Kirli Çıkılar )))

Benim de bir abim var, okuyor. Annem, babam memur. Bende seneye burs için araştırmalar yapıp başvuracağım. Şey sorun olmazsa nelere başvurduğunu yazabilir misin canım?:26:

Benim de bir abim var, okuyor. Annem, babam memur. Bende seneye burs için araştırmalar yapıp başvuracağım. Şey sorun olmazsa nelere başvurduğunu yazabilir misin canım?:26:

canım benim burs aldığım yerler başta konya büyükşehir belediyesi ve yine konyada bulunan yerel burs veren yerlerdi şöyle bi kafamdan geçirdim de böyle başka yerlerde çok aktif olan yerler değildi. sadece bi tanesi ankarada dayımın belgeleri gönderdiği bi yerdi orayı da tam bilmiyorum canım. ama senin anne baba çalışınca çıkma ihtimali biraz düşük görünüyor benim annem ev hanımıydı

Son düzenleme:

canım şimdiki durum ise şu ;
geçen yıl eve çelik kapı taktıralım ,boya yaptıralım dedik .çamaşır makinamda da sorun çıktı ve yenilemek zorunda kaldık sebebi 40 sene öncesinin tekneolojisiyle yapılmış bir makina olduğu için parçası bulunmaz dendi gösterdiğim tamirciler tarafından.( annem yurtdışından gelirken 2 makina getirmiş ama bana verdiğini kullanmak nasip olmadı kendisinin diğer makinası bozulmadığı için )

çocuklar biraz daha büyüdükleri için park yatak küçük oğlana artık olmuyordu ve dedik ki bir yatak yaptıralım odaya ama oda 13 m² iki yatak bir dolap bir çalışma masası sığmadı. takımın yatağını bir ihtiyaç sahibine verdim.
odalarını benim çek-yatlarım olan oturma odama taşımaya karar verdim.
artık salonda oturalım salonun takımlarını yenileyelim dedik 3 büyük 2 küçük takım aldık salona tv yi 106 ekran aldık.
oturma odama bilgisayar masasıyla gardolaplarını taşıdım oranın 70 ekran tv sini onların oldu.

onların küçük odalarını ardiye odası yaptım . Boydan boya bir duvarına kendi çizdiğim projeye göre dolap yaptırdım, derin dondurucumu koydum, bu sene de çamaşır kurutma makinasını oraya koyduk.

eşim çocuklara araba şeklindeki yataklardan alalım mı diyordu dedim hiç gerek yok büyüdüklerinde çöpe gidecek o yataklar bu çek-yatlarda yatsınlar herhangi bir okul filan kazanıp da evden gitseler çocukların pc masasını gardolabını veririm birisine. çek-yatları yenilerim. ister otur ister gelene gidene aç yatsın.
ya da gardolap kalsa kullanılır gene de. artık o günün şartlarına göre davranırım diyorum.

Doğru ya haklısın canım. Ben yinede İstanbul'da her yere başvurup şansımı denerim artık...

canım bizim burada adettir bebek beşiğini kız tarafı yapar annem ablamın ilk çocuğunda da mobilyalı beşik götürmüştü.
pastalar ,börekler yapılıp akrabalarımızla birlikte beşik götürülmüştü yastığına altını da takılıp.

bizim kendi memleketimizde kız tarafı da erkek tarafı da altın takar bebeğe.beşiktir ıvır zıvırdır anne baba kendileri alır bunları. ama konya merkezde anneanne de babanne de çocuk 10 yaşına gelene kadar giyeceği elbiseye bineceği bisiklete kadar dürü hazırlarlar bebeğe..
amannn benim kayınvalide hanım normalde kaynananın yapacağı şeyleri yapmadı ki bi beşik almış ne olsun onu da eltime aldı sadece bana hayatta almaz. mesela benim nişanımda görümcemi sandığın üstüne oturtmuştu ve para istemişti düşünebiliyor musun türkiyenin neresinde var ki bu adet. bizim düğünümüzde herşey eksik oldu ona yapılmadı diye eltime ne yapıldıysa bana da o oldu. hatta biz kız tarafı olarak çok daha fazlasını yaptık. şimdi durumları çok iyi değil diye onlara aylık yardım yapıyorlar ve biz yazın ev için borç istedik onu bile vermediler. yakında evlerinden birine de oturturlar ama Allaha havale ediyorum çünkü düğünümde kupkuruydu pasta olsun demiştim o bile olmadı eltime yapmadık diye şimdi bu haksızlık değil de ne.. evet yardım etsinler insan üzülüyor ama zamanında hak hukuk diyorlardı şimdi ne oldu.. uff insan hatırladıkça sinirleniyor işte.
Allah onlara muhtaç etmesin de başka bişey istemem Allah bizim kendimize versin.

bu kadından bahsetmiycem unutcam kendimi üzmiycem diyorum yine hatırlıyorum. nefret ediyorum bu huyumdan

bu kadından bahsetmiycem unutcam kendimi üzmiycem diyorum yine hatırlıyorum. nefret ediyorum bu huyumdan

amin canım Allah kendinize versin , inan hiç değmez ne kayınvalide ne de bir başkası için güzelim hayatı zehir etmeye

günaydın canlar herkese güzel bir hafta başlangıcı diliyorum.

günaydın kızlarr altın bugun kaç olmuş okulun pcden bakamıyorum ben ...
birde paramı altın - döviz olarak değerlendirmeye karar verdim..
çeyrek alıcam bi kısmınla .. diğerinlede dolar olarak düşünüyorum umarım düşmez ..

merhaba kızlar bugün 1 buçuk yıl önce 2400 e aldığım bileziği bozdurdum 3582 tuttu
ama ben o bileziği çok seviyormuşum resmini göstermiştim ya.. baya içim üzüldü burkuldum.. sonra kendime gelmek istedim dünyalık birşeyin kaplte bu kadar yer etmesi doğru değil

[QUOTE=karanfilce;23552216]merhaba kızlar bugün 1 buçuk yıl önce 2400 e aldığım bileziği bozdurdum 3582 tuttu
ama ben o bileziği çok seviyormuşum resmini göstermiştim ya.. baya içim üzüldü burkuldum.. sonra kendime gelmek istedim dünyalık birşeyin kaplte bu kadar yer etmesi doğru değil[/QUOTE]

Merhaba canım hayrola niye bozdurdun , bereketli olsun
haklısın canım herşey fani ölüm ani.
Allah daha güzellerini nasip eder inşallah herşeyin hayırlısı olsun. önce elbette sağlık ve huzur versin.

ee kooperatif hissesi aldık ya canım. denklemek için bozdurduk..

Son düzenleme:
günaydın kirli çıkılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar merhabaa o kadar şaşırmış haldeyim ki dün den bugune dolar gene yükselişte ..
garantide vadeli hesabım var 4 30 da okuldan çıkıyorum ve yetişemiyorum bankaya ..
atmdende çekemedim vadeliyi nasıl yapıcam bunu ya
ben dolara altına yatırana kdr fırlıcak hepsi

günaydın sağlıklı, mutlu, bol bereketli, huzurlu bir gün dileğiyle...

altının onsu bizim piyasalar kapalıyken 1660 a kadar düşmüş.
ons biraz daha düşse de gram artırsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…