdiğimizde oldu 500tl de.. :44: kızlar bi yerde yanlış mı yapıyoruz bu gelire göre daha çok yatırım yapabilmeliyim aslında değilmi :18:
emin evimi bizde çok araştırmıştık bende av almayı çok istiyorum ama yinede acaba diyorum emin evim hakkında bilgi verirmisiniz mesela ne kadarlık para alıp kaç ayda ödeme planı oluşturdunuz ve size ne zaman para iadesi yapacakalr
Senin yerinde olsam 1500tl yerine 1700tl veririrm ev için. İlk ay belki zor gelir ama sonraki aylar bünye alışıyor, kendimden biliyorum =) Araba borcu bitince de o parayı da eve verirseniz kısa sürede ödersiniz borcu ve evine kavuşursun.kızlar ne kadar imrendim size anlatamam gaza geldim durumumu yazıcam.. eminevim diye bir sistem var bilmem duydunuz mu uzun vadede ama faizsiz ev alınıyor o sisteme girdik eylülden beri.. şimdi aylık harcamalarımızı yazıyım;
eminev için: 1500tl
araba borcu: 1000tl (faiz yok eşimin abisinden borç almıştık) bu borcun bitmesine 4 ay kaldı
arabaya takılan tüp ile birlikte aylık ortalama kredi kartı borcumuz: 700tl (tüp borcu olan 300 tlnin 1 ayı kaldı)
faturalar: 170tl (cep faturalarda dahil)
benim işyeri harcamalarım(servis vs): 80tl
eşimin iş yeri harcamaları: 150tl
lojman+yakıt: 400tl
aylık alışveriş masrafını kredi kartı borcuna dahil ettim..
aylık toplam gider: 4000tl
aylık gelirimiz eşimin: 2600tl
benim: 2100tl
toplam: 4700tl
gelir ile gider arasında 700tl fark var ama bu 700tl nereye gidiyor hiç anlamıyorum ay sonunu zor getiriyoruz.. ayrıca ben kenara para koymayı çok isterim ama ne kadar fazla olursa o kadar çok eminevim sistemine para yatırırız diye düşündüğümüz için kenara para koyamıyorum. eminevimde sabit ödeme planı yapmadık. ne kadar çok para verirsen evi o kadar erken alıyorsun.. aylık 3000tl gönderdiğimizde oldu 500tl de.. :44: kızlar bi yerde yanlış mı yapıyoruz bu gelire göre daha çok yatırım yapabilmeliyim aslında değilmi :18:
karanfilce ve farmasi yorumlar için çook teşekkür ederimKafamda netleştirmeye başlıyorum bişeyler =)
bu ay 600-700tl çıkabilir demiştim ya o halloldu ve 70tl ile kurtulduk =) Çok şükür...
Karanfilce bileziğe hiç üzülmemekle ii etmişsin çünkü ev sahibi oluyorsunEvi ne zaman teslim edecekler peki?
Mandalina altınların hayırlı olsun.
olmaz mı bitanem ama bana gene de fırsat doğdu ve ben 95.21 tl den 14 gr aldım.ben iyiki pazartesi bozmuşum bileziğimi ama daha setim ve bi 50 gr da bugün bozcaz annemler getircek:18:
accuk çıksın biz bozduktan hemen sonra size fırsat doğsun olur mu farmasicim
haydi inşallah canımyarın maaş günü.
bi 5 gr kenara atabilsem ne mutlu bana.
bereketli olsun canımsabıredemedim bir grAM aldım 94.90 dan ons 1652 idi
karanfilce ve farmasi yorumlar için çook teşekkür ederimKafamda netleştirmeye başlıyorum bişeyler =)
bu ay 600-700tl çıkabilir demiştim ya o halloldu ve 70tl ile kurtulduk =) Çok şükür...
Karanfilce bileziğe hiç üzülmemekle ii etmişsin çünkü ev sahibi oluyorsunEvi ne zaman teslim edecekler peki?
Mandalina altınların hayırlı olsun.
Senin yerinde olsam 1500tl yerine 1700tl veririrm ev için. İlk ay belki zor gelir ama sonraki aylar bünye alışıyor, kendimden biliyorum =) Araba borcu bitince de o parayı da eve verirseniz kısa sürede ödersiniz borcu ve evine kavuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?