Kirli Çıkılar )))

anlaşılan ailenizde ankarada... eee maşallah işinizde iymiş az çok birikimde var ne duruyorsunnnnnn
kafanı rahatlat hatta yalandan borca girrrrr kimse isteemez be bacımmm insanların yüzü olmaz belkim istemeye ev di eşyaydı derken:)

kusura bakma sinirboyucum da teyzeye kızdım doğrusu haddim olmayarak

zira en büyük destekçin annen olup millete kazancının lafını bile ettirmemeli

doğan görünümlü şahin misali aysima görünümlü kökçe iyiyim ben markete uğradım 4 lü magnumlar 2.95 e düşmüş 8 paket aldım yakınlarında altunbilekler varsa dolabına stokla bir de spora gittim terziye gittim geldim akşam gün var ananneme geçeceğiz birazdan sen neler yapıyorsun?

selam kızlar.
iki gündür okuyorum,yazmaya vakit bulamıyorum bir türlü.
annem için dualarınıza çok teşekkür ederim.allah kabul etsin inşallah.
böyle özel günler zor geçiyor ama herhalde en zoru anneler günü olacak.
allahım sabrını versin ne diyeyim.
multim geçmiş olsun canım,kilitli çekmecen yok mu,onu kullansan,artık olan olmuş ama sonrası için bir önlem al derim.
alana lafım çok ta,allah bildiği,hakettiği gibi yapsın inşallah.
kalpler ası yavrusuna sağsalim kavuşsun inşallah.
ne zordur bulantılı gebelik çekmek.allah yardımcısı olsun.
sınırboyu bence bir an önce alın evinizi,biriktiremiyorum diyorsunuz çünkü.
şimdiden hayırlı olsun diyeyim.
bıdık ve zeytincim de eşleriyle olan konularında feraha çıkmışlar çok şükür.
bugün çok gezdik,dolaştık,çocuklarımı sevindirdim,bol bol parkta oynadık,üşenmedik bisikletleri çıkarttık,kumda kaleler yaptık.
çok yorulmuşum ama değdi..
büyük kızıma çok güzel 3 kitap aldım.güle güle okusun.
bir ara kendim için de kitap bakmalıyım,günler uzadıkça sıkılmaya başladım.

bugün hiçbir iş yapmadım yan geldim yattım:))
cidden kasıklarım ağroyodu hafiften hiç tınlamadım :))
sadece bi ara yemek yaptım o kadar bzen dinlenmeyede çekmek lazım dimi:)

belki akşam dışarı çıkarız:)

ehhehehehehehehe yapmaz mıyım hiç tam gaz devam ediyorum

akşama misafirim olun yemek artı çay faslına

vay beeee neler olduk neler erkek olduk
çift karakter olduk
ve şimdi doğan görünümlü şahin misali olduk ama ne yalan söyliyim en çok bunu sevdim ve sirkenci bacım çok orijinal bir durumla beni özet geçmişin haarikasın yineee ötttürrdün :) tebrikler
altunbilkeler yok bu cebecide yaaa

cevaplara teşekkürler

ek bilgiler
dediğim gibi ilk mesele bir kadının tek yaşayabileceği bir yer olmalı, fazla büyük olmamalı zaten çok param yok ve aşırı borçlanmak istemiyorum
arabam yok almayacam da
zaten şu da var; benim işim gereği home-office çalışma durumum var. Kendi evim olursa bir odası ofisim olacak iş yerine gelme sıkıntım olmayacak.
Evin borcu bittikten sonra yine ofis açabilirim ortağımla ayrı bir yerde ama ortağim şimdi ABD'de o sonradan gelen taraf olacak bu nedenle o bana uyar artık yer konusunda benim ona uyma durumum yok. Sııkıntım ne semtleri tanırım ne fiyat biliyorum
Neresi olur bi fikrim yok ankara öyle bir genişledi ki ankara diye sattıkları ev neredeyse konya'da
o kadar da uzak dağ başı olmasını istemiyorum valla
daha sonraki planım eğer hala evlenmemiş olursam bu evi bitirip ofisi de ortağıma bırakıp bodruma filan yerleşmek kızlar ama şimdilik ona gücüm yetmiyor.

ehhehehehehehehe yapmaz mıyım hiç tam gaz devam ediyorum

akşama misafirim olun yemek artı çay faslına

ciddden birgün geleydik sana
farmasi emekli olsan harika pastaneci olursun yahu sen
bende diyom biz örtmenleri erken emekl etseler yıpranma payı ile ve 20 yıl çalışan emekli olsa eskisi gibi derken sen pastaneni ben sadece 337 nolu ayakkabıların olduğu ayakkabı çanta kemer tükanını açsammm of ne hoş olur

alt komşum sen gibi bacım... cececide aldı evi 2+1 eski bina 63 e aldı tapu mastrafla 65 i azcık geçti derken içini yaptırdı yerler beyaz parke mutfak ankstere lake harika ettti evi 20bine ve şimdi kira verse en az 600 2.kat ama kuzey -doğu cephe....
sonra eryaman tarafı olabilir az para çıkarsan kendine.....

yahut 1+1 yenimahalledede olabilir hatta nevbahar botanik evleri var ama pahalı azcuk

sabahtan beri dışarı çıkacaz bizim adam horul horul uyumakta ....
garfild gibi yaaaa neyse müsait oluncada karnını doyur ohooo bulaşık çamaşır vde öğrencim vardı sabah.... ve saaat gecenin 8 i oldu gelde kavga etmeeee

neyse b çıktım bacılar görüşürz

aslında cebecide almak ve içini kafama göre yapmak süper olurdu cebeci ailemin evine de yakın :)
sizin oralarda başka satılık yer var mı???
2 senede borcunu ödesem sonra 500-600 liraya kiraya versem çekip bodruma gitsem valla çok güzel geldi bu plan şimdi

emekli olmuş olsam bugün
yapmak isteyebileceklerim

gayrimenkul alım satımı
sadece sınavlara hazırlık dökümanları satışı
sigortacılık

vs vs

Mimar mısınız?
.....................

sinirboyu evi kentsel dönüşüme girecek yerlerden de alabilirsin karlı olur ilerde

nevbahar iyi değil sanayinin içi

off ya eşim geç gelecek diye hiç yemek yapmadım size bakıyordum eşim aradı birazdan gelecekmiş ne yapıcam şimdi offffffffffffff

sinirboyucum
evi 2+1 alman daha mantıklı home office çalışacaksan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…