Farmasicim bir sene ertelesem tabi ki daha rahat alırım ama
30 yaşındayım yıllarca tek yaşamış bir kadın olarak aile yanında çok bunalıyorum ve 2 senedir zaten "nakit olsun elimde" mantığıyla erteliyorum.
Bu şekilde çok para birikmiyor. Zira bekarım ve iyi kazanıyorum diye herkes benden istiyor annem sormadan söz veriyor benim adıma, rahat çalışamıyorum vs vs başka özel sebeplerim de var maddi olmayan
Kafamın rahat etmesini istiyorum artık yoksa 30 değil 50 de borçlanırım 100 de ama o kadar borca da girmek istemiyorum ondan bekledim huzurlu ve kafamın rahat olmasını istiyorum.
Farmasicim bir sene ertelesem tabi ki daha rahat alırım ama
30 yaşındayım yıllarca tek yaşamış bir kadın olarak aile yanında çok bunalıyorum ve 2 senedir zaten "nakit olsun elimde" mantığıyla erteliyorum.
Bu şekilde çok para birikmiyor. Zira bekarım ve iyi kazanıyorum diye herkes benden istiyor annem sormadan söz veriyor benim adıma, rahat çalışamıyorum vs vs başka özel sebeplerim de var maddi olmayan
Kafamın rahat etmesini istiyorum artık yoksa 30 değil 50 de borçlanırım 100 de ama o kadar borca da girmek istemiyorum ondan bekledim huzurlu ve kafamın rahat olmasını istiyorum.
BADE bacım yerim seni fasulyeni ama iyice piştikten sonraaa:) hele bir doğ ele avuca getir
farmasi yaaa bende diyom yemek yapmaz oldu bu hatun artık sadece link paylaşılıyor ya poaçalar linklerde kaldı desene bade doğuraydın bir:):)
doğan görünümlü şahin misali aysima görünümlü kökçe iyiyim ben markete uğradım 4 lü magnumlar 2.95 e düşmüş 8 paket aldım yakınlarında altunbilekler varsa dolabına stoklabir de spora gittim terziye gittim geldim akşam gün var ananneme geçeceğiz birazdan sen neler yapıyorsun?
ehhehehehehehehe yapmaz mıyım hiç tam gaz devam ediyorum
akşama misafirim olun yemek artı çay faslına
alt komşum sen gibi bacım... cececide aldı evi 2+1 eski bina 63 e aldı tapu mastrafla 65 i azcık geçti derken içini yaptırdı yerler beyaz parke mutfak ankstere lake harika ettti evi 20bine ve şimdi kira verse en az 600 2.kat ama kuzey -doğu cephe....cevaplara teşekkürler
ek bilgiler
dediğim gibi ilk mesele bir kadının tek yaşayabileceği bir yer olmalı, fazla büyük olmamalı zaten çok param yok ve aşırı borçlanmak istemiyorum
arabam yok almayacam da
zaten şu da var; benim işim gereği home-office çalışma durumum var. Kendi evim olursa bir odası ofisim olacak iş yerine gelme sıkıntım olmayacak.
Evin borcu bittikten sonra yine ofis açabilirim ortağımla ayrı bir yerde ama ortağim şimdi ABD'de o sonradan gelen taraf olacak bu nedenle o bana uyar artık yer konusunda benim ona uyma durumum yok. Sııkıntım ne semtleri tanırım ne fiyat biliyorum
Neresi olur bi fikrim yok ankara öyle bir genişledi ki ankara diye sattıkları ev neredeyse konya'da
o kadar da uzak dağ başı olmasını istemiyorum valla
daha sonraki planım eğer hala evlenmemiş olursam bu evi bitirip ofisi de ortağıma bırakıp bodruma filan yerleşmek kızlar ama şimdilik ona gücüm yetmiyor.
hayır pastaneyi ben açacağım
senden datlularıhayır pastaneyi ben açacağım
aç sirkecanım aç
sen de aç
Allah hepimizin rızkını verir nasılsa
alt komşum sen gibi bacım... cececide aldı evi 2+1 eski bina 63 e aldı tapu mastrafla 65 i azcık geçti derken içini yaptırdı yerler beyaz parke mutfak ankstere lake harika ettti evi 20bine ve şimdi kira verse en az 600 2.kat ama kuzey -doğu cephe....
sonra eryaman tarafı olabilir az para çıkarsan kendine.....
yahut 1+1 yenimahalledede olabilir hatta nevbahar botanik evleri var ama pahalı azcuk
Mimar mısınız?cevaplara teşekkürler
ek bilgiler
dediğim gibi ilk mesele bir kadının tek yaşayabileceği bir yer olmalı, fazla büyük olmamalı zaten çok param yok ve aşırı borçlanmak istemiyorum
arabam yok almayacam da
zaten şu da var; benim işim gereği home-office çalışma durumum var. Kendi evim olursa bir odası ofisim olacak iş yerine gelme sıkıntım olmayacak.
Evin borcu bittikten sonra yine ofis açabilirim ortağımla ayrı bir yerde ama ortağim şimdi ABD'de o sonradan gelen taraf olacak bu nedenle o bana uyar artık yer konusunda benim ona uyma durumum yok. Sııkıntım ne semtleri tanırım ne fiyat biliyorum
Neresi olur bi fikrim yok ankara öyle bir genişledi ki ankara diye sattıkları ev neredeyse konya'da
o kadar da uzak dağ başı olmasını istemiyorum valla
daha sonraki planım eğer hala evlenmemiş olursam bu evi bitirip ofisi de ortağıma bırakıp bodruma filan yerleşmek kızlar ama şimdilik ona gücüm yetmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?